buna lume m-am decis ca de maine sa tin si yo aceasta dieta am obs ca foarte multa lume a slabit foarte rapid si asta mancand deci si yo vreau sa tin aceasta dieta pt ca am de slabit vreo 30 de kg | ||
andreeahiena Postat pe 16 Decembrie 2010 22:13 |
||
---|---|---|
Iata si meniul pt maine e foarte important sa manaci 5 mese asa ca mi-am programat ceasul sa sune din 3 in 3 ore: 07:00 parizer 3 feliute 10:00 1 ou fiert tare 13:00 gratar de pui 16:00 gratar de pui 19:00 gratar de pui si obligatoriu trebuie sa consumam 2 litri de apa sau sifon eu mi-am cumparat un ceai anti adipos si o sal beau fara zahar asa ca sper sa dau jos la sfarsitul dietei macar 20 de kg pt ca momentan am 86 de kg si inaltime de 1.67cm ,a si am uitat sa va spun ca o sa fac si 30 de min bicicleta ca o am si e timpul sa o pun la treaba spor tuturor persoanelor cere tin aceasta dieta ganditi-va cum o sa aratati cu cel putin --20 kg in minus eu deja ma si vad multa bafta vb maine P.S.: am sa va scriu in fiecare zii meniul pe care il voi aborda in acasta dieta hai poop si mult succes!!!!!!!!!!!1 |
||
andreeahiena Postat pe 16 Decembrie 2010 22:27 |
||
alina buna as vrea sa te intreb tu ce bei apa plata sau minerala?? | ||
|
||
andreeahiena Postat pe 16 Decembrie 2010 22:38 |
||
Buna Andreea si bine ai venit printre noi!!! In legatura cu ce apa beau......beau plata, dar e permisa si minerala...insa eu nu prea ma impac bine cu ea, ma balonez etc! Mai beau vreo 3-4 cani de ceai verde teekane +lamaie (sper ca am scris corect), o cana doua de ceai negru (obicei cu care am ramas din vremea emigrarii mele in Anglia)+apa cit pot! Eu de asemenea iau magneziu forte (o pastila pe zi) si cite un calciu cu vitD...asa o data la doua zile! Ah, lucrul care nu l-am prea facut in astea trei zile de cand am inceput dieta...e sport; am mers ceva pe jos dar doar atat...sper ca pe viitor sa-mi revizuiesc acest comportament! Pupici si bafta...sa fim cat mai slabute! |
||
garbo179615 Postat pe 16 Decembrie 2010 22:46 |
||
Mersi mult Emanuela...o sa imi cumpar si eu sigur...! Da...cred ca cu soricul..o sa imi fie un pic greu, dar POT SI TREBUIE sa ma abtin! Ideea e ca de mult tot ziceam ca ma apuc de cura...tineam o zi, doua cedam....colegele la serviciu mincau ce vroiau...dar acum (INAINTE DE CRACIUN ) m-am hotarat, si cind ajung asa la limita, ma si tin! Stubborned to death! O seara frumoasa!!! | ||
garbo179615 Postat pe 16 Decembrie 2010 22:52 |
||
multumesc frumos pt sfaturi si yo pot bea apa sper sa aratam cat mai bn ,si eu tai porcu sambata la tara deci o sa am carne la discretie dar no sa fac abuz numa cu carne de porc o sa consum si catnitza de pui cu toate ca e buna nu e bn sa papi numa carne pe porc sper sa se cunoasca la haine e uimitoare aceasta dieta fata eu mai am o intrebre in legatura cu urmatoarea perioada putem sa consuman fructe legume in alea trei in acelas zile in care sunt permise? te rog frumos sa imi raspunzi poop sunt pe net | ||
andreeahiena Postat pe 17 Decembrie 2010 00:18 |
||
adica ma refer fructe si legume combinate in aceasi zi astept raspuns si daca nu te supi imi pare bn de cunostintza eu sunt Andreea am 23 de ani sunt din Bucuresti sunt casatorita si da... am 86 de kg pe care le vreau date jos pana pe data de 23 februarie hai ca se poate draga te rog frumos sa imi spui si mie cum te cheama daca nu te superi pe mine poop | ||
andreeahiena Postat pe 17 Decembrie 2010 00:23 |
||
Si apropo de faza ca ne-am decis sa tinem dieta in apropierea sarbatorilor eu cred ca e foarte bn sa tinem dieta asta pt ca putem manca cata carne vrem pt ca avem voie orice fel de carne e uimitor deci mie mi se pare cool dieta ca nu putem gusta din prajituri si cozonac asta e dar eu zic ca se merita si crede-ma ca merita al dracului cand noi o sa dam jos 6 -7 kg in perioada asta altele pun pe ele deci sa ne bucuram ca avem voi la carne si mezeluri vezi de ce e grozav sa tii dieta asta in perioada asta a lunii hai ca te pupik si bucurate ca vom reusi | ||
andreeahiena Postat pe 17 Decembrie 2010 00:32 |
||
p.s.: MA VETI PUTEA GASI PE FORM TOOATA ZIUA POOP SI VA ASTEPT VA UREZ NOAPTE BUNA TUTUROR KISS | ||
andreeahiena Postat pe 17 Decembrie 2010 00:38 |
||
Buna Dimineatza azi este prima zi de dieta la mine este ora 06:22 si mai am foarte putin pana la ora 07:00 cand iau prima masa decci spor la toate fetele care tin aceasta dieta va poop si numai bn sunt pe forum toata ziua | ||
andreeahiena Postat pe 17 Decembrie 2010 06:23 |
||
am luat prima masa ,urmatoarea e la ora 10 mentionez ca am mai adaugat si 3 crenwusti la prima masa !!Alina trezestete ca nu am cu cine vb sunt non stop pe site poop si te astept muah | ||
andreeahiena Postat pe 17 Decembrie 2010 07:22 |
||
Se pare ca sunt singura care scrie pe aici dar asta e acum servesc a 2 a masa 1 ou fiert tare si 1 crenwuste alina emanuela pe unde bantuiti fetelor?? | ||
andreeahiena Postat pe 17 Decembrie 2010 10:05 |
||
Bai fratilor mie mi se pare super usor sa tin acaesta dieta pt ca nu mie foame ,ce ninge afara in sfarsit a venit iarna, si maine il tai pe ghita din cotet sa avem carnita pt dieta super smecherie treaba |
||
andreeahiena Postat pe 17 Decembrie 2010 10:09 |
||
Buna Andreea ma bucur ca ti si tu dieta asta cu noi, admir foarte mult entuziasmul tau parca imi transmiti si mie, Este foarte buna dieta asta si chiar se vad rezultate eu am slabit 6,5kg pana acum sper sa o tin tot asa ...te pup si mai vbm | ||
emanuela1 Postat pe 17 Decembrie 2010 11:42 |
||
mersi Emanuela sper sa dau si yo tot atatea kg cate ai dat tu jos eu ma duc fuguta la bucatarie sa imi pregatesc un gratar de pui, este bn ca ai cu cine sa tii dieta Emanuela daca te rog fromos imi spui si mie in cat timp ai dat jos 6,5 kg? si cate kg ai mai vrea sa dai jos eu in prezent am 86 de kg sper sa imi spui si tu cate ai te poop si mai vb sun non stop pe site |
||
andreeahiena Postat pe 17 Decembrie 2010 12:07 |
||
Pai eu am plecat de la 96kg si acum am 89.5kg, am slabit 6,5kg in 11 zile, bine ca am avut de unde sa dau jos, plus ca in primele 2 saptamani slabim repede ptr ca eliminam apa din corp apoi e mai greu dar lasa ca reusim noi trebuie sa reusim! Eu n-am tinut dieta asa ca la carte cum ar fi trebuit s-o fac ...adik nu mananc 5 mese pe zi mananc 3 dar mai consistente.....eu mi-am facut si supa de pui si ador pieptul de pui la gratar cu mirodenii cam asta mananc eu intr o zi! Maine merg si eu la tara sa tai porcul o sa-mi fie greu cu soriciul am sa gust un pik pik atat ca are multe calorii te puup |
||
emanuela1 Postat pe 17 Decembrie 2010 12:26 |
||
aaa si tinta mea este 65kg dar sper ca in februarie...la sfarsitul dietei, sa ajung la 75kg... | ||
emanuela1 Postat pe 17 Decembrie 2010 12:28 |
||
aaaa si inca ceva, Andreea, cand te saturi de pui incearca peste este super bun asa la gratar, si la mezeluri pastrama de porc, de pui e super slaba si buna are putine calorii....mai exista si o branza dietetica nush cum se numeste ca nu scrie pe cutie decat "branza dietetica de vaca" este fff buna si are super putine calorii...poop | ||
emanuela1 Postat pe 17 Decembrie 2010 12:40 |
||
Emanuela draga branza aceea se numeste tofu si nu este indicata in cura noastra eu mai am putin si masa nr 3 pe ziua de azi este gata piept de pui la gratar cu piper si cimbru delicios dupa masa beau un ceai antiadipos maine fac gratar de porc o sa fac o zi gratar de pui o zi de porc in astea 14 zile eu vreau sa o tin ca la carte cu strictetesa vad cate kg dau jos pana pe 21 februarie cand ia sfarsit dieta eu sigur cred ca dau jos 25-28 de kg ca nu voi manca decat ce este in dieta am asa multa mbitie mam saturat sa arat asa umflata ca ghita din cotetul de la tara | ||
andreeahiena Postat pe 17 Decembrie 2010 12:51 |
||
Ema ,daca nu te supi ca iti spun asa e c un alint iubita tu din ce zona esti eu sunt din berceni | ||
andreeahiena Postat pe 17 Decembrie 2010 12:55 |
||
id meu de mes ca cel de pe site dami un add si vb mai mult acolo daca vrei | ||
andreeahiena Postat pe 17 Decembrie 2010 12:57 |
||
cum iti spuneam draga acum manac pieptul la gratar | ||
andreeahiena Postat pe 17 Decembrie 2010 13:04 |
||
am terminat si masa nr 4 pe la 16:07 am papat niste branzica topta nu mai mult de 100 g iar la masa de seara voi manca niste crenwustii sau carnaciori va npoop si vb disear va poop |
||
andreeahiena Postat pe 17 Decembrie 2010 17:07 |
||
salut fetele! Scuze Andreea ca nu am raspuns mai repede...dar azi am fost pe drumuri....am venit la mm, la parintii mei si cu treburile sti tu cum e...! Eu am inteles ca poti sa amesteci legume si fructe in aceeasi zi, dar poate ca fetele mai vechi....ne spun cum au facut! oricum eu asa o sa fac? tuemanuela, cum zici? oare trebuie o zi fructe, una legume, una lactate? nu stiu o sa mai verific si eu pe forumuri, dar cred ca ar trebui sa se combine, cite din fiecare, in fiecare zi! va poop! poate intru mai tarziu, si daca nu....de abia dumunica, ca maine....suntem toate cu ghita! |
||
garbo179615 Postat pe 17 Decembrie 2010 18:41 |
||
Pai eu cred ca putem manca intr-o zi legume, fructe, lactate dar cu, conditia de a le separa la mese, adica mancam la o masa numai legume, la o masa numai fructe....etc | ||
emanuela1 Postat pe 17 Decembrie 2010 19:29 |
||
Hello lume vad ca numai eu bantui pe aicea eu sunt in a 5 a zii de dieta si am slabit deja 5 kg sunt uimita chiar nu imi vine sa cred chiar functioneaza aceasta dieta si iti multumesc zeule pt sfaturi dar mai intra si tu pe site si mai da-ne si noua sfaturi pt ca esti un invingator | ||
andreeahiena Postat pe 21 Decembrie 2010 11:24 |
||
azi am papa 5 felite de parizer de pui 1 ou fiert 1 cub de branza topita si 3 bucatele de carne la gratar de porc dezosata si a fost yummy la ora 4 voi manca nste carnita de porc la gratar yummy si la ora 7 voi lua niste muschi file 4 bucatele | ||
andreeahiena Postat pe 21 Decembrie 2010 13:47 |
||
succes |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Decembrie 2010 13:52 |
||
Bai frate nimeni nui on pe site pffff..... ce trist oricum nu am sa ma las am facut un pas mik dar ff important pt mine | ||
andreeahiena Postat pe 21 Decembrie 2010 14:07 |
||
salutare fetele! eu am o saptamana de cind am inceput dieta si am slabit 3 kg jumate, ceea ce cred eu ca e f bine, deoarece nu prea ma incanta sa slabesc brusc! in schimb merge bine in continuare....desi in ultimele zile am mincat 4 mese pe zi, deoarece nu prea am avut cum, fiind pe drumuri, iar! ma bucur andreea pt tine, si iti doresc sa slabesti f usor in continuare! am intrat numai un pic, sa va salut, sa vedeti ca inca traiesc si...ma duc inapoi la curatenie, ca maine si poimaine e de facut mincarica de craciun! iu-hu!!!!!!!!!! va pupic dulce....apropo, nush care scria ca a mincat doar un cubulet de brinza topita....eu am mincat in fiecare zi...100g! oare maninc, prea mult?pupici multi! oricum functioneaza dieta! |
||
garbo179615 Postat pe 22 Decembrie 2010 16:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DeEa | 1 | De la: garbo193897 5 Martie 2011 09:47 |
UN OUTLET LA INDEMANA ORICUI | 1 | De la: bellamy 5 Ianuarie 2011 09:20 |
Recomandare nutritionist? Slabire rapida | 6 | De la: ana_pop 31 Martie 2015 09:15 |
|
||
OFERTA CARE REVOLUTIONEAZA PIATA ROMANEASCA LA PRETURI DE CRIZA! | 1 | De la: garbo184566 30 Ianuarie 2011 09:40 |
Mituri dietetice | 11 | De la: eu_geminy 10 Noiembrie 2010 22:41 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice