Buna Alina si da eu am spus ca am papat 1 cub de branza topita pt ca na nu trebuie sa facem abuz eu una ma simt ok si sunt in a 7 a zi de dieta am luat masa de dimineatz 3 felii de muschi file 1 cub de branza topita si 3 felii de parizer de pui Draga noastra Emanuela cand ajungi la destinatie dai si tu un semn de viata pe mess i miss you end i want to talk whit you to day kiss you!!! P.S. : si eu trebuie sa fac azi salata de beauouf pizza fripturica la cuptor si o prajitura in foi cu crema de ciocolata sarmalele le-am pregatit doar sa le fierb Vineri seara si am mai facut un cresmit care trebuie lasat 2 zile sa se inmoaie aluatul oricum am facut si niste sarmale separate fara orez si ceapa ca sa pot manca si eu oricum ma tin tare eu ma bucur ca pot papa carne de Craciun si Revelion poop si Ema mie dor de tine si sper ca ai avut un drum usor Te poopik si te astept pe mess |
||
andreeahiena Postat pe 23 Decembrie 2010 06:53 |
||
---|---|---|
Mai ...mai ....mai dar chiar nu mai bantuie nimeni pe aicea??? si multumesc Zeule pt sfaturi !!! acum o sa fac exact ca tine dar mai am o intrebare pt tine : avem voie sa bem apa cu lamaie dar indulcita cu indulcitori permisi? ?? ca vin sarbatorile si as vrea si yo sa beau ceva dulce dar permis in dieta mersi frumos si astept un raspuns poop |
||
andreeahiena Postat pe 23 Decembrie 2010 22:25 |
||
salut la toata lumea din pacate nu prea am timpul necesar sa intru si pe aici sper k am raspuns la toata lumea ce mi-a scris mesaj in privat...daca mai are cineva ceva intrebari despre cum a descurs la mine dieta v0a ruga sa imi scrieti in privat deoarecea alea le primesc pe mail si pot raspunde... ms si sarbatori fericite :) |
||
|
||
zeul_Ar Postat pe 24 Decembrie 2010 14:12 |
||
Craciu Fericit tuturor si fie ca nasterea Domnului Nostru Iisus Hristos sa ne aduca numai bucurii ,liniste si pace in sufletele noastre!!!!!! Sa aveti pasii calauziti In aceste zile, de Nasterea Mintuitorului IISUS, zile pline de lumina si clinchete de zurgalai, va doresc ca sa aveti parte de calauzirea pasilor pe calea destinului, sa va ocroteasca, sa aveti toata binecuvintarea "UNIVERSULUI" si ajutor deplin, in realizarea tuturor dorintelor, "MULT NOROC si VISE IMPLINITE"! |
||
andreeahiena Postat pe 25 Decembrie 2010 00:30 |
||
Ufffff............. am trecut si de faza cu craciunul am mai scapat de o tentatie a mai ramas Revelionul.............. voi ce ati facut ati reusit sa tineti dieta in perioada Craciunului??? eu da si sunt mandra de mine Alina Ema da ce e cu voi sororilor??? astept vesti de la voi si sper ca va-ti distrat de craciun acum urmeaza Revelionul va astept cu raspunsuri si vesti cat mai placute eu ies si intru pe mess pwp pe toti P.S. : Zeule a tot puternicule am gasit si eu indulcitorul ala natural cu zero calori si mersii pt pont |
||
andreeahiena Postat pe 28 Decembrie 2010 07:50 |
||
buna ! de azi am inceput si eu dieta sper sa o pot tine pana la sfarsit ....va pup | ||
creatzageorgi Postat pe 3 Ianuarie 2011 11:21 |
||
astia cu dieta unde ati disparut??:Dcum decurge dieta??? |
||
garbo170041 Postat pe 6 Ianuarie 2011 15:56 |
||
Are cineva idee daca in primele 2 saptamani as putea consuma si cateva fructe?As fi foarte recunoscator daca imi puteti raspundeti:D... | ||
garbo181825 Postat pe 8 Ianuarie 2011 21:26 |
||
825 lumea e egoista,bre.. ai voie..e la liber.de fapt,poti sa mananci cam tot ce vrei,numa' putin de tot.. |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2011 10:52 |
||
n-ai voie nici un fruct,poate putina lamaie.Fructele au un continut mare de glucide Iti spun eu care m-am ingrasat cu fructe ft mult |
||
marianela Postat pe 11 Ianuarie 2011 15:36 |
||
Aha ms:D...nu pot sa mananc numa carne...si din cand in cand mai iau si o masa doar de fructe .Pana acum sunt foarte multumit ...am slabit intr-o saptamana 4 kg .Tin sa precizez ca fac sala in fiecare zi.Ms mult pentru raspuns:* | ||
garbo181825 Postat pe 11 Ianuarie 2011 17:17 |
||
nelutza.. tu astepti sa apar eu ca sa vii sa ma contrazici?.. f bine.. dar daca tu crezi ca te-ai ingrasat "ft mult" de la fructeeee...esti simpatica foc,pisi.. nimic despre ciompearca? 825 ai liber la mere...bravo! spor.. |
||
iasomia Postat pe 12 Ianuarie 2011 10:15 |
||
aproape orice ingrasa, daca mananci in cantitati industriale! nu trebuie sa arati ca un schelet, ci doar sa-ti pastrezi un echilibru, sa fii sanatos si fericit cu felul in care arati |
||
zambila Postat pe 12 Ianuarie 2011 10:24 |
||
si unii chiar sunt... | ||
iasomia Postat pe 12 Ianuarie 2011 10:49 |
||
aha | ||
zambila Postat pe 12 Ianuarie 2011 10:53 |
||
ma faceti sa rosesc! eu conform vorbei aleia ca femeile nu sunt niciiodata bulimice, ele se ingrasa doar de la stres.... recunosc ca am fost atat de stresata sarbatorile astea...... |
||
fleurdelis Postat pe 12 Ianuarie 2011 10:54 |
||
si noi ne-am facut cumintzi ,si suntem atente de-acu' la ce mancam.. va pupa mama...sunt tare mandra de voi,de ce fel de femei deveniti.... |
||
iasomia Postat pe 12 Ianuarie 2011 11:02 |
||
mama...la multi ani!!! nu mai chinui fetele...lasa-le sa dea jos colaceii... hai fetelor..curaj ca se poate...eu am dat jos anul trecut 17 kg..asa ca bafta si voua..!!! |
||
Caaty Postat pe 16 Ianuarie 2011 18:17 |
||
Andreea iubita...nu ne-ai mai spus cum stai acum dupa sarbatori.... | ||
Caaty Postat pe 16 Ianuarie 2011 18:20 |
||
Buna fetelor , n-am mai intrat de mult pe forum din pacate am vesti proaste...m-am lasat de dieta ptr ca am fost plecata in Italia la rude....unde nu puteam sa fac nazuri la mancare si cu sarbatorile astea chiar nu am mai facut fata, dar in fine de maine ma reapuc de dieta..... cine o mai tine??? Andreea n-am mai apucat sa intru pe mess asa des ptr ca sunt in sesiune dar oricum abia astept sa mai vbm poop | ||
emanuela1 Postat pe 16 Ianuarie 2011 23:56 |
||
caaty tulai,ce frumos suna ...mama ala.. LMA... |
||
iasomia Postat pe 17 Ianuarie 2011 15:28 |
||
ce faci mama...cam putintel pe aici... nu cumva tu ne pacalesti si ne pregatesti niste bunatati... abia asteptam..or fi bune?? |
||
Caaty Postat pe 17 Ianuarie 2011 22:35 |
||
am niste chestii pe cap,si nu mai mi-e foame,scumpa... da' trec ele, si dau eu iama.. bunatatile mele?irezistibile...se stie,te baga-n boala...nu-ti vine sa te mai opresti... |
||
iasomia Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:57 |
||
Salut! Eu am tinut dieta disociata in urma cu 2 ani si am slabit 5 kg in aproape 3 saptamani. Acum iau un sirop de slabit fyt form syrup,nu stiu daca ati auzit de el,e cel pe care l-a luat si Mama natura de a slabit 15kg .Vad ca da rezultate am slabit 3,5kg in 7 zile si am mancat normal. |
||
oanagheorghe Postat pe 19 Ianuarie 2011 12:31 |
||
mama natura a slabit 15 kg?????????? | ||
ufishor Postat pe 19 Ianuarie 2011 12:38 |
||
stie cineva dak are repercusiuni dieta lui catalin crisan?e sanatoasa? |
||
garbo183198 Postat pe 19 Ianuarie 2011 17:44 |
||
Salutare gagici! Am inceput si eu aceasta dieta, azi fiind a treia zi. Sunt campioana la cure de slabire...cred ca le-am incercat aproape pe toate, dar problema mea era ca nu reuseam sa le duc la bun sfarsit. Deh..tentatiile astea... De data asta sunt mai hotarata ca oricand. De pe 1 ianuarie, am inceput cu o detoxifiere( am mancat rosii, ardei, branza , iaurt), iar acum cu aceasta dieta. Am 1,65 cm si in prezent 63 kg (de revelion aveam 65). Sper sa ajung cu bine la sfarsitul lui martie, cand termin dieta, sub 55 kg. Mult succes tuturor! Si sper sa tinem legatura. Va pup. seara buna! |
||
keniss Postat pe 19 Ianuarie 2011 17:59 |
||
Si eu iau fyt form syrup ,sunt la a 2a sticla si pana acum am slabit 8 kg,mai am 3-4 kg de dat jos,dar vad ca de 2 zile nu am mai slabit deloc....E foarte bun,prima data am auzit de el de la Roxana Ionescu la o emisiune spunea ca e foarte bun si natural , ea cu el a reusit sa slabeasca 15kg,la momentul acela nu prea mi-a venit sa cred,dar acum m-am convins ca e bun. | ||
silviuca2004 Postat pe 19 Ianuarie 2011 21:37 |
||
Buna fetelor! Am inceput si eu de 4 zile aceasta dieta vazand rezultatele Silviei si ale lui Paul. Eu sunt mamica unui baietel de 11 luni.In sarcina nu m-am ingrasat foarte mult,vreo 10 kg. Dupa nastere am ramas cu 5kg in plus.Dar m-am ingrasat vreo 7 cand am alaptat.Tin sa precizez ca nu am fost niciodata slaba,la inaltimea de 1.65 am avut 67kg.Dar am ajuns la 80 kg.Am tinut eu un regim,am mancat fara prajeli,dulciuri,paine si am ajuns la 70kg(pana la Craciun cand am cazut prada tentatiilor).Am facut si sport.Nu m-am ingrasat deloc dar as vrea sa ajung la 55kg si de aceea m-as bucura de sprijinul vostru! Keniss,am inceput deodata ,sper sa ne sustinem reciproc! spor fetelor,la cat mai putine kg! |
||
deea_mia Postat pe 20 Ianuarie 2011 10:05 |
||
Buna. Sunt Vasilica. Incep si eu de maine dieta asta. Sper sa ne sustinem reciproc. Eu am 1.63 inaltime, si 67 KG , dar acum cu putina ambitie sper sa reusesc sa slabesc cu ajutorul acestei diete si mergand la sala pana la 53 KG. Ce zici? Ne sustinem una pe cealalta? |
||
garbo183228 Postat pe 20 Ianuarie 2011 11:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
despre terapia gerson.. | 12 | De la: relu_eu2001 18 Iunie 2012 15:51 |
Dieta lui Catalin Crisan | 3998 | De la: 2 Martie 2018 17:38 |
Recomandare nutritionist? Slabire rapida | 6 | De la: ana_pop 31 Martie 2015 09:15 |
|
||
cel mai bun program pt slabit sanatos care nu costa nimic | 1 | De la: garbo115499 30 Aprilie 2010 01:43 |
UN OUTLET LA INDEMANA ORICUI | 1 | De la: bellamy 5 Ianuarie 2011 09:20 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice