Buna fetelor! As vrea sa tin si eu dieta lui Catalin Crisan,insa nu stiu daca voi reusi sa o duc pana la capat.Sper sa am sustinerea voastra. |
||
angie2011 Postat pe 7 Martie 2011 03:02 |
||
---|---|---|
Hey,nu este nimeni aici ca sa ma incurazeze? | ||
angie2011 Postat pe 7 Martie 2011 11:30 |
||
ba da... da' mai ai un pic de rabdare, sa imi termin portia de purcel de lapte la protap si sa-mi beau vinul. | ||
|
||
Thor_again Postat pe 7 Martie 2011 11:37 |
||
Buna thor,merci ptr ''incurajari'' . Mai este cineva pe aici care vrea sainceapa dieta cu mine,sa nu fiu singura,nu de alta.Asa poate ca reusesc sa o duc la bun sfarsit... |
||
angie2011 Postat pe 7 Martie 2011 12:02 |
||
pai nu-ti spusei ca te incurajez eu? stai ca tocmai am trecut la desert... un tort diplomat e bun? e bun! organic, frisca naturala, d-aia bio, sanatoasa, si fructe congelate culese cu manuta mea asta- vara... pardon, culese prin egipt, cine stie de ce amarat platit cu doi lei pe ora, da' mai conteaza? |
||
Thor_again Postat pe 7 Martie 2011 12:07 |
||
Merci ,dar nu am nevoie de astefel de incurajari.Tine-le ptr tine! Credeam ca aici am sa gasesc oamnei cu suflet,care sa inteleaga sentimentele persoaneleor care vor sa slabeasca,dar vad ca tie iti arde de misto! Asta e! Primul pas si sunt deja dezamagita! |
||
angie2011 Postat pe 7 Martie 2011 12:14 |
||
pai, pana iti vin aia cu suflet, ia de la mine o inghetata. macar io-ti dau ceva concret, nu ca zgarcitii aia de nici sufletu' nu vor sa ti-l dea | ||
Thor_again Postat pe 7 Martie 2011 12:18 |
||
si cam ce ai vrea tu sa-ti spunem? ia topicu' de la capat si o sa gasesti incurajari fara numar.... |
||
iasomia Postat pe 7 Martie 2011 12:18 |
||
mami iaso, pai daca incurajarile alea nu incep cu "angie2011", n-au nici un farmec cica nu e ieficiente d-alea... |
||
Thor_again Postat pe 7 Martie 2011 12:20 |
||
Cel putin un Bine ai venit aici in forumul nostru si o bafta in continuarea dietei.Nu era mare lucru.Dar asta e.Am sa citesc topicul de la capat. | ||
angie2011 Postat pe 7 Martie 2011 12:21 |
||
No, atunci bine ai venit aici, in forumul lor, si bafta in continuarea dietei! Si mai treci pe aici, pentru noi propuneri de meniuri pentru slabit | ||
Thor_again Postat pe 7 Martie 2011 12:23 |
||
angie.. si zici ca esti noua? nu te cretz. spor la citit... thorache.. multa lume amarata multa... nu mai stiu cum era...batrane... |
||
iasomia Postat pe 7 Martie 2011 12:25 |
||
drept sa-ti spui, am cam uitat si eu... deh, batranetile. si nici ochii nu mai sunt cum iereau... o, tempora! |
||
Thor_again Postat pe 7 Martie 2011 12:42 |
||
...o mores ! | ||
Freya__ Postat pe 7 Martie 2011 12:48 |
||
De la: angie2011, la data 2011-03-07 12:02:55Buna thor,merci ptr ''incurajari'' . Irinuco (sau duhul ei, cine-oi fi), te incurajez yo. Si, ca sa il citez pe maestrul Thor, trecem direct la partea cu frishca :D ...nu te gandi la prostii, la frishca d'aia buna ma refer, naturala, vitaminizata, asa o sa te duc si la bun sfarsit. |
||
oli_le_mechant Postat pe 7 Martie 2011 15:52 |
||
buna.eu am inceput dieta sapt trecuta.nu e greu sa stii.am slabit 4 kg deja.de multe ori am vrut ceva dulce dar vointa mea a invins....asa ca torul diplomat pot sa-l gust si peste 1 luna.bafta | ||
auras77 Postat pe 7 Martie 2011 16:48 |
||
Buna Angie! nu te descuraja mergi inainte si ai sa reusesti ! si eu o sa incep dieta de maine,daca vrei ne sustinem reciproc! | ||
annemarie83 Postat pe 8 Martie 2011 16:18 |
||
La multi ani ! O primavara frumoasa va doresc cu multi ghiocei in viata! Multumesc mult annemarie83,auras77 ptr incurajari.Ma simt mai bine acum cand stiu ca nu toate persoanele sunt asa de rele. Annemarie83,sigur putem sa facem reteta impreuna.Eu sunt in a doua zi.Ieri a trecut ziua f bine ,nu mi-a fost foame si nu au fost probleme.Adevarul e ca am si lucrat si asa timpul a trecut mai repede.Azi ,stand acasa(ca sunt libera) mi-a fost putin mai greu,dar pana la ora asta am rezistat si am tinut dieta intocmai.Sper sa nu ma dau batuta si sa fiu puternica sa o tin fara greseli. Astepti vesti din partea ta,sa imi spui cum a fost ptr tine prima zi. Auras77,sa inteleg ca esti in a doua saptamana de dieta.Sa ne tii la curent cu tot ce ti se intampla,asa vom capata si noi curaj sa iti calcam pe urme. Amandoua ati ales dieta CC,asa-i? Multumesc inca o data pentru tot! |
||
angie2011 Postat pe 8 Martie 2011 17:11 |
||
d-aia suntem noi misto,de-ai draq ce suntem...ehe,he,he.... | ||
iasomia Postat pe 8 Martie 2011 17:32 |
||
buna..eu m-am apucat de ieri de dieta CC.am cateva nelamuriri ...as fi fericita daca ma puteti ajuta.Succes celor care tin dieta! | ||
sasha16 Postat pe 10 Martie 2011 14:09 |
||
La multi ani si tie Angie! si fie ca primavara asta sa-ti aduk ceea ce-ti doresti tu mai mult!!!! am inceput ieri dieta,a fost ok si nu am simtit foame sper sa fie ok si de-acum inainte....eu am experienta cu dietele si voi merge pana la capat! acelasi lucru ti-l doresc si tie,sa nu te descurajezi si sa nu tii seama de hahalelele astea care mai intra asa din lipsa de ocupatie sa mai arunce cate-o prostie si sa se bage unde nu le fierbe oala!... ps:curaj si nici nu te gandi ca tii o dieta ci doar ca-ti schimbi modul de viata si o sa fie mult mai usor!.. |
||
annemarie83 Postat pe 10 Martie 2011 14:46 |
||
Eu cred ca nu e nimeni aici sa-ti citeasca prostiile si aberatiile tale,ma tem ca ai gresit forumul asa ca, fa-te ca nu ne-ai vazut msr/miss,, thor again,,!!! | ||
annemarie83 Postat pe 10 Martie 2011 14:54 |
||
eu nu vreau sa slabesc mai mult de 8-10kg asa ca am redus dieta la jumatate.prima etapa,adica o sapt am slabit 4 kg,apoi 100-200g pe zi.nu ma deranjeaza ca slabesc mai lent pentru ca nici sport nu prea fac.nu am pus deloc ceva dulce in gura desi mi-e dor de o prajiturica.multa bafta tuturor | ||
auras77 Postat pe 10 Martie 2011 16:18 |
||
Buna Auras77, Annemarie 83 !!!!!! Ma bucur enorm ca ma sustineti si ca ne ajutam .Am 4 zile de dieta si m-am comportat exemplar,nici o abatere pana acum. Eu cand am simtit nevoia de ceva dulce ,am luat o jumatate de lingurita de aspartam si mi-a trecut.Sper sa fie ok ,sa nu ma impiedice aspartamul. In rest,cu voi langa mine ma simt puternica sa merg inainte cu dieta . Sasha16, cu mare placere te ajutam si te sustinem !!! Stiu cat de mult conteaza asta.Asteptam intrebarile tale.:) Mult succes fetelor,multe rezultate pozitive! |
||
angie2011 Postat pe 11 Martie 2011 00:52 |
||
buna angi.ma bucur mult ca te descurci.ai grija cu aspartamul.nu stiu cat de sanatos este.mai bine un cub de cioco si apoi putin sport.bafta | ||
auras77 Postat pe 11 Martie 2011 10:17 |
||
Salutare fetelor, eu am ajuns la sfarsitul dietei mai usoara cu 15kg...mai am de dat inca 10kg si sunt cea mai fericita! Am observat ca multe dintre fete au renuntzat la dieta, erau foarte optimiste la inceput si pe parcurs au cam disparut de pe forum .....nu este chiar simplu sa ti o dieta... Pentru fetele noi de pe forum va doresc multa vointza si multe multe kg pierdute.....daca vreti o sa reusiti cum am reusit si eu..... De maine voi incerca sa mananc putin si des fara sare, grasimi, paine...etc mai trebuie sa slabesc inca 10kg v-am pupat |
||
emanuela1 Postat pe 13 Martie 2011 02:48 |
||
si eu, atunci cand nu-mi iese ceva, tot "de maine", zic...:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 13 Martie 2011 02:54 |
||
si eu, atunci cand nu-mi iese ceva, tot "de maine", zic...:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 13 Martie 2011 02:54 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-03-13 02:54:04si eu, atunci cand nu-mi iese ceva, tot "de maine", zic...:D sper ca nu la mine te refera-i cand ai scris ce-i mai sus..... daca...da....scuza-ma dar .....n-ai inteles nimik.... |
||
emanuela1 Postat pe 13 Martie 2011 03:12 |
||
am postat cateva poze after/before........eu zic ca e clara diferenta asa ca fetelor se merita un pik de efort | ||
emanuela1 Postat pe 13 Martie 2011 03:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dieta mea | 25 | De la: garbo225639 1 Februarie 2012 19:15 |
cel mai bun program pt slabit sanatos care nu costa nimic | 1 | De la: garbo115499 30 Aprilie 2010 01:43 |
Dieta lui Catalin Crisan | 3998 | De la: 2 Martie 2018 17:38 |
|
||
buna | 8 | De la: vero9009 7 August 2010 20:12 |
PROGRAM DE SLABIRE | 8 | De la: crina86_c 7 Iulie 2010 01:40 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice