Dieta lui Catalin Crisan

De la: emanuela1, la data 2011-03-13 03:12:17
De la: eu_geminy, la data 2011-03-13 02:54:04si eu, atunci cand nu-mi iese ceva, tot "de maine", zic...:D
:)))

sper ca nu la mine te refera-i cand ai scris ce-i mai sus.....
daca...da....scuza-ma dar .....n-ai inteles nimik....

speri ca nu la tine ma refeream, dar te-ai si simtit lezata... desigur, te scuz ca "n-am inteles", nicio problema...:))
eu_geminy
Postat pe 13 Martie 2011 03:18
tinand cont de faptul ca numai eu am scris ca: de maine am sa incerc sa fac anumite chestii ca sa slabesc in continuare........era si greu sa-mi dau seama nu???
Prin urmare, daca azi am terminat dieta e logic ca de maine voi incerca sa mananc intr-un anumit fel ptr a scadea in greutate IN CONTINUARE....
Ar fi bine sa gandesti inainte sa faci un comentariu de prost gust, fara nici o logica....
emanuela1
Postat pe 13 Martie 2011 03:36
o fi de prost gust pentru tine... si probabil ca esti de inteles.
spun asta tocmai fiindca (ma) gandesc (si la tine)...:))
eu_geminy
Postat pe 13 Martie 2011 03:50
Dupa o varsta, UNELE persoane, o iau razna
Oameni frustrati....
emanuela1
Postat pe 13 Martie 2011 03:59
asa crezi?!...
bine, daca zici tu...:P
eu iti urez mult succes, ca sa scapi atat de frustrari, cat si de kile.

de maine, desigur...:)))
eu_geminy
Postat pe 13 Martie 2011 04:04
De la: eu_geminy, la data 2011-03-13 04:04:25asa crezi?!...
bine, daca zici tu...:P
eu iti urez mult succes, ca sa scapi atat de frustrari, cat si de kile.

de maine, desigur...:)))

Eu nu inteleg rolul tau aici........in fine....de kg scap eu n-ai tu grija cat despre frustrati si nebuni am sa scap si de ei atunci cand se vor duce la culcare......
emanuela1
Postat pe 13 Martie 2011 04:08
ah, nu stiam de ce suferi atat... incep sa ma prind...:P
hai sa vedem cine pleaca ultimul;)
:))))
eu_geminy
Postat pe 13 Martie 2011 04:11
De la: eu_geminy, la data 2011-03-13 04:11:59ah, nu stiam de ce suferi atat... incep sa ma prind...:P
hai sa vedem cine pleaca ultimul;)

ma bucur ca te simti
emanuela1
Postat pe 13 Martie 2011 04:14
depinde in ce sens ma simt... s-ar putea sa nu ma simt asa cum doresti.
dovada ca nu prea e rasul tau colectia aia de maimutze pe care o insiri...:D
eu_geminy
Postat pe 13 Martie 2011 04:17
Domnule haideti ca am intins cam mult discutia asta fara nici un sens.....deja m-am plictisit.....
emanuela1
Postat pe 13 Martie 2011 04:19
dar v-am cerut eu sa-mi raspundeti cumva?... :P
ce gluma buna!:)))
eu_geminy
Postat pe 13 Martie 2011 04:21
domnule o noapte buna va doresc
emanuela1
Postat pe 13 Martie 2011 04:26
eu mai am de lucru, asa ca inca nu merg la culcare...;)
multumesc, asemenea!...
si o duminica minunata!
:)
eu_geminy
Postat pe 13 Martie 2011 04:30
PS: si sa nu uit:
nici eu nu prea stiu care mi-e rolul pe-aici, mai ales ca am ajuns sa intru atat de rar... dar cine si-l mai stie cu adevarat?!:P
:))
eu_geminy
Postat pe 13 Martie 2011 04:34
rog un moderator sa stearga pagina 120 asa din respect ptr persoanele care au intrat aici doar ptr informatii legate de slabit....
emanuela1
Postat pe 13 Martie 2011 04:37
ei nah... acuma musai trebuie sters ceea ce nu ne convine...
credeam ca vrei sa se stearga pentru insultele adresate gratuit...:P

ba, sa nu se stearga nimic.
:))
eu_geminy
Postat pe 13 Martie 2011 04:42
De la: emanuela1, la data 2011-03-13 04:37:46rog un moderator sa stearga pagina 120 asa din respect ptr persoanele care au intrat aici doar ptr informatii legate de slabit....

vuvuzela
Postat pe 13 Martie 2011 05:01
De la: emanuela1, la data 2011-03-13 03:36:31tinand cont de faptul ca numai eu am scris ca: de maine am sa incerc sa fac anumite chestii ca sa slabesc in continuare........era si greu sa-mi dau seama nu???
Prin urmare, daca azi am terminat dieta e logic ca de maine voi incerca sa mananc intr-un anumit fel ptr a scadea in greutate IN CONTINUARE....
Ar fi bine sa gandesti inainte sa faci un comentariu de prost gust, fara nici o logica....

buna.permite-mi si mie sa imi spun parerea despre diete.din cate am citit si eu,nu aici,iti trebuie un medic care sa iti faca toate analizele,ca sa stii exact daca ai vre-o boala si daca iti poti permite medical sa te apuci de diete.daca primesti avizul medicului,cauti un nutritionist care si el la randul lui te investigheaza si recomanda apoi.multe diete,infometarea sau alte metode de slabire, numai medicii ti le pot recomanda,deoarece ele pot cauza unei boli pe care poate o ai sau pot declansa una la care esti predispusa.iti doresc succes ,sanatate si intelepciune.nu va mai tratati dupa ureche.multumesc pt timpul acordat,daca ma citesti.
vuvuzela
Postat pe 13 Martie 2011 05:24
Ciao la toata lumea!
Manuela,ma bucur tare mult pentru tine si ptr cele 15 kg date jos.Cam in situatia ta sunt eu,tr sa dau jos 20-25 kg. Deja am inceput dieta de o saptamana,am 3 kg date jos si sper sa o tin fara probleme pana la sfarsit.
Marturiile voastre ,ca se poate,ne dau curaj sa mergem inainte.
Sper ca si eu peste 60 zile sa pot sa scriu aici ca se poate si ca am slabit cat mi-am propus.
Asteptam vesti de la tine.

angie2011
Postat pe 13 Martie 2011 14:05
Manuela,ti-am cerut sa ma adaugi in lista ta de prieteni,daca este posibil.
Mi-as dori sa-ti vad pozele,inainte si dupa.
Merci mult!
angie2011
Postat pe 13 Martie 2011 14:09
De la: angie2011, la data 2011-03-13 14:05:17Ciao la toata lumea!
Manuela,ma bucur tare mult pentru tine si ptr cele 15 kg date jos.Cam in situatia ta sunt eu,tr sa dau jos 20-25 kg. Deja am inceput dieta de o saptamana,am 3 kg date jos si sper sa o tin fara probleme pana la sfarsit.
Marturiile voastre ,ca se poate,ne dau curaj sa mergem inainte.
Sper ca si eu peste 60 zile sa pot sa scriu aici ca se poate si ca am slabit cat mi-am propus.
Asteptam vesti de la tine.

cam tot atat am slabit si eu in prima saptamana, important este sa nu te lasi sa mergi inainte si daca se va intampla ca intr-o zi sa te abati de la dieta sa nu renunti este foarte important...vei fi mandra de tine la sfarsit...
iti doresc mult succes si astept vesti de la tine
emanuela1
Postat pe 13 Martie 2011 14:18
Waw!!!! Felicitari Emanuela!!!! Nu-mi vine sa cred cat de mare este diferenta.Esti foarte frumoasa ! Ma ambitionezi foarte tare acum de cand am vazut pozele. Super!!! Asa cum esti ,eu zic ca esti f bine,cel putin la fata! Ai grija de tine! Bafta multa in continuare .Superb!!!!!
Merci mult ptr tot! Tine-ne la curent cu noutati!
angie2011
Postat pe 13 Martie 2011 14:48
De la: angie2011, la data 2011-03-13 14:48:03Waw!!!! Felicitari Emanuela!!!! Nu-mi vine sa cred cat de mare este diferenta.Esti foarte frumoasa ! Ma ambitionezi foarte tare acum de cand am vazut pozele. Super!!! Asa cum esti ,eu zic ca esti f bine,cel putin la fata! Ai grija de tine! Bafta multa in continuare .Superb!!!!!
Merci mult ptr tot! Tine-ne la curent cu noutati!

multumesc mult....am sters multe poze din perioada aceea acum imi pare rau trebuia sa le pastrez... peste aproximativ 2 luni vreau sa pun poze la 70kg....
te pup
emanuela1
Postat pe 13 Martie 2011 15:11
mie imi place relatia speciala pe care o au anumite persoane cu alimentele, mai ales cu cele mai nesanatoase: pulpitze, carnaciori, branzica, fripturica etc. e ca o relatie de dragoste :)

va privesc cu duiosie stand cuminti in farfurie, pulpitele mele dragi superioare de pui, asa cum inotati voi gingas in grasime.

Yes, I love CC's diet! Nuhs' dk pancresul e la fel de fericit, da' cine are timp sa-l ia in seama? Ficatu'? bleah, un moft pe undeva in dreapta pe sub coaste, cui ii pasa?
oli_le_mechant
Postat pe 13 Martie 2011 16:37

Hai,ca asta a fost buna!
Allegra
Postat pe 13 Martie 2011 17:49
se gandesc enorm la potol,eu cand aveam varsta lor aveam in cap un singur lucru:bairam.

muzica si dans,blugi sa crape pe mine,halei...
ma ascuteam ca lupta de clasa, de ma trimitea baba mea la analize...
iasomia
Postat pe 13 Martie 2011 20:02
Acum cateva luni,la "Romania , te iubesc!" ,am vazut un reportaj despre gustul umami - al cincilea gust.

Cred ca acidul glutamic e responsabil pt pofta de potol de care vorbesti,Iasomia.
Allegra
Postat pe 13 Martie 2011 21:25
alegrutza..

te crede mama...
insa eu zic ca al cincilea gust se numeste nesimtire,cel putin in cazu' meu,cand ma apuca....
iasomia
Postat pe 15 Martie 2011 20:52
Salutare, fetelor pe unde sunteti de nu mai intrati??? cum merge dieta??? eu am mai slabit 2 kg de cand am terminat-o....total 17kg eliminate va pup pe toate si astept vesti de la voi...
emanuela1
Postat pe 23 Martie 2011 11:47
Buna, eu sunt noua pe aici si de azi am ineput si eu dieta lui Catalin Crisan si asi avea ceva intrebari aca ma poti ajuta, te rog mult. cand se refera la mezeluri aica poti manca, mezeluri obisnuite de astea din comert sau trebuie ceva mai light??
AGURIA
Postat pe 23 Martie 2011 15:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
probleme digestive 7 De la: garbo_453036 18 Mai 2017 14:23
dieta 9/9 25 De la: garbo072499 8 Decembrie 2009 11:45
Dieta Wellness Week !! 7 De la: garbo017339 4 Noiembrie 2009 15:50
Dieta in afectiunile cardiovasculare 2 De la: eu_geminy 2 Noiembrie 2010 11:05
Recomandare nutritionist? Slabire rapida 6 De la: ana_pop 31 Martie 2015 09:15
Setari Cookie-uri