eu n-am vazut si asta mi-a dat de banuit ca n-am scris corect... dar nu stiu cum sa scriu ca sa nu te excite pe tine prea tare ! eu am scris exact cum se aude... am verificat in fata oglinzii... |
||
barboneli Postat pe 21 Aprilie 2014 11:11 |
||
---|---|---|
stai un pic piti... cred ca am gasit cum se scrie... ! ca eu, tot am zis ca zic c-oi zice dac-oi zice sin'c-oi zice ca sa zic cam zis c-oi zice... ! am gasit textul asta asemanator si m-am prins cum trebuie scris... "Tot am zis și-am zis c-oi zice, dar de zis tot zice-oi, să nu zici c-am zis c-oi zice." multumita acum ? ok, sunt fericit atunci.... |
||
barboneli Postat pe 21 Aprilie 2014 11:24 |
||
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lwbgbxC4Cj1qm6oc3o1_500.gif |
||
|
||
Rotty Postat pe 21 Aprilie 2014 12:03 |
||
.... |
||
barboneli Postat pe 21 Aprilie 2014 13:24 |
||
Buna seara nici nu stiu cum sa încep îmi cer scuze daca mai fac greșeli gramaticale joi m-am pus la dieta sâmbătă m-am cantarit din 53 am 51 în seara asta făcând turte m-am lăsat dusă și am mâncat cam jumătate de turta mă simt vinovată pt asta acum nu stiu ce sa fac sa continui sau să mă opresc si sa o reiau de la capăt aștept un sfat de la cineva dacă mă poate ajuta mulțumesc | ||
Vanessa_Vanessa_1 Postat pe 24 Aprilie 2016 22:37 |
||
Buna.Eu am tinut dieta asta.La mine a dat rezultate !!! In 45 zile am scapat deja de 17 kg.Dupa primele 8 kg.este o perioada de stagnare,dar apoi veti continua sa slabiti.Chestia e ca nu da rezultate la toata lumea... Prietena mea ,vazand ca la mine da rezultate,a incercat si ea,,n-avea prea multe kilograme de dat ,,dar la ea n-a dat roade...deci...incercati dieta daca vreti sa scapati de mai mult de 15 kg !!!si inca ceva :stabiliti cu strictete orele de masa si respectati-le...la mine a dat roade,,la o alta prietena care n-a respectat orele de masa a fost doar un chin.In concluzie...pachetelul in poseta si unde va apuca ora mesei...pofta buna :)).SPOR! | ||
Aura_Inci_1 Postat pe 31 Martie 2017 10:37 |
||
Multe vorbe practic pt. ... NIMIC! Daca vreti cu adevarat sa slabiti, atunci nu va mai imbuibati ca apucatii! Iar dieta de revenire la o greutate normala este ... regimul SUBCALORIC. 800-1000 calorii pe zi. Atit, nimic mai mult... |
||
garbo101426 Postat pe 31 Martie 2017 10:51 |
||
Buna seara, eu mă voi apuca de aceasta dieta luni. Am născut acum 4 luni și am rămas cu 15 kg. Sper sa pot scăpa de ele . Am câteva întrebari pt cine a ținut aceasta dietă. Trebuie sa luam acele pastile care sunt specificate in dieta? A avut cineva probleme după ce nu a mai ținut dieta? S a îngrășat cineva mai mult după ce nu a mai ținut dieta? Mulțumesc frumos! Aștept răspunsul vostru! |
||
garbo_484638 Postat pe 2 Martie 2018 17:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dieta Dukan | 5 | De la: mladitza 3 Mai 2012 15:13 |
Dieta lui Catalin Crisan | 3998 | De la: 2 Martie 2018 17:38 |
PROGRAM DE SLABIRE | 8 | De la: crina86_c 7 Iulie 2010 01:40 |
|
||
Dieta Cambridge - dieta lui Lauren Goodger | 2 | De la: sunshinelila 2 August 2013 22:22 |
cat de importanta e grupa sangvina pentru dieta? | 8 | De la: Terapii_Naturiste 20 August 2012 11:01 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice