Dieta lui Catalin Crisan

bai, v-am zis io ca le facem greata la fete, iote tutanca..romanca adevarata, nu ca noi...fitza..
gabitzza
Postat pe 2 Iunie 2009 13:01
pai na gaboatzza...ca nici daca nu eram la regim nu puteam manca asa ceva....sa simt gelatina aia prin gura....sa-mi fuga taieteii de punga printre dinti????..bleah....si cand ma gandesc ca parca in coreea se mananca pui de caracatita vii...da...ati citit bine...am vazut cu ochii mei un documentar, pe travel and living, de am crezut ca nu e adevarat.... rasuceau caracatita ce misca pe bete in farfurie si o bagau toata in gura, apoi cu niste miscari iuti, hap hap, o inghiteau...imi imaginez cum iti face aia in stomac pana ii vine de hac acidul gastric....
tutankhamon
Postat pe 2 Iunie 2009 22:50
iach.. . asta-i culmea..imi strici gustul la capsuni tutanco..
gabitzza
Postat pe 2 Iunie 2009 22:53
si tu tot capsuni balotezi????
tutankhamon
Postat pe 2 Iunie 2009 23:05
buna tututror! Am si eu o nelamurire care este branza nefermentata? va pup si o zi placuta!
Luana24
Postat pe 3 Iunie 2009 10:02
Buna fetelor,Luana brinzeturile nefermentate sint laptele dulce,iaurt,sana,chefir,cas dulce,urda,mozarella,ricotta,smintina,brinza de vaci(cea sfarimicioasa),bafta la toata lumea,va pup pe toate
sorina17
Postat pe 3 Iunie 2009 22:09
buna!Mersi frumos sorina !Dyada?ne'ai parasit?o zi cat mai placuta tuturor!
Luana24
Postat pe 4 Iunie 2009 09:17
Buna dragilor!
Nu v-am parasit, intru cand si cand, urmaresc ce spuneti, dar pentru ca forumul s-a transformat in orice altceva decat ar trebui, am decis sa stau in umbra.
ca si stiri, am reusit sa desprind 5 kg, sunt in faza de stagnare, voi aduce o improspatare dietei prin miscare caci cu sesiunea nu am mai avut timpul necesar si practicarii sportului, consider insa ca trebuie sa si ard din calorii prin efort si miscare nu doar prin dieta, urmaresc numarul de calorii pe care le consum zilnic, plus ceea ce ard prin miscare, si din weekend incep sa merg la sala!
atunci cand doresti, POTI!

va doresc succes la toti!
anamiciana
Postat pe 4 Iunie 2009 18:45
Mozarella este brinza fermentata asa cum e si brinza topiota, cascavalul si tot ce seamna cu ele.

Nefermentata :telemeaua fetelor.
Aemulus
Postat pe 4 Iunie 2009 18:49
hmmm...s-a suparat dyada...si doar am felicitat-o pentru notele alea de 10
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 19:14
e de la ghearele murate ale lu` zambilu`
gabitzza
Postat pe 4 Iunie 2009 19:17
fetele....am dat jos 6 kile.....de vina era cantarul cel stricat.....
tutankhamon
Postat pe 5 Iunie 2009 01:45
De la: tutankhamon, la data 2009-06-05 01:45:03fetele....am dat jos 6 kile.....de vina era cantarul cel stricat.....
poti sa mi-l imprumuti si mie?dar sa ma bucur si eu
pufoasa67
Postat pe 5 Iunie 2009 23:16
io ti l-as imprumuta pufisor, dar, sincer, si fara suparare...tre sa mai pui lacatel la gurita...mai ales la ciocolata....pup fata
tutankhamon
Postat pe 5 Iunie 2009 23:18
daca as putea dar eu asa simt ca ma incarc cu energie cred ca daca nu mananc ciocolata dupa 16 ore de munca nu mai rezist
pufoasa67
Postat pe 5 Iunie 2009 23:22
mai bine baga un piept de pui la gratar...sau ceva peste....
tutankhamon
Postat pe 5 Iunie 2009 23:25
Catalin Crisan n-are decat sa manance numai iarba, frunze, paie si fan. Sunt foarte suparata pe 'imaginea' lui de cand am aflat de plagiatul cu Vorbeste Marea.

Crisan:
http://www.youtube.com/watch?v=oOCdSxTc3sE

Original (muzicalul Fantoma de la Opera):
http://www.youtube.com/watch?v=Ny5H9GiVP_0
_alexandra
Postat pe 5 Iunie 2009 23:37
Si daca ar fi numai plagiatul....ca nici cu nevasta-sa nu mi-e rusine la ce a facut batrinului ala cu apartamentul...
Aemulus
Postat pe 5 Iunie 2009 23:44
mda...ales....seamana...si eu cand am auzit prima oara melodia cu phantom at the opera imi suna cunoscut, pana m-am trezit intr-o zi ca murmuram....cu zgomot din genuni......phantom of the operaaaa....mai stii...poate aia l-au copiat pe grizonatul nostru cantaret...ce, numai invers se poate????ei nu ne pot copia???
tutankhamon
Postat pe 5 Iunie 2009 23:45
Buna ,
As vrea sa incep si eu aceasta dieta de maine ...vreau sa dau 20kg jos,desi m-as multumi si cu 15kg ...mi se mai alatura cineva?...ca singura parca este cam greu
vavi
Postat pe 8 Iunie 2009 16:48
iti spun eu cum sa dai jos mai usor si mai repede: in 2 saptamani am slabit in cm 4(nu m-am cantarit) cu super slim si mancand doar legume fructe si lactate

Postat pe 8 Iunie 2009 16:52
Pentru cei care incearca sa vanda pastile miraculoase de slabit: voi inca n-ati inteles ca aici discutam despre o dieta alimentara? Carmenn, du-te la piata, cauta o taraba si vinde-ti acolo otravurile
puma_girl
Postat pe 8 Iunie 2009 18:58
Vavi, daca ai ambitie o sa reusesti! Suntem multe care tinem dieta si slabim. Multe fete prefera sa stea in umbra pt ca atmosfera pe aici s-a stricat, dar stai linistita ca sustinere o sa ai
puma_girl
Postat pe 8 Iunie 2009 19:07
fetele, cum merge dieta ? sunteti multumite de ea ? se vad rezultatele ? si, important...cum va simtiti cu sanatatea ?
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Iunie 2009 19:14
hai bai fetelor, nu stiti de gluma ??
ne-am luat la vorba intr-o seara, si-acum stati in umbra..ce sa zic.
asta va impiedica pe voi sa comunicati..
gabitzza
Postat pe 8 Iunie 2009 19:50
Multumesc pentru sustinere puma girl...am vazut ca au inceput sa se dezbata alte probleme aici nicidecum dieta insa ma bucur sa vad ca nu sunt singurica ...vroiam sa mai intreb ceva...eu am ceva probleme cu stomacul,am o gastrita eroziva si ceva probleme dinn cauza stresului mai exact colon iritabil...crezi ca aceasta dieta mi ar agrava simptomele acestor boli?? ...
vavi
Postat pe 8 Iunie 2009 20:29
bai fetele, v-am scos din foame...

Mancare de ardei cu carnati si naut

Ingrediente necesare:
500 g ardei grasi sau capia rosii
250 g carnati afumati conformi
1 ceapa mare
2-3 catei usturoi
1 conserva rosii fara coaja in suc propriu (aprximativ 400g sau mai mult)
oregano, cimbrisor, piper
400 g naut fiert nu foarte moale
patrunjel verde
Mod de preparare:
Carnatii se taie felii si se prajesc intr-o tigaie fara ulei ( carnatii lasa destula grasime), apoi se scot. Ardeii se taie in fasii nu foarte subtiri si se prajesc in aceeasi tigaie, numai atat cat sa prinda putina culoare, nu mai mult. Se scot si ei.
Ceapa si usturoiul se toaca, se pun la calit in aceeasi tigaie, se varsa pe deasupra rosiile cu tot cu suc (se farama in tigaie), se adauga plantele si piperul. Nu trebuie sa adaugati sare suplimentar pentru ca sucul de rosii e deja sarat, la fel carnatii.
Se lasa vreo 5 minute sa fiarba, se adauga nautul, fasiile de ardei si carnatii, se acopera pe capac si se reduce flacara la aragaz. Se lasa cel putin o jumatate de ora pe foc. Cand se serveste se presara cu patrunjel verde tocat.
Mancarea de ardei cu carnati si naut merge vara cu salata, iar in anotimpul rece este foarte buna cu muraturi.
zambil
Postat pe 8 Iunie 2009 20:36
eu nu incerc sa vand nimic si crede-ma ca stiu mai bine decat crezi cum e cu dietele, dar cateodata dupa ani, 3 in cazul meu, de diete si vezi ca nu mai merge nici daca nu ai manca nimic,si exista ceva care te ajuta sa ajungi la kg dorite...de ce sa nu spui si altora?

Postat pe 8 Iunie 2009 20:42
iar la piata du-te tu ca acolo te poti lua de cine vrei si sa comentezi la adresa lor, aici fiecare isi spune parerea si eu consider ca fiecare parere trebuie respectata si eventual combati ideea nu persoana. dar pt asta trebuie sa fii educat, nu?

Postat pe 8 Iunie 2009 20:49
pavlov d-ala...
gabitzza
Postat pe 8 Iunie 2009 20:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dieta 8 De la: garbo166660 9 Noiembrie 2011 11:06
Regimul cretan 20 De la: sunshinelila 21 Februarie 2015 08:30
Am luat zeci de diete si nu au dat rezultate,doar la Restaurant & Lounge 17 De la: dor72_ 28 Ianuarie 2012 21:04
Dieta Cambridge - dieta lui Lauren Goodger 2 De la: sunshinelila 2 August 2013 22:22
Dieta de slabit 1 kg pe zi 11 De la: garbo191285 7 Iunie 2018 16:19
Setari Cookie-uri