lasa soro, ca tu imparti masa cu partenie ala... | ||
zambil Postat pe 13 Iunie 2009 10:04 |
||
---|---|---|
ha ? care partenie, fratioare ? ca azi sunt blonda, nu pricep...he...he... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Iunie 2009 10:06 |
||
Fetelor ce mai faceti?nu mai ziceti nimic?????eu fac astazi o saptamana de cand am inceput dieta si am slabit 3.700 kg...mie mi se pare ok..voi ce spuneti?se putea si mai mult? | ||
|
||
vavi Postat pe 16 Iunie 2009 11:30 |
||
vavi, da' te simti bine ? adica nu ai stari de slabiciune, de-alea ? ai grija cu caldura asta, mami...sa bei multe lichide bafta |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Iunie 2009 11:33 |
||
vavi, da' de ce vrei tu sa slabesti, scumpo ? ca m-am uitat la pozele tare...si arati bine |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Iunie 2009 11:48 |
||
Buna fetelor...de doua zile tot citesc aici rezultatele celor ce au urmat dieta lui cc si de dimineata am inceput si eu .Am 1.60 si 82 de kg.un balon as putea spune.Sper sa reusesc si va rog sa ma sustineti...ca am nevoie. bauturi light nu se pot bea????intreb si eu.. |
||
emi2776 Postat pe 16 Iunie 2009 14:41 |
||
buna lume si eu m-am apucat azi sa urmez dieta lui cc insa mi se par foarte dese mesele eu de obicei nu mancam dimineata doar pe la 2 sau in cel mai rau caz pe la 7 si in schimb mai ciuguleam cate una alta.a tinut la toata lumea aceasta dieta k mi se pare mult 7kg in cele 2 saptamani si bineinteles ce mezeluri ati mancat k eu habar nu am ce sa pap:)) si branza dietetica? sau de aceea de la tarani:)) sau de cumparat | ||
Adoriana Postat pe 16 Iunie 2009 15:29 |
||
emi....bauturi light poti bea...dar ideea e sa nu bei din acelea tip cola sau pepsi, chiar si fara zahar....si ai mare grija....gazul din ele umfla si baloneaza....mai bine fa-ti ceai de fructe si il indulcesti cu zaharina si pui lamaie si il tii la frigider......e o nebunie.... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Iunie 2009 21:03 |
||
adoriana.....nici eu nu pot manca 5 mese pe zi....nu e obligatoriu 7 kg in 2 saptamani....fiecare slabeste dupa organism...mezeluri: cremwursti (am preferat de pui), sunca de praga, copanele de pui afumate, parizer taranesc de vita, carnati mai slabi....branza de vaci, telemea de la tarani sau din supermarket......cascaval hochland, feliat.....ideea e sa nu papi nimic altceva cu mezelul ala sau cu branzica......papi mezelul separat si branzica separat, si la mese total diferite....nu amesteci branzica cu mezelul.... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Iunie 2009 21:08 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-06-16 21:08:01adoriana.....nici eu nu pot manca 5 mese pe zi....nu e obligatoriu 7 kg in 2 saptamani....fiecare slabeste dupa organism...mezeluri: cremwursti (am preferat de pui), sunca de praga, copanele de pui afumate, parizer taranesc de vita, carnati mai slabi....branza de vaci, telemea de la tarani sau din supermarket......cascaval hochland, feliat.....ideea e sa nu papi nimic altceva cu mezelul ala sau cu branzica......papi mezelul separat si branzica separat, si la mese total diferite....nu amesteci branzica cu mezelul.... deci ceva de genul la 7 branzica la 10 mezeluri la 13 carnitza si asa mai departe...nu stiam si azi am papat branzica si mezeluri dimineatza si la 10 ou cu mezeluri deci fiecare la o singura masa nu combinate...ms |
||
Adoriana Postat pe 16 Iunie 2009 21:15 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-06-16 21:08:01adoriana.....nici eu nu pot manca 5 mese pe zi....nu e obligatoriu 7 kg in 2 saptamani....fiecare slabeste dupa organism...mezeluri: cremwursti (am preferat de pui), sunca de praga, copanele de pui afumate, parizer taranesc de vita, carnati mai slabi....branza de vaci, telemea de la tarani sau din supermarket......cascaval hochland, feliat.....ideea e sa nu papi nimic altceva cu mezelul ala sau cu branzica......papi mezelul separat si branzica separat, si la mese total diferite....nu amesteci branzica cu mezelul.... u ai inceput dieta? dak da de cat timp si kt ai slabit? |
||
Adoriana Postat pe 16 Iunie 2009 21:16 |
||
de vreo luna.....cam 8 kile....dar nu ma grabesc, pentru ca nu le vreau inapoi....hainele stau altfel pe mine...pantalonii sunt mai largi....mi-a zis prietena mea ca se cunoaste si la fund....asa ca da-i bataie.....mananca SEPARAT...carne dimineata, la 12 branza, la 3 branza si tot asa...succes.... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Iunie 2009 21:19 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-06-16 21:19:04de vreo luna.....cam 8 kile....dar nu ma grabesc, pentru ca nu le vreau inapoi....hainele stau altfel pe mine...pantalonii sunt mai largi....mi-a zis prietena mea ca se cunoaste si la fund....asa ca da-i bataie.....mananca SEPARAT...carne dimineata, la 12 branza, la 3 branza si tot asa...succes.... gata de maine incep si eu klumea k azi am papat amestecat si nici eu nu ma prea grabesc insa nu ma mai suport ma simt k un balon si am incercat sute de regimuri si de pastile insa fara efect ba mai mult m-am mai si ingrasat singurele care au dat rezultat au fost niste fiole de la naturhause din spania dar dupa ce am plecat de acolo nu am mai avut de unde sa le cumpar si kg au revenit la loc. sper k cc sa dea rezultate |
||
Adoriana Postat pe 16 Iunie 2009 21:22 |
||
incearca "silouhette 90-60-90" de la dacia plant....sunt numai din plante si dau rezultate.....garantat!! | ||
tutankhamon Postat pe 16 Iunie 2009 21:25 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-06-16 21:25:15incearca "silouhette 90-60-90" de la dacia plant....sunt numai din plante si dau rezultate.....garantat!! acum insa vreau sa incerc doar cu regimul acesta si dak nu da nici un rezultat in primele 2 saptamani o sa incerc si cu pastilute.mentionez k dak tin un regim dau jos foarte usor:)) |
||
Adoriana Postat pe 16 Iunie 2009 21:28 |
||
Salutare fetelor Cum merge cu dieta?eu am inceput sa am ceva ameteli,mi se pun carcei la picioare ca ma trezec din somn de durere ...si mai am o problema ...de 4 zile am diaree si nu stiu ce anume provoaca treaba asta...va dati seama cum imi este?ce sa fie oare...dimineata mananc un ou fiert,la 11 manacc 3 cuburi de branza topita,la pranz sunca de pui,iar seara u piet pe pui la cuptor...deci aceasta este masa mea in fiecare zi... -Tutankhamon vreau sa te intreb daca putem manca si branzica dulce din aceea care este cu smantana si bilute de branza dulce in ea..nu mai stiu cum i spune..avem voie asa ceva? -Prometeus wife multumesc de aprecieri dar acele poze sunt facute acum 2 ani...si am specificat undeva mai sus ca am ,ma rog aveam acum greutatea de 86.600 kg,la o inaltime de 1.78...deci ce ai vazut tu acolo era demult -Emi,Adoriana va tin pumnii fetelor...prima saptamana este mai grea insa sunt sigura ca veti reusi. Aveti grija de voi! |
||
vavi Postat pe 17 Iunie 2009 12:07 |
||
eu asa am mancat...branza fagaras si dorna.....stelute de branza cu smantana ......branza de vaci...etc...merge....ideea e sa nu amesteci cu carne.....sau legume... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Iunie 2009 12:21 |
||
buna fetelor am terminat si a treia masa pe ziua de azi si ma simt ok nu am pofta de nimic dulce deocamdata:)) poate e prea putin ce am papat insa la 7 am papat o felie de branza la 10 ou si acum la 13 am papat carnitza...apropo carnea poate fi si de porc sau doar de vita si pui?si beau multa apaaaaaa:)si toata familia (sotul si verisoara) ma sustin nu mai cer dulce sau inghetzata:) si inteleg k tre sa papam separat ei cu de toate eu doar cu carne:))succes pe mai departe fetelor | ||
Adoriana Postat pe 17 Iunie 2009 13:30 |
||
De la: vavi, la data 2009-06-17 12:07:58Salutare fetelor vavi imi pare rau k te simti asa u de cand ai inceput dieta?poate te simti asa pentu ca incepi sa elimini toxinele din corp si poate de aceea sincer nu stiu ce sa spun |
||
Adoriana Postat pe 17 Iunie 2009 13:41 |
||
Pai de duminica m-a luat treaba asta si o tin tot asa ...nici nu stiu daca avem voie sa luam ceva calciu,vitamine....ma gandesc cu groaza la cele 3 zile de fructe si legume...daca pe mine ma luat de la mancare mai consistenta | ||
vavi Postat pe 17 Iunie 2009 13:53 |
||
buna tuturor! Vavi ai voie calciu...vitamine...scrie pe prima pagina!" Numai daca exista ameteli-Wallmark (calciu , magneziu, zinc -2tb/zi)" O zi buna in continuare | ||
Luana24 Postat pe 17 Iunie 2009 15:06 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-06-16 21:03:56emi....bauturi light poti bea...dar ideea e sa nu bei din acelea tip cola sau pepsi, chiar si fara zahar....si ai mare grija....gazul din ele umfla si baloneaza....mai bine fa-ti ceai de fructe si il indulcesti cu zaharina si pui lamaie si il tii la frigider......e o nebunie....multumesc mult...am facut ceaiul si sper sa-mi placa. |
||
emi2776 Postat pe 17 Iunie 2009 17:42 |
||
hai sa va povestesc ce am patit azi la magazin: EU: vreau o cutie de branza topita simpla VANZATOAREA: uitati aici e cu smantana EU: nu doamna vreau simpla VANZATOAREA: pai cum simpla...ia cu smantana EU:zic doamna eu vreau simpla nu cu smantana ciperci sau mai stiu eu de care...ati auzit de simpla???si a inceput sa se crizeze tanti saraca si k nu exista simpla numai cu smantana si bla bla bla si imi facuse o gramada de nervi k nu intelegea draga de ea k vreau simpla:)) si pana la urma am mers la elt magazin si am luat cascaval k nici acolo nu aveau simpla sau clasica :)) si acum imi vine sa rad knd imi amintesc...a trecut o zi de dieta si ma simt ok |
||
Adoriana Postat pe 17 Iunie 2009 22:14 |
||
De la: Adoriana, la data 2009-06-17 22:14:16hai sa va povestesc ce am patit azi la magazin: Si ce aia simpla cu smantana nu e buna? |
||
strumfitoaia Postat pe 17 Iunie 2009 22:27 |
||
De la: strumfitoaia, la data 2009-06-17 22:27:20De la: Adoriana, la data 2009-06-17 22:14:16hai sa va povestesc ce am patit azi la magazin: eu nu stiu ce sa zic insa prefer simpla fara smantana k smantana e pt cele 3 zile:)) |
||
Adoriana Postat pe 17 Iunie 2009 22:57 |
||
salut, vreau si eu sa slabesc am citit primele pagini cu cei doi care au reusit nu am mai avut rabdare sa citesc mai mult de maine incep si eu. Noroc cu wife ca mi-a atras atentia de acest topic | ||
ramonaaaa Postat pe 17 Iunie 2009 23:29 |
||
adora...eu am papat cu smantana.....ideea e ca dupa ce mananci cantitatea de branza.....nu mai trebuie sa papi nimic pana la urmatoarea masa....deci e ok si cu smantana... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Iunie 2009 23:36 |
||
am o intrebare etapa 1 zice 1-2 sapt dupa ce criterii hot daca 1-2 sapt? | ||
ramonaaaa Postat pe 17 Iunie 2009 23:40 |
||
si inca una incerc sa imi fac orarul si daca incep la ora 7 prima masa la ora 19 ar fi cea de-a 5 si am obs din sms ca nu mai tarziu de ora 18 cum fac? |
||
ramonaaaa Postat pe 17 Iunie 2009 23:44 |
||
tutankamon imi rasp si mie te rog | ||
ramonaaaa Postat pe 17 Iunie 2009 23:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Carti despre dieta | 17 | De la: myry 10 Mai 2010 15:18 |
dieta de 13 zile ... pt schimbare de metabolism | 65 | De la: iulia__ 8 Iunie 2017 14:13 |
DIETA SCARSDALE....NE BAGAM? | 15 | De la: CrossX 2 Februarie 2010 13:39 |
|
||
ce droguri sunt sapte pacate si diavol rosu????? | 2 | De la: panty_C 29 Ianuarie 2012 16:25 |
dieta giorgiana din slobozia | 6 | De la: andreea_barbieru 11 Septembrie 2009 11:09 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice