De la: ramonaaaa, la data 2009-06-21 15:03:57De la: wife, la data 2009-06-21 14:59:26asa mami, da' sa nu sari calu' cu el...daca faci si dieta asta sa nu bei mai mult de 2 saptamani fa si u ca mine tinete de nas cu o mana si cu cealalta ti cana si il bei tot odata:))) |
||
Adoriana Postat pe 21 Iunie 2009 15:06 |
||
---|---|---|
fata nu vreau sa imi dau ficatu peste cap si eu m-am saturat de carne asa ca azi am bagat mezel pate de ficat sunca presata si o jum de felie de salam uscat ,salamul uscat mie nu imi place deloc si de aceea am gustat doar ca era un produs nou si am crezut ca imi place |
||
ramonaaaa Postat pe 21 Iunie 2009 15:20 |
||
aaaaaaaaaaaa si inca ceva a facut mama pizza ,mama ce mirosea rontaia sotul la un triunghi am stat si eu langa el cu balute la gura si am reusit sa nu gust, dar diseara isi face fratele ziua si il auzeam cand ii zicea mamei ca el vrea tort acolo o sa fie grav , cum o sa mai scap tentatiei ? aseara cand am fost si eu in vizita draguta e gazda a vrut inghetata eu am zis ca nu ca eu tin cura sper sa nu mananc tort of doamne ce greu | ||
|
||
ramonaaaa Postat pe 21 Iunie 2009 15:24 |
||
bueey...nu va mai rasfatati acilea...n-are gust groaznic, de unde ati scos-o ? ha ? e ceai, nene...nu untura de peste |
||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Iunie 2009 15:31 |
||
ramonaaaa Postat pe 21 Iunie 2009 15:43 |
||
Buna fetelor! Buna tuturor! Scuze k nu am mai intrat pe forum dar am avut niste probleme cu netul.eu am tinut dieta in continuare, dar va marturisesc ca imi este tare greeeeeeuuuu, sa nu mananc eu nici un fruct sau leguma, eu care nu prea pot s traiesc fara ele, mai ales vara,e foarte greu .deja sunt satula de carne pana peste cap, , beau apa plata, minerala si ceai de soc in prostie, si fac "drumuri lungi si dese la vecinu'" dar asta e trebuie sa induram pentru a ne indeplini obiectivul .haideti fetelor! mai avem 61 de zile. | ||
laura1786 Postat pe 21 Iunie 2009 16:09 |
||
De la: wife, la data 2009-06-21 15:31:44bueey...nu va mai rasfatati acilea...n-are gust groaznic, de unde ati scos-o ? ha ? eu care nu prea beau ceai mai deloc, doar knd merg la bunica si imi face de menta naturala adica adunata si uscata de ea, mi se pare groaznic dar trecem cu vederea peste:)) |
||
Adoriana Postat pe 21 Iunie 2009 16:15 |
||
De la: ramonaaaa, la data 2009-06-21 15:20:05fata nu vreau sa imi dau ficatu peste cap pai eu am acelasi meniu cam in fiecare zi 7- branza topita 1 triunghi 10-ou, ceai 13-mezeluri 16-branza topita 2 triunghiuri 19-carne(pui sau porc), ceai si multa apaaa |
||
Adoriana Postat pe 21 Iunie 2009 16:18 |
||
luati si de aici niste informatii foarte utile !!! http://media.4life.com/us/pdf/PPS/CarbBLX.pdf |
||
TF_ Postat pe 21 Iunie 2009 16:20 |
||
De la: shonyna, la data 2009-06-21 16:09:50Buna fetelor! Buna tuturor! Scuze k nu am mai intrat pe forum dar am avut niste probleme cu netul.eu am tinut dieta in continuare, dar va marturisesc ca imi este tare greeeeeeuuuu, sa nu mananc eu nici un fruct sau leguma, eu care nu prea pot s traiesc fara ele, mai ales vara,e foarte greu .deja sunt satula de carne pana peste cap, , beau apa plata, minerala si ceai de soc in prostie, si fac "drumuri lungi si dese la vecinu'" dar asta e trebuie sa induram pentru a ne indeplini obiectivul .haideti fetelor! mai avem 61 de zile. la fel si eu abia astept zilele cu fructe si lactate.eu obisnuiam de dimineatza sa beau o cana de lapte si peste zi sa mai pap un iaurt,iar de fructe nu mai zic zilnic aveam cate ceva de rontzait si acum e greu dar rezist:D |
||
Adoriana Postat pe 21 Iunie 2009 16:20 |
||
sa va zic eu ceva ca sa va inveseliti un pic. ce dati jos cu dietele astea, in doua-trei luni, puneti la loc in mai putin de o saptamana, ba chiar dublat, dupa ce incetati dietele. bafta! |
||
pik_nik Postat pe 21 Iunie 2009 16:23 |
||
De la: emi2776, la data 2009-06-20 15:00:03Laura,Adoriana.....sper sa sarbatorim la sfarsitul celor 66 de zile....multumite toate... Asa sper si eu, pentru ca pe 22 august am si eu nunta la cea mai buna prietena a mea si sper ca pana atunci sa mai dau ceva kg jos pt o rochita mai veche p care am purtat-o o singura data asa k sa-i dam bataie!! |
||
laura1786 Postat pe 21 Iunie 2009 16:39 |
||
doar doar ajungeti fara rochii la nunta. ca oricum asta se intampla, da' nu incepe din biserica. | ||
pik_nik Postat pe 21 Iunie 2009 16:41 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-06-21 16:23:42sa va zic eu ceva ca sa va inveseliti un pic. ce dati jos cu dietele astea, in doua-trei luni, puneti la loc in mai putin de o saptamana, ba chiar dublat, dupa ce incetati dietele. pai draga pik_nik nu vad care e problema ta tinem ce dieta vrem si cum vrem si ne asumam orice risc insa dak dupa terminarea acestor 66 de zile mancam sanatos adica fructe leg lactate si carne slaba la ore fixe si nu mai tarziu de 6 nu vad care ar fi problema sa pui inapoi intr-o saptamana cum spui tu |
||
Adoriana Postat pe 21 Iunie 2009 17:15 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-06-21 16:41:52doar doar ajungeti fara rochii la nunta. ca oricum asta se intampla, da' nu incepe din biserica. adica????????? |
||
Adoriana Postat pe 21 Iunie 2009 17:16 |
||
,,pai draga pik_nik nu vad care e problema ta tinem ce dieta vrem si cum vrem si ne asumam orice risc insa dak dupa terminarea acestor 66 de zile mancam sanatos adica fructe leg lactate si carne slaba la ore fixe si nu mai tarziu de 6 nu vad care ar fi problema sa pui inapoi intr-o saptamana cum spui tu " Adoriana,e indispensabil sportul de camera...la orice ora, loc si pozitie...cit ma mult si cit mai des...altfel celulite cresc... |
||
valentino Postat pe 21 Iunie 2009 17:23 |
||
trecem peste rautatile celorlalti invidiosi si s-a mai dus o zi | ||
Adoriana Postat pe 21 Iunie 2009 19:37 |
||
De la: valentino, la data 2009-06-21 17:23:01 ,,pai draga pik_nik nu vad care e problema ta tinem ce dieta vrem si cum vrem si ne asumam orice risc insa dak dupa terminarea acestor 66 de zile mancam sanatos adica fructe leg lactate si carne slaba la ore fixe si nu mai tarziu de 6 nu vad care ar fi problema sa pui inapoi intr-o saptamana cum spui tu bineinteles k e necesar sportul |
||
Adoriana Postat pe 21 Iunie 2009 19:38 |
||
de camera, adoriana, de camera....he...he... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Iunie 2009 19:41 |
||
ramona....inghetata in nici un caz - are zahar si frisca -.... laptele simplu bea-l la zilele de lapte....in loc de carne fiarta poti manca pateu de ficat sau conserva de ton in suc propriu...suc de fructe proaspat da, dar fara zahar....si imi poti spune tut sau dia.....si citeste tu primele 4-5 pagini si te vei lamuri ce poti manca si ce nu ca si eu tot de acolo stiu....am avut rabdare si am citit tot.... | ||
tutankhamon Postat pe 21 Iunie 2009 20:09 |
||
ciao lume! Ce mai faceti siluetele mele?au fugit kg?eu intr-o luna am dat jos doar 7 kg... oricum sunt multumita! Wife ceaiul ala chiar face minuni? multa bafta incepatoarelor !O seara placuta! Dyada?Dc nu mai zici nimik?? | ||
Luana24 Postat pe 21 Iunie 2009 20:46 |
||
Buna fetelor,ce mai faceti?ce mai spuneti? ..eu am dat dintr-o extrema in alta ...va spusesem ultima oara cand am scris ca aveam o problema cu diareea care nu se mai oprea si care ma tinea de vreo 5 zile...ei bine am luat doua pastile de Imodium si nu am mai iesit afara de vreo 2 zile ...deci cum nu se poate mai bine....unde mai pui ca mai nou am inceput sa sufar de foame...parca imi este foame tot timpul si nu stiu de ce ...eu marti fac doua saptamani de cand am inceput dieta si pana acum vreo 2-3 zile nu am avut senzatia asta acuta de foame ...ce anume sa o fi declansat??vroiam sa va intreb ceva...la zilele in care avem fructe si legume....le putem amesteca??adica daca mananc fructe de ex cirese pot manca la aceiasi masa si un mar?sau si pe astea trebuie sa le mananc separat? ..dati-mi si mie cateva idei de ce anume as putea sa mananc in cele 3 zile de legume...ca nu stiu cum sa le combin ca sa nu o iau de la capat cu diareea...pls | ||
vavi Postat pe 21 Iunie 2009 21:10 |
||
Buna fetelor,imi cer scuze ca nu am mai scris pina acum dar.........am renuntat deocamdata la dieta nu pentru ca asa am vrut,am fost obligata de medica mea de familie pentru ca am slabit in final 14 kg si dupa operatia care am avut-o mi-a zis ca este bine sa fac o pauza de citeva luni si dupa aceea pot sa o reiau daca totul e ok Va felicit pentru rezultatele obtinute,si va urez in continuare multa bafta,sint putin dezamagita ca nu pot sa tin dieta cu voi dar nu este nici o problema tot raul spre bine.FETELOR CITITI CU ATENTIE PRIMA PAGINA DIN ACEST TOPIC,ACOLO AVETI TOATE INFORMATIILE CUM SA PAPATI SI CE SA PAPATI,NU PUTETI AMESTECA LEGUMELE CU FRUCTELE SI LASATII PE CEI RAI SA VORBEASCA NU II BAGATI INSEAMA VA PUP SI CONTINUATI DIETA PENTRU CA DA REZULTATE | ||
sorina17 Postat pe 22 Iunie 2009 00:35 |
||
buna!Vavi poti sa mananci cirese cu mar dar nu ai voie sa amesteci fructele cu legumele!O zi plcuta!va pup | ||
Luana24 Postat pe 22 Iunie 2009 10:05 |
||
Fetelor, tocmai am aflat ultima reteta beton de slabit si m-am grabit sa vin sa o impartasesc cu voi: Cine vrea sa tina cura de slabire, am urmatoarea reteta: Luni mananci un ou fiert tare Si faci sex pana te doare Marti un morcov, poate doi Si faci sex pe dinapoi Miercuri doar un pic din toate Si faci sex intreaga noapte Joi iti fierbi carne de pui, Sex pe dunga patului. Vineri te prostesti de bine Si faci sex numai cu tine. Sambata colac cu nuci, Si faci sex cu cine-apuci. Duminica mananci gratar Si dai fuga la cantar. Daca vezi ca cura-i buna O urmezi macar o luna. |
||
Aemulus Postat pe 22 Iunie 2009 18:32 |
||
Micabis, tare!!!!!! Concluzia... mult sex fetelor! | ||
puma_girl Postat pe 22 Iunie 2009 18:40 |
||
bai fetele, ascultati acilea la Mica..va invata la bine, ce dreaq... | ||
kyra Postat pe 22 Iunie 2009 18:46 |
||
Chirule tare-s desteapta azi. Cred ca de la dieta asta noua mi se trage |
||
Aemulus Postat pe 22 Iunie 2009 18:48 |
||
inseamna ca merge pe mai multe chestii.. ia s-o incerc si io.. |
||
kyra Postat pe 22 Iunie 2009 18:50 |
||
Baga fetitza, baga! Ca vezi ca eu nu-s egoista si o spun la toata lumea ca sa se stie!!!!!! |
||
Aemulus Postat pe 22 Iunie 2009 18:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PROGRAM DE SLABIRE | 8 | De la: crina86_c 7 Iulie 2010 01:40 |
buna | 8 | De la: vero9009 7 August 2010 20:12 |
A venit vara, rau imi pare ca am alergie la soare :(! | 10 | De la: ana_pop 24 August 2015 18:06 |
|
||
DeEa | 1 | De la: garbo193897 5 Martie 2011 09:47 |
dieta | 8 | De la: garbo166660 9 Noiembrie 2011 11:06 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice