Dieta lui Catalin Crisan

Ciao fetelor....mie noaptea trecuta tare mi-a mai fost rau si de dimineata mi-a fost greata de toate nu stiam ce sa mai mananc.Asa ca am trisat azi un pic....pentru ca am avut iarasi trei copii mici de supraveghiat si trebuia sa am un pic de energie. am mancat o bareta de wafer cu ciocolata.... asta e....M-am cantarit dimineata....dupa6 zile 3.2kg jos.De maine nu mai am "gradinita"asa ca sunt numai cu fetita mea si imi promit sa nu mai trisez ca tare este placut cand urc pe cantar si vad ca merg in ...jos cu kg,si nu as vrea sa-mi para rau.Nu prea am eu timp sa scriu aici dar cand am o clipa libera sau mor de foame mai dau o raita pe aici si-mi trece foamea Va pup si la cat mai multe kg date jos
emi2776
Postat pe 22 Iunie 2009 22:55
Fetita-mi doarme asa ca stau si citesc de la inceput tot......mammmma ce mustrari de constiinta pt waferul acela cu ciocolata
Oare tre sancep de la inceput dieta????
Ca mor cu alte 2 saptamani de carne......tut???? trebe sa reiau??? sau sa merg mai departe si sa-mi dau peste mana daca se mai intampla....
emi2776
Postat pe 23 Iunie 2009 00:33
lasa fata ca si eu am dat iama in inghetata doua zile la rand ca m-a pacalit al meu sa ies cu el si cu cainele...m-a momit cu o inghetata....si eu cum nu rezist la asa ceva...am cazut in plasa....mergi in continuare si nu mai calca stramb...da-ti peste manutza...pup fata....
tutankhamon
Postat pe 23 Iunie 2009 00:59
Buna fetelor, .....sunt tare suparata nu am slabit decat 3.700kg in doua saptamani ceea ce mi se pare super putin.Nu stiu unde am gresit?...acum sunt in prima zi de legume si fructe si deocamdata sunt ok insa si aici trebuie sa mananc doar 500gr/zi...cum naiba sa le cantaresc?
Ma poate lamuri si pe mine cineva care sunt branzeturile fermentate si nefermentate?ma gandesc ca poate aici am gresit si de aceeia mi a fost stopata scaderea in greutate....??adica am mancat branzica de casa cu smanatana,din aceia cu stelute de smanatana de fapt....nu stiu ce sa mai cred dar sunt un pic dezamagita
vavi
Postat pe 23 Iunie 2009 11:55
De la: sorina17, la data 2009-06-22 00:35:52Buna fetelor,imi cer scuze ca nu am mai scris pina acum dar.........am renuntat deocamdata la dieta nu pentru ca asa am vrut,am fost obligata de medica mea de familie pentru ca am slabit in final 14 kg si dupa operatia care am avut-o mi-a zis ca este bine sa fac o pauza de citeva luni si dupa aceea pot sa o reiau daca totul e ok Va felicit pentru rezultatele obtinute,si va urez in continuare multa bafta,sint putin dezamagita ca nu pot sa tin dieta cu voi dar nu este nici o problema tot raul spre bine.FETELOR CITITI CU ATENTIE PRIMA PAGINA DIN ACEST TOPIC,ACOLO AVETI TOATE INFORMATIILE CUM SA PAPATI SI CE SA PAPATI,NU PUTETI AMESTECA LEGUMELE CU FRUCTELE SI LASATII PE CEI RAI SA VORBEASCA NU II BAGATI INSEAMA VA PUP SI CONTINUATI DIETA PENTRU CA DA REZULTATE

in cat timp ai dat jos 14kg?
Adoriana
Postat pe 23 Iunie 2009 12:18
De la: vavi, la data 2009-06-23 11:55:26Buna fetelor, .....sunt tare suparata nu am slabit decat 3.700kg in doua saptamani ceea ce mi se pare super putin.Nu stiu unde am gresit?...acum sunt in prima zi de legume si fructe si deocamdata sunt ok insa si aici trebuie sa mananc doar 500gr/zi...cum naiba sa le cantaresc?
Ma poate lamuri si pe mine cineva care sunt branzeturile fermentate si nefermentate?ma gandesc ca poate aici am gresit si de aceeia mi a fost stopata scaderea in greutate....??adica am mancat branzica de casa cu smanatana,din aceia cu stelute de smanatana de fapt....nu stiu ce sa mai cred dar sunt un pic dezamagita

te cred eu azi de dimi am uitat sa ma cantaresc insa maine dimineatza o fac sigur sa vad dak am dat ceva jos in prima saptamana de carne...si am trisat cu o inghetzata de fructe fara zahar si fara lapte cum am mai spus.doar azi noapte am visat k mancam o inghetzata mare de ciocolata si plangeam de numa k nu trebuia sa mananc k am dat dieta peste cap:)))ma bantuie inghetzata si cum sunt pofticioasa si imi e pofta mare de o savarina ieri knd am baut ceai i-am zis sotului sa imi puna 2 savarine in ceai in loc de 2 zaharine:))vavi si eu pap branza topita cu smantana insa din 16 triunghiuri mai am 2 si nu le mai pot manca k mie greatza de la ele.si o sa caut acum branza dietetica delia de numeste branzica si e super buna si asa sti k nu mai dai gresi k are 0.1 % grasime.

SUCCES mai departe
Adoriana
Postat pe 23 Iunie 2009 12:30
buna dragelor chiar daca nu am mai scris de mult timp nu am renuntat la dieta am trecut de o luna si am slabit 8kg este bn zic eu tinand cont ca am mai trisat ici colo dar asta e va pup pe toate si sa scadeti in kg pup
nicoletaivu
Postat pe 23 Iunie 2009 16:21
De la: nicoletaivu, la data 2009-06-23 16:21:09buna dragelor chiar daca nu am mai scris de mult timp nu am renuntat la dieta am trecut de o luna si am slabit 8kg este bn zic eu tinand cont ca am mai trisat ici colo dar asta e va pup pe toate si sa scadeti in kg pup

Buna! cam ce inseamna "trisat"??eu cred k e bine 8kg intr-o luna.succes la mai multe kg date jos!
laura1786
Postat pe 23 Iunie 2009 18:40
De la: Adoriana, la data 2009-06-23 12:30:45
De la: vavi, la data 2009-06-23 11:55:26Buna fetelor, .....sunt tare suparata nu am slabit decat 3.700kg in doua saptamani ceea ce mi se pare super putin.Nu stiu unde am gresit?...acum sunt in prima zi de legume si fructe si deocamdata sunt ok insa si aici trebuie sa mananc doar 500gr/zi...cum naiba sa le cantaresc?

te cred eu azi de dimi am uitat sa ma cantaresc insa maine dimineatza o fac sigur sa vad dak am dat ceva jos in prima saptamana de carne...si am trisat cu o inghetzata de fructe fara zahar si fara lapte cum am mai spus.doar azi noapte am visat k mancam o inghetzata mare de ciocolata si plangeam de numa k nu trebuia sa mananc k am dat dieta peste cap:)))ma bantuie inghetzata si cum sunt pofticioasa si imi e pofta mare de o savarina ieri knd am baut ceai i-am zis sotului sa imi puna 2 savarine in ceai in loc de 2 zaharine:))vavi si eu pap branza topita cu smantana insa din 16 triunghiuri mai am 2 si nu le mai pot manca k mie greatza de la ele.si o sa caut acum branza dietetica delia de numeste branzica si e super buna si asa sti k nu mai dai gresi k are 0.1 % grasime.

SUCCES mai departe

buna rau aia cu savarinele
ramonaaaa
Postat pe 23 Iunie 2009 18:42
Luana, da...ceaiul ala chiar face minuni, mami...la mine a facut...ca am slabit cam 5 kile intr-o luna jumate...

dar combinat cu un regim sanatos si cu miscare...
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Iunie 2009 18:44
salutla toata lumea, de trisat nu prea am trisat dar tare mult as trisa cu o ingetata ce imi place gura lui zambarica asta zici ca sunt eu in fata unei ingetate BEST CU CARAMEL si am obs ca a iesit una si cu fructe de pad sau cart dor ala frate cu caramel cu bucati de caramel, da-le-n colo ca o sa putem manca noi
Tut ma refeream la ingetata fara zahar sau cea facuta de noi, in dieta lui montignac face o inghetata din branza slaba de vaci cu zaharina .
O frate eu m-am constipat 2 zile pauza cred ca treb sa beau si eu niste ceai A stiti unde am trisat eu nu prea am baut apa si in ultimele zile nu am putut sa ma tin de ore le-am decalat dar tot 5 la nr au fost si sport ioc. care pan acum ma duceam la sala de 2 ori pe sapt si 2 bazine pe sapt.
Tut o sa mai recitesc ca am citit prima oara pana au terminat ei cura .
S-ar putea sa gresesc aici ,VA ROG SA MA CORECTATI DACA ESTE CAZUL, am avut 3 feluri de branza in casa (urda,un amestec oaie cu vita si vita)eu le-am amestecat si cu putina smantana , adica alea 3 + smantana, cand am mancat carne am amestecat si acolo daca am avut pui , mancat si cu mici, la mezeluri mai multe feluri cam ceva de genul . de slabit am slabit cel putin 1 kg.
m-am pregatit pt faza cu fructe , mi-am facut compot cu zaharina, dulceata cu zaharina si atat . sunt sigura ca amsa fac foamea cu legumele , eu sunt adepta carnii si ma satura repede.Fetele astept opiniile si mustrarile voastre. AU MAI RAMAS 61 DE ZILE
ramonaaaa
Postat pe 23 Iunie 2009 19:00
AM UITAT DE FUROSEMID IN ZIUA a 4 , a rahat sunt in ziua 5 il mai iau? pt ce se ia furosemid? Stai ca s-a trezit mandra, adica eu.
ramonaaaa
Postat pe 23 Iunie 2009 19:08
Tut gata am recit cam 10 pagini m-am mai lamurit ,recunosc ca nu am citit decat ce isi scriau cei 2 si spicuit de la ceilalti am vazut multe combinatii ma rog el a fost mai strict. Cred ca incep si eu cu apa si lamaie si incerc sa ma fortez sa beau dimineata ceva mai multa apa.nu prea sunt multumita cu cat am dat dar merg inainte. pa fetele sper sa ma nimeresc si eu cu voi pe forum
ramonaaaa
Postat pe 23 Iunie 2009 21:06
De la: alina_tarta, la data 2009-06-18 02:14:07Ciao,frumoaselor!
Felicitari pt. ca nu cadeti prada tentatiilor culinare.
Vavi si eu am avut stari diareice la inceput,ameteli,insomnii(in primele 4 nopti n-am dormit deloc),am scris pe forum si careva mi-a raspuns ca e normal si se datoreaza nivelului ridicat de proteine din organism.Nu am luat nici vitamine nici medicamente,am baut multa apa.A doua oara cand am reluat dieta n-am avut probleme de niciun fel.
Succes si rabdare pe mai departe. .Va .

sal la a doua tura cat ai dat ? de fapt la prima cat?
te rog daca gresesc sa imi spui
ramonaaaa
Postat pe 23 Iunie 2009 21:12
Ciao,Ramonaaaa!
Furosemid(pursemid) se ia pt. eliminarea apei din tesuturi,dar eu n-am luat pt.ca beau o apa min. plata saraca in sodiu si care iti provoaca sete.Tu scrie cand ai nelamuriri si eu iti raspund.Eu am intrat de la pagina 8.
Branza nefermentata este cea proaspata de vaca,ricotta,mozzarella in apa,Philadelphia,Jocca(branza cu smantana)+iaurturi naturale fara fructe si zahar.Branzeturile fermentate-toate celelalte.
Spor la cautat prin magazine .
alina_tarta
Postat pe 24 Iunie 2009 01:16
Fetelor,o inghetata nu va schimba dieta dar nu faceti din asta obicei.Cel mai bine va potoliti pofta de dulciuri cu bomboane Alpenliebe sau Dietorelle care sunt fara zahar sau cu cate un ceai indulcit cu fructoza sau indulcitor.Eu ca sa mai schimb gustul branzei de vaci ,la o masa puneam pe ea sare si la alta masa fructoza si coaja de lamaie,ca de la o vreme te saturi si de branza sau urda.
Pe maine.
alina_tarta
Postat pe 24 Iunie 2009 01:23
PW, esti ok fata? Ce cauti tu aici si cind ai avut tu nevoie sa slabesti 5 kg?????
Sau o zici doar asa, ca incurajare.
Eu ar trebui sa ma aliez fetelor de aici ca ma tot lupt sa ajung sub 65 kg si nu pot no matter what, dar tu?
Aemulus
Postat pe 24 Iunie 2009 05:50
lasa fata sa socializeze ca e cuminte si pune commenturi haioase si la obect.....
tutankhamon
Postat pe 24 Iunie 2009 11:34
buna tuturor! Mersi pt raspuns wife! o zi lacuta tuturor!
Luana24
Postat pe 24 Iunie 2009 14:08
Wife ceaiul de care zici u se numeste:"sanye anti adipose tea'' ?
Luana24
Postat pe 24 Iunie 2009 14:33
daca tot au aparut ciresele...ia strangeti voi coditele,si faceti ceai..o sa faceti la pipi, de o sa va apuce toti dracii...

iasomia
Postat pe 24 Iunie 2009 14:40
luana...nu mai am cutia ca sa vad cum ii zice...stiu ca se gaseste la farmacie...e intr-o cutie verde, parca...si da...e anti adipos...are mai multe recomandari...

mica...am avut si eu nevoie de el...ca aveam 63 de kile la 1,62...si eram cam rubensiana...
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Iunie 2009 14:44
doar 1,62 ai wife?

te credeam mai inalta...

ma faci sa ma simt ca un elefant
iasomia
Postat pe 24 Iunie 2009 14:45
iaso...am zis ca sunt genu' mignon...

si nici nu crez ca am 1,62...crez ca e 1,60....da' am rotunjit si eu...
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Iunie 2009 14:47
bai iasomico... fii atenta acilea, ca zisesi de pipi ala..

cica vine unu' la doctor si-i zice ca face pipi pe el noaptea... doctoru-i da neshte pastile, vine ala dupa o saptamana, niciun efect... schimba tratamentu, iar trece-o saptamana, niciun efect... tot asa, pana se enerveaza doctoru' si-l ia p-ala la ture:

bre omule, ce faci domne de esti in halu' asta?...
pai nimic, zice pacientu... da' in schimb visez urat...
pai ce visezi?...
pai in fiecare noapte visez ca vine un pitic la mine si zice: hai sa facem pipi... si eu nu ma pot abtine, dom' doctor...
bre omle, fii atent acilea... cand mai vine piticu' la tine in vis, sa-i zici c-ai facut inainte sa te culci.. si gata...

pleaca ala, vine a doua zi disperat...

ce-ai patit, nene? - intreaba doctoru' - iar a venit piticu'?...
iar a venit - zice omu'...
si iar ti-a zis sa faceti pipi?...
iar mi-a zis..
pai si nu i-ai raspuns ce ti-am zis eu?...
ba da - raspunde omu'...
si piticu' ce-a zis?...
pai a zis: a, da?... atunci hai sa facem caca...
zambil
Postat pe 24 Iunie 2009 14:49
iasomia
Postat pe 24 Iunie 2009 14:50
Eu am incercat mai multe diete. Toate au dat rezultate, dar cea mai eficienta a fost dieta daneza (e pe net pt cine e interesat/a). E destul de dura, zic eu, dar cine o tine pana la capat va fi multumit/a. Am tinut-o dupa ce am nascut, adica dupa ce am terminat cu alaptattul. Dupa aia nu m-am mai ingrasat.
Eu sunt tare pofticioasa si daca ar fi dupa mine as consuma numai cafea, tigari si dulciuri :). Dar ma abtin. Cu greu :).
Reusesc sa ma mentin (1,60m / 44 kg) in felul urmator:
- dimineata: un bol mare de iaurt cu cereale + 1 banana sau mar sau capsune acum);
- pranz: pui la gratar/snitel + salata mare;
- seara (niciodata dupa ora 18.00): doar legume.

Cel mai important e pt mine sa nu mananc seara.
Rar de tot ma indop cu cate o pizza, paste si multe prajituri, ca, deh, oameni suntem :).

Si mai fac aerobic, pilates, nu atat de des si constant cat as vrea, dar mai trec pe la sala :)

Blue_Tattoo
Postat pe 24 Iunie 2009 15:03
De la: Luana24, la data 2009-06-24 14:33:47Wife ceaiul de care zici u se numeste:"sanye anti adipose tea'' ?

da asa se numeste ceaiul eu beau de o saptamana + dieta tot o saptamana si am -4kg deci sunt super multumita si cu 2 zaharine e si mai bun
Adoriana
Postat pe 24 Iunie 2009 15:31
vezi ca zaharina aia..cica e naspa..mai bine fara...
iasomia
Postat pe 24 Iunie 2009 15:33
mda...problemu cu ceaiu' asta e ca te cam mana de la spate, ca sa zic asa...e de preferat sa ai o toaleta in vecinate si sa fie personala, ca daca stai la rand e cam naspa...
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Iunie 2009 15:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dieta : miscare 23 De la: ellyse83 6 Ianuarie 2010 10:54
buna 8 De la: vero9009 7 August 2010 20:12
cat de importanta e grupa sangvina pentru dieta? 8 De la: Terapii_Naturiste 20 August 2012 11:01
Am luat zeci de diete si nu au dat rezultate,doar la Restaurant & Lounge 17 De la: dor72_ 28 Ianuarie 2012 21:04
Dieta dupa 60 de ani 1 De la: IOANIDE 8 Ianuarie 2012 23:05
Setari Cookie-uri