Dieta lui Catalin Crisan

rizzilico, te bat....nu am mancat eu de maganul meu.....m-a pacalit florin ca sa ies cu el sa plimbam cainele....mi-a zis ca imi ia inghetata...si smecherul stia cu ce sa ma atraga...inghe de fistic de la amicii.....
tutankhamon
Postat pe 25 Iunie 2009 23:32
hi hi hi
deci esti coruptibila
rizzibizzi
Postat pe 25 Iunie 2009 23:35
De la: tutankhamon, la data 2009-06-25 22:06:58ce face fetili? slabeste?slabeste? foarte bine....

ramonaa..mami...io am trisat numai cu doua inghetate, nu cu topgun si cu batoane de ciocolata....

la atentionarea unei bune prietene...rectific.....nu am mancat azi...ci la inceputul dietei.....m-a pacalit sotul cu inghetata daca ies cu cainele afara....si am iesit la plimbare cu inghetata in mana...dar asta a fost acum o luna si ceva....ooooffff
tutankhamon
Postat pe 26 Iunie 2009 01:02
buna tuturor,astazi e prima data knd intru si eu. deci sa o luam cu inceputul.......am o mare problema cu Kg,am 1,62h si 80Kg. m-am apukt de aceasta dieta de 7 zile dar nu m-am cantarit de loc,defapt imi este frik k nu am slabit deloc deoarece nu am tinut-o exact cum scrie.in primul rand nu pot sa mananc mai mult de 2 ori pe zi,nu pot mank mai devreme de ora 14 si plus de asta am mai gustat,am gustat doar,si din altceva nu pot sa ma abtin,ramnesc f mult. nu stiu ce o sa fac,caci nu cred k o sa rezist pana la capat. pd prima etapa o sa ma cantaresc sa vad minunea daca ma poate ajuta cineva.....va rog. voi ati tinut-o exact cum scrie? si mai vreu sa va spun k nici cu exercitile nu stau f bn,prefer sa merg pe jos decat sa fac exercitii.ce sa fac? astept raspuns,va pop
roxy_ely85
Postat pe 26 Iunie 2009 10:07
De la: roxy_ely85, la data 2009-06-26 10:07:36buna tuturor,astazi e prima data knd intru si eu. deci sa o luam cu inceputul.......am o mare problema cu Kg,am 1,62h si 80Kg. m-am apukt de aceasta dieta de 7 zile dar nu m-am cantarit de loc,defapt imi este frik k nu am slabit deloc deoarece nu am tinut-o exact cum scrie.in primul rand nu pot sa mananc mai mult de 2 ori pe zi,nu pot mank mai devreme de ora 14 si plus de asta am mai gustat,am gustat doar,si din altceva nu pot sa ma abtin,ramnesc f mult. nu stiu ce o sa fac,caci nu cred k o sa rezist pana la capat. pd prima etapa o sa ma cantaresc sa vad minunea daca ma poate ajuta cineva.....va rog. voi ati tinut-o exact cum scrie? si mai vreu sa va spun k nici cu exercitile nu stau f bn,prefer sa merg pe jos decat sa fac exercitii.ce sa fac? astept raspuns,va pop

eu am tinut-o exact cum scrie numai k o singura data am ancat inghetzta de fructe cu indulcitori artificiai si cam atat a fost trisatul meu. beau un ceai chinezezc antiadipos si in 1 saptamana am slabit 4kg in total.si nici exarcitii nu prea fac k nu am timp in rest merg pe jos mult
Adoriana
Postat pe 26 Iunie 2009 16:20
da...nu syiu ce sa spun,sper sa slabesc si asa(mai gustand cate ceva) sincer nu stiu din ce cauza astazi mi-am luat inima in dinti si m-am cantari. am slabit 4 Kg intr-o sapt si asta dp cum v-am spus am mai gustat si altceva.va pupicesc si succes
roxy_ely85
Postat pe 26 Iunie 2009 17:41
De la: tutankhamon, la data 2009-06-25 22:06:58ce face fetili? slabeste?slabeste? foarte bine....

ramonaa..mami...io am trisat numai cu doua inghetate, nu cu topgun si cu batoane de ciocolata....

Doamne ce sentiment de vinovatie de paste dupa , azi dimineata aveam 86.9 e ceva am scapat de 87 ala , ma stresa
ramonaaaa
Postat pe 26 Iunie 2009 18:45
De la: laura1786, la data 2009-06-25 22:10:10
De la: ramonaaaa, la data 2009-06-25 19:57:26
De la: Adoriana, la data 2009-06-24 18:17:24
De la: ramonaaaa, la data 2009-06-24 17:32:55eu nu prea am slabit decat vre-un kg si jum
cred sper

ai facut deja osaptamana? si eu m-am cantarit sambata sau duminica si nu imi arata nimic nici 1g dat jos si azi dimineatza aveam -4kg si am ramas masca nici nu imi venea sa cred

astazi fac o sapt si nu am dat decat 2 kg cred ca nu stiu sigur cu cate am inceput, eu venind dupa o luna cu super slim si o sapt cu dieta lui montignac
ma rog in jur de 89, iar acum am 87.7 in toale de strada incaltata , si cu toale de casa 86.6. Eu de obicei ma cantaresc cu toalele de strada asa ca voi lua de referinta 87.7, asa ca am slabit 1kg si ceva. pa mai vb maine

Ramona ai dat ceva jos cu super slim? K m-a batut gandul sa incerc si eu dar dupa ce am vazut la tv k are in componenta amfetamina am zis mai bine raman asa cum sunt decat sa ma indop cu droguri(fie ele si in cantitate mai mica).Oricum bafta in continuare la slabit!

recunosc ca am dat ,aveam 94.8 si intr0o luna ajunsesem chiar (intr0o zi 86.9),dar daca fumezi, bei cafea ,nu bei multa apa si mananci normal nu slabesti si ai si stari de rau,multe se vaitau ca aveau palpitatii si insomnii, la mine s-a manifestat asa "daca mancam bine ma ingrasam daca nu prea mancam 1 masa maxim 2 slabeam si ma enerva cand azi nu mancam slabeam si 1 kg si jum si adoua zi daca mancam il puneam la loc , lucru asta era suparator. Concret daca nu poti sa slabesti altfel si esti cat de cat sanatoasa ia dar daca poti si altfel si mai ai si probleme de sanatate nu lua . Pt mine a fost ca un stimulent sa incep sa slabesc ,deja eram exagerata. U nu ti dieta asta?
daca incepi sa iei super slim sa ma tii la curent cu evolutia ta
ramonaaaa
Postat pe 26 Iunie 2009 18:58
De la: roxy_ely85, la data 2009-06-26 17:41:25da...nu syiu ce sa spun,sper sa slabesc si asa(mai gustand cate ceva) sincer nu stiu din ce cauza astazi mi-am luat inima in dinti si m-am cantari. am slabit 4 Kg intr-o sapt si asta dp cum v-am spus am mai gustat si altceva.va pupicesc si succes

Frate nu-i corect toata lumea a slabit 4 kg numai eu 2 amarate de kg ,VREAU SI EU 4. astazi nu am trisat, eu nu merg pe jos oare sa fie asta impedimentul?
ma intreb daca de sapt viitoare ma duc la sala va prind din urma?
ramonaaaa
Postat pe 26 Iunie 2009 19:06
ramona, ai sanse, da. daca alergi in aceasi directie
pik_nik
Postat pe 26 Iunie 2009 19:28
Buna fetelor,nu fiti dezamagite tineti dieta asa cum trebuie,incercati sa nu trisati ca va obisnuiti si nu are rost sa tineti dieta,iar celor care au reusit sa dea mai putine kilograme le urez multa multa bafta pentru ca la sfirsit veti vedea rezultatele si nu uitati ca organismele nu sint toate la fel,Alina eu sint bine,astept sa vina ziua de 6 iulie cind fiul meu va veni in vacanta;deabia astept sa treaca1-2luni sa reincep dieta,sint hotarita sa o repet dar ......asta este,nu e mereu cum vrem noi.Stii ceva de Cristina?nu a mai scris nimic,sper sa fie bine.Va pup pe toate si va urez multe kg minus.......... si un sfirsit de saptamina placut.
sorina17
Postat pe 26 Iunie 2009 19:44
ramona nu trebuie sa te superi,eu poate am slabit 4Kg si din faptul k uneori mananc doar o singura data pe zi
roxy_ely85
Postat pe 26 Iunie 2009 19:51
De la: ramonaaaa, la data 2009-06-26 19:06:44
De la: roxy_ely85, la data 2009-06-26 17:41:25da...nu syiu ce sa spun,sper sa slabesc si asa(mai gustand cate ceva) sincer nu stiu din ce cauza astazi mi-am luat inima in dinti si m-am cantari. am slabit 4 Kg intr-o sapt si asta dp cum v-am spus am mai gustat si altceva.va pupicesc si succes

Frate nu-i corect toata lumea a slabit 4 kg numai eu 2 amarate de kg ,VREAU SI EU 4. astazi nu am trisat, eu nu merg pe jos oare sa fie asta impedimentul?
ma intreb daca de sapt viitoare ma duc la sala va prind din urma?

ramo depinde de organismul fiecaruia k de ex dak o pers de 90-100kg da mai usor jos decat o pers de 60-70kg...nu te descuraja bine k ai dat si alea 2 jos decat deloc
Adoriana
Postat pe 26 Iunie 2009 20:14
va multumesc pt incurajari ,aveam nevoie de ele,oricum nu vreau sa ma las
ramonaaaa
Postat pe 26 Iunie 2009 21:06
nu inteleg ceva ,am lasat pagina dschisa dcand am scris primele mesaje si nu mi aparuse niciun comentariu ,apoi l-am inchis si apoi deschis pagina si au aparut si celelalte comentarii,asa se intampla si la voi?
ramonaaaa
Postat pe 26 Iunie 2009 21:09
ce sa fac? nu cred k o sa mai pot continua in primul rand de 7 zile mananc numai mezeluri,nu le mai supot carne fiara am mancat o data si.......nu cred k ati vrea sa sti ce a urmat,pestele nu il suport,nu cred k am mancat mai mult de 3 ori in viata mea,deci prin urmare ce as mai putea manca mezeluri si iar mezeluri.dc reusesc sa o mai tin cred k nu voi mai manca mezeluri o perioada lunga de timp stie cineva cam care este media de slabit la sf celo 66 de zile?
roxy_ely85
Postat pe 26 Iunie 2009 21:35
De la: roxy_ely85, la data 2009-06-26 21:35:13ce sa fac? nu cred k o sa mai pot continua in primul rand de 7 zile mananc numai mezeluri,nu le mai supot carne fiara am mancat o data si.......nu cred k ati vrea sa sti ce a urmat,pestele nu il suport,nu cred k am mancat mai mult de 3 ori in viata mea,deci prin urmare ce as mai putea manca mezeluri si iar mezeluri.dc reusesc sa o mai tin cred k nu voi mai manca mezeluri o perioada lunga de timp stie cineva cam care este media de slabit la sf celo 66 de zile?

branza si ou,cca18-20 kg fete si baietii 20-23 cred
ramonaaaa
Postat pe 26 Iunie 2009 21:40
De la: ramonaaaa, la data 2009-06-26 21:09:11nu inteleg ceva ,am lasat pagina dschisa dcand am scris primele mesaje si nu mi aparuse niciun comentariu ,apoi l-am inchis si apoi deschis pagina si au aparut si celelalte comentarii,asa se intampla si la voi?

de reload din cand in cand si iti va aparea mesajele
Adoriana
Postat pe 26 Iunie 2009 23:26
De la: roxy_ely85, la data 2009-06-26 21:35:13ce sa fac? nu cred k o sa mai pot continua in primul rand de 7 zile mananc numai mezeluri,nu le mai supot carne fiara am mancat o data si.......nu cred k ati vrea sa sti ce a urmat,pestele nu il suport,nu cred k am mancat mai mult de 3 ori in viata mea,deci prin urmare ce as mai putea manca mezeluri si iar mezeluri.dc reusesc sa o mai tin cred k nu voi mai manca mezeluri o perioada lunga de timp stie cineva cam care este media de slabit la sf celo 66 de zile?

nici eu nu mai suport carnea si nici mezelurile si astazi am zis sa pap un carnat pe la 4 si l-am facut la grill si la 8 mi-a fost un rau de numa si am fost nevoita sa iau 3 bucatele de branza k sa mai dispara senzatia aia de greatza k am zis k acum acum dau afara ce am mancat azi si oricum era putin:))
Adoriana
Postat pe 26 Iunie 2009 23:29
ma bucur mult pemtru voi amindoi .eu una nu am mare nevoie sa slabesc dar ma enerveaza rau ca nu am deloc ambotie, zi de zi zic ca incep sa fac si eu ceva sport si alta zi far sa fac nimic.
felicitari.tot inainte , nu va lasati .
getacontor
Postat pe 27 Iunie 2009 06:03
pai geto, azi e sambata, las ca incepi de luni.
pik_nik
Postat pe 27 Iunie 2009 06:59
Dietele astea nu prea dau rezultate.Ar trebui o dieta personalizata.
ClaudiaLungu
Postat pe 27 Iunie 2009 08:14
buna......vreau sa incerc si eu dieta aceasta a lui C.Crisan ...vad ca la voi a avut efecte...dar o mica lamurire dieta se tine inclusiv cu medicamentatia aceea recomandata ..sau doar in caz de nevoie?
ms mult o zi buna tuturor
darcle
Postat pe 27 Iunie 2009 09:35
si eu eram curioasa de acelasi lucru...dar eu nu as vrea sa iau medicamnetele...mi se pare ciudat....de luni o sa incep si eu dieta...maine o sa merg la supermarket sa-mi fac provizii pt cel putin o saptamana...ca nu prea ies, si daca raman fara, ma arunc la altecele...va doresc la toate , ce imi doresc si mie...adica multa bafta si multe kg in minus...la mine e nevoie de 20 ca sa fiu ca acum 2 ani....anul trecut am nascut o bomboana de fetita, si ddin aceasta cauza am pus pe mine...efortul fizic cam lipseste la mine, pt ca am niste dureri groaznice de genunchi si spate...am inteles ca sunt provocate tocmai de greutatea in plus pe care o am...se suprasolicita incheieturile...asa ca sunt chiar nevoita sa slabesc si poentru sanatatea mea si pentru aspectul meu anterior de care imi e atat de dor:* va pup...
Lady_infinity
Postat pe 27 Iunie 2009 10:37
Reteta lui Catalin Crisan, chiar sotia lui a specificat ca este valabila in cazul lui. Cine vrea sa incerce trebuie sa consulte un nutritionist.
Cine poate lua medicamente pentru a completa vitaminele si mineralele necesare organismului poate consulta un nutritionist.
Dar eu cred ca este mai bine sa ne alimentam echilibrat , cu conditia sa reducem cantitatile . Si miscare, gimnastica de buna voie.
anca_53
Postat pe 27 Iunie 2009 12:16
Buna fetelor. Azi e prima data cand intru pe acest forum, dar am inteles ca daca nu prea ai prietene cu greutate mare ...ca sa te sustina cand vrei sa slabesti, e forte dificil. Si cum eu sunt o fire care atunci cand ma apuc de un regim sunt foarte ambitioasa, dar din pacate nu ma tine decat cateva zile. Asa ca o sa am mare nevoie de incurajarea voastra. Vreau sa incep si eu de luni sa tin aceasta dieta, pentru ca trebuie sa slabesc cateva kg bune. Cine incepe cu mine? Cine ma ajuta si ma incurajeaza? Va multumesc
sunshine556
Postat pe 27 Iunie 2009 12:26
Buna fetelor...sunt yn pic dezamagita..dimineata in baie urla cantarul sa ma urc pe el...si l-am ascultat...77.8 Dupa toate durerile de stomac pe care le-am avut in ultimele nopti...meritam mai mult si gresala mea a fost doar waferul de luni... Dar partea buna e ca mai am 3 zile de carne si in sfarsit....LEGUMEEEEEE.Cred ca am cam innebunit mancand carne.Va pupacesc pe toate si la mai multe kg..in minus
emi2776
Postat pe 27 Iunie 2009 14:24
Buna sunshine,daca vrei te sustin eu ca doar "greutate " am slava domnului Eu marti fac doua saptamani si tot atunci incep a doua etapa....bafta si...hai dupa mine
emi2776
Postat pe 27 Iunie 2009 14:27
buna
eu tin dieta de apropae 3 saptamani...si sunt putin dezamagita nu stiu dc sa ma las sau nu...in prima saptamana am dat jos 2.3 kg si a doua saptamana doar 0.7 kg...deja se apropie al treilea cantar si presimt k ca iar voi fi dezamgita...am citit k unii dau jos 4 intr-o saptamana iar eu pe jumatate aproape ...sincer nu stiu ce sa fac ...imi vine sa cedez
simovl
Postat pe 27 Iunie 2009 14:47
Merci emi. Incep de luni...pana atunci sa prind curaj. Te tin la curent ce si cum... In dietat spune ceva si de niste pastile. E obligatoriu sa le iau sau e ok si fara.
sunshine556
Postat pe 27 Iunie 2009 15:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dieta 9/9 25 De la: garbo072499 8 Decembrie 2009 11:45
Dieta de slabit 1 kg pe zi 11 De la: garbo191285 7 Iunie 2018 16:19
Dieta Montignac 3 De la: garbo_1155 27 Martie 2012 19:09
o dieta fara dieta 1 De la: garbo160389 14 August 2011 16:37
despre sarcina 6 De la: ciocoiu_roxi 2 Februarie 2011 13:48
Setari Cookie-uri