Dieta lui Catalin Crisan

Ciao,fetelor!
Dupa cum am promis va raspund cu drag ,din experienta mea la intrebarile care le punet i.In general cam toate care am tinut dieta am slabit intre 10 si 15 kg ,depinde de organism si de miscarea fizica.Medicamentele ,eu de exemplu ,nu le.am luat deloc.Daca bei apa multa o si elimini,daca nu explodezi.Ca sa va fie mai usor sa beti lichide variati-le alternand ceaiurile cu apa cu lamaie si fructoza(in special in primele 2 sapt. cand va vine greata de atata carne).Ceea ce e bine este faptul ca in urma dietei va pier toate poftele:cand te gandesti la carne iti piere pofta,cand te gandesti la lactate iti piere pofta,cand zici ca ai manca un ou renunti......ai mancat o groaza din toate astea si nu mai vrei.Fetelor,in primele 2 sapt. organizati-va ziua in felul asta sa nu va plictisiti de carne:dimineata ou fiert,pranz carne ,a treia masa cascaval,a 4-a masa cremvusti(ficatei),la 19,00 peste.A doua zi schimbati ordinea si variati produsele din carne.
Sorina ,eu astept sa vina vara cu adevarat si sa pot merge la mare sa ma misc,locuiesc la 2 min. de mare dar apa inca nu e calda pt. baie,a tot plouat.Incerc sa mananc doar peste si verdeturi,am eliminat total carnea.Cristina a disparut ,n-a mai scris ,am sa-i trimit un sms personal sa vad daca da vreun semnal.
Va pup,fetelor,plimbati-va sa uitati de dieta si atentie ce mancati
alina_tarta
Postat pe 27 Iunie 2009 15:22
"...in urma dietei va pier toate poftele:cand te gandesti la carne iti piere pofta,cand te gandesti la lactate iti piere pofta,cand ..." alina, sa zic?
oailiuuuuuuuu, mi-e rushineeeeeeeeeee!
pik_nik
Postat pe 27 Iunie 2009 15:25
Buna fetelor!!!
Voi atu vazut ce a patit Cotab ita din cauza acestei diete??? Si-a declansat glanda tiroida si are foarte mari probleme de sanatate....au vb medici si au spus despre acest regm ca este extrem de precar ....eu am fost la nutritionist care mi-a elaborat o dieta specifica corpului meu precum si a stilului meu de viata.
Va pup si ma bucur nespus ca am renuntat la a mai tine diete asa dupa ureche....aveti grija de voi si de sanatatea voastra!!!!
Speranta2014
Postat pe 27 Iunie 2009 17:51
carla...si eu am o prietena foarte buna care a fost la nutritionist si nu a slabit un gram...din contra...ala i-a luat banii degeaba..........in schimb a slabit si e ok cu regimul asta.....
tutankhamon
Postat pe 27 Iunie 2009 18:09
De la: Carla25, la data 2009-06-27 17:51:02Buna fetelor!!!
Voi atu vazut ce a patit Cotab ita din cauza acestei diete??? Si-a declansat glanda tiroida si are foarte mari probleme de sanatate....au vb medici si au spus despre acest regm ca este extrem de precar ....eu am fost la nutritionist care mi-a elaborat o dieta specifica corpului meu precum si a stilului meu de viata.
Va pup si ma bucur nespus ca am renuntat la a mai tine diete asa dupa ureche....aveti grija de voi si de sanatatea voastra!!!!

si eu am fost la o dr nutritionista si mi-a dat regim si m-a umplut de pastile insa a avut efect in prima saptamana dupa care nu am mai dat nici 1 gram.in prima sapt am dat 2kg si am tinut-o din mai2008 pana in august 2008 si doar 2 kg si in schimb am luat tone de pastile de slabit...si ma chema in fiecare saptamana si nici macar nu ma cantarea imi spunea cum ma simt si cum e cu dieta si alta tura de pastile de erau 100pe saptamana si 50 k mergea m la ea...eu sunt pro dietei avand in vedere k in 1 sapt am slabit 4 kg
Adoriana
Postat pe 27 Iunie 2009 18:24
Ciao tuturor!

Alina si Sorina -nu am disparut !!!!Am plecat la Lipova la parintii mei cu Annamaria pentru ca in Timisoara e destul de cald si aerul de deal-munte ii face bine fetei.In plus ii am pe mama,tatal si pe sora mea acolo si toti sunt "topiti" dupa nepotica lor asa ca sunt si eu mai libera Nu am net acolo asa ca doar cand mai vin pe acasa va scriu! Inca nu am primit poze de la nunta dar a fost foarte frumos o sa va anunt sa va uitati cand am noutati!Ma mentin pe la 60 kg si mananc cam de toate mai putin dulciuri si paine.Deci am slabit 13.5 kg si cu ele am ramas in minus!A inceput si sora mea dieta(cred ca are in jur de 90-100 kg acum) si sper sa o mobilizez sa o tina pana la capat!!!!E foarte frumoasa dar e si cu foarte multe kg in plus deocamdata...Va doresc multa rabdare si..multe kg in minus!!!
Va pup!
Cristina
cris240775
Postat pe 27 Iunie 2009 19:14
Sotul meu a inceput si a dat rezultate,slabind 12 kg dar e destul de scump si a renuntat si in final a ajuns la 104 kg.Trebuie sa ti dieta cel putin 3 luni,dupa care sa-ti controlezi mereu ce mananci.
Dalimi
Postat pe 27 Iunie 2009 22:44
De la: dalimi, la data 2009-06-27 22:44:25Sotul meu a inceput si a dat rezultate,slabind 12 kg dar e destul de scump si a renuntat si in final a ajuns la 104 kg.Trebuie sa ti dieta cel putin 3 luni,dupa care sa-ti controlezi mereu ce mananci.

la aceasta dieta te referi k e scumpa sau e vb de una data de un nutritionist pt k aceea intradevar dak iti da si pastile e scumpa
Adoriana
Postat pe 28 Iunie 2009 10:46
nu mai supot....mi-au aparut si niste pete pe mine, sa fie oare de la mezeluri? cred k mi-am imbolnavit ficatul de la atatea mezeluri,vai ati avut asa probleme? in general voi,dp cele 2 sapt de mezeluri,adik in cea cu fructe km cate kg ati slabit?
roxy_ely85
Postat pe 28 Iunie 2009 11:20
De la: roxy_ely85, la data 2009-06-28 11:20:04nu mai supot....mi-au aparut si niste pete pe mine, sa fie oare de la mezeluri? cred k mi-am imbolnavit ficatul de la atatea mezeluri,vai ati avut asa probleme? in general voi,dp cele 2 sapt de mezeluri,adik in cea cu fructe km cate kg ati slabit?

eu deocamdata nu am nimic poate ai ficatul mai sensibil mergi la medic sa nu patesti altceva...incearca sa papi mai multa carne decat mezeluri
Adoriana
Postat pe 28 Iunie 2009 11:22
nu pot,,,,,,nu suport sa mamanc carne fiarta,iar cea pe gratar nu o pot prepara in fiekre zi,iar de peste ce sa zic......nu-l suport
roxy_ely85
Postat pe 28 Iunie 2009 11:26
incearca sa stergi lentilele ochelarilor cand te uiti la tine, poate...
pik_nik
Postat pe 28 Iunie 2009 11:28
este una din putinele diete care au dat rezultate la mine. Am tinut-o cu sfintenie 3 luni si am dat jos 12 kg pe care nu le-am mai pus nici acum ....daca este respectata face minuni si schimba si metabolismul. BAFTA!
garbo011656
Postat pe 28 Iunie 2009 11:40
am tinut si eu dieta acum catva ani.am slabit atunci 25 de kg.din pacate acum trb sa o tin iar, pt ca nu reusesc sa dau jos kg acumulate in sarcina,dar trb sa-mi fac curaj.
gabrielacojocaru
Postat pe 28 Iunie 2009 12:59
De la: roxy_ely85, la data 2009-06-28 11:26:43nu pot,,,,,,nu suport sa mamanc carne fiarta,iar cea pe gratar nu o pot prepara in fiekre zi,iar de peste ce sa zic......nu-l suport

eu carnea o fac la grill sau la abur nici eu nu o prea suport pe cea fiarta insa la abur iasa mai bine cat de cat
Adoriana
Postat pe 28 Iunie 2009 13:28
De la: gabrielacojocaru, la data 2009-06-28 12:59:13am tinut si eu dieta acum catva ani.am slabit atunci 25 de kg.din pacate acum trb sa o tin iar, pt ca nu reusesc sa dau jos kg acumulate in sarcina,dar trb sa-mi fac curaj.

in 66 de zile 25kg???wow e super bine atunci spor
Adoriana
Postat pe 28 Iunie 2009 14:44
De la: zeul_Ar, la data 2008-10-02 10:02:22Salut fetelor...baieti ...de ieri am inceput si eu dieta"Catalin Crisan"...trebuie neaparat sa slabesc 26 kg
Am 96 kg la 1,80 inaltime....si cand ma gandesc k acum doi ani aveam 70 kg ....apoi in urma unei operatii pe coloana "am pus" pe mine 26 de kilograme in 2 luni ....mentionez k am luat steroizi pentru intarire post operator ...de atunci ma lupt sa slabesc dar nu reusesc de nici un fel ...nu sunt exagerat de grasutz dar sincer nu imi suport imaginea de durduliu in oglinda plus disconfortul pe care il am la coloana...ce sa mai bat campii atat, vreau as slabesc si PUNCT
aaaaaaaaaaa sa nu uit nu am voie sa fac nici un fel de sport(de la medic )...inotul mi s-a recomandat doar in limita "balacelii"
A slabit cineva cu dieta asta minunea? astept si eu incurajari si sfaturi

Buna!Eu am incercat aceasta dieta in urma cu 4 ani si pt mine reprezinta "dieta minune" la 15 ani aveam 73kg si 1.60inaltime.Dupa cele 66 de zile pe care le-am tinut strict,fara sa incalc vre-o regula,am slabit 14 kg.Nu m-am lasat ispitata de mama careia ii era mila de mine si spunea sa mananc "numai o guritza de pizza","numai 2chiftelutze k nu contin asa mult ulei","numai un snitzel","numai o linguritza de prajitura" si asa mai departe,iar in vizita la rude sau cunostinte spuneam clar ca sunt la dieta si oricat ar insista nu am sa mananc Nu e frumos dar era visul meu de a deveni un copil normal.Sportul e mai mult decat necesar pt mentinerea si tonifierea masei musculare,eu faceam aerobic,tae-bo de 3-4 ori pe saptamana.Exista portie pt fiecare masa,nu e chiar "fara restrictie de cantitate"...aproximativ 2-3 cremwrusti la o masa.In etapa a-5a daca nu ma insel spune ca ai voie la cate mese/zi vrei,dar sfatul meu e sa pastrati acelasi nr de 5mese,ca in etapa a6a sa nu va fie greu sa reveniti la nr initial de mese. Nu este greu de tinut,pt inceput trebuie sa iti stabilesti orele la care vei lua fiecare masa,la un interval de 2-3ore.Recomand multa apa plata cu lamaie,ceai(in special verde) si limonada(apa plata,lamaie si indulcitor).
Asa am reusit eu sa imi indeplinesc visul,acuma ma simt bine in pielea mea si cu siguranta sunt mai sanatoasa decat la 73kg Chiar si dupa sfarsitul dietei,cu aproximativ acelasi stil de de a manca am continuat sa slabesc si am ajuns la 54-55kg
Dupa reusita mea,ma simt in masura sa recomand Dieta lui Catalin Crisan Va doresc bafta tuturor in lupta cu kilogramele!!!
roxyi24
Postat pe 28 Iunie 2009 15:14
De la: flori_andreea, la data 2008-08-07 13:10:35a incercat-o cineva? eu am tinut-o 3 saptamani, dar pana la urma m-am lasat prada tentatiei, oricum am slabit 5 kilograme atunci, dar primele 4 le-am dat jos in 10 zile. vreau sa o tin din nou dar imi e teama ca dupa primele saptamani nu mai slabesti :-s
vamesu_adriana
Postat pe 28 Iunie 2009 16:02
Bravo Fetita ! ia uite ce ambitioasa mica
blanca
Postat pe 28 Iunie 2009 16:05
De la: sunshine556, la data 2009-06-27 12:26:43Buna fetelor. Azi e prima data cand intru pe acest forum, dar am inteles ca daca nu prea ai prietene cu greutate mare ...ca sa te sustina cand vrei sa slabesti, e forte dificil. Si cum eu sunt o fire care atunci cand ma apuc de un regim sunt foarte ambitioasa, dar din pacate nu ma tine decat cateva zile. Asa ca o sa am mare nevoie de incurajarea voastra. Vreau sa incep si eu de luni sa tin aceasta dieta, pentru ca trebuie sa slabesc cateva kg bune. Cine incepe cu mine? Cine ma ajuta si ma incurajeaza? Va multumesc

bineai venit printre noi cele cu greutate suntem cu tine , ce e drept dfe fiecare data cand intru pe forum ma simt k si parca imi da puteri. alina si cu tut iti pot da multe info ,dar si prima pagina sau primele 4-6pagini ,cand te poticnesti citestele si despre pastile eu nu am luat niciuna. hai de luni sa ne ti la curent cu evolutia ta
ramonaaaa
Postat pe 28 Iunie 2009 16:09
De la: darcle, la data 2009-06-27 09:35:24buna......vreau sa incerc si eu dieta aceasta a lui C.Crisan ...vad ca la voi a avut efecte...dar o mica lamurire dieta se tine inclusiv cu medicamentatia aceea recomandata ..sau doar in caz de nevoie?
ms mult o zi buna tuturor

mai e o fata care vrea de luni asa ca ai cu cine sa incepi si suntem mai multe care nu am luat pastilele poti bea ceaiuri diuretice sau sa bei multa apa . hai nu te lasa vino alaturi de noi
ramonaaaa
Postat pe 28 Iunie 2009 16:20
De la: sunshine556, la data 2009-06-27 15:07:50Merci emi. Incep de luni...pana atunci sa prind curaj. Te tin la curent ce si cum... In dietat spune ceva si de niste pastile. E obligatoriu sa le iau sau e ok si fara.

pot sa iti dau un sfat baga azi cat mai multe vitamine adica fructe si legume ca o sa poftesti in cateva zile la orice leguma ,eu am poftit inclusiv la rosii care nu stiu daca am poftit vreodata
ramonaaaa
Postat pe 28 Iunie 2009 16:23
fetelor am si eu o problema ,ma cam doare dantura adica e putin umflata gingia si cand ma spal pe dinti cam sangereaza
oare o sa fie vre-o problema daca bag o zi de legume si fructe?
mai am pana joi sau vineri de carne
ramonaaaa
Postat pe 28 Iunie 2009 16:24
De la: roxy_ely85, la data 2009-06-28 11:20:04nu mai supot....mi-au aparut si niste pete pe mine, sa fie oare de la mezeluri? cred k mi-am imbolnavit ficatul de la atatea mezeluri,vai ati avut asa probleme? in general voi,dp cele 2 sapt de mezeluri,adik in cea cu fructe km cate kg ati slabit?

sigur de la mezeluri ,ti-am zis sa bagi mai multa branza si ou
sau macar baga sunca presata cat mai sanatoasa aia mai scumpa unde se cunoaste buc de carne prin ea
ramonaaaa
Postat pe 28 Iunie 2009 16:26
De la: dalimi, la data 2009-06-27 22:44:25Sotul meu a inceput si a dat rezultate,slabind 12 kg dar e destul de scump si a renuntat si in final a ajuns la 104 kg.Trebuie sa ti dieta cel putin 3 luni,dupa care sa-ti controlezi mereu ce mananci.

dalimi cate kgavea sotu inainte sa o inceapa?
ramonaaaa
Postat pe 28 Iunie 2009 16:27
De la: ramonaaaa, la data 2009-06-28 16:24:53fetelor am si eu o problema ,ma cam doare dantura adica e putin umflata gingia si cand ma spal pe dinti cam sangereaza
oare o sa fie vre-o problema daca bag o zi de legume si fructe?
mai am pana joi sau vineri de carne
alina_tarta
Postat pe 28 Iunie 2009 19:32
Ciao ramonaaaa!
Pt. dinti- pasta "SENSODYNE C",e f.f.buna mi-a recomandat-o dentistul meu aici in Italia si n-am mai avut probleme .Evitati pe cat se poate mezelurile,contin aditivi si conservanti care va incetinesc slabirea (actioneaza hormonal).
Cristina iarta-ne dar ne obisnuisem cu tine si acum ne lipsesti.Vacanta placuta,si-apoi au dreptate bunicii cu o asa nepoata .
alina_tarta
Postat pe 28 Iunie 2009 19:39
ramonaaaa...sfat profesional.....foloseste pasta de dinti parodontax sau lacalut activ...sensodine e pentru dinti sensibili....
tutankhamon
Postat pe 28 Iunie 2009 19:43
De la: pik_nik, la data 2009-06-28 11:28:54incearca sa stergi lentilele ochelarilor cand te uiti la tine, poate...
dar u cu ce probleme esti pe aici? nu ti se pare k faci prea mult misto de toata lumea? nu toate sunt dispuse sa-ti suporte tie toate prostiile......si dc nu te superii u...ce studii ai?k...lasa de dorit
roxy_ely85
Postat pe 28 Iunie 2009 20:41
pentru dumnezeu, 4 greseli grave de fiecare propozitie!!!
un adevarat record!
da' l-a intrebarii nut-i pot raspunde ca na-m studi
pik_nik
Postat pe 28 Iunie 2009 20:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 8 De la: vero9009 7 August 2010 20:12
Dansul ritmic ajuta la silueta 1 De la: IOANIDE 13 Februarie 2012 02:06
Dieta in cazul Tiroiditei Hashimoto 17 De la: Maria_22 2 Februarie 2018 12:43
dieta de 13 zile ... pt schimbare de metabolism 65 De la: iulia__ 8 Iunie 2017 14:13
Dieta de slabit 1 kg pe zi 11 De la: garbo191285 7 Iunie 2018 16:19
Setari Cookie-uri