De la: roxy_ely85, la data 2009-06-28 20:41:15De la: pik_nik, la data 2009-06-28 11:28:54incearca sa stergi lentilele ochelarilor cand te uiti la tine, poate...dar u cu ce probleme esti pe aici? nu ti se pare k faci prea mult misto de toata lumea? nu toate sunt dispuse sa-ti suporte tie toate prostiile......si dc nu te superii u...ce studii ai?k...lasa de dorit incearca sa il/o ignori pt k indiferentza doare mai tare decat orice si poti sa sari peste commenturile lui/ei.poate e invidia care roade si............. |
||
Adoriana Postat pe 28 Iunie 2009 22:23 |
||
---|---|---|
Este cu adevart o dieta pe cinste. Chiar slabesti. Eu am tinut-o si am aslabit foarte bine. Nici nu m-am, mai ingrasat dupa. Ideea e ca eu am comandat-o prin posta sio am luat si niste picaturi+o carte. Chiar a fost ok. Prima saptamana a fost mai groaznica. Mancam si varul de pe pereti daca puteam. Am slabit 5 kg in prima sapt si dupa aceea cate trei pe sapt. Am fost foarte multumita!Recomand oricui aceasta dieta! | ||
ancabuzina Postat pe 29 Iunie 2009 08:41 |
||
Salutare. Azi e prima zi. Am mancat jumatate pulpa pui si 2 cremwursti. Pe la ora 17 o sa mai mananc ceva si ultima masa vreau sa fie la 19. Sper sa nu lesin de foame. Pana acum e bine, sa vedem in zilele urmatoare. O sa incerc sa ma cantaresc in fiecare luni dimineata. Va tin la curent. | ||
|
||
sunshine556 Postat pe 29 Iunie 2009 14:54 |
||
Buna fetelor!!! Eu am fost la un dct nutritionist foarte bun, nu mi-a dat nici o pastila si pana nu i-am venit cu toate analizele la zi nici macar nu mi-a prescris nici o dieta..acum de pret ce sa zic, ma costa cam 1 mil pe sapt ca sapt imi schimba dieta, dar m-am prins si eu care e faza k caloriile si cu alte gen asta si acum imi calculez singura....deci intr-o luna am slabit in jur de 8 kg si am mancat de toate dar cantitatea diferea ...acum am reluat si nu ma las pana nu ajung la 60 de kg. Am vazut aseara un alt nutritimnosit vb despre acesta dieta spunand ca ne supunem corpul la adevarte razboaie si ne batem joc dar pana la urma fiecare este liber sa aleaga si sa decida pt viata lui...eu una am slabit cu acest regim dar am acumulat la fel de repede kg. |
||
Speranta2014 Postat pe 29 Iunie 2009 17:09 |
||
De la: Carla25, la data 2009-06-29 17:09:29Buna fetelor!!! draga carla nici un nutritionist nu iti prescrie o dieta fara sa aiba toate analizele la sange |
||
Adoriana Postat pe 29 Iunie 2009 17:19 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-06-28 20:45:45pentru dumnezeu, 4 greseli grave de fiecare propozitie!!! eu am facut atatea greseli intr-o propozitie?daca da ,te rog sa imi arati care sunt ca nu vreau sa le mai repet |
||
ramonaaaa Postat pe 29 Iunie 2009 17:31 |
||
sal adoriana | ||
ramonaaaa Postat pe 29 Iunie 2009 17:36 |
||
De la: sunshine556, la data 2009-06-29 14:54:20Salutare. Azi e prima zi. Am mancat jumatate pulpa pui si 2 cremwursti. Pe la ora 17 o sa mai mananc ceva si ultima masa vreau sa fie la 19. Sper sa nu lesin de foame. Pana acum e bine, sa vedem in zilele urmatoare. O sa incerc sa ma cantaresc in fiecare luni dimineata. Va tin la curent. f bine sa nu uiti de apa |
||
ramonaaaa Postat pe 29 Iunie 2009 17:37 |
||
buna, eu sunt noua pe forum , am citi ca tu ai primit prin posta dieta lui catalin crisan, este cumva o carte? spun asta pt ca eu vreau sa slabesc, dar nu locuiesc in tara, imi poti da te rog frumos adresa de un de pot cumpara si eu dieta lui catalin crisan, te rog frumos sa-mi spui si cat costa . cu stima si respect mihaela trincu mesaj pentru ancabuzina | ||
yanyacharberet Postat pe 29 Iunie 2009 20:11 |
||
De la: ramonaaaa, la data 2009-06-29 17:36:23sal adoriana ceao ramo mai am 3 zile si trec la fructe legume si lactate:)) scap de carne |
||
Adoriana Postat pe 29 Iunie 2009 21:23 |
||
mihaela trincu....dieta o gasesti tot aici, pe topic,la prima pagina....te-as sfatui sa mai citesti inca vreo 5-6 pagini dupa aia ca sa vezi ce au mancat si ceilalti si ce alternative de hrana ai....mult succes... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Iunie 2009 01:27 |
||
buna tin dieta de 3 saptamani in cap...si nu am dat jos decat 4 kg in timp ce altii au dat 4 intr-o saptamana....nu stiu ce sa mai cred si fac si sport |
||
simovl Postat pe 30 Iunie 2009 09:36 |
||
Buna fetelor,azi e prima zi de fructe si legume ,nu mi-a venit sa cred dimineata ca pot sa manc un mar.cantarul a spus 77.00 exact 5 kg in minus.Am vazut ca altele au slabit 8kg dar eu sport nu prea fac,decat plimbari cu fetita,si in ultimele zile am cam renuntat la carne in favoarea mezelurilor.Nu am facut prea bine dar mi s-a acrit de carne....Nu ma mai cantaresc(daca reusesc ) pana la sfarsitul etapei a doua vreau sa raman placut surprinsa.Va pup si la multe multe kg in minus | ||
emi2776 Postat pe 30 Iunie 2009 14:23 |
||
De la: emi2776, la data 2009-06-30 14:23:32Buna fetelor,azi e prima zi de fructe si legume ,nu mi-a venit sa cred dimineata ca pot sa manc un mar.cantarul a spus 77.00 exact 5 kg in minus.Am vazut ca altele au slabit 8kg dar eu sport nu prea fac,decat plimbari cu fetita,si in ultimele zile am cam renuntat la carne in favoarea mezelurilor.Nu am facut prea bine dar mi s-a acrit de carne....Nu ma mai cantaresc(daca reusesc ) pana la sfarsitul etapei a doua vreau sa raman placut surprinsa.Va pup si la multe multe kg in minus si la mine maine va fi prima zi de legume insa azi am facut sotului salata de varza si nu am rezistat si am luat si eu un pic asa de frumos mirosea si imi lasa gura apa de pofta ce imi era:))nu mai rezistam pana maine |
||
Adoriana Postat pe 30 Iunie 2009 15:08 |
||
salut fetele ,de abia astept si eu ziua de vineri fructe, fructe multe vreau sa mananc numai la cate am poftit eu. astazi nu am rezistat si m-am cantarit si am mai slabit . Eu ma spal de obicei pe dinti cu blen-amed,am mancat niste visine si nu mai m-a durur si nici sangerat sunt bine, nu prea reusesc sa beau atata apa. pa dragutele mai vb maine | ||
ramonaaaa Postat pe 30 Iunie 2009 18:34 |
||
De la: ramonaaaa, la data 2009-06-30 18:34:12salut fetele ,de abia astept si eu ziua de vineri fructe, fructe multe vreau sa mananc numai la cate am poftit eu. astazi nu am rezistat si m-am cantarit si am mai slabit . Eu ma spal de obicei pe dinti cu blen-amed,am mancat niste visine si nu mai m-a durur si nici sangerat sunt bine, nu prea reusesc sa beau atata apa. pa dragutele mai vb maine ramo eu imi pun 2feli mai grosute de lamaie in sticla si apa e mai buna asa nu e chiar apa chioara:))) ieri de exemplu am baut vreo 5l pe putin cum mi se termina varamea o umplea si zicea vezi k nu ai baut suficienta apa baga-i:)))si asa am ajuns sa beau foarte multa apa incearca sa vezi k da rezultate k nici eu nu pot sa beau apa asa simpla:D |
||
Adoriana Postat pe 30 Iunie 2009 22:24 |
||
ador...misto vara-ta....nu mi-o imprumuti si mie, ca io sunt cam certata cu apa....si buna ideea cu lamaia....o s-o dur si eu.... eu stagnez de cateva zile...... |
||
tutankhamon Postat pe 30 Iunie 2009 22:30 |
||
De la: ramonaaaa, la data 2009-06-30 18:34:12salut fetele ,de abia astept si eu ziua de vineri fructe, fructe multe vreau sa mananc numai la cate am poftit eu. astazi nu am rezistat si m-am cantarit si am mai slabit . Eu ma spal de obicei pe dinti cu blen-amed,am mancat niste visine si nu mai m-a durur si nici sangerat sunt bine, nu prea reusesc sa beau atata apa. pa dragutele mai vb maineDa nu erai la zilele cu carne???ce cauta visinele acol? iar trisezi? O sa vezi e super prima zi de fructe.....o minunatie....... |
||
emi2776 Postat pe 30 Iunie 2009 23:43 |
||
Te cred Adoriana....eu am noroc,sotul meu la amiaza nu prea vine pe acasa si seara se multumeste cu orice,asa ca reusesc sa-mi tin ispitele departe....pofta buna pentru maine la fructe si legume.Cat ai slabit in aceasta prima etapa? | ||
emi2776 Postat pe 30 Iunie 2009 23:47 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-06-30 22:30:34ador...misto vara-ta....nu mi-o imprumuti si mie, ca io sunt cam certata cu apa....si buna ideea cu lamaia....o s-o dur si eu.... din pacate maine pleaca acasa si nu are cine sa imi mai umple sticla insa ma descurc eu:)) |
||
Adoriana Postat pe 1 Iulie 2009 00:39 |
||
De la: emi2776, la data 2009-06-30 23:47:22Te cred Adoriana....eu am noroc,sotul meu la amiaza nu prea vine pe acasa si seara se multumeste cu orice,asa ca reusesc sa-mi tin ispitele departe....pofta buna pentru maine la fructe si legume.Cat ai slabit in aceasta prima etapa? deocamdata nu m-am mai cantarit insa ma astept sa nu mai fi dat nimic avand in vedere k nu am mai mancat la ore fixe k sunt distrusa cu examenele si licentza si doar dimineata la 7 si la 10 erau mesele la fix in rest erau si cu 20-30min chiar 1ora-1ora jumatate trecute de orele programate k doar nu era sa merg la examen cu bucata de carne sa ii spun la 13 sau la 16 stai k eu tre sa pap insa mai am in 4 ex si e de la 11 si sigur si atunci nu apuc sa pap la 13 insa eu sper:)) deci maine dimineata o sa ma cantaresc si o sa va spun dak am mai dat ceva sau nu jos...acum dak raman doar eu si sotul sa vezi ce il fac si pe el sa pape ce pap eu sa dea si el burtica jos:))) |
||
Adoriana Postat pe 1 Iulie 2009 00:46 |
||
abia astept sa merg maine la piata sa iau fructe si legume.imi fac o salata cu de toate k asa imi e de pofta si ma gandeam k la supa sa fac supa crema din brocoli, conopida, morcovi si vad ce legume mai gasesc prin piata si sa am voie:)))si clar nelipsitul pepene rosu de care imi e pofta de 2saptamani:))deci astea 3 zile vor fi un rasfat total | ||
Adoriana Postat pe 1 Iulie 2009 00:51 |
||
Buna fetelor, maine incep cea de a 3 etapa si am cateva nelamuriri si daca m-ati putea ajuta voi cu niste raspunsuri ar fi minunat: -In primul rand nu vad specificat la aceasta etapa daca aceste legume"cu pigment verde" le putem manca si crude sub forma de salata,sau doar ciorbita sau la cuptor?....putem folosi otet la salate? -Imi puteti da cateva exemple de branzeturi nefermentate?...ca tot caut pe net sa vad care sunt si nu gasesc niciunde... |
||
vavi Postat pe 1 Iulie 2009 14:12 |
||
De la: vavi, la data 2009-07-01 14:12:27Buna fetelor, vavi in loc de otet poti pune lamaie...kt ai slabit in cele 2 etape? |
||
Adoriana Postat pe 1 Iulie 2009 14:47 |
||
mda se pare k la adoua saptamana s-a simtit inghetzata k nu am mai slabit poate undeva la 500grame insa nu stiu sigur deci in cele 2 saptamani am slabit 4 kg |
||
Adoriana Postat pe 1 Iulie 2009 14:48 |
||
ciao fetele! Ce mai faceti?eu sunt la a 8-a etapa...si am slabit 9kg...o fi bine? bafta in continuare si o zi cat mai placuta! | ||
Luana24 Postat pe 1 Iulie 2009 15:18 |
||
Adoriana sa sti ca nu m-am mai cantarit de ceva vreme si asta fiindca m-am suparat pe cantar fiindca aveam doua saptamani de cand incepusem dieta si nu slabisem decat 3.700 si nu se schimba nimic si ca sa nu renunt la dieta ,am renuntat eu la cantar si am hotarat sa ma cantaresc tocmai in ziua in care termin cura ....ca altfel cred ca ma las ....deci sa inteleg ca am voie si salate?ca mi ai spus de otet in loc de lamaie | ||
vavi Postat pe 1 Iulie 2009 15:22 |
||
De la: vavi, la data 2009-07-01 15:22:54Adoriana sa sti ca nu m-am mai cantarit de ceva vreme si asta fiindca m-am suparat pe cantar fiindca aveam doua saptamani de cand incepusem dieta si nu slabisem decat 3.700 si nu se schimba nimic si ca sa nu renunt la dieta ,am renuntat eu la cantar si am hotarat sa ma cantaresc tocmai in ziua in care termin cura ....ca altfel cred ca ma las ....deci sa inteleg ca am voie si salate?ca mi ai spus de otet in loc de lamaie bine faci si eu nu ma mai cantaresc pana nu ternim etapa 2:))) |
||
Adoriana Postat pe 1 Iulie 2009 15:36 |
||
De la: Luana24, la data 2009-07-01 15:18:18ciao fetele! Ce mai faceti?eu sunt la a 8-a etapa...si am slabit 9kg...o fi bine? bafta in continuare si o zi cat mai placuta! cum a 8 a etapa k dieta are numai 6 |
||
Adoriana Postat pe 1 Iulie 2009 15:36 |
||
fetelor ce bine m-am simtit azi knd am mancat fructe si legume acum la 4 urmeaza iaurt si abia astept k imi e o pofta de numa:) | ||
Adoriana Postat pe 1 Iulie 2009 15:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Carti despre dieta | 17 | De la: myry 10 Mai 2010 15:18 |
dieta de 90 de zile! | 12 | De la: garbo193162 8 Iulie 2014 16:36 |
Regimul cretan | 20 | De la: sunshinelila 21 Februarie 2015 08:30 |
|
||
ce e de facut ? | 15 | De la: garbo181430 9 Ianuarie 2011 20:48 |
Recomandare nutritionist? Slabire rapida | 6 | De la: ana_pop 31 Martie 2015 09:15 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice