Dieta lui Catalin Crisan

De la: vavi, la data 2009-07-01 15:22:54Adoriana sa sti ca nu m-am mai cantarit de ceva vreme si asta fiindca m-am suparat pe cantar fiindca aveam doua saptamani de cand incepusem dieta si nu slabisem decat 3.700 si nu se schimba nimic si ca sa nu renunt la dieta ,am renuntat eu la cantar si am hotarat sa ma cantaresc tocmai in ziua in care termin cura ....ca altfel cred ca ma las ....deci sa inteleg ca am voie si salate?ca mi ai spus de otet in loc de lamaie

da vavi ai voie salate k zice la et 2 k pot fi mancate crude, supe ..........si aici ai voie salate nu tre sa fie neaparat fierte sau la cuptor
Adoriana
Postat pe 1 Iulie 2009 15:40
Buna fetelor! Eu am mai inceput o data dieta acu vreo luna si ceva dar din anumite motive m-am oprit la ziua a zecea. Acum o tin din nou, maine se implinesc 3 saptamani. N-am trisat deloc, am facut sport de la inceput de cel putin 3 ori pe saptamana si pana acum am dat jos 4 kg. Asa ca Simovl nu esti singura care a slabit mai putin, dar eu zic sa nu te descurajezi, tine-o in continuare daca te simti bine cu ea! Te sustin eu
Bafta multa in continuare!
TamaraM
Postat pe 1 Iulie 2009 16:19
a5-a ma scuzati...e de 8 zile si de aia am gresit si am zis a 8-a
Luana24
Postat pe 1 Iulie 2009 19:52
De la: Luana24, la data 2009-07-01 19:52:41 a5-a ma scuzati...e de 8 zile si de aia am gresit si am zis a 8-a

si cat ai slabit pana acum?
Adoriana
Postat pe 1 Iulie 2009 20:07
fetelor eu sunt rupta de foame se pare k era mai bine cu carne:)))) ziua de azi nici nu o pun la socoteala k zi de fructe k am clacat rau de tot am mancat fructe legume iaurt si o conserva de peste pe la 9 k imi era rau de la stomac si maine incer sa fac supa sa vad cum ma descurc:)))
Adoriana
Postat pe 1 Iulie 2009 21:31
De la: vavi, la data 2009-07-01 14:12:27Buna fetelor,
maine incep cea de a 3 etapa si am cateva nelamuriri si daca m-ati putea ajuta voi cu niste raspunsuri ar fi minunat:
-In primul rand nu vad specificat la aceasta etapa daca aceste legume"cu pigment verde" le putem manca si crude sub forma de salata,sau doar ciorbita sau la cuptor?....putem folosi otet la salate?
-Imi puteti da cateva exemple de branzeturi nefermentate?...ca tot caut pe net sa vad care sunt si nu gasesc niciunde...
alina_tarta
Postat pe 1 Iulie 2009 23:15
Ciao,Vavi !Branza nefermentata :ricotta,mozzarella,branza de vaca,urda de oaie,philadelphia(branza proaspata tartinabila),jocca(iaurt cu bobite de mozzarella).
Spor mult in continuare !

alina_tarta
Postat pe 1 Iulie 2009 23:19
salut la fete, of doamne din prost in mai prost ,eram fericita ieri de dim ca reusisem sa mai slabesc iar azi am trisat rau de tot nici nu va spun cu ce si nu am gustat doar am mancat ca sa nu ma mai gandesc la ele si am reusit sa ma ingras sunt f suparata, dar gata mi-a iesit din minte si sper sa nu mai gresesc. ador si eu astept cu nerabdare sa mananc acel pepene,mere,caise si a.m.d.
emi am mancat visine ca ma durea rau dantura.
nu cred ca mai e cineva ca mine sa se ingrase la aceasta dieta . sper nu promit sa nu mai calc stramb si sa reusesc sa ma duc la sala
ramonaaaa
Postat pe 1 Iulie 2009 23:29
fetele stiti de ce imi este frica ca imi bat joc de dieta asta si cand am sa vreau sa o mai tin nu am sa mai slabesc asa repede,nu o sa mai aiba eficienta.
cea car a repetat-o sa ne ti si pe noi la curent cu evolutia ta merci
pa vb maine
ramonaaaa
Postat pe 1 Iulie 2009 23:34
De la: Adoriana, la data 2009-07-01 21:31:41fetelor eu sunt rupta de foame se pare k era mai bine cu carne:)))) ziua de azi nici nu o pun la socoteala k zi de fructe k am clacat rau de tot am mancat fructe legume iaurt si o conserva de peste pe la 9 k imi era rau de la stomac si maine incer sa fac supa sa vad cum ma descurc:)))

ador fa niste varza la cuptor, sau niste supa de varza ,fata a facut mama niste chiftelute din dovlecel si vanata si pipt de pui iti dai seama ca am gustat f f putin si au iesit super bune, am putea elimina carnea dar cum sa faci ca nu ai voie sa prajesti. bafta eu mai am maine carne si gata
ramonaaaa
Postat pe 1 Iulie 2009 23:38
Ciao fetelor eu maine am ultima zi de fructe-legume ..a fost super..dar in seara asta am vazut o cioc.kinder in frigider si....tare ma mai batea gandu...asa ca am deschis pc-ul sa vad ce mai ziceti,si sa.-mi treaca....si mi-a trecut Am reusit sa nu trisez....Acum i-mi iau sticla de apa si plec la culcare ....noapte buna..
emi2776
Postat pe 1 Iulie 2009 23:52
hey;)de 3 zile am inceput si eu aceasta dieta!!nu pot spune ca a fost foarte greu...dar imi e greu sa o tin singura...mi-ar placea sa ma sustineti si pe mine cum am mai vazut ca faceti cu celelalte pers de pe forum!:*
loreb
Postat pe 1 Iulie 2009 23:59
haidati fetele si nu mai trisati!!!....nu egreu sa va abtineti.....eu stau cu criossantele la nas de o luna jumate si nu ma ating de ele....am doua ciocolate preferate pe care le-am primit si le-am pus la congelator....si daca mi se face pofta de ionghetata, beau ceai cu multa gheata.....indulcit cu zaharina....am gasit in metro la pliculete ceai de lamaie cu indulcitor - aspartam
tutankhamon
Postat pe 2 Iulie 2009 00:27
Salut. Si eu am inceput dieta de trei zile. Am citit toate mesajele si sunt super incantata de ceea ce am gasit aici. Dupa sarcina am luat 30 kg de care nu mai reusesc sa scap desi au trecut 2 ani. Asa ca se impune o aesmenea dieta. Loreb daca ai inceput de trei zile inseamna ca o sa mergem impreuna si sper eu sa reusim sa o terminam cu bine.eu am 1.68 si 90 kg Deoc nu m-am cantarit astept sa treaca o sapt si apoi sa vedem. Nu mi se pare greu de tinut sau cel putin asa a fost in aceste trei zile.Astept vesti de la tine Loreb.

Postat pe 2 Iulie 2009 00:38
De la: emi2776, la data 2009-07-01 23:52:30Ciao fetelor eu maine am ultima zi de fructe-legume ..a fost super..dar in seara asta am vazut o cioc.kinder in frigider si....tare ma mai batea gandu...asa ca am deschis pc-ul sa vad ce mai ziceti,si sa.-mi treaca....si mi-a trecut Am reusit sa nu trisez....Acum i-mi iau sticla de apa si plec la culcare ....noapte buna..

emi f tare asa am sa fac si eu cand ma prinde pofta de ceva dau drumu la calc si am sa citesc mesajele de la voi
am facut o fapta buna azi am luat o sticla de 2l si am umplut-o cu apa si am baut deja 1.5l si asa ca mai am putin de baut, fac pipi non stop daca nu am fost de 10 ori pana acum nu am fost niciodata . si acxum ca am citit mesajele m-am imbarbatat din nou ,asa tut bestelestema ca sti ce am mancat aseara fara limita de cantitate sticsuri umplute cu crema de cioc gen finetti si e pacat ca incepusem sa slabesc ajunsesem la 85,2 si azi dimineata 85,9 , dar sper sa nu fie tarziu sa o tin strict de acum incolo. fetele eu am nevoie de imbarbatari si certata daca o iau pe aratura asa ca va rog fiti cu mine. pe toate
ramonaaaa
Postat pe 2 Iulie 2009 10:25
De la: loreb, la data 2009-07-01 23:59:47hey;)de 3 zile am inceput si eu aceasta dieta!!nu pot spune ca a fost foarte greu...dar imi e greu sa o tin singura...mi-ar placea sa ma sustineti si pe mine cum am mai vazut ca faceti cu celelalte pers de pe forum!:*

loreb stai cu noi ca si noi avem nevoie de tine vezi bine ca eu calc cel mai mult sramb ,tu sa nu calci.aaaaaaaaaaa am obs azi ca daca bei multa apa m-am deranjat la stomac deci pa constipatie si daca bem apa tinem departe si cistita. lori hai fi barbata si bea multa apa si nu manca decat ce zic ei si ai sa vezi ce bine e, o sa fim niste balerine dragelor
ramonaaaa
Postat pe 2 Iulie 2009 10:28
BUNA Loreb si Monica. Eu am inceput regimul de luni (3 zile). Asa ca ne sustinem reciproc. Eu am mancat carne, branza...si iaurt. Cred ca aici am gresit, ca nu trebuia iaurt. Pana la urma am inteles ca trebuie sa mancam branzeturi fermentate, nu NEFERMENTATE. E obligatoriu sa mananci la ore fixe? Eu nu am rezistat si m-am cantarit...am slabit 1,5 kg. Asa ca fetelor... zic sa nu renuntati, ca sigur slabim. Succes
sunshine556
Postat pe 2 Iulie 2009 10:50
ce ma bucur ca mai e cineva care a inceput deodata cu mine eu am 1.67 si 65 de kg...cu siguranta vom reusi ;) un id de mess ai monica?
loreb
Postat pe 2 Iulie 2009 10:59
Neatza fetelor! Ma nu va suparati pe mine da NU MAI TRISATI! ca asa o tineti degeaba! Hai ca sunt doar 2 luni, iar bunatatile alea le-ati tot mancat pana acum, si o sa le mancati si dupa dieta asta, fara sa va mai simtiti vinovate! N-o sa va para rau la sfarsit, cand o sa va ganditi ca ati fi putut sa dati cu cateva kg mai mult, daca va tineati cum trebuie de dieta? Mmmmm?
Zic si io, n-aruncati cu oua in mine... dar eu tin cum trebuie si ma simt cam singurica, join me here!
TamaraM
Postat pe 2 Iulie 2009 10:59
In alta ordine de idei, avand in vedere ca ritmul meu de slabire e mai lent decat miscarea placilor tectonice m-am gandit sa repet etapa a doua... a mai facut cineva treaba asta? (mai am azi si maine si termin etapa a doua, deci ar insemna ca de sambata o reiau). Any thoughts?
TamaraM
Postat pe 2 Iulie 2009 11:07
ramonaa: de trisat deocamdata n-am trisat...desi tentatii sunt multe...incerc cat pot de mult sa ma abtin...ce mi-e mai greu e sa beau multa apa:((nu prea pot....
sunshine556: km trebuie sa mananci la ore fixe....pana acum am mancat la ore fixe pentru k am fost acasa insa nush ce o sa fac cnd nu o sa fiu aks...in fine....eu mananc de obicei cremvusti cascaval ou parizer de pui si carne...si io abia astept sa ma cantaresc sa vad cat am slabit:) u faci si sport?pupici:*:*
loreb
Postat pe 2 Iulie 2009 11:11
De la: TamaraM, la data 2009-07-01 16:19:23Buna fetelor! Eu am mai inceput o data dieta acu vreo luna si ceva dar din anumite motive m-am oprit la ziua a zecea. Acum o tin din nou, maine se implinesc 3 saptamani. N-am trisat deloc, am facut sport de la inceput de cel putin 3 ori pe saptamana si pana acum am dat jos 4 kg. Asa ca Simovl nu esti singura care a slabit mai putin, dar eu zic sa nu te descurajezi, tine-o in continuare daca te simti bine cu ea! Te sustin eu
Bafta multa in continuare!

Bravo!
Felicitari!
Mai ales ca ai mai inceput-o o data si asta nu te-a descurajat sa o incepi iar!

exposhop
Postat pe 2 Iulie 2009 11:22
buna dragutele!am slabit 9 kg dar....am mai si trisat cred ca daca o tineam cum scria slabeam mai mult! bafta la slabit si o zi placuta!
Luana24
Postat pe 2 Iulie 2009 11:25
tu in comparatie cu mine loreb stai super bine dar sper sa reusim pana la urma sa o tinem asa cum tb. Am adresa de mess doar ca doua zile nu o sa am net ca plec de acasa. Sper sa nu ma las prada tentatilor si daca reusesc sa ma mentin si in vizita de doua zile sa nu ma abat sunt convinsa ca o sa reusesc pana la capat. Dimineata abia am rezistat sa nu ma cantaresc dar duminica e ziua cea mare cand o voi face. Te tin la curent.

Postat pe 2 Iulie 2009 11:32
Multumesc pentru incurajari Exposhop! N-ai idee cat bine imi fac!
TamaraM
Postat pe 2 Iulie 2009 11:43
gagici...vreti sa fiti mai slabe si frumoase?...NU MAI TRISATI...sau daca ati facut-o, incercati sa rezistati in continuare.....eu marturisesc ca dieta asta e singura care a dat rezultate la mine fara sa ma infometez si fara sa am ameteli....
tutankhamon
Postat pe 2 Iulie 2009 11:49
De la: TamaraM, la data 2009-07-02 11:43:20Multumesc pentru incurajari Exposhop! N-ai idee cat bine imi fac!

Tine-o tot asa! O sa capeti o incredere in tine care te va ajuta peste tot! Adica acum sigur a crescut increderea in tine cand vezi ca ai rezultate bune zi de zi........... vreau sa zic ca, pe zi ce trece, va deveni starea ta de fapt - o persoana f increzatoare cu o personalitate puternica!
O sa zambesti altfel dimineata!
Stiu ca am slabit, am fost acolo, m-am chinuit....ani de zile........si am obtinut si am reusit si sa pastrez silueta........ partea asta a fost, ptr mine, cea mai grea...sa reusesc sa pastrez silueta.....
exposhop
Postat pe 2 Iulie 2009 11:56
buna fetelor....ma surprinde ambitia voastra de o tine aceasta cura fara sa trisati.eu nu pot,ramnesc f mult si aproape in fiekre zi gust cate ceva si totusi in prima etapa am slabit 6 kg. astazi e ultima zi de fructe si incep iar cu mezeluri. as vrea sa am si eu mai multa ambitie si sa slabesc la fel de mult k si voi dar nu pot. ce sa fac?
roxy_ely85
Postat pe 2 Iulie 2009 11:58
merge cineva la sala? ce spot faceti voi?
roxy_ely85
Postat pe 2 Iulie 2009 12:06
[/quote] Tine-o tot asa! O sa capeti o incredere in tine care te va ajuta peste tot! Adica acum sigur a crescut increderea in tine cand vezi ca ai rezultate bune zi de zi........... vreau sa zic ca, pe zi ce trece, va deveni starea ta de fapt - o persoana f increzatoare cu o personalitate puternica!
O sa zambesti altfel dimineata!
Stiu ca am slabit, am fost acolo, m-am chinuit....ani de zile........si am obtinut si am reusit si sa pastrez silueta........ partea asta a fost, ptr mine, cea mai grea...sa reusesc sa pastrez silueta.....[/quote]

da, aici ai dreptate, mentinerea e partea cea mai grea in ecuatia asta... aici am cam dat-o in bara pana acum dar de data asta sunt patita, stiu cat de greu imi e sa slabesc si o sa fiu mai atenta... dar mai sunt vreo 10-12 kg pana atunci... cale luuuunga!
TamaraM
Postat pe 2 Iulie 2009 12:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum arată o dietă sănătoasă echilibrată? 1 De la: garbo_506120 30 Iulie 2020 17:16
despre sarcina 6 De la: ciocoiu_roxi 2 Februarie 2011 13:48
Recomandare nutritionist? Slabire rapida 6 De la: ana_pop 31 Martie 2015 09:15
Dieta lui Catalin Crisan 3998 De la: 2 Martie 2018 17:38
Dieta : miscare 23 De la: ellyse83 6 Ianuarie 2010 10:54
Setari Cookie-uri