mm nici chiar...am doar 16 ani...si la varsta mea e cam mult....cu multa ambitie o sa treci cu brio de cele 2 zile!;) | ||
loreb Postat pe 2 Iulie 2009 12:49 |
||
---|---|---|
De la: loreb, la data 2009-07-02 10:59:11ce ma bucur ca mai e cineva care a inceput deodata cu mine eu am 1.67 si 65 de kg...cu siguranta vom reusi ;) un id de mess ai monica?u km cate kg ai vrea sa slabesti? |
||
roxy_ely85 Postat pe 2 Iulie 2009 12:59 |
||
imi poate pune cineva si mie ce dieta este WW? k nu intelg si sunt destul de multe pers kre o tin,astept raspuns dc ma poate ajuta cineva | ||
|
||
roxy_ely85 Postat pe 2 Iulie 2009 13:06 |
||
ce bine e la fructe :))) azi mi-am facut o ciprbica din varza, conopida si morcovi si am papat la 13 vai da ce bine a prins avand in vedere k nu am mai papat ciorba de 2 saptamani. eu care mancam in fiecare zi ciorba i-am dus dorul:)) | ||
Adoriana Postat pe 2 Iulie 2009 15:08 |
||
buna fetelor am urmarit acest forum inca de la inceput si m am hotarit sa incep si eu dieta de miine...sper sa mi se alature cineva si va doresc bafta tuturor celor care deja au inceput |
||
garbo019902 Postat pe 2 Iulie 2009 15:24 |
||
Buna Loreb. Nu...din pacate nu am facut sport, desi as vrea sa ma duc la un curs de dans. Se face si sport si e si placut. Apropo, daca stiti vreo sala de dans prin crangasi... Tu oricum stai super bine. Eu am avut 74.4 kg la 1.67. Cam rotunjica. Te pupic. | ||
sunshine556 Postat pe 2 Iulie 2009 15:40 |
||
nici eu nu prea am mai facut sala de vreo saptamana incoace....dar fac de 2 ori pe saptamana dansuri populare de la care ies mai transpirata de 3 ori mai mult decat ies de la sala...poop | ||
loreb Postat pe 2 Iulie 2009 15:51 |
||
roxi: poi cam 10 kg...pt k acum vrei 3-4 ani aveam vreo 55 de kg...dar mam ingrasat in urma unei caderi de calciu...pentru k am facut vitamine injectabil si...m-am umflat k balonu:(adik nu ma simt eu bine in pielea mea... | ||
loreb Postat pe 2 Iulie 2009 15:54 |
||
De la: garbo019902, la data 2009-07-02 15:24:30buna fetelor Buna tuturor!M-am hotarat si eu sa tin dieta incepand de maine. Asa ca ne putem sustine reciproc "garbo019902" De mult timp ma tot gandesc sa faca acest pas,insa nu am gasit o persoana care sa doreasca sa tina dieta impreuna cu mine pt a-mi pastra ambitia.La cate diete am tinut pana acuma,de fiecare data cand ma apuc de o dieta dupa 3zile maxim simt ca nu mai am ambitie si nu mai rezist sa mananc fara sa incalc regulile (aceasta este singura care a dat rezultate si raman la ea desi stiu ca voi slabi mai greu,organismul fiind obisnuit cu ea).Si pentru ca sunt in vacanta acum voi avea timp sa fac sport,sa mananc dupa un orar fix si sa imi prepar mancarea Astept sustinere si de la celalalte fete...am nevoie pana trec de perioada cea mai dificila,prima luna! Va rog tare mult...am 1,65 inaltime si 66kg Vreau sa ajung la 50kg...atunci cred ca voi arata cum imi doresc si mi-am dorit intotdeauna Abia astept ziua de maine! |
||
roxyi24 Postat pe 2 Iulie 2009 23:33 |
||
eu sunt mai dezamagita ca mie frica sa incep dieta ca nu_mi place de nici o culoare carnea de pui si de peste |
||
yanyacharberet Postat pe 2 Iulie 2009 23:52 |
||
De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-02 23:52:34eu sunt mai dezamagita ca mie frica sa incep dieta ca nu_mi place de nici o culoare carnea de pui si de peste Poti manca si de vita,porc.iepure etc daca nu poti sub nicio forma sa mananci de pui si peste,numai sa ai grija sa nu fie cu grasime si sa o prepari la gratar,cuptor sau steamer.Eu una prefer carnea de pui si peste in locul celorlalte pt ca e mai usoara,mai sanatoasa;ar trebui sa faci un efort sa te obisnuiesti Bafta! |
||
roxyi24 Postat pe 3 Iulie 2009 00:48 |
||
Salut fetelor! Roxy Ely85 daca vrei o varianta de sport care sa nu-ti ia prea mult timp si care poate fi facuta acasa, cauta pe youtube Tae Bo Cardio Billy Blanks si da-i drumul Dureaza o jumatate de ora, te scutura bine si se poate face zilnic fara prea mare efort... mie-mi place la nebunie! Bafta! |
||
TamaraM Postat pe 3 Iulie 2009 10:38 |
||
fetelor azi nu am mai rezistat si m-am cantarit pt k imi era frica sa nu ma fi ingrasat:)) si am cu 4,5-5kg in minus.nu stiu exact k am un cantar cu ac si arata cum vrea el:))insa o sa merg sa imi iau unul electronic k sa fiu sigura insa pana atunci e bun si asta:))mai am 2 zile de fructe si trec iar la carne.azi am o pofta de vinete de numa, dak fac vinete pot sa pun iaurt in ele? sau doar simple numai cu sare? | ||
Adoriana Postat pe 3 Iulie 2009 10:54 |
||
Buna Adoriana! Cred ca nu-i bai daca pui putin iaurt in vinete, doar zice ca ai voie sa pui iaurt in ciorbe, asa ca nu cred ca-i vreo problema. Sa-mi spui si mie cum au iesit! | ||
TamaraM Postat pe 3 Iulie 2009 11:00 |
||
De la: garbo019902, la data 2009-07-02 15:24:30buna fetelor bine-ai venit printre noi FLORILE si tine-te de ea daca bei apa si nu trisezi dai jos bine de tot,nelamuriri daca ai intrebi aici . BAFTA |
||
ramonaaaa Postat pe 3 Iulie 2009 11:24 |
||
De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-02 23:52:34eu sunt mai dezamagita ca mie frica sa incep dieta ca nu_mi place de nici o culoare carnea de pui si de peste si mananci branza ,ou eu am avut vreo 2 zile in care am mancat numai branza si o masa de ou, asta nu treb sa te dezavantajeze,poti si carne de vita ,porc dar sa fie slaba si daca nu iti place fiarta fa-o la cuptor sau frige-o. hai ca nu asta te retine ,daca vrei poti sa aud ca de maine o ti DA? |
||
ramonaaaa Postat pe 3 Iulie 2009 11:28 |
||
De la: Adoriana, la data 2009-07-03 10:54:17fetelor azi nu am mai rezistat si m-am cantarit pt k imi era frica sa nu ma fi ingrasat:)) si am cu 4,5-5kg in minus.nu stiu exact k am un cantar cu ac si arata cum vrea el:))insa o sa merg sa imi iau unul electronic k sa fiu sigura insa pana atunci e bun si asta:))mai am 2 zile de fructe si trec iar la carne.azi am o pofta de vinete de numa, dak fac vinete pot sa pun iaurt in ele? sau doar simple numai cu sare? CE INTREB ESTE ASTA NORMAL CA NU,mama pune dovlecelo ii mai ia din tarie, fata dar le mananci goale fara paine? am inceput si eu cu fructe, mancat pepene,pere,caise zmeura super bune sper sa nu mor de foame |
||
ramonaaaa Postat pe 3 Iulie 2009 11:31 |
||
De la: TamaraM, la data 2009-07-03 11:00:45Buna Adoriana! Cred ca nu-i bai daca pui putin iaurt in vinete, doar zice ca ai voie sa pui iaurt in ciorbe, asa ca nu cred ca-i vreo problema. Sa-mi spui si mie cum au iesit! unde ai vazut u ca avem voie iaurt in ciorbe? |
||
ramonaaaa Postat pe 3 Iulie 2009 11:32 |
||
De la: ramonaaaa, la data 2009-07-03 11:32:49De la: TamaraM, la data 2009-07-03 11:00:45Buna Adoriana! Cred ca nu-i bai daca pui putin iaurt in vinete, doar zice ca ai voie sa pui iaurt in ciorbe, asa ca nu cred ca-i vreo problema. Sa-mi spui si mie cum au iesit! ETAPA II- 9 ZILE 3 ZILE � FRUCTE-crude, coapte, compot , sub forma de gustari -500G/ZI � LEGUME(zarzavaturi)-fara restrictie de cantitate (crude , supe, ciorbe-cu lamaie sau iaurt , ghiveci la cuptor) � LACTATE PROASPETE -400 G/ZI EI? AVEM SAU N-AVEM? (crede-ma ca am citit dieta asta de zeci de ori, o stiu si-n somn...) |
||
TamaraM Postat pe 3 Iulie 2009 11:40 |
||
buna fetelor sunt foarte fericita....de dimineata m-am cantarit si am slabit 1.5kg in 4 zile:X:X:X voi ati mai slabit ceva?poop:*:* | ||
loreb Postat pe 3 Iulie 2009 12:04 |
||
De la: ramonaaaa, la data 2009-07-03 11:31:32De la: Adoriana, la data 2009-07-03 10:54:17fetelor azi nu am mai rezistat si m-am cantarit pt k imi era frica sa nu ma fi ingrasat:)) si am cu 4,5-5kg in minus.nu stiu exact k am un cantar cu ac si arata cum vrea el:))insa o sa merg sa imi iau unul electronic k sa fiu sigura insa pana atunci e bun si asta:))mai am 2 zile de fructe si trec iar la carne.azi am o pofta de vinete de numa, dak fac vinete pot sa pun iaurt in ele? sau doar simple numai cu sare? ramo vezi k nu ai voie pere!!!!!!!!!!!! |
||
Adoriana Postat pe 3 Iulie 2009 12:18 |
||
De la: ramonaaaa, la data 2009-07-03 11:32:49De la: TamaraM, la data 2009-07-03 11:00:45Buna Adoriana! Cred ca nu-i bai daca pui putin iaurt in vinete, doar zice ca ai voie sa pui iaurt in ciorbe, asa ca nu cred ca-i vreo problema. Sa-mi spui si mie cum au iesit! scrie la inceputul dietei k poti acri ciorba cu lamaie sau iaurt.si da o sa le mananc fara paine cu rosii |
||
Adoriana Postat pe 3 Iulie 2009 12:20 |
||
astazi am fost f dezamagita,sapt trecuta aveam 76 Kg si astazi knd m-am cantarit aveam 86 KG M-AM CANTARI PE STRADA,AKS NE avand cantar ,asta k sa nu ma tenteze sa ma cantaresc zilnic. ingrijorata m-am duc si mi-am cumparat un cantar cu ac,dar dc il pun in 5 locuri diferite si ma urc pe el arata de ziecare data alte Kg,nu stiu ce sa mai zis,sa il ia dracu k.........nu cred k o mai tin,oricum acest cantar nu a aratat madi mult de 78KG,oare e posibil sa tin in continuare cura si sa ma ingras? |
||
roxy_ely85 Postat pe 3 Iulie 2009 13:34 |
||
De la: roxy_ely85, la data 2009-07-03 13:34:56astazi am fost f dezamagita,sapt trecuta aveam 76 Kg si astazi knd m-am cantarit aveam 86 KG M-AM CANTARI PE STRADA,AKS NE avand cantar ,asta k sa nu ma tenteze sa ma cantaresc zilnic. ingrijorata m-am duc si mi-am cumparat un cantar cu ac,dar dc il pun in 5 locuri diferite si ma urc pe el arata de ziecare data alte Kg,nu stiu ce sa mai zis,sa il ia dracu k.........nu cred k o mai tin,oricum acest cantar nu a aratat madi mult de 78KG,oare e posibil sa tin in continuare cura si sa ma ingras? la fel arata si a meu cateodata dar k sa il incerci sa vezi unde indica bine pune o sticla de apa de 2 l si dak iti arata acul pe 2 ins k acolo e pozitia buna eu asa incerc si da rezultate.depinde ce ai papat insa nu imi vine sa cred k dak ai respectat mesele te-ai ingrasat le-ai mancat separat? nu ai gresit ceva |
||
Adoriana Postat pe 3 Iulie 2009 15:06 |
||
buna fetele ....roxy nu cred ca ai cum sa te ingrasi...probabil e cantarul defect! o zi frumoasa in continuare! | ||
Luana24 Postat pe 3 Iulie 2009 15:08 |
||
bre dolofancelor... pai ce fel de dieta tineti voi, nene?.. ca numai trishoare vazui p-acilea... si p-orma, de cantitati zice ceva dieta aia?... o fi ea cu carnati si carnaraie, da' si ce-i prea mult strica... si nu mai dati vina pe cantar, ca ala saracu' n-are nicio vina... sa va zic eu principiul de baza in orice dieta: trebe sa suferiti pe cat v-ati bucurat cand ati bagat in voi ca spartele, ba chiar sa suferiti ceva mai mult... daca tineti dieta si va simtiti bine, inseamna ca nu tineti dieta... am zis... |
||
zambil Postat pe 3 Iulie 2009 15:12 |
||
va multumesc fetelor ca ma sustineti asa am sa fac si am sa ma tin de promisiune va pup si va imbratisez pe toate | ||
yanyacharberet Postat pe 3 Iulie 2009 15:26 |
||
De la: zambil, la data 2009-07-03 15:12:46bre dolofancelor... zambil sunt de parere cu tine insa numai intr-o chestiune si anume mananci insa nu pana cazi sub masa sau sa te ridici cu burta plina de abia poti merge trebuie mancat putin si des k doar de aceea e din 3h in 3h. si dak te uiti mai atent(a) o sa vezi k exista si cantitati si nu zice nicaieri de carnati sunt mezeluri si alea pot fi de pui sau curcan nu neaparat carnati |
||
Adoriana Postat pe 3 Iulie 2009 15:27 |
||
doriano... mai zic odata, ca poate scapasi esenta... daca tine cineva vreo dieta si se simte bine inseamna ca trisaza... in alta ordine de idei, atentie la sfaturi neavenite, sau chiar rau intentionate... nu exista diete universale, si nici miracole... pentru multi mancarea e un drog, precum tigarile, religia sau bautura... cand omu' n-are alta iesire in viata, singura placere devine potolu'... daca i-l iei din fatza face urat... |
||
zambil Postat pe 3 Iulie 2009 15:51 |
||
De la: zambil, la data 2009-07-03 15:51:35doriano... draga zambilule dak te simti bine knd ti o dieta inseamna k are efect si e bine sa mananci sanatos pt k nu cred k o sa te simti bine dak mananci numai prajeli.si punct |
||
Adoriana Postat pe 3 Iulie 2009 15:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cura cu oua de prepelita | 12 | De la: garbo263104 29 Februarie 2012 21:20 |
DIETA SCARSDALE....NE BAGAM? | 15 | De la: CrossX 2 Februarie 2010 13:39 |
Dieta Wellness Week !! | 7 | De la: garbo017339 4 Noiembrie 2009 15:50 |
|
||
dieta cu banane | 46 | De la: letitia1 15 Aprilie 2014 17:36 |
Dieta Montignac | 3 | De la: garbo_1155 27 Martie 2012 19:09 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice