Dieta lui Catalin Crisan

pai aici vad ca se muncesc toate fetele...nu vad una care sa nu fie atenta la ea...din moment ce se sfatuiesc care, cum e mai bine...so?
ai si tu dreptate...dar aici cred ca nu-i cazu'
oiii, mi-s dragi ca le vad zilnic cum se muncesc...pup fetele si bravo
mia79x
Postat pe 3 Iulie 2009 20:04
superbule, da' nici noi nu avem o mare atractie fata de barbatii care nu se desprind de aspectul de piele/os.
gianiblue
Postat pe 3 Iulie 2009 20:05
ce-as mai munci si eu una...
pik_nik
Postat pe 3 Iulie 2009 20:05
ce, pik, o genuflexiune? iti pot desena cum se face.
gianiblue
Postat pe 3 Iulie 2009 20:06

offf, pik...mereu neobosit...si dornic de a face bine
mia79x
Postat pe 3 Iulie 2009 20:06
geaneto, mie imi plac aia zdraveni
kyra
Postat pe 3 Iulie 2009 20:07
kyra, la etajul superior?
hmmm, nasoale perpective...
pik_nik
Postat pe 3 Iulie 2009 20:10
tre` sa fie zdravan tot blocu` nea piknice ..
kyra
Postat pe 3 Iulie 2009 20:14
mia79x
Postat pe 3 Iulie 2009 20:15
m-ai speriat deja, fata! si vecinele ce zic?
pik_nik
Postat pe 3 Iulie 2009 20:16
cin` le baga in seama ?
kyra
Postat pe 3 Iulie 2009 20:18
kyra, indusa-n eroare nu te lasa
ca pierzi pe viata ta, draga mea.
eu-ti propun sa scoli tot blocul
pana'n zori de zi cu rock-ul.

testul pentru IQ sa-l faci.
nu te sfatuiesc sa taci.
alege-l pe cel mai bun
dar si dupa rock, nebun.
gianiblue
Postat pe 3 Iulie 2009 21:19
nooo, nebuni nu, fata mea
ca-s satula..pa manea ?
kyra
Postat pe 3 Iulie 2009 21:22
sigur, fara de manea
doar cu rock, o, fata mea
de lichele tu sa scapi
doar frumos si bun sa papi.
gianiblue
Postat pe 3 Iulie 2009 21:25
sal fetele,ador ai dreptate cu perele ,dar astea erau din alea mici ,glumesc nu ammai mancat decat o masa,iar cu iaurtul recunosc ca si acolo am gresit. ador cum ai putut manca vinete goale frate ca eu cu rosie si nu am reusit si asa ca am mancat cu putina paine. promit ca nu ma mi ating de ele. bune fructele si legumele astea dar nu tin deloc de foame ,bine ca mai am doar 2 zile de legume,noroc cu sana aia ,imi este f greu eu sunt mi carnivora. cred ca am sa incerc si eu sa fac o supa de varza,sau varza la cuptor . pa vb maine
ramonaaaa
Postat pe 3 Iulie 2009 21:28
De la: sunshine556, la data 2009-07-03 16:50:43Fetelor, eu nu mai inteleg nimik din reteta asta. La etapa a II-a ba scrie de legume crude, ba scrie (la indicatii) ca legumele trebuiesc gatite si nu crude. Pana la urma cum naiba mancam. Nu ca as incepe acum etapa 2, ca sunt de abia la prima saptamana din etapa 1, dar ma pregatesc.

"ETAPA II- 9 ZILE
3 ZILE
� LEGUME(zarzavaturi)-fara restrictie de cantitate (crude , supe,
INDICATII:
SUPE : fara ulei, fara bors- cu lamaie
LEGUME GATITE- nu crude , nu cu ulei "

Intrebare, voi cat ati slabit in prima etapa, de carne?
Va pup.

draguta ,sper sa nu iti dau info gresite ,le poti manca si crude si fierte si coapte ,dar daca vrei fierte gen sup nu pui ulei,bors o acresti cu zeama de lamaie si poti pune iaurt. acum vad faza cu legume gatite nu crude ,nu cu ulei,pot spune un lucru clar nu pui ulei in nici o stare a legumei(coapta,fiarta sau cruda) aaaaaaaaaa cruda cred ca la faza gen salata nu pui ulei. sper sa te fi lamurit
ramonaaaa
Postat pe 3 Iulie 2009 21:35
De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-03 15:26:20va multumesc fetelor ca ma sustineti asa am sa fac si am sa ma tin de promisiune va pup si va imbratisez pe toate

gata ai inceput? esti pe ele? hai sa intri si sa ne zici ce mai faci si ce mai papi
ramonaaaa
Postat pe 3 Iulie 2009 21:39
hai ca v-am spus numai ce am facut rau astazi sa va zic si ce am facut bine>AM REZISTAT TENTATIEI DE A MANCA O INGHETATA SI AM FACUT SPORT CHIAR f MULT SPORT 300 DE ABDOMENE,TRICEPS,FESE,ADUCTORI SI PECTORALI AAAAAAAAAAA CE ZICE-TI DE ASTA?
sper sa mai am zile din astea. m-am simtit super . sapt asta incep munca si nu mai am timp ,o sa imi fie mi usor cred . pa va pe toate
tut am obs ca daca nu trisez slabesc.eu nu pot rezista tentatiei si ma cantaresc aproape in fiecare zi i sincer nu e bine
ramonaaaa
Postat pe 3 Iulie 2009 21:45
De la: ramonaaaa, la data 2009-07-03 21:28:16sal fetele,ador ai dreptate cu perele ,dar astea erau din alea mici ,glumesc nu ammai mancat decat o masa,iar cu iaurtul recunosc ca si acolo am gresit. ador cum ai putut manca vinete goale frate ca eu cu rosie si nu am reusit si asa ca am mancat cu putina paine. promit ca nu ma mi ating de ele. bune fructele si legumele astea dar nu tin deloc de foame ,bine ca mai am doar 2 zile de legume,noroc cu sana aia ,imi este f greu eu sunt mi carnivora. cred ca am sa incerc si eu sa fac o supa de varza,sau varza la cuptor . pa vb maine

le-am papat mai greu avand in vedere k era cu iaurt si aveau un gust acrisor si am mancat doar 3 linguri...i-am facut la sot vinete fara maioneza si fara iaurt doar cu sare si usturoi si au fost bune si maine o sa mai fac insa simple si asa pot sa le pap. asa pofta mi-a facut sotul k manca vinete cu paine si rosie deasupra.eu mai tin si maine cu fructe avand in vedere k in prima zi am mancat si fructe si leg la aceeasi masa numai k la 10 min diferentza una fata de cealalta si maine e ultima zi de fructe si am de gand sa pap pepene rosu si ardei copti...si de duminica iar la carnitza si primul lucru care il voi face va fi pui la cuptor:))
Adoriana
Postat pe 3 Iulie 2009 22:03
De la: ramonaaaa, la data 2009-07-03 21:28:16sal fetele,ador ai dreptate cu perele ,dar astea erau din alea mici ,glumesc nu ammai mancat decat o masa,iar cu iaurtul recunosc ca si acolo am gresit. ador cum ai putut manca vinete goale frate ca eu cu rosie si nu am reusit si asa ca am mancat cu putina paine. promit ca nu ma mi ating de ele. bune fructele si legumele astea dar nu tin deloc de foame ,bine ca mai am doar 2 zile de legume,noroc cu sana aia ,imi este f greu eu sunt mi carnivora. cred ca am sa incerc si eu sa fac o supa de varza,sau varza la cuptor . pa vb maine

da intradevar dak mananci numai asa din brisca cum ar fi nu prea tine de foame. fa o ciorba de varza k aia tine cat de cat de foame:) si nu te lasa prada ispitei k eu m-am lecuit in sapt 2 din prima etapa knd am mancat inghetzata si nu am slabit nimic si azi m-am cantarit sa vad si aveam -1kg-1,5kg...asa k succes ramo
Adoriana
Postat pe 3 Iulie 2009 22:06
fetelor va rog imi spune-ti si mie in medie cam cate kg ati slabit voi la incheierea etapeai a 2 (de la inceput) va pupicesc si va doresc succes
roxy_ely85
Postat pe 4 Iulie 2009 09:53
Morning ladies! ce activitate frenetica p-aici aseara! din pacate nu e relevanta, asa ca...trecem peste. eu m-am hotarat sa reiau etapa a doua, pentru ca vad ca merge foarte greu si poate imi "trezesc" un pic organismul, daca cu sport nu merge. spor la topit kilogramele!
TamaraM
Postat pe 4 Iulie 2009 09:56
De la: roxy_ely85, la data 2009-07-04 09:53:33fetelor va rog imi spune-ti si mie in medie cam cate kg ati slabit voi la incheierea etapeai a 2 (de la inceput) va pupicesc si va doresc succes

buna roxy. eu am slabit 4 kg in primele 2 etape. dar nu te descuraja pentru ca din cate am mai citit eu, s-au slabit si cate 5-6-7 kg in etapele astea, depinde de organism. tu in ce etapa esti?
TamaraM
Postat pe 4 Iulie 2009 09:59
De la: Adoriana, la data 2009-07-03 17:17:39tamara au iesit bune vinetele bine nu k atunci knd pui smantana ssu maioneza insa au fost bune putin acrisoare de la iaurt. insa nu am putut sa pap decat vreo 3 linguri k nu prea le suport goale:))insa sunt bune

super adoriana, cred ca-mi fac si eu atunci, tot am 3 zile cu legume acum... yummy!
TamaraM
Postat pe 4 Iulie 2009 10:04
daca vrei sa nu te apuce fandaxia, nu mai intreba pe altele cat au slabit..

fiecare are organismul ei, daca te apuci sa faci comparatii, s-a dus dreaq poezeaua..nu mai slabesti de stress...
kyra
Postat pe 4 Iulie 2009 10:05
buna tomara,mai am 3 zile din etapa a 2 ,dar eu nu am slabit pana akm doar 1,5-2 kg pana akm si de asta am intreba.am slabit f putin inca de la inceput,undeva la 5 kg este putin nu?u faci sport ceva? mergi la sala?
roxy_ely85
Postat pe 4 Iulie 2009 10:06
De la: kyra, la data 2009-07-04 10:05:07daca vrei sa nu te apuce fandaxia, nu mai intreba pe altele cat au slabit..

fiecare are organismul ei, daca te apuci sa faci comparatii, s-a dus dreaq poezeaua..nu mai slabesti de stress...
da interesant ce spui u,dar eu am intrebat pe cineva kre vsa mai imi ridice moralul nu pe cineva kre sa ma descurajeze,asa k dc nu ma toti ajuta nu te mai baga
roxy_ely85
Postat pe 4 Iulie 2009 10:09
tanti, tocmai te-am ajutat, dar daca sari de tartitza in sus, inainte de a citi BINE ce am scris, nu-i e problema mea.. au revoire..
kyra
Postat pe 4 Iulie 2009 10:14
De la: roxy_ely85, la data 2009-07-04 10:06:37buna tomara,mai am 3 zile din etapa a 2 ,dar eu nu am slabit pana akm doar 1,5-2 kg pana akm si de asta am intreba.am slabit f putin inca de la inceput,undeva la 5 kg este putin nu?u faci sport ceva? mergi la sala?

deci sa inteleg ca ai slabit 5 kile de la inceputul dietei? pai care-i problema? eu zic ca e foarte bine, 5 kg in 3 saptamani, e un ritm sanatos de slabire. daca vrei sa-l accelerezi, fa sport. cauta pe youtube exercitii pentru ce zona a corpului vrei, sau taebo, de care ti-am mai zis, sau du-te la sala, la inot, la alergat in parc... variaza-le si sa vezi ce bine te simti! eu am ajuns sa fac sport de 5 ori pe saptamana si cred ca numai asta ma mentine optimista cand vad cat de putin slabesc, fir-ar!
TamaraM
Postat pe 4 Iulie 2009 10:17
Pentru slabit,...Andoria ...Multa, multa miscare . Mergi zilnic pe jos 4 kilometrii. Poti si sa alergi. Consumati energia acumulata. Dar cinci mese pe zi???? Mai mergi si la serviciu???
Mai mult eu va sugeram sa nu va dezechilibrati alimentar pentru ca dupa regim kilogramele alearga dupa voi...
anca_53
Postat pe 4 Iulie 2009 12:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dieta in cazul Tiroiditei Hashimoto 17 De la: Maria_22 2 Februarie 2018 12:43
DeEa 1 De la: garbo193897 5 Martie 2011 09:47
buna 8 De la: vero9009 7 August 2010 20:12
Cum arată o dietă sănătoasă echilibrată? 1 De la: garbo_506120 30 Iulie 2020 17:16
ce droguri sunt sapte pacate si diavol rosu????? 2 De la: panty_C 29 Ianuarie 2012 16:25
Setari Cookie-uri