Dieta lui Catalin Crisan

Andoriana...iarta-ma ca te-am botezat.
Ar trebui sa-ti dau un miel...Dar mielul ingrasa. Succes la slabit.
anca_53
Postat pe 4 Iulie 2009 12:27
gagicilor ...salutare....e bine ca intrebam de cate kilograme a slabit fiecare...asta poate uneori ne mai si demoralizeaza - cand vedem ca x a slabit tz kile si noi numa jumate.....dar....dar... asta ne si mobilizeaza, pentru a vedea ca se poate.....nu va luati dupa cele care spun ca au slabit foarte mult....ideal este sa se dea jos maximum 1-2 kile pe saptamana...asta pentru ca organismul sa se adapteze cu noua stare si sa inregistreze pe hard noua configuratie.....va spun din experienta mea de medic ca slabitul brusc si cu multe kile - cum a facut nicoleta luciu de exemplu - are urmari mai nasoale.....si la nivelul pielii dar si la nivelul intregului organism, pentru ca nu s-au eliminat numai cele rele, ci si cele bune din componentele corpului...

iar vis-a-vis de raspunsurile mai mult sau mai putin elegante ale unor forumisti.....nu toata lumea e perfecta....tot asa o sa ziceti si de mamele domniilor voastre cand, la menopauza, se vor ingrasa???? sau de sotiile voastre.....e foarte usor sa dai cu batul si sa arunci piatra...dar e si mai greu sa privesti lucid si sa te gandesti daca e bine sa o faci....nu este vina unora dintre noi care au un metabolism atat de incet - exemplul meu - si care depun(e) si un pahar de apa....este poate doar o rautate din partea celorlalti care sunt ok din punct de vedere al siluetei....al celor fericiti, care pot baga in ei ca spartii si se pot delecta cu mancaruri rafinate si greoaie, fara sa puna un gram pe ei...pentru ei, jos palaria!!! dumnezeu a fost cu ei cand li s-a creeat corpul, anatomic si fiziologic...noi, astilalti, grasi si urati, nu meritam nici macar o incurajare ca vrem sa schimbam ceea ce mama natura ne-a dat sau nu....si sa intram in randul lumii....noi nu avem valoare....slabanogii sunt la putere....spor la bagat in voi!!!.....sa dea domnul swa nu aveti probleme niciodata cu slabitul si, cu atat mai mult, sa dea domnul sa nu faceti pasiune teribila pentru vreo grasana......e nasol domle.....nu au nici pasiune si nici sentimente....sunt doar bucati uriase de slana care nu merita nici macar un scuipat....
tutankhamon
Postat pe 4 Iulie 2009 12:54
Wow Tutank ce mi-a placut postarea ta! Mi-a mers la inima... da-i incolo de frustrati, nu se leaga de altii de echilibrati ce sunt si de bine ce le merge... au si ei bubele lor, lasa-i si pe ei saracii sa-si verse amarul. Ca doar oameni suntem...
TamaraM
Postat pe 4 Iulie 2009 13:45
De la: ANTA, la data 2009-07-04 12:24:01Pentru slabit,...Andoria ...Multa, multa miscare . Mergi zilnic pe jos 4 kilometrii. Poti si sa alergi. Consumati energia acumulata. Dar cinci mese pe zi???? Mai mergi si la serviciu???
Mai mult eu va sugeram sa nu va dezechilibrati alimentar pentru ca dupa regim kilogramele alearga dupa voi...

draga anta am zis si acolo 3 mese principale si 2 gustari si bineinteles miscare
Adoriana
Postat pe 4 Iulie 2009 14:44
De la: ANTA, la data 2009-07-04 12:27:21Andoriana...iarta-ma ca te-am botezat.
Ar trebui sa-ti dau un miel...Dar mielul ingrasa. Succes la slabit.

si acum ai gresit dar nuconteaza si carnea de miel nu imi place deci poti sa o papi u sau cui ii place:)))
Adoriana
Postat pe 4 Iulie 2009 14:44
De la: tutankhamon, la data 2009-07-04 12:54:15gagicilor ...salutare....e bine ca intrebam de cate kilograme a slabit fiecare...asta poate uneori ne mai si demoralizeaza - cand vedem ca x a slabit tz kile si noi numa jumate.....dar....dar... asta ne si mobilizeaza, pentru a vedea ca se poate.....nu va luati dupa cele care spun ca au slabit foarte mult....ideal este sa se dea jos maximum 1-2 kile pe saptamana...asta pentru ca organismul sa se adapteze cu noua stare si sa inregistreze pe hard noua configuratie.....va spun din experienta mea de medic ca slabitul brusc si cu multe kile - cum a facut nicoleta luciu de exemplu - are urmari mai nasoale.....si la nivelul pielii dar si la nivelul intregului organism, pentru ca nu s-au eliminat numai cele rele, ci si cele bune din componentele corpului...

iar vis-a-vis de raspunsurile mai mult sau mai putin elegante ale unor forumisti.....nu toata lumea e perfecta....tot asa o sa ziceti si de mamele domniilor voastre cand, la menopauza, se vor ingrasa???? sau de sotiile voastre.....e foarte usor sa dai cu batul si sa arunci piatra...dar e si mai greu sa privesti lucid si sa te gandesti daca e bine sa o faci....nu este vina unora dintre noi care au un metabolism atat de incet - exemplul meu - si care depun(e) si un pahar de apa....este poate doar o rautate din partea celorlalti care sunt ok din punct de vedere al siluetei....al celor fericiti, care pot baga in ei ca spartii si se pot delecta cu mancaruri rafinate si greoaie, fara sa puna un gram pe ei...pentru ei, jos palaria!!! dumnezeu a fost cu ei cand li s-a creeat corpul, anatomic si fiziologic...noi, astilalti, grasi si urati, nu meritam nici macar o incurajare ca vrem sa schimbam ceea ce mama natura ne-a dat sau nu....si sa intram in randul lumii....noi nu avem valoare....slabanogii sunt la putere....spor la bagat in voi!!!.....sa dea domnul swa nu aveti probleme niciodata cu slabitul si, cu atat mai mult, sa dea domnul sa nu faceti pasiune teribila pentru vreo grasana......e nasol domle.....nu au nici pasiune si nici sentimente....sunt doar bucati uriase de slana care nu merita nici macar un scuipat....

bine zis tut cele mai plinute sunt mai focoase decat piele si de care ti-e frica sa o bruschezi k se rupe sau doamne feri sa nu ti se rupa tie altceva in oasele ei:))))
Adoriana
Postat pe 4 Iulie 2009 14:48
Ciao,frumoaselor!
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!Tutankhamon ,bine i-ai facut ............mai este si cel care stie sa scrie doar olteneste (ca atunci cand se preda romana a baut cerneala). Pentru aceste persoane este mai usor sa se gandeasca la altii caci daca se gandesc la ei ii apuca groaza cate hibe au .Stii cum se zice :"OSANDA PE OAMENI UMBLA!"si o sa le dea Dumnezeu de n-o sa poata duce.Mai bine sa nu le raspundem la atacurile personale si la "corectiile "lor vis-a vis de ceea ce scriem si cum scriem.Cred ca au confundat forumul,vroiau unul cu tematica andrologica (ca aluziile sunt mereu aceleasi) si au nimerit aici.
Haideti fetelor ,nu-i lasati pe "desteptii" astia sa va enerveze,ganditi-va la dieta si nu pierdeti timpul cu ei; este plin de ei pe toate gardurile si nu merita atentia voastra.
Felicitari noilor intrate!
alina_tarta
Postat pe 4 Iulie 2009 16:18
a trecut si masa de 16 mai e la 19 ultima masa de fructe legume is lactate:).azi am papat o salata de roshi cu castraveti si ardei si mi-am facut si conopida cum se fac vinetele numai cu sare nu am mai pus iaurt sa nu ii stric gustul si cred k la 19 o sa fac varza la cuptor nush exact sa vad cum stau cu timpul si cheful:))))
Adoriana
Postat pe 4 Iulie 2009 16:32
a trecut si masa de 16 mai e la 19 ultima masa de fructe legume is lactate:).azi am papat o salata de roshi cu castraveti si ardei si mi-am facut si conopida cum se fac vinetele numai cu sare nu am mai pus iaurt sa nu ii stric gustul si cred k la 19 o sa fac varza la cuptor nush exact sa vad cum stau cu timpul si cheful:))))
Adoriana
Postat pe 4 Iulie 2009 16:32
De la: kyra, la data 2009-07-04 10:14:14tanti, tocmai te-am ajutat, dar daca sari de tartitza in sus, inainte de a citi BINE ce am scris, nu-i e problema mea.. au revoire..
doamne,akm imi dau seama......esti km tarank din felul in kre vb. esti cumva de la tara?
roxy_ely85
Postat pe 4 Iulie 2009 16:38
roxylico....problema ta care e? nu-ti place de o persoana asta e!nu o mai baga in seama...ti-am cam urmarit postarile pe aici si sunt cam intepate..ia lucreaza matalutza la stil.....ca o sa pari si tu altceva decat esti...
tutankhamon
Postat pe 4 Iulie 2009 16:44
De la: tutankhamon, la data 2009-07-04 16:44:08roxylico....problema ta care e? nu-ti place de o persoana asta e!nu o mai baga in seama...ti-am cam urmarit postarile pe aici si sunt cam intepate..ia lucreaza matalutza la stil.....ca o sa pari si tu altceva decat esti...
asta sunt,asta gandesc,nu-mi place sa mi se vb cu tanti ,talica mataluta ,etc. asta nu da dovada k ar fi cineva altfel fata de mine.si apropo.........nu vreau sa par altceva decat ceace sunt.deocamdata sunt mandra de ceace sunt,nu stiu alte persoane : nu-mi place sa mi se vb de sus,deocamdata nu stim nimic una de cealalta
roxy_ely85
Postat pe 4 Iulie 2009 17:06
roxy,

hai sa incepem de luni impreuna
eu miine merg la o nunta si...stii cum e...
ce zici? te pup
garbo019902
Postat pe 4 Iulie 2009 18:31
ms alina:*
loreb
Postat pe 4 Iulie 2009 18:39
fetelor,

mancati cat de mult se poate fara sare,eu am facut chestia asta, si mi s-au retras toate umflaturile...
iasomia
Postat pe 4 Iulie 2009 20:53
adica praji?
blanca
Postat pe 4 Iulie 2009 21:07
De la: garbo019902, la data 2009-07-04 18:31:28roxy,

hai sa incepem de luni impreuna
eu miine merg la o nunta si...stii cum e...
ce zici? te pup

e ok de luni...k vorba aia:daca vrei sa incepi cu dreptul,incepe de luni chiar daca e week-end ma straduiesc sa mananc putine grasimi si cat mai multe fructe,sa nu se depuna astazi chiar am fost la o plimbare pe la munte...aer curat,peisaj frumos si imbinam utilul cu placutul iar de luni voi merge si la sala... sigur se vor vedea rezultatele daca tinem strict dieta...la final,sa nu uitam de programul de mentinere e cel mai important!dar pana atunci mai este mult...asa ca luni ne punem pe traba,da? pupici
roxyi24
Postat pe 4 Iulie 2009 21:40
*treaba* scuzi pt gresala de ortografie
roxyi24
Postat pe 4 Iulie 2009 21:44
bunaaaaaaaaaaaa fetele,astazi f fericita am scapat de 85,ador am facut varza la cuptor naspa mi-a iesit nu am putut manca nu avea niciun gust (eu nu prea le am cu gatitul) in schimb am facut fasole pastai cu dovlecel o mancarica scazuta cu o rosie super a iesit , dovlecelul l-am taiat julien (subtire) am pus putina apa si am lasat la inabusit f bun,am ancat vinete cu sana bun dar dupa ce am mancat mi-am dat seama ca mama le facuse cu ceapa si ulei si pusese si dovlecel f bun si am mancat si cu paine.
ramonaaaa
Postat pe 4 Iulie 2009 23:02
Buna fetelor!Ma numesc Alexandra, am 21 de ani si muuulte kilograme(am fost tot timpul plinuta si prima dieta am tinut-o in clasa a 4-a, impreuna cu mama). Tin sa va felicit pentru taria de care dati dovada, si vreau sa va spun ca de miercuri, am inceput si eu lupta cu kilogramele, folosind dieta CC. Chiar daca in prima zi, nu am fost foarte atenta si am pus cateva grame de branza topita langa ou si mezeluri, am reusit sa slabesc 2 kg. Nu e enorm, dar ideea ca in loc sa stagnez sau sa pun si mai mult, am inceput sa fac ceva.
Ma simt mai motivata ca niciodata, nu am calcat absolut deloc stramb, cu exceptia acelei prime zile, si a catorva mese sarite din lipsa de timp. Ma simt excelent, si sper sa ma primiti printre voi.
Alecsutza
Postat pe 4 Iulie 2009 23:04
tut bine ca mai sari u in ajutor ca eu nu am chef mereu si nu stiu cum se face ca eu nu prind discutii din astea. tut nu am mai trisat cu dulciuri si sunt fericita ca daca nu am trisat am slabit . am gustat compotul meu faimos de visine cu zmeura belea ,doamne ce bucatar bun sunt
fara glume daca mai gasiti visine sa va faceti compot si sa puneti si putina zmeura , il indulceste putin si ii da si un parfum aparte.
ramonaaaa
Postat pe 4 Iulie 2009 23:07
fetele care vor de luni sa stiti ca eu m-am apucat de dieta de vineri si de lasat de fumat intr-o marti , daca nu va apucati de luni de dieta nu mai ziceti de luni ma apuc ci de azi sau maxim de maine si va dau un sfat pana va apucati mancati fructe si legume pe saturate ca o sa poftiti mult, ador si cu mine am patit-o
ramonaaaa
Postat pe 4 Iulie 2009 23:10
buna alex , eu am citit si topicul deschis de tine si am intrebat ce mai faci si de ce nu ai mai dat niciun semn. ma buc ca ai venit alaturi de noi, sa bei multa apa si sa nu trisezi ca asa dai jos
ramonaaaa
Postat pe 4 Iulie 2009 23:13
sa nu te lasi sa ti dieta pana la capat suntem alaturi de tine
ramonaaaa
Postat pe 4 Iulie 2009 23:15
De la: ramonaaaa, la data 2009-07-04 23:02:15bunaaaaaaaaaaaa fetele,astazi f fericita am scapat de 85,ador am facut varza la cuptor naspa mi-a iesit nu am putut manca nu avea niciun gust (eu nu prea le am cu gatitul) in schimb am facut fasole pastai cu dovlecel o mancarica scazuta cu o rosie super a iesit , dovlecelul l-am taiat julien (subtire) am pus putina apa si am lasat la inabusit f bun,am ancat vinete cu sana bun dar dupa ce am mancat mi-am dat seama ca mama le facuse cu ceapa si ulei si pusese si dovlecel f bun si am mancat si cu paine.

pffffffffffff ramo iar ai dat-o in bara nu ai voie fasole si dovlecel la etapa 2 eu zic sa citesti dieta de fiecare data knd vrei sa papi ceva...pai vezi k dak tot trisezi asa e si normal sa nu dai jos.ceapa aveai voie insa nu ulei si dovlecel.
Adoriana
Postat pe 4 Iulie 2009 23:16
De la: ramonaaaa, la data 2009-07-04 23:10:32fetele care vor de luni sa stiti ca eu m-am apucat de dieta de vineri si de lasat de fumat intr-o marti , daca nu va apucati de luni de dieta nu mai ziceti de luni ma apuc ci de azi sau maxim de maine si va dau un sfat pana va apucati mancati fructe si legume pe saturate ca o sa poftiti mult, ador si cu mine am patit-o

si eu m-am apucat de miercurea 17 iunie si merge bine si am trisat 1 sg data
Adoriana
Postat pe 4 Iulie 2009 23:18
De la: Alecsutza, la data 2009-07-04 23:04:53Buna fetelor!Ma numesc Alexandra, am 21 de ani si muuulte kilograme(am fost tot timpul plinuta si prima dieta am tinut-o in clasa a 4-a, impreuna cu mama). Tin sa va felicit pentru taria de care dati dovada, si vreau sa va spun ca de miercuri, am inceput si eu lupta cu kilogramele, folosind dieta CC. Chiar daca in prima zi, nu am fost foarte atenta si am pus cateva grame de branza topita langa ou si mezeluri, am reusit sa slabesc 2 kg. Nu e enorm, dar ideea ca in loc sa stagnez sau sa pun si mai mult, am inceput sa fac ceva.
Ma simt mai motivata ca niciodata, nu am calcat absolut deloc stramb, cu exceptia acelei prime zile, si a catorva mese sarite din lipsa de timp. Ma simt excelent, si sper sa ma primiti printre voi.

hai alecsutza k noi te sustimen o sa vezi k dak bei si multa apa si respecti si dieta o sa vezi k o sa slabesti chiar mult
Adoriana
Postat pe 4 Iulie 2009 23:20
nu ca ramona cam asta ai vrut sa spui, nu-i asa?
ramonaaaa
Postat pe 4 Iulie 2009 23:23
De la: ramonaaaa, la data 2009-07-04 23:23:54nu ca ramona cam asta ai vrut sa spui, nu-i asa?

stai k am citit de 3 ori k nu stiam ce vrei sa spui:))) pai esti culmea ramo k te plangi k nu ai slabit numai 1-2kg si sincer nu e de mirare dak u bagi paine:))sper sa nu te superi pe mine dar vreau sa te impulsionez sa respecti dieta dak vrei rezultate. poate dak te tot cert o respecti si u cum trebuie:)
Adoriana
Postat pe 4 Iulie 2009 23:26
ador fasole uscata,eu am mancat pastai si zice dovleac la asta sunt in dubiu, dovleac sau dovlecel?
tut u cum sti?alina ?
ramonaaaa
Postat pe 4 Iulie 2009 23:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
UN OUTLET LA INDEMANA ORICUI 1 De la: bellamy 5 Ianuarie 2011 09:20
Dieta in cazul Tiroiditei Hashimoto 17 De la: Maria_22 2 Februarie 2018 12:43
Topikul oamenilor cinstiti si sinceri 2 De la: Roxxynela 13 Aprilie 2010 17:52
Care este diferenta dintre destin si karma? 50 De la: pik_nik 14 Octombrie 2009 01:56
Nu mai pot face dragoste cu sotia mea.. 185 De la: garbo000907 12 Noiembrie 2012 20:41
Setari Cookie-uri