Dieta lui Catalin Crisan

Draga Adoriana cred ca iti place sa stai foarte mult in bucatarie, daca la ora 19 vrei sa faci varza la cuptor.
Parerea mea greu slabesti usor te ingrasi.
Lasa deoparte retetele tabu si consuma mai putin. Slabitul in timp mentine silueta. O greutate constanta inseamna si sanatate constanta, nu te dezechilibra.
Tutankhamon avea dreptate....metabolismul...
anca_53
Postat pe 5 Iulie 2009 16:07
De la: ANTA, la data 2009-07-05 16:07:27Draga Adoriana cred ca iti place sa stai foarte mult in bucatarie, daca la ora 19 vrei sa faci varza la cuptor.
Parerea mea greu slabesti usor te ingrasi.
Lasa deoparte retetele tabu si consuma mai putin. Slabitul in timp mentine silueta. O greutate constanta inseamna si sanatate constanta, nu te dezechilibra.
Tutankhamon avea dreptate....metabolismul...

draga mea nu am facut eu varza la cuptor la ora 19 citeste mai bine am zis dak voi avea chef. si nu ma iau dupa nici o retea tabu decat dupa ce zice aceasta dieta...si fiecare slabeste cum vrea si cat vrea important e k pana acum a dat rezultat(-7kg) dieta si nu am mancat k sparta asa cum poate crezi tu pt k stiu cum se mananca la o dieta
Adoriana
Postat pe 5 Iulie 2009 18:34
ador f tare ai slabit super, hi nu fi nervoasa ca nu iti zice nimeni cu rautate, tut e de mi mult timp si s-a saturatde tot felul de intreb . asta e treb din cand in cand sa mai privim la prima pag . dar sincer ai slabit bine .
Fetelor sa nu mancati seminte prajite ca eu am mancat si u e bine.sunt curioasa maine cat kg am
ramonaaaa
Postat pe 5 Iulie 2009 20:25
De la: ramonaaaa, la data 2009-07-05 20:25:02ador f tare ai slabit super, hi nu fi nervoasa ca nu iti zice nimeni cu rautate, tut e de mi mult timp si s-a saturatde tot felul de intreb . asta e treb din cand in cand sa mai privim la prima pag . dar sincer ai slabit bine .
Fetelor sa nu mancati seminte prajite ca eu am mancat si u e bine.sunt curioasa maine cat kg am

sincer dak nu ii convine intrebarea sa nu raspunda k doar nu e obligata sa ne raspunda chiar la toate. apreciez k e de ajutor insa dak nu ii convine ceva ar trebui sa nu bage in seama dupa cum voi face si eu de acum inainte.:)
Adoriana
Postat pe 5 Iulie 2009 22:12
donsoara...eu ti-am facut un bine sa-ti reamintesc cele pe care tu insati trebuia sa le faci litera de lege.....unde mama calului ai citit tu ca trebuie sa combini alimentele...fiecare se mananca SEPARAT...si lasa tonul asta de suparata pe capra vecinului ca nu tine cu mine...mai bine pune mana si citeste ca lumea prima pagina, nu superficial....eventual scrie-ti pe o coala de hartie asa cum am facut si eu....caci numai asa am inteles ce scrie acolo si am tinut minte...dar voi frunzariti repede si nu dati atentie la detalii....toata dieta este scrisa clar si la obiect....asa imi trebuie daca vreau sa fac bine ....

vinetele le poti manca foarte frumos pregatite la cuptor, umplute cu sote de morcov si telina rase, si deasupra pune o felie de rosie.....mananci gol, fara paine, fara iaurt, fara branza....
tutankhamon
Postat pe 6 Iulie 2009 00:14
normal anta, draga mea, normal ca fiecare slabeste in functie de metabolismul fiecareia.....poate ca una dintre noi e contabila si este obligata sa stea alea 8 ore cat lucreaza numai pe scaun, iar alta dintre noi este vanzatoare la paine si sta numai in picioare si se misca printre lazile de paine....dar hei...e prea greu sa intelegem....eu, de exemplu, lucrez pe scaun, cu pacientul culcat......sunt zile in care efectiv nu ma ridic de pe scaun si zile in care am cate o extractie de molar de minte de zici ca am fost 4 ore la fitness....curg apele pe mine si imi tremura mainile....dar nu ma oft6ic nici ca nu am dat tz kile jos de pe mine ca x si nici ca am slabit doar y....corpul meu stie ce trebuie sa faca ...eu ii dau doar o mana de ajutor....
tutankhamon
Postat pe 6 Iulie 2009 00:18
mai ramona...iar ma iau de tine.....pai ce faci mama.....nu poti rezista deloc.....seminte mama????....hai ca ma faci sa rad....iti marturisesc ca sunt si eu foarte pofticioasa, dar am bagat ciocolata la congelator, iar croissantele cu sampanie - preferatele mnele, stau pe balcon....le vad in fiecare zi cand ud florile, dar nu m-am atins de ele....sac!
tutankhamon
Postat pe 6 Iulie 2009 00:23
io pot sa mananc niste fistic prajit?
mai am si un piure de castane, un pic de frisca la rece, un tort de kiwi cu capsuni si lamaie...
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 00:26
pikule...dispri de aici pana nu-ti rad urechile de tot si sa vedem cine mai face pe elicopterul fara ele....ah...am uitat...acuma ai codite.....te tund.....si tot nu poti face ca elicopterul....
tutankhamon
Postat pe 6 Iulie 2009 00:28
buna seara fetele... dupa cate vad s'au cam aprins spiritele pe aici cred ca din lipsa de dulciuri luati o bomboana orbit si va trec nervisori !Va si o noapte cat se poate de placuta
Luana24
Postat pe 6 Iulie 2009 00:33
da' o punga de fistic tot ar merge
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 00:34
mai aghiutza......tu vrei sa te mananc ca pe un fistic crocant??? ca fisticul e preferatul meu......
tutankhamon
Postat pe 6 Iulie 2009 00:36
si de ce lacrimi????
uite aici, fistic cat doresti! coaja aia tare e pe jumatate deschisa, sa culegi miezul cu gustul ala inconfundabil. cu o atingere de sare, da' cred ca merge si in alte combinatii.
pofta buna si succes la dieta!
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 00:40
apropos, frumoasa a carei poza tocmai am incarcat-o la mine nu a tinut nici un fel de dieta, si vedeti cum se pastreaza!
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 00:45
na...mai esti si sadic.....esti rau...pikule.....si nu-mi descrie tu mie fisticul cum e, ca stiu cum e si uite...de-a dreaqului, nu mananc nici macar unul pana nu dau jos cate kile doresc.....
tutankhamon
Postat pe 6 Iulie 2009 00:57
tutankhamon, nu discut acum modul in care se organizeaza o femeie, mi-ar fi mai simplu sa desenez traiectoriile miscarii browniene, da' zic asa - poti da in momentul asta kilogramele jos? nu poti.
poti manca in momentul asta fistic? poti.
bun, acuma, avand in vedere ca doresti sa faci si una si alta, ce concluzie tragem noi?
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 01:30
concluzia??? ma voi abtine sa mananc fistic pana nu voi mai da niste kile jos de pe mine....sac!!!
tutankhamon
Postat pe 6 Iulie 2009 01:35
cum vrei, poti sa-l si arunci pentru ca oricum rancezeste. unde mai pui ca nici kilogramele alea...
stai sa mai desfac eu o punga. vad semintele alea verzui in cochilie si le simt gustul inainte sa-mi var botul dupa ele:)
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 01:38
De la: tutankhamon, la data 2009-07-06 00:14:47donsoara...eu ti-am facut un bine sa-ti reamintesc cele pe care tu insati trebuia sa le faci litera de lege.....unde mama calului ai citit tu ca trebuie sa combini alimentele...fiecare se mananca SEPARAT...si lasa tonul asta de suparata pe capra vecinului ca nu tine cu mine...mai bine pune mana si citeste ca lumea prima pagina, nu superficial....eventual scrie-ti pe o coala de hartie asa cum am facut si eu....caci numai asa am inteles ce scrie acolo si am tinut minte...dar voi frunzariti repede si nu dati atentie la detalii....toata dieta este scrisa clar si la obiect....asa imi trebuie daca vreau sa fac bine ....

vinetele le poti manca foarte frumos pregatite la cuptor, umplute cu sote de morcov si telina rase, si deasupra pune o felie de rosie.....mananci gol, fara paine, fara iaurt, fara branza....

tut aici cu mn vb?
Adoriana
Postat pe 6 Iulie 2009 01:41
te las pe tine sa papi tot....dar ai grija sa nu ti se faca rau de la ficat....io o sa-mi cumpar proaspat cand voi considera ca e timpul....
tutankhamon
Postat pe 6 Iulie 2009 01:41
De la: tutankhamon, la data 2009-07-06 00:14:47donsoara...eu ti-am facut un bine sa-ti reamintesc cele pe care tu insati trebuia sa le faci litera de lege.....unde mama calului ai citit tu ca trebuie sa combini alimentele...fiecare se mananca SEPARAT...si lasa tonul asta de suparata pe capra vecinului ca nu tine cu mine...mai bine pune mana si citeste ca lumea prima pagina, nu superficial....eventual scrie-ti pe o coala de hartie asa cum am facut si eu....caci numai asa am inteles ce scrie acolo si am tinut minte...dar voi frunzariti repede si nu dati atentie la detalii....toata dieta este scrisa clar si la obiect....asa imi trebuie daca vreau sa fac bine ....

auzi draga doamna k banuiesc k esti doamna la varsta ta am inteles k la mine faceai aluzie.eu pot sa fac vinetele si cu mustar nu vad ce te-ar deranja pe tine dak pun o linguritza de iaurt. nu vad cu ce as da peste cap dieta fata de cele care au mancat inghetzata de ciocolata.sau u nu te vezi pe tine numai pe celalalte???? vinetele cum ai zis poti sa le pai linistita tu k mie nu imi plac asa si azi chiar m-ai enervat rau cu tonul ala a tau autoritar cu care ne tot trimiti la prima pagina. am citit destul de bine si spre surprinderea ta e lipita foaia pe frigider dar de unde sa mai sti si asta las k sti prea multe si nu sunt singura fata care s-a scarbit de autoritatea asta a ta puteai si u sa vb mai frumos k nu pateai nimic pe mine sincer de fiecare data knd aveam o intrebare m-ai trimis la prima pagina. dak nu vrei sa imi mai raspunzi nu te mai baga lasa sa raspunda cine vrea.
Adoriana
Postat pe 6 Iulie 2009 01:51
pe cuvantul tau????ok...daca toate fetele de aici s-au scarbit de autoritatea mea, eu ma retrag...cine vrea sa ma intrebe ceva...ma gaseste in privat...din acest moment nu mai raspund nimanui, in primul rand tie...esti o intepata si o infumurata...te vezi mare filosoafa in viata si nu esti in stare sa citesti o amarata de foaie de hartie de pe frigider...a....pardon....nu cunosti toate literele....scuze mami...nu te pot invata carte.....eu de cum am intrat pe acest topic, intai am avut bunul simt sa citesc tot, si abia apoi m-am apucat de regim.....nu sa ma trezesc aiurea ca postez aiureli care sunt de fapt scrise negru pe alb....

p.s. am recunoscut si o sa recunosc ca am trisat numai o singura data...dar de atunci nu am mai calcat stramb....imi inchipui in ce hal gatesti daca amesteci vinetele cu iaurt.....

nu te chinui sa imi dai replica...vei ramane fara raspuns.....nu intru in hora ta murdara....
tutankhamon
Postat pe 6 Iulie 2009 01:55
si va rog din suflet fetelor...cine considera ca sunt autoritara sa posteze aici...in functie de cate voturi am impotriva mea, voi lua hotararea daca mai intru sau nu pe acest topic...sunt excluse din start de la vot doua persoane.....se stiu ele care...
tutankhamon
Postat pe 6 Iulie 2009 02:01
Salut, de ast�zi am �nceput �epopeea� celor 66 de zile. Diminea�� aveam 85,8 kg si un IMC de 35,2.
Meniul pe ziua de ast�zi este:
7:00 � 3 oua de prepeli�� (cantitativ vb cam 1 ou mare);
10:00 � 2 feli de �unc� de curcan;
13:00 � piept de pui f�cut �n punga magic�, cu multe mirodenii;
16:00 � 2 crenvu�ti;
19:00 � telemea de capr�.
Diminea�� am purces la m�surat, fotografiat �i......m� g�ndesc c� peste c�teva ore spun ca mai sunt 65 d zile �i sunt mai aproape de o talie normal�.
Felicit�ri tuturor care au dus aceast� diet� p�n� la cap�t �i celor care se afl� pe aceast� cale.
Ursoaica
Postat pe 6 Iulie 2009 09:11
contrameniu:
7.00 o portie serioasa de varza cu costitza afumata si o bere, doua
10.00 doua portii de hot-dog si inca o bere
11.00 o punga de fistic cu sare
12.00 un pachet de biscuiti cu ciocolata
14.00 ciorba de burta, carnati cu fasole, vin rosu
15.00 alune prajite
17.00 7 felii de chec unse cu finetti
19.00 cascaval pane cu cartofi prajiti si multa bere
20.00 alune, fistic, prajituri, inghetata si ce mai intra.
succes!
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 09:22
neatza! io cred ca n-aveti ce face de va luati asa una de alta... in fine, pacat...
contra-contrameniu:
8.30 - 250 ml iaurt
11.00 - un mar si o nectarina
13.30 - salata de rosii, castraveti, ardei gras, ceapa, salata verde, cu sare, zeama de lamaie si iaurt
16.00 - ananas proaspat
18.00 - aceeasi salata de toate cele.
Yum!

Sport: o ora jumate de exercitii pentru tot corpul.
Next!

PS. Bun venit Ursoaica!
TamaraM
Postat pe 6 Iulie 2009 10:02
buna dimi
si eu m-am apucat de aceasta dieta deja de 11 zile mai am 3 zile de carne si gata....pentru mine nu a fost chiar asa un chin carnea, singura mea greseala a fost ca am papat in ziua 10 o inghetata nestea (apa inghetata cu putin zahar), din pacate nu am avut unde sa ma cantaresc , mai mult nu am am avut timp , neavand cantar insa pot sa spun ca este vizibil cat am slabit spre rusinea mea am 1.51 si aveam 70 de kg:((, problema cea mai mare sunt pantalonii care stau ca pe "gard" acuma.
din pacate nu pot sa respect cele 5 mese, mai mult de 3 mese nu mananc pt ca ma satur dintr-o pulpita de pui la gratar la o masa, beau pana la 3 l de apa pe zi 2 litrii fiind cu o jumatate de lamaie stoarsa in ea si pt a ma mai indulcii putin pap bomboane allpenlibe fara zahar.
din pacate pt mult sport nu am timp pt ca sunt ocupata cu licenta insa in 2 sapt termin si ma voi ocupa si de sport
yepuras23
Postat pe 6 Iulie 2009 10:07
De la: tutankhamon, la data 2009-07-06 01:55:45pe cuvantul tau????ok...daca toate fetele de aici s-au scarbit de autoritatea mea, eu ma retrag...cine vrea sa ma intrebe ceva...ma gaseste in privat...din acest moment nu mai raspund nimanui, in primul rand tie...esti o intepata si o infumurata...te vezi mare filosoafa in viata si nu esti in stare sa citesti o amarata de foaie de hartie de pe frigider...a....pardon....nu cunosti toate literele....scuze mami...nu te pot invata carte.....eu de cum am intrat pe acest topic, intai am avut bunul simt sa citesc tot, si abia apoi m-am apucat de regim.....nu sa ma trezesc aiurea ca postez aiureli care sunt de fapt scrise negru pe alb....

p.s. am recunoscut si o sa recunosc ca am trisat numai o singura data...dar de atunci nu am mai calcat stramb....imi inchipui in ce hal gatesti daca amesteci vinetele cu iaurt.....

nu te chinui sa imi dai replica...vei ramane fara raspuns.....nu intru in hora ta murdara....

dak vrei vi si iti fac mancare sa vezi cum gatesc poate gatesc mai bine decat tine desi am 21 de ani nu vb fara sa sti poate sunt trecuta prin viata mai mult decat tine si dak am terminat doua facultati inseamna k nu stiu sa citesc nu????dar asta e las bine k sunt alti mai destepti si ma ajuta ei.si vb sotului ,,DU-TE SI CANTA LA ALTA MASA"
Adoriana
Postat pe 6 Iulie 2009 10:17
De la: tutankhamon, la data 2009-07-06 01:55:45pe cuvantul tau????ok...daca toate fetele de aici s-au scarbit de autoritatea mea, eu ma retrag...cine vrea sa ma intrebe ceva...ma gaseste in privat...din acest moment nu mai raspund nimanui, in primul rand tie...esti o intepata si o infumurata...te vezi mare filosoafa in viata si nu esti in stare sa citesti o amarata de foaie de hartie de pe frigider...a....pardon....nu cunosti toate literele....scuze mami...nu te pot invata carte.....eu de cum am intrat pe acest topic, intai am avut bunul simt sa citesc tot, si abia apoi m-am apucat de regim.....nu sa ma trezesc aiurea ca postez aiureli care sunt de fapt scrise negru pe alb....

SI NU AM ZIS K TOATE FETELE DE AICI SUNT SCARBITE DE AUTORITATEA TA...CITESTE MAI BINE K AI ZIS K TE PRICEPI
Adoriana
Postat pe 6 Iulie 2009 10:18
De la: Ursoaica, la data 2009-07-06 09:11:53Salut, de ast�zi am �nceput �epopeea� celor 66 de zile. Diminea�� aveam 85,8 kg si un IMC de 35,2.
Meniul pe ziua de ast�zi este:
7:00 � 3 oua de prepeli�� (cantitativ vb cam 1 ou mare);
10:00 � 2 feli de �unc� de curcan;
13:00 � piept de pui f�cut �n punga magic�, cu multe mirodenii;
16:00 � 2 crenvu�ti;
19:00 � telemea de capr�.
Diminea�� am purces la m�surat, fotografiat �i......m� g�ndesc c� peste c�teva ore spun ca mai sunt 65 d zile �i sunt mai aproape de o talie normal�.
Felicit�ri tuturor care au dus aceast� diet� p�n� la cap�t �i celor care se afl� pe aceast� cale.

bine ai venit printre noi ursoaica succes pe mai departe
Adoriana
Postat pe 6 Iulie 2009 10:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despre terapia gerson.. 12 De la: relu_eu2001 18 Iunie 2012 15:51
UN OUTLET LA INDEMANA ORICUI 1 De la: bellamy 5 Ianuarie 2011 09:20
Dieta Montignac 183 De la: oanagheorghe 19 Ianuarie 2011 12:36
Pentru o detoxifiere naturala si sanatoasa ! 1 De la: fittnescoffe 16 Martie 2012 10:35
Pastile pentru Slabit din celule STEM ??? 4 De la: tutankhamon 3 Octombrie 2009 20:58
Setari Cookie-uri