De la: tutankhamon, la data 2009-07-06 02:01:40si va rog din suflet fetelor...cine considera ca sunt autoritara sa posteze aici...in functie de cate voturi am impotriva mea, voi lua hotararea daca mai intru sau nu pe acest topic...sunt excluse din start de la vot doua persoane.....se stiu ele care... vezi ce repede cedezi intra draga pe site de ce sa nu intri te deranjeaza adevarul? |
||
Adoriana Postat pe 6 Iulie 2009 10:21 |
||
---|---|---|
am si eu o intrebare....la cele 2 sapt de carne spune fara usturoi...pai multe din mezeluri au usturoi ce facem? ;)) | ||
yepuras23 Postat pe 6 Iulie 2009 10:22 |
||
... | ||
|
||
yepuras23 Postat pe 6 Iulie 2009 10:23 |
||
De la: yepuras23, la data 2009-07-06 10:22:40am si eu o intrebare....la cele 2 sapt de carne spune fara usturoi...pai multe din mezeluri au usturoi ce facem? ;)) cauti mezelurile alea fara usturoi, sunt destule! |
||
TamaraM Postat pe 6 Iulie 2009 10:27 |
||
inseamna ca am gresit pana acuma? da chiar daca am gresit nu cred ca de asta nu am slabit:D eu l-am vazut pe catalin crisan pe cand facea teo trandafir emisiune si spunea ca orice mezel salam, carnati orice este permis. off nu stii ce sa mai crezi, am sa evit de acuma acele mezeluri |
||
yepuras23 Postat pe 6 Iulie 2009 10:31 |
||
De la: yepuras23, la data 2009-07-06 10:07:44buna dimi nush dak te ajuta cu ceva insa eu mananc mai mult (o pulpa de pui) pe la 13 sau 19 incerc k aceste doua mese sa fie mai consistente si celalalte 3 k un fel de gustari |
||
Adoriana Postat pe 6 Iulie 2009 10:38 |
||
buna fetelor:) ce faceti?eu am trecut cu brio de prima saptamana:)sunt foarte fericita ca nu am calcat stramb:)am slabit 2.4kg:X nu e foarte mult...adik alti am vazut ca au slabit mai mult...dar eu sunt multumita:) va pup:* | ||
loreb Postat pe 6 Iulie 2009 12:29 |
||
Intrebare: ati auzit de kilo-kick? e se pare un amestec de branza dietetica, albus batut spuma, zeama de lamaie si indulcitor care se mananca seara inainte de culcare, atunci cand ajungi in perioada de platou. Am auzit ca te-ar ajuta sa scazi 500-700g peste noapte (diferenta e intre dimineata zilei in care faci kilo-kickul si dimineata imediat urmatoare). Stiu ca suna a SF si nu inteleg deloc cum actioneaza si care-i logica, dar am auzit ca are efect! ar putea cineva sa-mi explice care-i treaba? sunt tare nelamurita | ||
TamaraM Postat pe 6 Iulie 2009 12:30 |
||
De la: loreb, la data 2009-07-06 12:29:07buna fetelor:) ce faceti?eu am trecut cu brio de prima saptamana:)sunt foarte fericita ca nu am calcat stramb:)am slabit 2.4kg:X nu e foarte mult...adik alti am vazut ca au slabit mai mult...dar eu sunt multumita:) va pup:* e bine si 2,4 kg decat deloc e super. fete dak va apar vergeturi din cauza k slabiti sa folositi crema anivergeturi de la aslavital e super buna mi-e mi-au aparut niste firicele subtiri greu observabile si m-am dat cu aceasta crema si mi-au disparut va recomand. |
||
Adoriana Postat pe 6 Iulie 2009 12:59 |
||
De la: TamaraM, la data 2009-07-06 12:30:55Intrebare: ati auzit de kilo-kick? e se pare un amestec de branza dietetica, albus batut spuma, zeama de lamaie si indulcitor care se mananca seara inainte de culcare, atunci cand ajungi in perioada de platou. Am auzit ca te-ar ajuta sa scazi 500-700g peste noapte (diferenta e intre dimineata zilei in care faci kilo-kickul si dimineata imediat urmatoare). Stiu ca suna a SF si nu inteleg deloc cum actioneaza si care-i logica, dar am auzit ca are efect! ar putea cineva sa-mi explice care-i treaba? sunt tare nelamurita tamara sincer eu acum aud prima data de ce ai spus u |
||
Adoriana Postat pe 6 Iulie 2009 13:01 |
||
Buna fetelor! Sunt foarte fericita astazi deoarece m-am urcat pe cantar si am in total 4 kg pierdute Mersi mult pentru toate sfaturile si mai ales lui Tutaknhamun pentru ca m-a tras de maneca.Multumesc! Chestia e ca niciodata nu am crfezut ca se poate si uite...Doamne. Ma simt asa de bine...Ieri am reusit sa urc pana la etajul 4 ca o colega si nu am gafait deloc, eu care eram rupta in urma cu o saptamana Multumesc tutror pentru ca existati pe acest forum!!!Pupici multi multi, si slabnire cu spor! |
||
Alecsutza Postat pe 6 Iulie 2009 13:23 |
||
pic nic, esti un adorabil. Multumesc pentru sustinere! |
||
Ursoaica Postat pe 6 Iulie 2009 13:38 |
||
Bravo Alecsutza! ma bucur mult ca iti merge bine cu dieta asta! felicitari si multe kg date jos sanatos in continuare iti doresc! | ||
TamaraM Postat pe 6 Iulie 2009 13:38 |
||
Tamara M si Adoriana, multumesc mult pentru urari. Sa slabiti frumos! | ||
Ursoaica Postat pe 6 Iulie 2009 13:41 |
||
Yepuras 23, bafta la examenul de licenta si numere din ce in ce mai mici la pantaloni, evident cate doresti... | ||
Ursoaica Postat pe 6 Iulie 2009 13:48 |
||
ursoaica, ha?... he,he,he... nu va lipseste umoru', recunosc... | ||
zambil Postat pe 6 Iulie 2009 13:48 |
||
Multumesc pentru urri, Tamara!Mult succes si tie! | ||
Alecsutza Postat pe 6 Iulie 2009 14:35 |
||
urari* | ||
Alecsutza Postat pe 6 Iulie 2009 14:54 |
||
Zambil | ||
Ursoaica Postat pe 6 Iulie 2009 15:37 |
||
De la: Alecsutza, la data 2009-07-06 13:23:00Buna fetelor! Sunt foarte fericita astazi deoarece m-am urcat pe cantar si am in total 4 kg pierdute Mersi mult pentru toate sfaturile si mai ales lui Tutaknhamun pentru ca m-a tras de maneca.Multumesc! Felicitari pt rezultatele obtinute!Bafta in continuare!Pt mine azi este prima zi de dieta Totul a fost ok pana acum.Fetelor,va rog daca puteti sa imi spuneti cateva retete de preparare a carnii,nu ma pricep prea bine(in afara de gratar ) si nu as vrea sa consum mezeluri pt ca mai mult sunt grasimi,E-uri si cartilagii in loc de carne Abia astept sa treaca prima saptamana sa vad cat am dat jos Pupici!!! |
||
roxyi24 Postat pe 6 Iulie 2009 15:37 |
||
Loreb, le prinzi din urma pe celelalte....Tinete de dieta!Felicitari! Alecsutza, felicitari si sunt sigura ca ai sa duci la sfarsit dieta! Cand ti-e greu reciteste mesajul tau si ai sa iei o doza de optimism. |
||
Ursoaica Postat pe 6 Iulie 2009 15:39 |
||
Roxy 24 si eu am inceput dieta tot astazi. Sa ne fie intr-un ceas bun. Eu am preparat carnea in punga speciala pentru cuptor si i-am pus o gramada de condimente. | ||
Ursoaica Postat pe 6 Iulie 2009 15:44 |
||
Ursoaica:da...:)mersi de incurajari:*bafta si tie!;):* | ||
loreb Postat pe 6 Iulie 2009 16:31 |
||
De la: Ursoaica, la data 2009-07-06 15:44:53Roxy 24 si eu am inceput dieta tot astazi. Sa ne fie intr-un ceas bun. Eu am preparat carnea in punga speciala pentru cuptor si i-am pus o gramada de condimente. Asa sa fie!Sa ne pastram ambitia,ba chiar sa ne-o intarim Ms de idee Oare nu e in defavoarea noastra sa adaugam multe condimente la mancare? |
||
roxyi24 Postat pe 6 Iulie 2009 16:42 |
||
zambilu' si ursoaica si pupacioasa,eu crez ca s-a ingrasat de dragul tau mormaila respectiva... ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 6 Iulie 2009 17:26 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-06 00:18:51normal anta, draga mea, normal ca fiecare slabeste in functie de metabolismul fiecareia.....poate ca una dintre noi e contabila si este obligata sa stea alea 8 ore cat lucreaza numai pe scaun, iar alta dintre noi este vanzatoare la paine si sta numai in picioare si se misca printre lazile de paine....dar hei...e prea greu sa intelegem....eu, de exemplu, lucrez pe scaun, cu pacientul culcat......sunt zile in care efectiv nu ma ridic de pe scaun si zile in care am cate o extractie de molar de minte de zici ca am fost 4 ore la fitness....curg apele pe mine si imi tremura mainile....dar nu ma oft6ic nici ca nu am dat tz kile jos de pe mine ca x si nici ca am slabit doar y....corpul meu stie ce trebuie sa faca ...eu ii dau doar o mana de ajutor.... tut mie imi treb sa fiu trasa de maneca si ma exteriorizez dar nu ma supar niciodata serios . tut vreau sa intri imi dai aripi si ma ambitionezi si ai dreptate am frunzarit si ai o idee buna pri a scrie dieta pe o hartie ,eu am scris doar prima etapa. tut m-am lasat de fumat de putin timp si toti prietenii fumeaza si mananca seminte si recunosc ca mai simt nevoia sa fumez si am cazut in pacat ,dar astazi nu am mai gresit cu nimic am baut si apa,am mancat carne fripta la o masa si alta branza. tut eu am nevoie de tine |
||
ramonaaaa Postat pe 6 Iulie 2009 17:45 |
||
nu vreau sa va fac pofta...dar ati ajuns la ziua din dieta in care sa mancati si fructe usoare? e f bunaaa si racoritoare si ffff benefica organismului - uite aici: http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=blog§ion=4 |
||
exposhop Postat pe 6 Iulie 2009 17:54 |
||
sal fetele ,ador ce ai patit? de fapt si mie mi se spune ca sunt cam galagioasa de cateva zile . of doamne astazi mi-a mers asa prost si mai e si luni, sper sa nu o tin asa toata saptamana | ||
ramonaaaa Postat pe 6 Iulie 2009 18:00 |
||
De la: ramonaaaa, la data 2009-07-06 18:00:07sal fetele ,ador ce ai patit? de fapt si mie mi se spune ca sunt cam galagioasa de cateva zile . of doamne astazi mi-a mers asa prost si mai e si luni, sper sa nu o tin asa toata saptamana nu am patit nimic insa m-am saturat de aceeasi placa ,citeste prima pagina'' si am fost si jignita pe deasupra mi se pare normal sa reactionez asa |
||
Adoriana Postat pe 6 Iulie 2009 18:45 |
||
De la: Ursoaica, la data 2009-07-06 13:48:07Yepuras 23, bafta la examenul de licenta si numere din ce in ce mai mici la pantaloni, evident cate doresti... multumesc frumos |
||
yepuras23 Postat pe 6 Iulie 2009 18:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Nu mai pot face dragoste cu sotia mea.. | 185 | De la: garbo000907 12 Noiembrie 2012 20:41 |
dieta | 8 | De la: garbo166660 9 Noiembrie 2011 11:06 |
dieta lui catalin crisan | 1 | De la: garbo258769 9 Ianuarie 2012 12:23 |
|
||
Dansul ritmic ajuta la silueta | 1 | De la: IOANIDE 13 Februarie 2012 02:06 |
Mituri dietetice | 11 | De la: eu_geminy 10 Noiembrie 2010 22:41 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice