Dieta lui Catalin Crisan

ador noi treb sa avem alte planuri si treb sa ne ajutam reciproc. vreau sa iti spun ca pt mine e f imp sa se scrie in fiecare zi cateceva,
ramonaaaa
Postat pe 6 Iulie 2009 19:00
sa simt ca e cineva alaturi de mine ca tragem in aceiasi directie.
ramonaaaa
Postat pe 6 Iulie 2009 19:01
ador sti cate zile mai avem 49 si u 48
frate chiar ca trece timpul repede
ramonaaaa
Postat pe 6 Iulie 2009 19:03
Hello fetele! Pot considera ca am trecut cu bine peste prima zi Ultima masa am luat-o la 18.30 ca sa nu fie cumva mai tarziu de 19.00 Recunosc ca am rezistat cu greu tentatiei de a "gusta" 2-3 napolitane pe care le-am zarit in bucatarie...dar am trecut peste moment cu bine,gandindu-ma la scopul principal,sa slabesc minim 13kg! Apa nu am baut prea multa,1 litru aproximativ maine voi depune efortul de a bea 2l...neaparat! Voi cum stati?Pupici!!!
roxyi24
Postat pe 6 Iulie 2009 19:11
De la: ramonaaaa, la data 2009-07-06 19:00:05ador noi treb sa avem alte planuri si treb sa ne ajutam reciproc. vreau sa iti spun ca pt mine e f imp sa se scrie in fiecare zi cateceva,

ramo sunt de acord cu tine sa ne ajutam insa nu vad ce ajutor e ala care te trimite tot la prima pagina si totul a inceput de la o prostie(an scris care sunt branzeturile nefermentate).chiar nu mai vreau sa continui
Adoriana
Postat pe 6 Iulie 2009 19:34
De la: ramonaaaa, la data 2009-07-06 19:03:44ador sti cate zile mai avem 49 si u 48
frate chiar ca trece timpul repede

wow chiar k nu mai e mult:) mai greu a fost in prima saptamana acum trece parca mai repede:))hai la kt mai multe kg pierdute
Adoriana
Postat pe 6 Iulie 2009 19:36
De la: Roxy24, la data 2009-07-06 19:11:27Hello fetele! Pot considera ca am trecut cu bine peste prima zi Ultima masa am luat-o la 18.30 ca sa nu fie cumva mai tarziu de 19.00 Recunosc ca am rezistat cu greu tentatiei de a "gusta" 2-3 napolitane pe care le-am zarit in bucatarie...dar am trecut peste moment cu bine,gandindu-ma la scopul principal,sa slabesc minim 13kg! Apa nu am baut prea multa,1 litru aproximativ maine voi depune efortul de a bea 2l...neaparat! Voi cum stati?Pupici!!!

roxy pune lamaie in apa k bei mai multa
Adoriana
Postat pe 6 Iulie 2009 19:36
buna fetelor..... adoriana sa stii k sunt deacord cu tine,pe acest forum sunt niste pers kre se cred prea superioare...... m-au critikt si pe mine
roxy_ely85
Postat pe 6 Iulie 2009 20:17
da, sunt chiar prea superioare, foarte superioare as zice. mai superioare decat superioarele mai putin superioare.
deh, asa-i lumea...
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 20:19
Iar unele sunt maici superioare....
Aemulus
Postat pe 6 Iulie 2009 20:21
mai mult ca perfecte..
kyra
Postat pe 6 Iulie 2009 20:23
De la: pik_nik, la data 2009-07-06 20:19:27da, sunt chiar prea superioare, foarte superioare as zice. mai superioare decat superioarele mai putin superioare.
deh, asa-i lumea...

Railor... Intr-adevar ca "superior/superioare" nu are grad de comparatie,dar ce aveti cu fetele?Nu ati observat ca noi ne stresam cu slabitul,sa fim mai frumoase si sa nu mai aiba altii motiv sa ne faca "purcelushe" sau mai stiu eu cum?
Problema care ne framanta este cum sa slabim mai mult si sa ne incurajam reciproc...ca nah...si nu trebuie sa ne spuna altii "adevarul in fatza" pt ca il stim si noi,frate...si stii ce e de apreciat?ca suntem constiente,recunoastem si incercam sa facem ceva sa schimbam situatia Posibil sa avem ceva pitici la mansarda...dar nu consider ca suntem de condamnat Asa ca mai bine ne-ati incuraja si voi,mai,nu sa ne tot criticati...ne demorazilati!Mai ales pe cele care nu trisam Indulciti-va cu portia noastra de ciocolata pusa deoparte!
roxyi24
Postat pe 6 Iulie 2009 21:00
De la: roxy_ely85, la data 2009-07-06 20:17:27buna fetelor..... adoriana sa stii k sunt deacord cu tine,pe acest forum sunt niste pers kre se cred prea superioare...... m-au critikt si pe mine

raxy accept sa fiu criticata dak dau kiks cu dieta dar nu sa fiu facuta ,,o intepata si o infumurata...te vezi mare filosoafa in viata si nu esti in stare sa citesti o amarata de foaie de hartie de pe frigider...a....pardon....nu cunosti toate literele....scuze mami...nu te pot invata carte.....'' deci la faza asta cred k toata lumea ar fi reactionat cum am reactionat eu
Adoriana
Postat pe 6 Iulie 2009 21:01
purceluso, eu iti tin pumnii si-ti aduc un tort urias de inghetata si o punga de alune. e bine?
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 21:02
Adoriana, stresul ingrasa!!!!
Asa ca lasa sa treaca pe linga tine reactii de genul celor descrise si mergi mai departe cu dieta ta.
S-auzim numei de suple si silfide!!!!!
Aemulus
Postat pe 6 Iulie 2009 21:04
supe si stafide? buneeeeeeeeeee
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 21:06
Da, si supele si stafidele sunt bune in diete. Supele dau senzatia de satietate fara aport mare de calorii iar stafidele au multe minerale fara a avea calorii.
Aemulus
Postat pe 6 Iulie 2009 21:09
De la: pik_nik, la data 2009-07-06 21:06:28supe si stafide? buneeeeeeeeeee

sau supe de stafide:))
Adoriana
Postat pe 6 Iulie 2009 21:09
Merge si asa.
Aemulus
Postat pe 6 Iulie 2009 21:11
ia inchipuiti-va niste biscuiti in forma de farfurie, dar cu masa moale, asemanatoare checului. in "farfuria" asta, dulceatza de smeura, si totul acoperit cu un strat serios de ciocolata.
asta pap eu acum. e bine?
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 21:13
Nuuuuu, e cih!

And by the way, te-a luat Vidar la poze.Vezi ca e pe primul loc la vizualizari.
Aemulus
Postat pe 6 Iulie 2009 21:15
De la: pik_nik, la data 2009-07-06 21:02:46purceluso, eu iti tin pumnii si-ti aduc un tort urias de inghetata si o punga de alune. e bine?

Dupa ce termin cu dieta...adica peste 66 de zile poti veni cu tortul de care spuneai...il voi imparti cu tine si cu toate fetele de pe forumul acesta :)) Esti mare figura tu...asa cicalitor cum esti!
roxyi24
Postat pe 6 Iulie 2009 21:42
io vin, da' nu ma chemi din nou peste 275 de zile
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 21:52
adoriana...mai ai inca o calitate ...dai in taste si nu stii ce scrii...io-te ce ai scris matale cu manutza ta, in data de 6 iulie 2009, la orele 01:51:

"azi chiar m-ai enervat rau cu tonul ala a tau autoritar cu care ne tot trimiti la prima pagina"..... "si nu sunt singura fata care s-a scarbit de autoritatea asta a ta" .....

si...poti sa ma lamuresti si pe mine......cand ai facut tu doua facultati daca ai doar 21 de ani???? ma fac sa rad....tu nu esti in stare sa scrii coerent si ai facut doua facultati.....ma lasi....si spre disperarea ta, eu mai am si serviciu, nu stau sa-mi pierd zilele pe net, asa cum faci tu....dar mai bine sau lasa....vezi-ti de mancarea ta ca nu-mi dai tu mie lectii de gatit....
tutankhamon
Postat pe 6 Iulie 2009 22:29
ramonaa, multumesc....incearca mama cu tic-tac....varianta supermentolata....am inteles ca da rezultate....semintele ingrasa rau...au multe uleiuri....hai....iti tin pumnii...
tutankhamon
Postat pe 6 Iulie 2009 22:39
De la: roxy_ely85, la data 2009-07-06 20:17:27buna fetelor..... adoriana sa stii k sunt deacord cu tine,pe acest forum sunt niste pers kre se cred prea superioare...... m-au critikt si pe mine

cucoana...nu ma dau deloc superioara....dar daca nu esti in stare sa citesti ceva ce e scris negru pe alb si e destul de clar si de concis.....sincer....ma iau de ganduri in privinta voastra...mai sunteti si incisive.....las-o asa...macar nu-ti mai arata caracterul si mai mult....au vazut mai toti de ce esti in stare...
tutankhamon
Postat pe 6 Iulie 2009 22:47
Sa stiti ca 50 grame de seminte au 150 de calorii!!!!!
Aemulus
Postat pe 6 Iulie 2009 22:54
De la: tutankhamon, la data 2009-07-06 22:29:55adoriana...mai ai inca o calitate ...dai in taste si nu stii ce scrii...io-te ce ai scris matale cu manutza ta, in data de 6 iulie 2009, la orele 01:51:

"azi chiar m-ai enervat rau cu tonul ala a tau autoritar cu care ne tot trimiti la prima pagina"..... "si nu sunt singura fata care s-a scarbit de autoritatea asta a ta" .....

si...poti sa ma lamuresti si pe mine......cand ai facut tu doua facultati daca ai doar 21 de ani???? ma fac sa rad....tu nu esti in stare sa scrii coerent si ai facut doua facultati.....ma lasi....si spre disperarea ta, eu mai am si serviciu, nu stau sa-mi pierd zilele pe net, asa cum faci tu....dar mai bine sau lasa....vezi-ti de mancarea ta ca nu-mi dai tu mie lectii de gatit....

pai draga tut u nu ai auzit inca k poti face doua facultati in acelasi timp??? te-a depasit situatia??? si am ajuns preparator la o facultate k nu stiu sa citesc nu?...si bineinteles k stiu ce scriu u ai zis ,,daca toate fetele de aici s-au scarbit de autoritatea mea'' ai vazut u k am scris k TOATE fetele??? am zis k nu sunt singura si dupa cum ai vazut (sper) nu am fost singura...si bv tie k muncesti chiar nu disper ma bucur pt tine iar ceea ce fac eu pe net si dak stau sau nu toata ziua nu vad care ar fi problema ta fiecare isi petrece timpul liber cu vrea
Adoriana
Postat pe 6 Iulie 2009 22:56
Si mie cand mi-e foame sunt nervoasa.
Micass
Postat pe 6 Iulie 2009 22:58
De la: tutankhamon, la data 2009-07-06 22:47:30

cucoana...nu ma dau deloc superioara....dar daca nu esti in stare sa citesti ceva ce e scris negru pe alb si e destul de clar si de concis.....sincer....ma iau de ganduri in privinta voastra...mai sunteti si incisive.....las-o asa...macar nu-ti mai arata caracterul si mai mult....au vazut mai toti de ce esti in stare...

,,ma iau de ganduri'' aici e lb romana doamno?cum te iei de ganduri? uita-te la tine cum vb si pe urma atrage atentia altora vb aia ,,Uita-te la barna din ochiul tau inainte sa vezi paiul din ochiul celuilalt.''
Adoriana
Postat pe 6 Iulie 2009 23:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dieta de slabit 1 kg pe zi 11 De la: garbo191285 7 Iunie 2018 16:19
dieta de 13 zile ... pt schimbare de metabolism 65 De la: iulia__ 8 Iunie 2017 14:13
o dieta fara dieta 1 De la: garbo160389 14 August 2011 16:37
PROGRAM DE SLABIRE 8 De la: crina86_c 7 Iulie 2010 01:40
dieta de 90 de zile! 12 De la: garbo193162 8 Iulie 2014 16:36
Setari Cookie-uri