Dieta lui Catalin Crisan

De la: Micass, la data 2009-07-06 22:58:47Si mie cand mi-e foame sunt nervoasa.

eu nu am asemenea stari incearca cu apa poate trece:))
Adoriana
Postat pe 6 Iulie 2009 23:02
Roxy 24, mai avem 65 de zile!
Adoriana are dreptate cu lamaia in apa. Eu am pus jumatate de lamiie la 1,5 l apa si am consumat 3 l doar la serviciu (dublu fata de saptamana trecuta).
In ceea ce priveste condimentele, iti citez din �prima pagina�:
�CONDIMENTE : -lamaie fara restrictii, sare, boia, piper , condimente din plante, cimbru, marar , patrunjel, (mustar-moderat, fara zahar)
(INTERZIS �hrean , ceapa , usturoi, miere de albine)�
Ursoaica
Postat pe 7 Iulie 2009 09:03
da' niste macaroane cu branza ar merge?
pik_nik
Postat pe 7 Iulie 2009 09:05
De la: tutankhamon, la data 2009-07-06 22:29:55adoriana...mai ai inca o calitate ...dai in taste si nu stii ce scrii...io-te ce ai scris matale cu manutza ta, in data de 6 iulie 2009, la orele 01:51:

"azi chiar m-ai enervat rau cu tonul ala a tau autoritar cu care ne tot trimiti la prima pagina"..... "si nu sunt singura fata care s-a scarbit de autoritatea asta a ta" .....

si...poti sa ma lamuresti si pe mine......cand ai facut tu doua facultati daca ai doar 21 de ani???? ma fac sa rad....tu nu esti in stare sa scrii coerent si ai facut doua facultati.....ma lasi....si spre disperarea ta, eu mai am si serviciu, nu stau sa-mi pierd zilele pe net, asa cum faci tu....dar mai bine sau lasa....vezi-ti de mancarea ta ca nu-mi dai tu mie lectii de gatit....
doamne nu pot sa cred,cata intelepciune,cata desteptaciune. eu cred k pe tine te deranjeaza adevarul. si kre este reaba cu serviciul?
roxy_ely85
Postat pe 7 Iulie 2009 10:01
roxy,bre roxy bre..

nu mai fi rautacioasa,te apuca foamea ,si bagi la intuneric pe urma...
iasomia
Postat pe 7 Iulie 2009 10:04
De la: pik_nik, la data 2009-07-07 09:05:16da' niste macaroane cu branza ar merge?
de ce n-e chinui u asa? u crezi k noi am vrut sa luam cateva kg in plus? poate uneori nici nu e vina noastra pt aceste kg.
roxy_ely85
Postat pe 7 Iulie 2009 10:04
De la: iasomia, la data 2009-07-07 10:04:03roxy,bre roxy bre..

nu mai fi rautacioasa,te apuca foamea ,si bagi la intuneric pe urma...
poti sa fii mai explicita?
roxy_ely85
Postat pe 7 Iulie 2009 10:09
neatza gagici. nu mai spun "morning ladies" ca parca asta e din alt film. nu-mi place ce se intampla aici in ultimele zile. daca nici aici nu va puteti lasa orgoliul la o parte... E prea mult pentru mine, nu pentru asta am venit aici. s-ar putea sa caut alt forum, daca situatia nu se schimba. pacat.
TamaraM
Postat pe 7 Iulie 2009 10:13
TamaraM, ai perfecta dreptate, eu am ales acest forum apreciind spiritul primelor 20 de pagini. Cum se incurajau, cum se motivau�.
Putem face si noi acest lucru.
Singurul lucru care trebuie �sacrificat� este o orgoliul.
Cea mai mare greseala este sa distrugi imaginea cuiva. Cu ce te ajuta? Te face mai bun, mai destept, mai��
Nu uitati, in razboi pierd toti!
Hai sa nu uitam pentru ce �ne-am adunat� aici. Momentat mergem toate pe acelasi drum si pentru niciuna dintre noi nu este placut.
Hai fetelor, depuneti armele�..cu toate suntem ranite�
Sa slabim frumos si o zi fara tentatii!
Ursoaica
Postat pe 7 Iulie 2009 12:42
De la: pik_nik, la data 2009-07-07 09:05:16da' niste macaroane cu branza ar merge?

ar merge....dar m-ar indeparta tare mult de scop.
Ursoaica
Postat pe 7 Iulie 2009 12:45
buna fetelor am inceput si eu dieta de ceva timp azi am trecut la etapa 3 si pana acum am slabit 10kg si sunt multumita avand in vedere ca nu am facut sport mai deloc doar cateva plimbari. nu am vrut sa scriu nimic pe site insa mi se pare k o luati razna rau de tot...tutankamon e adevarat k te crezi prea atotstiutoare de fiecare daca cand citeam pe forum la tine aparea un mesaj de genul citeste prima pagina. mai cum spune si adoriana daca vrei sa raspunzi raspunde iar daca nu nu. sincer eu mai bine prefer sa nu mi se raspunda decat sa imi tot spuna cineva sa tot citesc prima pagina...
iar treaba cu serviciul nu o vad in discutia voastra k doar adoriana nu a zis niciodata ceva de serviciu, doar te-a invitat la masa nu a vrut sa iti dea lectii la gatit. si incaceva daca ciorbele avem voie sa le acrim cu iaurt in vinete de ce nu am avea voie sa punem iaurt??????
brianamaria
Postat pe 7 Iulie 2009 13:15
De la: Ursoaica, la data 2009-07-07 12:42:34TamaraM, ai perfecta dreptate, eu am ales acest forum apreciind spiritul primelor 20 de pagini. Cum se incurajau, cum se motivau�.
Putem face si noi acest lucru.
Singurul lucru care trebuie �sacrificat� este o orgoliul.
Cea mai mare greseala este sa distrugi imaginea cuiva. Cu ce te ajuta? Te face mai bun, mai destept, mai��
Nu uitati, in razboi pierd toti!
Hai sa nu uitam pentru ce �ne-am adunat� aici. Momentat mergem toate pe acelasi drum si pentru niciuna dintre noi nu este placut.
Hai fetelor, depuneti armele�..cu toate suntem ranite�
Sa slabim frumos si o zi fara tentatii!

e adevarat e urat sa strici imaginea cuiva insa oare cine a inceput?
brianamaria
Postat pe 7 Iulie 2009 13:18
HAI FETELOR K NU MAI E MULT SI AJUNGEM SLABUTE
brianamaria
Postat pe 7 Iulie 2009 13:18
De la: tutankhamon, la data 2009-07-06 22:47:30
De la: roxy_ely85, la data 2009-07-06 20:17:27buna fetelor..... adoriana sa stii k sunt deacord cu tine,pe acest forum sunt niste pers kre se cred prea superioare...... m-au critikt si pe mine

cucoana...nu ma dau deloc superioara....dar daca nu esti in stare sa citesti ceva ce e scris negru pe alb si e destul de clar si de concis.....sincer....ma iau de ganduri in privinta voastra...mai sunteti si incisive.....las-o asa...macar nu-ti mai arata caracterul si mai mult....au vazut mai toti de ce esti in stare...
nu mai tatele vb asa cucoana auzi ma lesi
roxy_ely85
Postat pe 7 Iulie 2009 15:19
De la: Ursoaica, la data 2009-07-07 09:03:18Roxy 24, mai avem 65 de zile!
Adoriana are dreptate cu lamaia in apa. Eu am pus jumatate de lamiie la 1,5 l apa si am consumat 3 l doar la serviciu (dublu fata de saptamana trecuta).
In ceea ce priveste condimentele, iti citez din �prima pagina�:
�CONDIMENTE : -lamaie fara restrictii, sare, boia, piper , condimente din plante, cimbru, marar , patrunjel, (mustar-moderat, fara zahar)
(INTERZIS �hrean , ceapa , usturoi, miere de albine)�

Buna...imediat trecem si de ziua nr 2 In legatura cu aceste condimente,stiu ce e permis sau nu...lamaia este fara restrictie de cantitate dupa cum se vede foarte clar,dar sarea toata lumea stie ca nu face bine,poate nu sunt tocmai sanatoase ...la asta ma refeream eu.
roxyi24
Postat pe 7 Iulie 2009 15:20
Brianamaria, felicitari pentru cele 10 Kg pe care le-ai slabit! Presupun ca cine te vede face ochii cat cepele. Succes in continuare!
In ceea ce priveste �disputa� chiar nu conteaza cine a inceput.
Imi place vb unui om intelept: �Si a fost un razboi pentru dreptate�.ca n-a mai ramas piatra pe piatra�.
Am incredere ca sunt doua personae mature si vor gestiona aceasta problema foarte bine.
Mai ca-mi vine sa mai tai o zi din calendar�..a trecut mai mult de jumatate si pana acum am fost fata cuminte.
Ursoaica
Postat pe 7 Iulie 2009 15:22
Draga Roxy 24, eu gatesc cu extrem de putina sare deoarece sunt ca un burduf � retin multa apa. Ca si condimente am folosit: patrunjel, coliandru, boia dulce si iute, un pic de piper (nu prea mult pt ca constipa), �.cam ce-am gasit prin cutia cu mirodenii.
Prefer sa-mi face eu combinatia de condimente decat sa cumpar punga magica�contine multi conservanti.
Chiar mai avem un pic si mai taiem o zi. Cum ti-a fost astazi?
Ursoaica
Postat pe 7 Iulie 2009 15:32
Ma gandeam sa fac in una dintre zile peste la cuptor (in staniol)cu lamaie...nu prea suport pieptul de pui
Ursoaica
Postat pe 7 Iulie 2009 15:35
Roxy 24, ai baut mai multa apa astazi? Este important sa bei multa cantitate deoarece proteinele constipa....
Ursoaica
Postat pe 7 Iulie 2009 15:37
ursoaico, pieptul de pui e cam sec, da' se poate rezolva. faci niste mici incizii cu un cutin subtire in pieptul de pui si introduci in fiecare o bucatica de slanina, mica mica, si un catzel de usturoi. apoi il faci pane- nu uita de pesmet! - si il servesti cu o garnitura de cartofi prajiti, din astia noi, taiati mai grosi, cu crusta aurie si stropiti din belsug cu cascaval razuit. de luat in seama o salata de verdeturi de sezon
pik_nik
Postat pe 7 Iulie 2009 17:01
gata fetelor, mai treceti si la desert!
uite cum se lasa tortul asta de nuca, de insiropat ce e si de prea multa frisca rece deasupra! plus picaturile de ciocolata...
pik_nik
Postat pe 7 Iulie 2009 17:29

iaca...pacatosu'...da-le pace...sau chiar asa darnic esti...de vrei tot sa-mparti cu ele?
mia79x
Postat pe 7 Iulie 2009 17:34
tot, mia, tot! pana si asternutul!
al lor, ca io n-am
pik_nik
Postat pe 7 Iulie 2009 17:36
ciao gagici! ce mai faceti?s'a terminat cearta? Pik u visezi la mancare mai mult decat toate fetele astea la un loc si daca tot ne faci prceluse dc vrei sa imparti asternutul cu noi? purcelus la purceluse trage! O zi placuta1!
Luana24
Postat pe 7 Iulie 2009 19:57
luana, eu nu mi-as fi permis sa va fac purceluse
doar am citat o poznasa de pe aici
pik_nik
Postat pe 7 Iulie 2009 20:48
uite, pentru impacare, ce zici de o portie tripla de profiterol?
pik_nik
Postat pe 7 Iulie 2009 20:49
De la: pik_nik, la data 2009-07-06 21:13:01ia inchipuiti-va niste biscuiti in forma de farfurie, dar cu masa moale, asemanatoare checului. in "farfuria" asta, dulceatza de smeura, si totul acoperit cu un strat serios de ciocolata.
asta pap eu acum. e bine?

picnic nu pot sa cred :smeura:?cum ai reusit sa gresesti
ramonaaaa
Postat pe 7 Iulie 2009 21:28
De la: micabis, la data 2009-07-06 22:54:12Sa stiti ca 50 grame de seminte au 150 de calorii!!!!!

am simtit-o pe kg mele ,m-a costat + 1kg ,m-am invatat minte,m-am dat pe holls,sincer m-as da pe fumat ,am poftit tare rau la o tigare astazi. m-am intalnit cu o prietena azi si am aflat ca s-a reluat de fumat dupa 2 ani . incurajati-ma sa nu ma iau de fumat, am nevoie
ramonaaaa
Postat pe 7 Iulie 2009 21:38
De la: Ursoaica, la data 2009-07-07 15:22:26Brianamaria, felicitari pentru cele 10 Kg pe care le-ai slabit! Presupun ca cine te vede face ochii cat cepele. Succes in continuare!
In ceea ce priveste �disputa� chiar nu conteaza cine a inceput.
Imi place vb unui om intelept: �Si a fost un razboi pentru dreptate�.ca n-a mai ramas piatra pe piatra�.
Am incredere ca sunt doua personae mature si vor gestiona aceasta problema foarte bine.
Mai ca-mi vine sa mai tai o zi din calendar�..a trecut mai mult de jumatate si pana acum am fost fata cuminte.

si eu am fost cuminte,am sarit o masa fara sa vreau dar nu am mai calcat stramb,tinand cont ca eu sunt campioana la asta
ramonaaaa
Postat pe 7 Iulie 2009 21:47
De la: Adoriana, la data 2009-07-06 23:02:29
De la: Micass, la data 2009-07-06 22:58:47Si mie cand mi-e foame sunt nervoasa.

eu nu am asemenea stari incearca cu apa poate trece:))

Imi cer scuze. Eu de regula mananc o ciocolata cand mi-e foame.
Micass
Postat pe 7 Iulie 2009 21:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Carti despre dieta 17 De la: myry 10 Mai 2010 15:18
Dieta in afectiunile cardiovasculare 2 De la: eu_geminy 2 Noiembrie 2010 11:05
Dieta Cambridge - dieta lui Lauren Goodger 2 De la: sunshinelila 2 August 2013 22:22
Dietele pot fi periculoase,daca se respecta moda ! 1 De la: VOIAJOR 9 Ianuarie 2013 21:10
Care este diferenta dintre destin si karma? 50 De la: pik_nik 14 Octombrie 2009 01:56
Setari Cookie-uri