De la: pik_nik, la data 2009-07-07 17:01:26ursoaico, pieptul de pui e cam sec, da' se poate rezolva. faci niste mici incizii cu un cutin subtire in pieptul de pui si introduci in fiecare o bucatica de slanina, mica mica, si un catzel de usturoi. apoi il faci pane- nu uita de pesmet! - si il servesti cu o garnitura de cartofi prajiti, din astia noi, taiati mai grosi, cu crusta aurie si stropiti din belsug cu cascaval razuit. de luat in seama o salata de verdeturi de sezon mama picnic (scuze ca iti tst asa numele,eu lucrez la RO STAR)esti de un sadism feroce,daca eram emo imi puneai lama la incheietura u ![]() |
||
ramonaaaa Postat pe 7 Iulie 2009 21:52 |
||
---|---|---|
ramona, vrei sa dezvoltam meniul, mama? ![]() |
||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 22:09 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-07 22:09:15ramona, vrei sa dezvoltam meniul, mama? nu imi este foame am mancat sanatos ![]() ![]() dar oricum sunt sigura ca ai sa imi dai niste retete gustoase ![]() |
||
|
||
ramonaaaa Postat pe 7 Iulie 2009 22:12 |
||
cam de fiecare data cand iti citesc mesajele sunt cu zambetul pe buze |
||
ramonaaaa Postat pe 7 Iulie 2009 22:14 |
||
Hai mai fetelor!! Ganditi-va ca Piku' incearca sa vada daca v-ati calit (psihic). Daca rezistati sunteti chiar tari ![]() ...si trebuie sa recunoasteti ca are umor ! ![]() |
||
blanca Postat pe 7 Iulie 2009 22:15 |
||
la retete nu ma pricep, da' stiu forma finala. uite, doua-trei felii serioase de cascaval pane, auriu asa, asezate peste un munte de cartofi prajiti, cu o salata de salata verde, cu otet si zahar...ce spui? tai din cascavalul ala si se tot intind firisoarele pana la usa si inapoi ![]() |
||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 22:15 |
||
Pikule ia treci la cafenea! Lasa fetele sa-si vada de cura ! ![]() |
||
blanca Postat pe 7 Iulie 2009 22:17 |
||
mielutza, eu le calesc vointza. e o munca ingrata, tare mi-e mila de sufletzelele lor inocente, dar daca e in folosul comunitatii, ma sacrific. | ||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 22:18 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-07 22:15:33la retete nu ma pricep, da' stiu forma finala. uite, doua-trei felii serioase de cascaval pane, auriu asa, asezate peste un munte de cartofi prajiti, cu o salata de salata verde, cu otet si zahar...ce spui? tentatia la ine nu e cu mancare cu dulciuri. am noroc ca mama nu ne-a prea dat cartofi prajiti si nu sunt preferatii |
||
ramonaaaa Postat pe 7 Iulie 2009 22:21 |
||
dar acum a venit in dormitor tentatia cea mai mare a mea ,SOTuL, asa ca va spun nopte buna si vb maine. picnic ma uit maine sa vad ce retete de dulciuri ai postat |
||
ramonaaaa Postat pe 7 Iulie 2009 22:26 |
||
daca iti plac dulciurile, ma postez pe mine ![]() |
||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 22:27 |
||
De la: ramonaaaa, la data 2009-07-07 22:26:06dar acum a venit in dormitor tentatia cea mai mare a mea ,SOTuL, asa ca va spun nopte buna si vb maine. ramo a mai trecut o zi mai avem putine:) azi am baut 6l de apa cu lamaie:)) simteam nevoiea sa beau multa apa azi nush din ce cauza dar aveam gura uscata mai tot timpul. parca vad azi 6l si maine 1l chinuit:)))) |
||
Adoriana Postat pe 7 Iulie 2009 23:56 |
||
ia-ti si o perna in baie, adoriana. | ||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:09 |
||
si gata? cam putin v-ati laudat in seara asta, fetele! sau sunt pacate ce nu se povestesc ![]() ![]() |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 01:35 |
||
Salut fetelor. Cum mai merge dieta. Dupa 7 zile ale primei etape am dat jos 2.6 kg si sunt al noulea cer. Merge destul de bine nu simt ca ma infometez si asta e excelent.Loreb tu cum mai stai? Trebuie sa recunosc ca am trisat o sg data si am mancat o felie de pepene.Cu cei 3 l de apa cam am probleme dar sper sa fac progrese. Sunt in a 10 zi de dieta si ma simt fr bine. Am hotarat sa ma cantaresc o data pe sapt sa fie efectul cantarului mai impresionant. Cateodata mai sar peste cate o masa din cauza ca nu sunt acasa dar ma gandesc ca nu se poate intampla nimic rau ci doar bine.... ![]() |
||
Postat pe 8 Iulie 2009 08:46 |
||
Neatza fetelor! Va pup si va spun ca sunt si astazi foarte fericita, am terminat prima saptamana de dieta si am slabit 5 kg. Doamne! Orice s-ar zice, mi-am creat o vointa nebuna...Abia astept sa merg la magazin si sa pot sa imi iau haine cu un numar mai mici ![]() Pana atunci, trec peste acele mici pofte cu o mica tigara, ca nu prea am chef sa ma las, si merg inainte. ![]() Pupici si spor si voua! ![]() ![]() |
||
Alecsutza Postat pe 8 Iulie 2009 09:43 |
||
Alexutza, amana un pic shoppingurile. macar un an, cinci. sau in cel mai rau caz, ia-ti supraelastice ![]() |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 09:48 |
||
Dragule, nu mi-am luat supraelastice acuma plinuta, dapai dupa aceea...Si sincer, daca e sa imi creasca si mai mult vointa pai merg si fac shopping pana nu mai pot...Nici decum sa aman cu un an.Spune-mi mie un om care poarta un an de zile doar aceleasi haine ![]() |
||
Alecsutza Postat pe 8 Iulie 2009 09:52 |
||
olteanul! poarta o basca trei ani. unu, pe fatza, unu pe dos si al treilea pe sheaua bicicletei. auzi, era vorba despre masuri, talii ![]() ![]() |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 09:58 |
||
crede-ma ca deja imi sunt largute hainele pe care le port, si in maxim o luna voi lua alta masura, la cum merge.Am incredere ca asa va fi, mai ales ca acum mi-am facut program de sport si zilnic fac taebo si o data la 2 zile alergare pe stadion. Asa ca simt pe pielea mea schimbarea... ![]() ![]() |
||
Alecsutza Postat pe 8 Iulie 2009 10:37 |
||
da, si mie mi se largesc hainele dupa doua-trei purtari - spalari:) si incaltzamintea "se lasa", desi nu-mi explic cum pot sa slabesc la talpa ![]() |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 10:40 |
||
Alecsutza, super tare: 5 kg in 7 zile�. Sa-ti fie de bine si cate numere vrei inapoi. La mine au trecut doar 2 zile. Monica 05, este bine si 2,6 Kg, este si in functie de numarul de kg pe care trebuie sa le dai jos�Felicitari si tinete tare pe pozitie. |
||
Ursoaica Postat pe 8 Iulie 2009 11:08 |
||
Roxi24, ce faci, cum iti merge dieta, ai reusit sa bei mai multa apa? | ||
Ursoaica Postat pe 8 Iulie 2009 11:11 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-08 09:58:00olteanul! poarta o basca trei ani. unu, pe fatza, unu pe dos si al treilea pe sheaua bicicletei. Haaaahahahaaa! hai ca m-ai facut sa rad si in dimineata asta. Asa dom'le, mai lasa retetele alea nashpa si mai baga d-astea ![]() |
||
TamaraM Postat pe 8 Iulie 2009 11:24 |
||
Alecsutza, ce mi-e drag de tine cand te aud ca faci sport, n-ai idee! Bravo tie, asa se slabeste, nu te infometezi si picotesti pe fotoliu visand la bunatatile lu Piknik ![]() si ai un ritm de slabit... maaamaaaa!! (io cred c-am dat 5 kile in 4 saptamani, maine am zi de cantar si va zic) spor! |
||
TamaraM Postat pe 8 Iulie 2009 11:28 |
||
moni eu am slabit 2.4kg:X:X pana acum n-am trisat...si sper sa nici nu trisez....sper sa o tin tot asa;)te pup:* | ||
loreb Postat pe 8 Iulie 2009 12:02 |
||
Multumesc pentru incurajari fetelor!Sincer nu am facut nici macar o abatere si sport fac pentru ca pronesc de la mai muulte kilograme in plus si nu vreau sa devin straturi de piele...Sportul si crema sunt mereu pe langa mine. ![]() Mult spor si voua! |
||
Alecsutza Postat pe 8 Iulie 2009 16:50 |
||
ahaaaaaaaa, sunt pe langa tine! ![]() ![]() ia spune, cand ai alergat ultima data pana la schit? pe dealurile dinapoia spitalului, aud? ![]() ca era sa uit - mi-a fost tare greu, a si costat mult, da' am reusit sa gasesc o ilustratie cu rezultatele dietei CC. o gasiti in albumul meu ![]() |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 16:55 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-08 16:55:52ahaaaaaaaa, sunt pe langa tine! hai piknik k prima poza mai ca nu are legatura insa celalalte doua parca da ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Adoriana Postat pe 8 Iulie 2009 20:41 |
||
n-as baga mana in foc pentru efectele secundare. numa inca o limba sa nu creasca, doamne fereste!!! |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 20:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Carti despre dieta | 17 | De la: myry 10 Mai 2010 15:18 |
DIETA SCARSDALE....NE BAGAM? | 15 | De la: CrossX 2 Februarie 2010 13:39 |
cat de importanta e grupa sangvina pentru dieta? | 8 | De la: Terapii_Naturiste 20 August 2012 11:01 |
|
||
Dieta lui Catalin Crisan | 3998 | De la: 2 Martie 2018 17:38 |
Dieta : miscare | 23 | De la: ellyse83 6 Ianuarie 2010 10:54 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9