De la: pik_nik, la data 2009-07-07 17:01:26ursoaico, pieptul de pui e cam sec, da' se poate rezolva. faci niste mici incizii cu un cutin subtire in pieptul de pui si introduci in fiecare o bucatica de slanina, mica mica, si un catzel de usturoi. apoi il faci pane- nu uita de pesmet! - si il servesti cu o garnitura de cartofi prajiti, din astia noi, taiati mai grosi, cu crusta aurie si stropiti din belsug cu cascaval razuit. de luat in seama o salata de verdeturi de sezon mama picnic (scuze ca iti tst asa numele,eu lucrez la RO STAR)esti de un sadism feroce,daca eram emo imi puneai lama la incheietura u |
||
ramonaaaa Postat pe 7 Iulie 2009 21:52 |
||
---|---|---|
ramona, vrei sa dezvoltam meniul, mama? | ||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 22:09 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-07 22:09:15ramona, vrei sa dezvoltam meniul, mama? nu imi este foame am mancat sanatos dar oricum sunt sigura ca ai sa imi dai niste retete gustoase |
||
|
||
ramonaaaa Postat pe 7 Iulie 2009 22:12 |
||
cam de fiecare data cand iti citesc mesajele sunt cu zambetul pe buze |
||
ramonaaaa Postat pe 7 Iulie 2009 22:14 |
||
Hai mai fetelor!! Ganditi-va ca Piku' incearca sa vada daca v-ati calit (psihic). Daca rezistati sunteti chiar tari Eu va invidiez ! ...si trebuie sa recunoasteti ca are umor ! |
||
blanca Postat pe 7 Iulie 2009 22:15 |
||
la retete nu ma pricep, da' stiu forma finala. uite, doua-trei felii serioase de cascaval pane, auriu asa, asezate peste un munte de cartofi prajiti, cu o salata de salata verde, cu otet si zahar...ce spui? tai din cascavalul ala si se tot intind firisoarele pana la usa si inapoi |
||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 22:15 |
||
Pikule ia treci la cafenea! Lasa fetele sa-si vada de cura ! | ||
blanca Postat pe 7 Iulie 2009 22:17 |
||
mielutza, eu le calesc vointza. e o munca ingrata, tare mi-e mila de sufletzelele lor inocente, dar daca e in folosul comunitatii, ma sacrific. | ||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 22:18 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-07 22:15:33la retete nu ma pricep, da' stiu forma finala. uite, doua-trei felii serioase de cascaval pane, auriu asa, asezate peste un munte de cartofi prajiti, cu o salata de salata verde, cu otet si zahar...ce spui? tentatia la ine nu e cu mancare cu dulciuri. am noroc ca mama nu ne-a prea dat cartofi prajiti si nu sunt preferatii |
||
ramonaaaa Postat pe 7 Iulie 2009 22:21 |
||
dar acum a venit in dormitor tentatia cea mai mare a mea ,SOTuL, asa ca va spun nopte buna si vb maine. picnic ma uit maine sa vad ce retete de dulciuri ai postat |
||
ramonaaaa Postat pe 7 Iulie 2009 22:26 |
||
daca iti plac dulciurile, ma postez pe mine | ||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 22:27 |
||
De la: ramonaaaa, la data 2009-07-07 22:26:06dar acum a venit in dormitor tentatia cea mai mare a mea ,SOTuL, asa ca va spun nopte buna si vb maine. ramo a mai trecut o zi mai avem putine:) azi am baut 6l de apa cu lamaie:)) simteam nevoiea sa beau multa apa azi nush din ce cauza dar aveam gura uscata mai tot timpul. parca vad azi 6l si maine 1l chinuit:)))) |
||
Adoriana Postat pe 7 Iulie 2009 23:56 |
||
ia-ti si o perna in baie, adoriana. | ||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:09 |
||
si gata? cam putin v-ati laudat in seara asta, fetele! sau sunt pacate ce nu se povestesc |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 01:35 |
||
Salut fetelor. Cum mai merge dieta. Dupa 7 zile ale primei etape am dat jos 2.6 kg si sunt al noulea cer. Merge destul de bine nu simt ca ma infometez si asta e excelent.Loreb tu cum mai stai? Trebuie sa recunosc ca am trisat o sg data si am mancat o felie de pepene.Cu cei 3 l de apa cam am probleme dar sper sa fac progrese. Sunt in a 10 zi de dieta si ma simt fr bine. Am hotarat sa ma cantaresc o data pe sapt sa fie efectul cantarului mai impresionant. Cateodata mai sar peste cate o masa din cauza ca nu sunt acasa dar ma gandesc ca nu se poate intampla nimic rau ci doar bine.... | ||
Postat pe 8 Iulie 2009 08:46 |
||
Neatza fetelor! Va pup si va spun ca sunt si astazi foarte fericita, am terminat prima saptamana de dieta si am slabit 5 kg. Doamne! Orice s-ar zice, mi-am creat o vointa nebuna...Abia astept sa merg la magazin si sa pot sa imi iau haine cu un numar mai mici Pana atunci, trec peste acele mici pofte cu o mica tigara, ca nu prea am chef sa ma las, si merg inainte. Pupici si spor si voua! |
||
Alecsutza Postat pe 8 Iulie 2009 09:43 |
||
Alexutza, amana un pic shoppingurile. macar un an, cinci. sau in cel mai rau caz, ia-ti supraelastice |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 09:48 |
||
Dragule, nu mi-am luat supraelastice acuma plinuta, dapai dupa aceea...Si sincer, daca e sa imi creasca si mai mult vointa pai merg si fac shopping pana nu mai pot...Nici decum sa aman cu un an.Spune-mi mie un om care poarta un an de zile doar aceleasi haine | ||
Alecsutza Postat pe 8 Iulie 2009 09:52 |
||
olteanul! poarta o basca trei ani. unu, pe fatza, unu pe dos si al treilea pe sheaua bicicletei. auzi, era vorba despre masuri, talii |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 09:58 |
||
crede-ma ca deja imi sunt largute hainele pe care le port, si in maxim o luna voi lua alta masura, la cum merge.Am incredere ca asa va fi, mai ales ca acum mi-am facut program de sport si zilnic fac taebo si o data la 2 zile alergare pe stadion. Asa ca simt pe pielea mea schimbarea... |
||
Alecsutza Postat pe 8 Iulie 2009 10:37 |
||
da, si mie mi se largesc hainele dupa doua-trei purtari - spalari:) si incaltzamintea "se lasa", desi nu-mi explic cum pot sa slabesc la talpa |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 10:40 |
||
Alecsutza, super tare: 5 kg in 7 zile�. Sa-ti fie de bine si cate numere vrei inapoi. La mine au trecut doar 2 zile. Monica 05, este bine si 2,6 Kg, este si in functie de numarul de kg pe care trebuie sa le dai jos�Felicitari si tinete tare pe pozitie. |
||
Ursoaica Postat pe 8 Iulie 2009 11:08 |
||
Roxi24, ce faci, cum iti merge dieta, ai reusit sa bei mai multa apa? | ||
Ursoaica Postat pe 8 Iulie 2009 11:11 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-08 09:58:00olteanul! poarta o basca trei ani. unu, pe fatza, unu pe dos si al treilea pe sheaua bicicletei. Haaaahahahaaa! hai ca m-ai facut sa rad si in dimineata asta. Asa dom'le, mai lasa retetele alea nashpa si mai baga d-astea |
||
TamaraM Postat pe 8 Iulie 2009 11:24 |
||
Alecsutza, ce mi-e drag de tine cand te aud ca faci sport, n-ai idee! Bravo tie, asa se slabeste, nu te infometezi si picotesti pe fotoliu visand la bunatatile lu Piknik si ai un ritm de slabit... maaamaaaa!! (io cred c-am dat 5 kile in 4 saptamani, maine am zi de cantar si va zic) spor! |
||
TamaraM Postat pe 8 Iulie 2009 11:28 |
||
moni eu am slabit 2.4kg:X:X pana acum n-am trisat...si sper sa nici nu trisez....sper sa o tin tot asa;)te pup:* | ||
loreb Postat pe 8 Iulie 2009 12:02 |
||
Multumesc pentru incurajari fetelor!Sincer nu am facut nici macar o abatere si sport fac pentru ca pronesc de la mai muulte kilograme in plus si nu vreau sa devin straturi de piele...Sportul si crema sunt mereu pe langa mine. Mult spor si voua! |
||
Alecsutza Postat pe 8 Iulie 2009 16:50 |
||
ahaaaaaaaa, sunt pe langa tine! ia spune, cand ai alergat ultima data pana la schit? pe dealurile dinapoia spitalului, aud? ca era sa uit - mi-a fost tare greu, a si costat mult, da' am reusit sa gasesc o ilustratie cu rezultatele dietei CC. o gasiti in albumul meu |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 16:55 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-08 16:55:52ahaaaaaaaa, sunt pe langa tine! hai piknik k prima poza mai ca nu are legatura insa celalalte doua parca da |
||
Adoriana Postat pe 8 Iulie 2009 20:41 |
||
n-as baga mana in foc pentru efectele secundare. numa inca o limba sa nu creasca, doamne fereste!!! |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 20:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
UN OUTLET LA INDEMANA ORICUI | 1 | De la: bellamy 5 Ianuarie 2011 09:20 |
Topikul oamenilor cinstiti si sinceri | 81 | De la: fleurdelis 16 Aprilie 2010 08:32 |
dieta mea | 25 | De la: garbo225639 1 Februarie 2012 19:15 |
|
||
DIETA SCARSDALE....NE BAGAM? | 15 | De la: CrossX 2 Februarie 2010 13:39 |
cura cu oua de prepelita | 12 | De la: garbo263104 29 Februarie 2012 21:20 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice