De la: pik_nik, la data 2009-07-08 22:30:14 da la cartofii aia copti:))))) |
||
Adoriana Postat pe 8 Iulie 2009 22:31 |
||
---|---|---|
Fetelor care va luptati cu kg si sunteti la dieta, sa avem iertare noi mascaricii forumului. Sincer si din toata inima va doresc spor in ceea ce faceti si sa va ajute curele sa ajungeti asa cum doriti! |
||
Aemulus Postat pe 8 Iulie 2009 22:32 |
||
Brava! te tii tare | ||
|
||
blanca Postat pe 8 Iulie 2009 22:32 |
||
la placinta aia cu mere ai uitat de scortisoara | ||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 22:32 |
||
De la: micabis, la data 2009-07-08 22:32:00Fetelor care va luptati cu kg si sunteti la dieta, sa avem iertare noi mascaricii forumului. multumim mica |
||
Adoriana Postat pe 8 Iulie 2009 22:33 |
||
Adoriana, nu te lua dupa noi. Personal, toata viata am fost intr-o continua cura de slabire ca sunt o gurmanda cu "G" si daca nu as fi atenta la cit maninc...as arata precum una din pozele lui Piknik. |
||
Aemulus Postat pe 8 Iulie 2009 22:33 |
||
Pikule esti incorigibil maine fac placinta . m-ai convins |
||
blanca Postat pe 8 Iulie 2009 22:34 |
||
daca te-am convins la placinte, pot sa trec la faza urmatoare, nu? | ||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 22:35 |
||
De la: micabis, la data 2009-07-08 22:33:57Adoriana, nu te lua dupa noi. sinceer pana acum nu mi-ati facut pofta cu nimic insa cu cartofii copti m-ati dat gata k ii ador cu unt:)) dar pofta in cui:)) |
||
Adoriana Postat pe 8 Iulie 2009 22:36 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-08 22:35:55daca te-am convins la placinte, pot sa trec la faza urmatoare, nu? eu am plecat la somn k cine stie ce retete mai spuneti si ma nimeriti la pofte:)))) |
||
Adoriana Postat pe 8 Iulie 2009 22:37 |
||
care ar fii aia ? | ||
blanca Postat pe 8 Iulie 2009 22:37 |
||
NOAPTE BUNA!!!!!!!!!!!!!! | ||
Adoriana Postat pe 8 Iulie 2009 22:38 |
||
Pai aia nu se maninca decit iarna cind e frig! Asa ca ia treci matale la o cura de o saptamina numai cu rosii si masline (de alea care le-ai tinut citeva zile intr-un borcan cu ulei de masline), dimineat, prinz si seara.Stropite cu multa apa cu lamiie si durmata de o plimbare de 30 de minute in ritm rapid. |
||
Aemulus Postat pe 8 Iulie 2009 22:39 |
||
Si Catalin Crisan, Mico?? ...da' altfel nu zici rau defel .. |
||
blanca Postat pe 8 Iulie 2009 22:41 |
||
Ce Catalin Crisan, abureli cu cura lui care din cite vad eu seamana tare bine cu cura lui Atkins. Daca as putea sa renunt la bere, eu personal as slabi numai mincind cite o saptamina acelasi lucru.Nu conteaza ce cita vreme e acelasi lucru.Sincer. dar berea....acuma vara..... |
||
Aemulus Postat pe 8 Iulie 2009 22:46 |
||
micabisule....io am renuntat de mult la bere....de la revelion nu mai beau....ingrasa groaznic....si mareste stomacul......iar cartofii copti in cuptor cu unt deasupra se mananca musai vara cu un mujdei tzapan de usturoi frecat bine cu smantana groasa si turnat apoi peste tocatura de rosii supercoapte si ardei gras de paraie cand il tai.....se ia cartoful, se scobeste putin, se pune unt, apoi cate o lingura de mujdei cu rosii......si, cine vrea, deasupra poate pune patrunjel verde tocat sau marar....si la desert, neaparat o spuma tzapana de zmeura...dar atat de tzxapana ca intorci paharul cu gura in jos si nu pica din el neam.... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 23:39 |
||
Shhhhh sa nu te auda Adoriana! Ca de aia am zis eu ce am zis. Iar la bere nu renunt! |
||
Aemulus Postat pe 8 Iulie 2009 23:46 |
||
ce-mi place noua orientare a subiectului! | ||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 23:47 |
||
salut,vad ca va e tare foame sau ma rog va fost,eu azi am avut mult de munca si nu prea am baut apa si am sarit si peste vreo 2 mese. astazi m-am intalnit cu un fost vecin la care ma duceam in tinerete si trageam de fiare si era f uimit de cum arat ,jalnic, fata de cum aratam si i-am promis ca in 2 luni nu o sa mai ma recunoasca,sper . a reusit sa ma ambitioneze chiar vreau ,nu ma las. nici deserturile voastre nu au reusit sa ma faca sa poftesc,sac pik_nik! pa vb maine |
||
ramonaaaa Postat pe 9 Iulie 2009 00:36 |
||
acum te grabesti la frigider |
||
pik_nik Postat pe 9 Iulie 2009 00:39 |
||
Ramonaaaa fii tare. Toate felurile de mancare insiruite mai inainte nu fac decat sa mai adauge ceva la kg in plus si.... atat. Dar daca te tii tare si continui ce ai inceput o sa fii iar mandra de tine si o sa ai o stare de spirit inmiit mai buna. Eu azi sunt fr fericita. Desi mi-am propus sa nu ma cantaresc decat o data pe sapt azi nu am mai rezista si in a 11 zi de cura am cu 4 kg in minus. Nici nu mai stiu de cati ani nu a mai aratat acul cantarului atat iar asta ma ambitioneaza la maxim. Vreau mai mult si o sa reusesc. Vreau sa imi gasesc si eu haine atunci cand merg la cumparaturi si sa nu mai aleg dect dupa un singur principiu: sa imi vina. Bafta si multa vointa si ambitie fetelor. | ||
Postat pe 9 Iulie 2009 09:50 |
||
maaamaa ce m-ati lovit cu painea aia cu masline... mmmm... piei drace! noroc ca n-am intrat aseara pe forum, ca de obicei pe mine seara ma apuca tot felu de pofte. bine, e si normal, daca iau ultima masa la 6 si dupa aia apa chioara... raportez: dupa 4 saptamani de dieta si sport inversunat, am slabit 5 kile fix nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt multumita! spor, gagici! |
||
TamaraM Postat pe 9 Iulie 2009 10:41 |
||
De la: TamaraM, la data 2009-07-09 10:41:09maaamaa ce m-ati lovit cu painea aia cu masline... mmmm... piei drace! noroc ca n-am intrat aseara pe forum, ca de obicei pe mine seara ma apuca tot felu de pofte. bine, e si normal, daca iau ultima masa la 6 si dupa aia apa chioara... si pe mine tot seara ma apuca poftele azi am citit reteta de la tut si nu am poftit la ea cum am poftit aseara la cartofii aia copti:))) tamara spor la slabit pe mai departe |
||
Adoriana Postat pe 9 Iulie 2009 11:22 |
||
De la: micabis, la data 2009-07-08 23:46:10Shhhhh sa nu te auda Adoriana! gata gata k nu mai am pofta azi insa aseara dak mai ramaneam poate:))) |
||
Adoriana Postat pe 9 Iulie 2009 11:24 |
||
buna diminieatza!oooo...bun...bun profiterolul... dar vezi ca promisiunile trebuiesc tinute... eu mai am doar 8 zile si gata dieta... ...sa nu uiti ce zici pik | ||
Luana24 Postat pe 9 Iulie 2009 11:53 |
||
salut!ce faceti fete?mmm 4 kg bv monica;) eu vreau sa ast pana luni cnd e ziua de cantar...desi nu mai am rabdare:( fi tare ramona cu siguranta vei reusi;)bravo tamara;) si la mai multe kg in minus;)v-am pupat!:* | ||
loreb Postat pe 9 Iulie 2009 12:04 |
||
De la: Luana24, la data 2009-07-09 11:53:59buna diminieatza!oooo...bun...bun profiterolul... dar vezi ca promisiunile trebuiesc tinute... eu mai am doar 8 zile si gata dieta... ...sa nu uiti ce zici pik sa ne spui la sf kte kg ai in - |
||
Adoriana Postat pe 9 Iulie 2009 12:52 |
||
o sa va spun adoriana!da cred ca vreo 12...dar am si trisat ...bafta tuturor la lupta cu kg | ||
Luana24 Postat pe 9 Iulie 2009 14:47 |
||
Cassey Postat pe 9 Iulie 2009 14:49 |
||
Monica 05 si TamaraM, felicitari fetelor! Si succes la toate! |
||
Ursoaica Postat pe 9 Iulie 2009 15:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 8 | De la: vero9009 7 August 2010 20:12 |
Dieta Wellness Week !! | 7 | De la: garbo017339 4 Noiembrie 2009 15:50 |
DIETA SCARSDALE....NE BAGAM? | 15 | De la: CrossX 2 Februarie 2010 13:39 |
|
||
Dieta in insuficienta cardiaca | 17 | De la: anamariatoma 27 August 2014 13:27 |
Ce parere aveti despre dietele proteice? | 3 | De la: garbo_476951 26 Noiembrie 2017 07:57 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice