Dieta lui Catalin Crisan

celor felicitate le trimit un cos cu chiftele bine usturoiate si condimentate. langa ele ar merge un piure si un sos marinat, parca.
pik_nik
Postat pe 9 Iulie 2009 16:00
De la: pik_nik, la data 2009-07-09 16:00:49celor felicitate le trimit un cos cu chiftele bine usturoiate si condimentate. langa ele ar merge un piure si un sos marinat, parca.

bleac chiftele usturoiate:)) ce ma fac fetelor k de sambata viitoare aproape in fiecare sambata am nunta si dak nu am nunta am botez acolo sa vezi tentatii insa nu ma las:)))si deseara merg la ziua unei prietene sa vedem cum va fi:))
Adoriana
Postat pe 9 Iulie 2009 16:29
sal, cel mai imp este sa fi multumit de ceea ce ai realizat,bv monica ,eu incep sa ma satur de pipt fript si branza,azi am mancat o jum de cremwust,niste parizer de la matache si putin salam torpedo si treisferturi de chifteluta . of doamne iar am trisat ,tut doar am gustat nu pot sa mananc cremwust gol.atat . treb sa va spun
ramonaaaa
Postat pe 9 Iulie 2009 16:30
sa mergi cu smantana de acasa, sigur dai pe undeva peste sarmalute
pik_nik
Postat pe 9 Iulie 2009 16:31
ador frate multa bafta eu la dulciuri cedez cel mai usor,la nunta sau botez pica la fructe sau la carne?,ar fi bine la carneti-ar fi cel mai indicat ,peste sau mananci aperitivul .
ramonaaaa
Postat pe 9 Iulie 2009 16:33
De la: Ursoaica, la data 2009-07-08 11:11:03Roxi24, ce faci, cum iti merge dieta, ai reusit sa bei mai multa apa?

Imi cer mii de scuze k nu am putut sa intru pana acuma pe forum,am fost plecata la munte si nu am avut internet...dieta insa merge foarte bine,apa am baut 2l cel putin,acum mi-am intrat in ritm am slabit 1,5kg cred ca e ok si mergem mai departe Tu cum stai "ursoaica"?merge treaba?
roxyi24
Postat pe 9 Iulie 2009 16:36
De la: ramonaaaa, la data 2009-07-09 16:33:42ador frate multa bafta eu la dulciuri cedez cel mai usor,la nunta sau botez pica la fructe sau la carne?,ar fi bine la carneti-ar fi cel mai indicat ,peste sau mananci aperitivul .

pica si una si alta pana in 23 august e tentatie mare insa nu ma las:))))
Adoriana
Postat pe 9 Iulie 2009 17:18
Buna Roxy24, ma bucur ca nu ai abandonat dieta si felicitari pentru cele 1,5 kg de care ai scapat.
Iti dai seama ca au trecut deja 4 zile de dieta? Nu am avut tentatii prea puternice si a mers conform programului stabilit.
si eu m-am cantarit zilnic....dimineata scapasem de 2,5 kg.
Am observat ieri la sala ca nu mai dau acelasi randament.....
La ora 22 cad ca musca si dorm pana la ora 5.
Abea astept sa scap de pieptul de pui (care nu este impanat cu slaninuta si nu este facut pane - piknik) si am sa frig ficatei de pui....
Mai avem doar 62 de zile!
Ursoaica
Postat pe 9 Iulie 2009 20:44
si o sa ajungeti maestre in masluit cantare
as manca niste ceva cu miere. cornulete, palmera, covrigei, placintutze...
pik_nik
Postat pe 9 Iulie 2009 20:46
Pik-ule eu cred ca tu esti la dieta da' nu vrei sa spui....
blanca
Postat pe 9 Iulie 2009 22:20
psssssssssssst!
pik_nik
Postat pe 9 Iulie 2009 22:23
Ia zi:azi ai facut miscare?? ai sarit macar coarda ??
uite-asa

blanca
Postat pe 9 Iulie 2009 22:25
asa face coarda. io fac altfel
pik_nik
Postat pe 9 Iulie 2009 22:27
ia sa vedem . Demonstreaza.
blanca
Postat pe 9 Iulie 2009 22:38
mielutza, asta se face, nu se demonstreaza. se zice sa nu dai din fund cand nu te fu...fu...gareste nimeni.
na ca m-am balbait!
pik_nik
Postat pe 9 Iulie 2009 23:02
Pai daca te-ai emotionat cred si eu !
Ia o gurita de apa cu lamaie ajuta, au fetele de-aici..
blanca
Postat pe 9 Iulie 2009 23:05
si-mi dau cu fete cu tot?
pik_nik
Postat pe 9 Iulie 2009 23:06
Cred ca...
blanca
Postat pe 9 Iulie 2009 23:13
Neatza fetelor! Ce mai faceti? CUm va merge dieta? La mine e bine, nu stiu daca am mai slabit pentru ca aman cantarirea pana miercuri cand voi avea exact 2 saptamani , pentru ca, daca nu, simt ca ar incepe sa devina o mica obsesie de cantar si...nu vreau
Va tzuc si spor sa lipsa de tentatii si kile jos!
Alecsutza
Postat pe 10 Iulie 2009 10:10
neata fetelor! sunteti foarte dragute, ,multumesc pentru incurajari and all, e asa bine cand simti ca nu lupti de una singura!
totusi azi cred c-o sa ma las un pic pe tanjala, adica n-o sa fac nici un pic de sport (poate doar o plimbare prin oras, daca se opreste ploaia asta). ma simt cam extenuata, poate ar trebui sa mai iau niste calciu si magneziu, vedem. mai am 3 zile de carne si trec la etapa a treia abia astept!
fiti tari si nu ezitati sa cereti mai mult de la voi - veti fi surprinse! pupicei dietetici :)
TamaraM
Postat pe 10 Iulie 2009 10:50
De la: pik_nik, la data 2009-07-09 16:00:49celor felicitate le trimit un cos cu chiftele bine usturoiate si condimentate. langa ele ar merge un piure si un sos marinat, parca.

hehehe... nu m-ai mai nimerit de data asta cu chiftelele... poate cu piureul ala... da gol asa nu merge. in schimb ce-ar mai merge o saramura de peste cu mamaliga
TamaraM
Postat pe 10 Iulie 2009 11:03
o pana de somn la gratar.....cu cartofi copti in jar ....si pe ei un rasfat de sos tzatzichi...
tutankhamon
Postat pe 10 Iulie 2009 11:08
ceao fetelor eu am trecut la etapa 3 si azi dimineata am uitat sa ma cantaresc:)) aseara a fost ok la onomastica si k sa nu se supere sarbatorita am luat o linguritza de tort cu fructe sper sa nu se vada la cantar:)) in rest am baut numai apa plata cu lamaie :)) si a comentat putin k nu am vrut sa mananc nimic insa i-am spus de ce si mi-a zis k o linguritza de tort pot sa iau k nu mor asa k i-am respectat dorintza k sa nu fiu neserioasa si sa se supere
Adoriana
Postat pe 10 Iulie 2009 13:32
Azi e a 12 zi de dieta dar a fost cea mai grea. Ma simt fr slabita si parca nu mai pot inghiti carne de nici un fel.Voi cum stati? De cantarit nu mai vreau pana la sf etapei I. Nu ma las pt ca vreau mai mult , chiar am gatit sotului meu mai multe feluri de mancare chiar si din cele insiruite de voi mai sus dar nu au reprezentat o tentatie pt mine. Atat doar ca am starea asta tampita de moleseala iar fetita mea are o energie........ Sper sa fie bine.

Postat pe 10 Iulie 2009 14:31
De la: Ursoaica, la data 2009-07-09 20:44:32Buna Roxy24, ma bucur ca nu ai abandonat dieta si felicitari pentru cele 1,5 kg de care ai scapat.
Iti dai seama ca au trecut deja 4 zile de dieta? Nu am avut tentatii prea puternice si a mers conform programului stabilit.
si eu m-am cantarit zilnic....dimineata scapasem de 2,5 kg.
Am observat ieri la sala ca nu mai dau acelasi randament.....
La ora 22 cad ca musca si dorm pana la ora 5.
Abea astept sa scap de pieptul de pui (care nu este impanat cu slaninuta si nu este facut pane - piknik) si am sa frig ficatei de pui....
Mai avem doar 62 de zile!

Ma bucur pt tine asa e...au trecut repede zilele acestea...nici nu mi-am dat seama...poate si pt k am fost destul de ocupata si mi-am distrats atentia Ne raman 61 de zile fara aceasta! Sa avem bafta in continuare!
roxyi24
Postat pe 10 Iulie 2009 15:16
buna ziua dragutelor. ce mai faceti voi ? vad ca sunt foarte multe incepatoare ale dietei , imi pare rau ca nu am mai putut sa intru nu mi-a mers netul si nu am putut sa mai scriu dieta merge in continuare mai am 10 zile si gata .tutankamon am citit din urma cateva discutii nu trebuie sa dai satisfactiie celor care vb urat pe forum tu esti o draguta si ai vrut sa ajuti si ai cazut in extrema cealalta , imi pare rau ca nu am putut sa intru atunci sa fiu alaturi de tine am vazut ca chiar a8i vrut sa te si voteze cine era de acord cu tine imi pare inca odata rau ca nu am putut fii alaturi de tine atunci .va doresc numai bine si mergeti inainte cu constintiozitate caci rezultatele se vad credeti-ma!
nicoletaivu
Postat pe 10 Iulie 2009 16:41
ola fetele si tie pinicule(ca banuiesc ca esti baiat) astazi a fost ultima zi de carne si de maine pepene rosu ,ca data trecuta cand am avut si eu voie la fructe am prins doar o felie de pepene bun in rest dovleac. fetelor astazi am facut dulceata de corcoduse nu am mai auzit la nimeni sa faca, este atat de parfumata dulceata si isi lasa f mult suc . daca vrea cineva sa faca sa nu se panicheze ca nu are zeama cum am facut eu si am pus 200 ml apa, ca dupa vreo 5-10 min era oala plina de zeama. eu fac doar dulceata cu zaharina , a scazut ok dar treb sa fi atent ca se lipeste repede. aaaaaaaaaaa si am mai aflat ceva in leg cu dulceturile a-ti vazut ca dulceata se mai inchide la cul prob din cauza fructozei care se caramelizeaza , daca pui zeama de lamaie isi pastreaza o cul mai vie.
eu nu pot rezista tentatiei de a nu ma cantari, am obs ca nu am prea dat jos ,dar in schimb cam ar treb sa mai dau o gaura la curea ,cam pica pantalonii dupa mine. cred ca astazi am convins o colega sa o tina si ea, e pacat sa aiba efect si sa nu beneficieze si alti de ea.
ramonaaaa
Postat pe 10 Iulie 2009 17:05
auzi, nu te simti incomoda cand ai banuieli? nu-ti doresti certitudini?
pik_nik
Postat pe 10 Iulie 2009 17:08
nu, e mai bine cand iti imaginezi ca s-ar putea realitatea sa te intristeze , mama ce am scos din mine
ramonaaaa
Postat pe 10 Iulie 2009 17:13
pai nu esti la cura de slabire? scoate fata, scoate!
vezi bine cat te ajut!
pik_nik
Postat pe 10 Iulie 2009 17:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cel mai bun program pt slabit sanatos care nu costa nimic 1 De la: garbo115499 30 Aprilie 2010 01:43
Mituri dietetice 11 De la: eu_geminy 10 Noiembrie 2010 22:41
Dieta : miscare 23 De la: ellyse83 6 Ianuarie 2010 10:54
dieta 9/9 25 De la: garbo072499 8 Decembrie 2009 11:45
Recomandare nutritionist? Slabire rapida 6 De la: ana_pop 31 Martie 2015 09:15
Setari Cookie-uri