e ma ajuti pe dracu am noroc ca vad ca tie iti place mai mult mancarea. nu sunt multi cei care pot rezista , si eu am momente cand NU e NU si momente cand NU e mai mult DA | ||
ramonaaaa Postat pe 10 Iulie 2009 17:17 |
||
---|---|---|
si puiul rotisat pana la aurire, cu pielea ca ti se lipeste de degete, stropit neglijent cu mujdei si pus la odihna pe un pat de cartofi prajiti, la umbra unui castron cu salata de rosii si castraveti, ce inseamna? | ||
pik_nik Postat pe 10 Iulie 2009 17:20 |
||
nimic frate ca de o sapt mananc numai piept de pui fript ,pielea de pe pui nu imi place ddecat daca este crocanta si nu multa ca imi vine sa vomit nu ma mai tine ficatul, cu usturoiu nu ma impac imi face rau la stomac ,erutez de la el si imi usuca gura, poate la salata dar maine am fructe si legume | ||
|
||
ramonaaaa Postat pe 10 Iulie 2009 17:26 |
||
mai straduiestete, dar eu oricum sunt satula , imi este doar sete ,nici saliva nu mai aveam sa inghit acel piept | ||
ramonaaaa Postat pe 10 Iulie 2009 17:28 |
||
uite ceva frugal. ia o conserva de ton si amesteca-l bine cu pate, un pic de unt si cu legume taiate marunt. unge asa alene pe o felie mare de paine de casa, pufoasa, si ce mai vrei tu langa. rosii, castraveti, masline, cascaval... | ||
pik_nik Postat pe 10 Iulie 2009 17:29 |
||
nu saru mana pt masa, | ||
ramonaaaa Postat pe 10 Iulie 2009 17:37 |
||
neaaaaaah, masa nu ti-o dau! | ||
pik_nik Postat pe 10 Iulie 2009 17:39 |
||
de ce nu o dai, pik? te ajuta la dieta lui Crisan C? ma tot intreb ce tot faci tu pe aici... aaaa. m-am prins! iti plac fetele suple deci cauti - foarte potrivit - la topicul unde se tin diete... corect. | ||
gianiblue Postat pe 10 Iulie 2009 18:35 |
||
gresit fetele suple nu-s la diete. ...ci luate de altii... |
||
pik_nik Postat pe 10 Iulie 2009 18:49 |
||
pik, m-ai atacat direct. dar e mai bine asa. razboaiele trebuie duse pe fata nu din flancuri... | ||
gianiblue Postat pe 10 Iulie 2009 18:50 |
||
stii bancul cu flancuri, invaluiri, ocoliri, nu? pai...?! |
||
pik_nik Postat pe 10 Iulie 2009 18:53 |
||
bancul de nisip? sigur ca da. | ||
gianiblue Postat pe 10 Iulie 2009 18:54 |
||
nu mai, unul mai vechi. din tertziar bula, la ora cand trebuia sa formuleze propozitii : "ieri am taiat lemne cu tata, a sarit o ashchie si mi-a intrat in c*r". - bula, nu asa direct, grosolan, spune si tu mai pe ocolite! - ieri am taiat lemne cu tata, a sarit o ashchie, m-a ocolit o data, de doua ori, da' tot in c*r o intrat |
||
pik_nik Postat pe 10 Iulie 2009 18:57 |
||
geaneto, am scapat | ||
kyra Postat pe 10 Iulie 2009 19:00 |
||
kyra, stai ca-i numa' la primul ocol | ||
pik_nik Postat pe 10 Iulie 2009 19:01 |
||
kyra, oricum s-a dovedit ca sunt masochista. asa ca... macar carne de tun pot fi si eu. poate scapa altii un pik de... | ||
gianiblue Postat pe 10 Iulie 2009 19:02 |
||
Buna Tamara. Inseamna ca de luni incepi etapa II? Eu luni fac 2 saptamani, dar nu am reusit sa slabesc pana azi decat 3 kg. Nu sunt multumita deloc. Nu am stricat dieta cu mancare, dulciuri sau alte porcarii...doar ca nu m-am putut abtine din a bea red bull. Stiu ca am gresit rau de tot, dar ce sa mai fac acum?!!! Ma multumesc ca am slabit doar 3 kg..asta e. Cand am vazut ca fetele au slabit 5 kg sau mai mult, m-a descurajat rau de tot. Am o intrebare, la voi, fetelor. La etapa a doua nu specifica nicaieri sa mancam legumele sau lactate separat, scrie doar la fructe. Sper ca nu am dat-o in bara si cu asta...Eu la etapa I le-am combinat...e obligatoriu sa mancam de 5 ori??? Eu nu am mancat mai mult de 2-3 mese pe zi...cu ce m-a dezavantajat asta? Va multumesc....si cred ca e cazul ca cineva sa ma ajute (cred ca tin o dieta dupa ureche) Va multumesc si va pup | ||
sunshine556 Postat pe 10 Iulie 2009 19:30 |
||
ce fac fetele? cum merge treaba? eu de astazi va parasesc,renunt. sunt insarcinata dar sunt si un pic trista........oare dieta asta mi-o fi afectat sarcina? sunt in 5 sapt si eu astazi am aflat. voi ce ziceti? | ||
roxy_ely85 Postat pe 10 Iulie 2009 21:10 |
||
felicitari fetita !! nu te gandi la prostii du-te la medic si ..sarcina linistita ! Zen ! |
||
kyra Postat pe 10 Iulie 2009 21:14 |
||
zici ca esti in 5 saptamani, numai azi ai aflat si erai in dieta? dupa calculele mele, o sa ai gemeni si o sa fie cantareti. sarcina usoara, sa ti se nasca sanatosi si sa fiti fericiti, cam asta zic io. |
||
pik_nik Postat pe 10 Iulie 2009 21:20 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-10 21:20:43zici ca esti in 5 saptamani, numai azi ai aflat si erai in dieta?pai da,abia astazi......ce vrei?dc nu am avt nici o simtoma abia knd trebuia sa.....si nu a mai fost sa fie opicum merci,pop |
||
roxy_ely85 Postat pe 10 Iulie 2009 21:37 |
||
De la: roxy_ely85, la data 2009-07-10 21:10:03ce fac fetele? cum merge treaba? eu de astazi va parasesc,renunt. sunt insarcinata dar sunt si un pic trista........oare dieta asta mi-o fi afectat sarcina? sunt in 5 sapt si eu astazi am aflat. voi ce ziceti? felicitari roxi si eu vreau un BB insa mai astept pana prin decembrie:P dak nu apare mai repede sincer nu cred k ti-ar fi afectat cu ceva sarcina avand in vedere k mananci sanatos insa de acum ai grija k ai nevoie de multe vitamine stiu de la cumnata mea care manca kg de fructe si legume pe zi:)) |
||
Adoriana Postat pe 10 Iulie 2009 22:07 |
||
pentru toate fetele care mai continua - ati vazut ce rezultate are dieta catalin crisan? moama ce gradi facem aici, in garbo! si parca-i vad pe admini chemati in judecata pentru pensie alimentara! |
||
pik_nik Postat pe 10 Iulie 2009 22:10 |
||
daca totusi este cineva care nu-si doreste, pe lista carnurilor interzise sa treaca si.... | ||
pik_nik Postat pe 10 Iulie 2009 22:12 |
||
Pikuleeeee! Tot la dieta esti??? Iote cum ti s-au lungit urechile !!!! ..acum o a fii si nas Cat am lipsit, cat am lipsiiit !!! |
||
blanca Postat pe 10 Iulie 2009 22:25 |
||
De la: roxy_ely85, la data 2009-07-10 21:10:03ce fac fetele? cum merge treaba? eu de astazi va parasesc,renunt. sunt insarcinata dar sunt si un pic trista........oare dieta asta mi-o fi afectat sarcina? sunt in 5 sapt si eu astazi am aflat. voi ce ziceti? roxy, sincer, felicitari....ma bucur din suflet poentru tine, desi poate nu ma crezi.....nu iti face probleme cu dieta...atata timp cat nu ai luat medicamente(chimicale sau amfetamine) sa slabesti, nu e nici o problema...dar poti continua dieta, numai ca nu trebuie sa te infometezi....mananci cat iti trebuie....si bebe are nevoie multa acuma de hrana sanatoasa...nu te speria...papa fructe multe, legume in orice cantitate si pe cat posibil crude, carne mai slaba si la gratar, peste mai cu limita sa nu faci vreo intoxicatie, lactate cate vrei.....nu conserve si mezeluri pline de conservanti.....sarcina usoara!!!!ai mare grija de tine si de bebele tau...fugi la doctor sa-ti dea suplimente vitaminice si neaparat acidul folic.... |
||
tutankhamon Postat pe 10 Iulie 2009 22:42 |
||
cooorect! fereasca sfantu` de "spina bifida"... | ||
kyra Postat pe 10 Iulie 2009 22:44 |
||
De la: sunshine556, la data 2009-07-10 19:30:02Buna Tamara. Inseamna ca de luni incepi etapa II? Eu luni fac 2 saptamani, dar nu am reusit sa slabesc pana azi decat 3 kg. Nu sunt multumita deloc. Nu am stricat dieta cu mancare, dulciuri sau alte porcarii...doar ca nu m-am putut abtine din a bea red bull. Stiu ca am gresit rau de tot, dar ce sa mai fac acum?!!! Ma multumesc ca am slabit doar 3 kg..asta e. Cand am vazut ca fetele au slabit 5 kg sau mai mult, m-a descurajat rau de tot. Am o intrebare, la voi, fetelor. La etapa a doua nu specifica nicaieri sa mancam legumele sau lactate separat, scrie doar la fructe. Sper ca nu am dat-o in bara si cu asta...Eu la etapa I le-am combinat...e obligatoriu sa mancam de 5 ori??? Eu nu am mancat mai mult de 2-3 mese pe zi...cu ce m-a dezavantajat asta? Va multumesc....si cred ca e cazul ca cineva sa ma ajute (cred ca tin o dieta dupa ureche) Va multumesc si va pup sunshine eu la etapa 2 am pus o linguritza de iaurt intr-un bol de vinete si IAR am fost trimisa la pagina 1 desi stiam k totul se mananca separat insa dak aveam voie sa punem iaurt in ciorba ce are 1 lingurita la vinete.totul trebuie mancat separat si vb cuiva de pe site ,,citeste prima pagina ca scrie negru pe alb'' |
||
Adoriana Postat pe 10 Iulie 2009 23:37 |
||
Neata fetelor! Ce mai faceti? Cum va merge cu dieta? La mine totul e ok, nu m-am mai cantarit, dar simt putin pe haine ca am mai dat si din centimetri putin. Nu stiu cat, pentru ca nu m-am masurat la inceput. Roxy, felicitari pentru bebe.Mi se pare cea mai mare bucurie pe care o putem avea, pentru ca pana la urma bebeii sunt cei care raman dupa noi . |
||
Alecsutza Postat pe 11 Iulie 2009 09:45 |
||
De la: roxy_ely85, la data 2009-07-10 21:10:03ce fac fetele? cum merge treaba? eu de astazi va parasesc,renunt. sunt insarcinata dar sunt si un pic trista........oare dieta asta mi-o fi afectat sarcina? sunt in 5 sapt si eu astazi am aflat. voi ce ziceti? wow Roxy astea da vesti! felicitari, acum chiar ca ti s-au schimbat prioritatile! are dreptate Tutank, acu tre sa mananci sanatos pentru bebe, dar eu as renunta imediat la dieta pentru ca prea imi zice la miligram ce, cat si cum sa mananc si m-as concentra pe ceea ce-mi cere corpul, cred ca el stie cel mai bine. Si inca ceva: faza aia cu mancatul pentru doi in timpul sarcinii e un mit! Ai grija de tine si sarcina usoara! |
||
TamaraM Postat pe 11 Iulie 2009 10:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Recomandare nutritionist? Slabire rapida | 6 | De la: ana_pop 31 Martie 2015 09:15 |
Pentru o detoxifiere naturala si sanatoasa ! | 1 | De la: fittnescoffe 16 Martie 2012 10:35 |
ce e de facut ? | 15 | De la: garbo181430 9 Ianuarie 2011 20:48 |
|
||
Am luat zeci de diete si nu au dat rezultate,doar la Restaurant & Lounge | 17 | De la: dor72_ 28 Ianuarie 2012 21:04 |
PROGRAM DE SLABIRE | 8 | De la: crina86_c 7 Iulie 2010 01:40 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice