Dieta lui Catalin Crisan

De la: sunshine556, la data 2009-07-10 19:30:02Buna Tamara. Inseamna ca de luni incepi etapa II? Eu luni fac 2 saptamani, dar nu am reusit sa slabesc pana azi decat 3 kg. Nu sunt multumita deloc. Nu am stricat dieta cu mancare, dulciuri sau alte porcarii...doar ca nu m-am putut abtine din a bea red bull. Stiu ca am gresit rau de tot, dar ce sa mai fac acum?!!! Ma multumesc ca am slabit doar 3 kg..asta e. Cand am vazut ca fetele au slabit 5 kg sau mai mult, m-a descurajat rau de tot. Am o intrebare, la voi, fetelor. La etapa a doua nu specifica nicaieri sa mancam legumele sau lactate separat, scrie doar la fructe. Sper ca nu am dat-o in bara si cu asta...Eu la etapa I le-am combinat...e obligatoriu sa mancam de 5 ori??? Eu nu am mancat mai mult de 2-3 mese pe zi...cu ce m-a dezavantajat asta? Va multumesc....si cred ca e cazul ca cineva sa ma ajute (cred ca tin o dieta dupa ureche) Va multumesc si va pup

Sunshine ai inteles gresit, eu am azi o luna de dieta si am slabit 5 kg. Ziceam de carne pentru ca dupa ce am terminat faza a doua, m-am hotarat s-o repet ca sa vad niste rezultate mai clare si acu sunt in ultimele zile ale fazei a doua (repetata).
dar daca vrei sa stii cat am dat in primele 2 saptamani, stai linistita, m-ai luat! in prima am slabit 2.4 kg iar in a doua saptamana, fix 100 grame! deci nu dispera! slabeste fiecare in ritmul ei. daca vrei rezultate mai bune, incearca sa mananci de 4 ori pe zi, daca nu poti de 5. am citit undeva ca o masa pe zi te ingrasa, 3 te mentin si 5 mese pe zi te slabesc. nu degeaba au zis asa aia in reteta. incearca sa mananci disociat pe mese. la primele 3 zile din etapa a doua am mancat asa: I masa. lactate; II. fructe; III. legume; IV. fructe; V. legume. si fa spoooooort!
daca mai ai intrebari, nu ezita! spor!
TamaraM
Postat pe 11 Iulie 2009 10:39
Tutank, o intrebare. M-am uitat prin cateva pagini din urma si am vazut ca ziceai ceva de fructoza. Ti-ai luat pana la urma? Stii tu sigur ca nu face rau la dieta asta? Ti-a afectat slabirea in vreun fel? Eu mi-am luat acu vreo saptamana, dar dupa aia m-am uitat pe net sa vad cum se asimileaza si asa mai departe si sincera sa fiu nu prea mi-a placut ce am citit. Asa ca stau cu ea nedesfacuta in dulap si bag la aspartam... bleah!
pe de alta parte, daca nu ma insel, esti pe la sfarsitul dietei, nu? sau foarte aproape, anyway? cat mai ai? multumita de rezultate?
bafta!
TamaraM
Postat pe 11 Iulie 2009 13:06
ce facetzi fetelor cum stati cu dieta? azi e a doua zi din etapa 3 si ma simt ok. sunt happy k am pasat 3 nunti si 1 botez parintilor si noi vom pleca 3 saptamani in portugalia insa nush cum voi face cu dieta k plecam cu autocarul si cele 3 zile de drum imi pica exact cele 3 zile de fructe si legume si sincer nu stiu ce sa fac cu mancarea pe drum pt k in autocar nu te lasa sa mamanci si soferii opresc din 4 in 4 ore in cel mai fericit caz si nu stiu ce sa imi iau de mancare k la drum lung numai cu fructe legume si lactate e cam greu doamne feri de o diaree ce ma fac:))) eu ma gandeam sa mananc numai fructe si legume fara lactate sa nu am surprize si pe drum gasesc si salate de tot felul cu sau fara ulei si pot sa cumpar. mama spunea sa iau si ceva mancare calumea si ma gandeam sa fac niste carne la gratar si sa combin carnea cu fructe si legume si knd ajung acolo sa reiau etapa care am dato peste cap ce zicei cum sa fac k eu una chiar nu stiu?!?!?!?!
Adoriana
Postat pe 11 Iulie 2009 13:12
da, tamara....eu merg mai greu un pic...metabolismul meu e mai lenes....am avut perioada de stagnare.....am dat jos 9 kilograme.....in total pana acuma...dar sunt multumita si nu ma grabesc...vreau sa slabesc cate putin si sa ma mentin....oricum, eu nu am mai tinut exact ca in dieta etapele....am avut o mica problema cu ficatul de le atata carne....eu oricum am 2 pietroaie mari in vezica biliara....am dat-o mai mult pe fructe si legume.....iar fructoza nu...nu am incercat-o.....dar cateva fete, undeva pe la mijlocul paginilor topicului....nu mai stiu care dintre ele...ziceau ca au folosit-o si e ok.....dar nu stiu ce sa iti zic......in principiu, tot un zahar este....dar din cate stiu si cunosc, e mai usor asimilabil si nu se transforma in organism in produse atat de nocive cum se transforma zaharul obisnuit - cel asa zis tos...te pup si ai grija de tine...bafta in continuare..
tutankhamon
Postat pe 11 Iulie 2009 13:14
De la: Adoriana, la data 2009-07-11 13:12:27ce facetzi fetelor cum stati cu dieta? azi e a doua zi din etapa 3 si ma simt ok. sunt happy k am pasat 3 nunti si 1 botez parintilor si noi vom pleca 3 saptamani in portugalia insa nush cum voi face cu dieta k plecam cu autocarul si cele 3 zile de drum imi pica exact cele 3 zile de fructe si legume si sincer nu stiu ce sa fac cu mancarea pe drum pt k in autocar nu te lasa sa mamanci si soferii opresc din 4 in 4 ore in cel mai fericit caz si nu stiu ce sa imi iau de mancare k la drum lung numai cu fructe legume si lactate e cam greu doamne feri de o diaree ce ma fac:))) eu ma gandeam sa mananc numai fructe si legume fara lactate sa nu am surprize si pe drum gasesc si salate de tot felul cu sau fara ulei si pot sa cumpar. mama spunea sa iau si ceva mancare calumea si ma gandeam sa fac niste carne la gratar si sa combin carnea cu fructe si legume si knd ajung acolo sa reiau etapa care am dato peste cap ce zicei cum sa fac k eu una chiar nu stiu?!?!?!?!

am calculat gresit nu mai are rost mesajul de mai sus imi pica exact 2 zile de carne din etapa 4 si o zi de fructe din etapa 5 deci ma descurc. ce bine, ce usurare:))
Adoriana
Postat pe 11 Iulie 2009 13:19
De la: tutankhamon, la data 2009-07-11 13:14:14da, tamara....eu merg mai greu un pic...metabolismul meu e mai lenes....am avut perioada de stagnare.....am dat jos 9 kilograme.....in total pana acuma...dar sunt multumita si nu ma grabesc...vreau sa slabesc cate putin si sa ma mentin....oricum, eu nu am mai tinut exact ca in dieta etapele....am avut o mica problema cu ficatul de le atata carne....eu oricum am 2 pietroaie mari in vezica biliara....am dat-o mai mult pe fructe si legume.....iar fructoza nu...nu am incercat-o.....dar cateva fete, undeva pe la mijlocul paginilor topicului....nu mai stiu care dintre ele...ziceau ca au folosit-o si e ok.....dar nu stiu ce sa iti zic......in principiu, tot un zahar este....dar din cate stiu si cunosc, e mai usor asimilabil si nu se transforma in organism in produse atat de nocive cum se transforma zaharul obisnuit - cel asa zis tos...te pup si ai grija de tine...bafta in continuare..

tut felicitari pt cele 9 kg si la cat mai multe date jos si eu am probleme nu pot sa mai mananc nici un melez numai knd ii simt mirosul merg la baie si dau afara tot si am inceput mai repede cu 1 zi etapa 3 k nu mai puteam sa inghit nimic nici carne nici mezeluri si imi era rau de la stomac sper k dupa aceste 3 zile de le et 3 sa fie mai ok cu celalalte 3 zile de carne k sunt doar 3 nu 6 sau 14:)).spor in continuare
Adoriana
Postat pe 11 Iulie 2009 13:23
adoriana...ficatul meu nu mai tolereaza conservantii din carnea din mezeluri.....ma inteapa si-mi face figuri.....si nu vreau sa mai am inca o criza de ficat cum am avut in ziua de pasti cand am chemat salvarea....dar vad ca mancand separat alimentele....adica dimineata lactate, la pranz carnita si seara legume sau fructe....dau cate putin jos si se mentine....si nici ficatul nu mai tipa.....carnita de la pranz e carne de pui in principal, la gratar sau la cuptor....fara catrofi, fara nimic...goala....
tutankhamon
Postat pe 11 Iulie 2009 14:23
De la: tutankhamon, la data 2009-07-11 14:23:53adoriana...ficatul meu nu mai tolereaza conservantii din carnea din mezeluri.....ma inteapa si-mi face figuri.....si nu vreau sa mai am inca o criza de ficat cum am avut in ziua de pasti cand am chemat salvarea....dar vad ca mancand separat alimentele....adica dimineata lactate, la pranz carnita si seara legume sau fructe....dau cate putin jos si se mentine....si nici ficatul nu mai tipa.....carnita de la pranz e carne de pui in principal, la gratar sau la cuptor....fara catrofi, fara nimic...goala....

bine si faci eu sunt curioasa knd trec la cele 3 zile de carnecum va fi desi imi e groaza. eu am ceva diete de dincolo de la nutritionisti si la mine au dat rezultat dak te intereseaza sa imi spui si o sa ti le scriu sunt ceva de genu cum mananci tu acum eu am slabit kte 4-5 kg pe luna cu dietele resprective
Adoriana
Postat pe 11 Iulie 2009 14:35
deoamdata vad ca merge bine...nu ma plang.....vad ca e singura dieta care merge la mine...iar de la nutritionisti nu prea merge....de la tine la mine sau de la una la alta...pentru ca fiecare dieta facuta de nutritionisti e facuta individual pentru fiecvare om in parte...crede-ma, sunt medic si stiu ce zic....
tutankhamon
Postat pe 11 Iulie 2009 14:37
De la: tutankhamon, la data 2009-07-11 14:37:34deoamdata vad ca merge bine...nu ma plang.....vad ca e singura dieta care merge la mine...iar de la nutritionisti nu prea merge....de la tine la mine sau de la una la alta...pentru ca fiecare dieta facuta de nutritionisti e facuta individual pentru fiecvare om in parte...crede-ma, sunt medic si stiu ce zic....

nu e facuta doar pentru mine e in general e una cu 1500kcalori parca, una depurativa, una de mentinere si mai multe
Adoriana
Postat pe 11 Iulie 2009 14:51
aha....e in functie de ce actiune vrei sa faci in organism....ok...daca vad ca stagnez mai mult timp, te anunt si mi le dai...
tutankhamon
Postat pe 11 Iulie 2009 15:07
sal fetele,am intrat in concediu si plecam la mare si pt plecam o sapt mi-am scos din dieta ce treb sa mananc. m-am inselat ieri nu era ultima zi de carne astazi e si nu am pe urma fructe am branza si oua.ador au mai ramas 43 de zile.
ramonaaaa
Postat pe 11 Iulie 2009 15:08
ramonaaa......sa ai vreme frumoasa la mare.....si daca mai calci pe alaturi nu dispera...inoata mama...cat poti de mult...chiar si in piscina....inotul subtiaza...te pup...
tutankhamon
Postat pe 11 Iulie 2009 15:12
asta vreau sa fac sa inot cat de mult pot si sa fac si gimnastica in apa si de calcat stramb s-ar putea sa nu am cum ca ne ducem intr-un loc unde nu prea avem ce sa cump e o plaja salbatica , multumesc de urare. nu o sa mai pot vb cu voi ca laptopul nu are bateria buna asa ca ...........
ramonaaaa
Postat pe 11 Iulie 2009 15:40
ramonaaaaaaa, nu cred io ca nu calci stramb macar o data in vacanta, cu grupul
pik_nik
Postat pe 11 Iulie 2009 15:42
Incarca-i si lui bateriile.
Ioana007
Postat pe 11 Iulie 2009 15:42
Buna fetelor,eu intru mai rar ca timpul nu-mi ajunge niciodata ...sunt in dieta din aceeasi zi cu tine adoriana nu?? 17 iunie si am slabit 8kg,Am trisat doar o data la inceput.Dar nu prea fac sport eu ca nu prea am cum si aerobic in casa sincer cand am un pic de timp liber ma tolanesc pe canapea....acuma invata sa mearga fiica-mea si nu sta un minut locului .....asa ca indoita in doua prin toata casa.....lipa lipa...Bafta tuturor mai departe si concediu placut lui ramo si ador....si eu plec acasa la mama pe 6 august
emi2776
Postat pe 12 Iulie 2009 00:06
neata la silfidele in devenire :)
mai, cred ca am trecut de un prag acu vreo 2 zile, a fost o vreme groaznica si am avut o stare psihica foarte proasta. toata ziua m-au tot ispitit zeci de bunatati, prietenul meu nu se jeneaza sa manance tot felu de minuni in prezenta mea, a fost asa de rau la un moment dat ca m-am hotarat ca dupa ce termin etapa asta sa fac pauza o zi si sa mananc si io floricele (stiu, penibil :))) si strudel si ce mai prindeam bun prin frigider. dar n-am trisat deloc!!
acum n-am nici pe dracu! am facut ieri niste gogosi, n-am avut nici o tresarire! I'm back, baby!

pupicei!
TamaraM
Postat pe 12 Iulie 2009 12:14
Felicitari Tamara! Ma bucur pentru tine.Pupici si ai grija in continuare!
Alecsutza
Postat pe 12 Iulie 2009 12:22
tutank, si eu am metabolismul lent. 5 kg intr-o luna nu e mare lucru, dar ma incurajez su eu, ca si tine, ca o slabire lenta inseamna o mentinere mai usoara si e mai sanatos asa. felicitari pentru cele 9 kg, cand oi ajunge si eu la pragul asta
in schimb eu sunt o fericita ca n-am nici o problema cu ficatul... nici nu mananc multe mezeluri, dar nici n-am probleme mari cu zilele de carne... asa ca ai grija de tine!
spor!
TamaraM
Postat pe 12 Iulie 2009 12:25
De la: Alecsutza, la data 2009-07-12 12:22:14Felicitari Tamara! Ma bucur pentru tine.Pupici si ai grija in continuare!

multumesc! ce ma mai umflu in pene acum...
TamaraM
Postat pe 12 Iulie 2009 12:26
Adoriana si Ramonaaaa ce va invidiez... vreau si eu la mareeeeee!!!!
dar eu o sa merg tocmai prin septembrie... singurul avantaj e ca pana atunci o sa termin dieta.
sa aveti vreme frumoasa si sa va distrati/odihniti cat pentru 10 concedii! cu dieta... cred ca se mai iarta o inghetata sau ceva, din cand in cand, doar e concediu, nu?
TamaraM
Postat pe 12 Iulie 2009 12:34
oiii...si la mare rezistati fara hamsii, mici si bere?...mi se pare raiu' pe pamant...hm, yami, yamiii
mia79x
Postat pe 12 Iulie 2009 12:37
De la: mia79x, la data 2009-07-12 12:37:00oiii...si la mare rezistati fara hamsii, mici si bere?!?...mi se pare raiu' pe pamant...hm, yami, yamiii
mia79x
Postat pe 12 Iulie 2009 12:39
ce-i asta?se-ntampla iarasi ceva ...ceva strange cu pc-ul meu...in this morning...nu ca stapana-sa ar fi prea normala, dar totusi...sorry, fetele... ma autodenunt
mia79x
Postat pe 12 Iulie 2009 12:42
Fara mici si bere traiesc linistita, dar fara hamsii....(
Sper sa nu dau peste asemenea tentatii vara asta!
Alecsutza
Postat pe 12 Iulie 2009 13:00
De la: emi2776, la data 2009-07-12 00:06:26Buna fetelor,eu intru mai rar ca timpul nu-mi ajunge niciodata ...sunt in dieta din aceeasi zi cu tine adoriana nu?? 17 iunie si am slabit 8kg,Am trisat doar o data la inceput.Dar nu prea fac sport eu ca nu prea am cum si aerobic in casa sincer cand am un pic de timp liber ma tolanesc pe canapea....acuma invata sa mearga fiica-mea si nu sta un minut locului .....asa ca indoita in doua prin toata casa.....lipa lipa...Bafta tuturor mai departe si concediu placut lui ramo si ador....si eu plec acasa la mama pe 6 august

da emi din 17 iunie insa eu acum nu am mai slabit nimic si aseara la nunta imi era foame rau si am cam mancat niste gratare de pui si de vita si salata si niste fructe am ales de pe acolo ce stiam de prin dieta nu puteam sa beau numai apa k pe la 1 m-a luat o foame cu lesin nu asa si am zis k decat sa lesin pe acolo am mancat putin desi cei de la masa imi spuneau da mananca nu te mai uita la ea k doar dai banii:)) de tort nici nu m-am atins k avea crema cu unt dupa cum se vedea si sotul a gustat si cik era gretos deci nici nu m-am bagat am vazut k multa lume nu a mancat tort:). eu pana acum am -7kg si sunt multumita desi ieri knd m-am cantarit am vaz k am stagnat imi venea sa renunt la dieta insa ceva imi spune continua k vei vedea rezultate:)) as k fete nu va dati batute si astept incurajari k parca vad k renunt:(( maine incep tura de 3 zile cu carne
Adoriana
Postat pe 12 Iulie 2009 13:15
De la: TamaraM, la data 2009-07-12 12:14:50neata la silfidele in devenire :)
mai, cred ca am trecut de un prag acu vreo 2 zile, a fost o vreme groaznica si am avut o stare psihica foarte proasta. toata ziua m-au tot ispitit zeci de bunatati, prietenul meu nu se jeneaza sa manance tot felu de minuni in prezenta mea, a fost asa de rau la un moment dat ca m-am hotarat ca dupa ce termin etapa asta sa fac pauza o zi si sa mananc si io floricele (stiu, penibil :))) si strudel si ce mai prindeam bun prin frigider. dar n-am trisat deloc!!
acum n-am nici pe dracu! am facut ieri niste gogosi, n-am avut nici o tresarire! I'm back, baby!

pupicei!

tamara asa am foat eu miercuri knd se vb pe site de cartofi copti si joi knd am reintrat si am citit nu am mai avut nimic am si eu perioade in care as manca tot ce prind si imi vin in cap tot felul de mancaruri si beau apa k nu mai pot bea nici apa cu lamaie:))
Adoriana
Postat pe 12 Iulie 2009 13:18
De la: TamaraM, la data 2009-07-12 12:34:51Adoriana si Ramonaaaa ce va invidiez... vreau si eu la mareeeeee!!!!
dar eu o sa merg tocmai prin septembrie... singurul avantaj e ca pana atunci o sa termin dieta.
sa aveti vreme frumoasa si sa va distrati/odihniti cat pentru 10 concedii! cu dieta... cred ca se mai iarta o inghetata sau ceva, din cand in cand, doar e concediu, nu?

noi am schimbat planul vom pleca cu avionul in 4august si deci nu va fi problema pt dieta:)) am scapat de drumul lung cu autocarul si dieta va fi gata exact knd ma intorc si knd voi merge la nunta, tare nu? vin in 23noaptea si in 23ziua la nunta distractie vere!!!!!!!:))
Adoriana
Postat pe 12 Iulie 2009 13:21
De la: mia79x, la data 2009-07-12 12:37:00oiii...si la mare rezistati fara hamsii, mici si bere?...mi se pare raiu' pe pamant...hm, yami, yamiii

noi vom merge in portugalia la mare deci nu va fi problema cu mici si oricum eu una nu ma prea dau in vant dupa ei insa la fructe de mare si restul nush zau cum va fi sper doar sa nu fie lume pofticioasa prin jur:P
Adoriana
Postat pe 12 Iulie 2009 13:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dieta de 13 zile ... pt schimbare de metabolism 65 De la: iulia__ 8 Iunie 2017 14:13
Topikul oamenilor cinstiti si sinceri 2 De la: Roxxynela 13 Aprilie 2010 17:52
Dieta lui Catalin Crisan 3998 De la: 2 Martie 2018 17:38
feminitate-ce intelegem prin ea 2 De la: garbo055472 3 Februarie 2010 11:19
Am luat zeci de diete si nu au dat rezultate,doar la Restaurant & Lounge 17 De la: dor72_ 28 Ianuarie 2012 21:04
Setari Cookie-uri