De la: Alecsutza, la data 2009-07-12 13:00:16Fara mici si bere traiesc linistita, dar fara hamsii....( idem ale din partea mea sa curga rauri de bere k nu ma tenteaza |
||
Adoriana Postat pe 12 Iulie 2009 13:24 |
||
---|---|---|
gagici...salutare...nu mai stiu care cui sa raspund, dar voi sintetiza.... 1. se pot manca micii...dar fara paine si fara mustar 2. aveti grija la fructele de mare....acuma, vara se pot face intoxicatii nasoale daca nu sunt proaspete 3. hamsiile se pot manca daca nu sunt facute in ulei, ci pe gratar 4. si mie imi vine cateodata sa mananc ceva bun...si, evident, interzis....dar mi-am pozat fundul si mi-am pus poza in fata mea, pe laptop.....ca vad ca imi merge struna cu dieta asta...nu am fost niciodata mai ambitoasa....si vreau sa ma tin de ea pana ajung la cat vreu eu...indiferent cat va dura... 5. fetele....nu va ganditi ca nu veti mai manca niciodata ceea ce doriti...ca si cu concediul...il voi avea peste tz luni...voi manca x aliment peste 3 saptamani...eu asa am facut cu doua ciocolate dragi mie....sunt la congelator....iar croisantele i le-am bagat pe gat lui barbata-miu...ca tot e el tras prin inel.... |
||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 15:07 |
||
fete mie imi vine sa incep dieta de la inceput avand in vedere k azi mi-a fost rau de numai toata tremuram si eram alba ca varul la fata si am si vomitat urat de tot si m-a pus sotul sa mananc ce i-am gatit lui si neaparat cu paine insa nu am prea putut manca decat 1felie jumatate de paine statea langa mine ca jandarmul si zicea mananca calumea k parca mananci cuie asa mesteci:)) si parca as vrea sa o incep de la inceput k sa aiba efect k acum k am mancat paine azi si aseara iar am dat kiks nu vad ce dieta mai e si asta:(( | ||
|
||
Adoriana Postat pe 12 Iulie 2009 19:24 |
||
adoriama....fara suparare....nu cumva dieta e cu ochi????? | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 19:26 |
||
a mai patit-o una, si nu s-au invatat minte sa selecteze mai atente carnurile! | ||
pik_nik Postat pe 12 Iulie 2009 19:28 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-12 19:26:36adoriama....fara suparare....nu cumva dieta e cu ochi????? ?????cum cu ochii?pana ieri am tinut-o strict cum e scrisa dar ieri si azi am clacat rau |
||
Adoriana Postat pe 12 Iulie 2009 19:30 |
||
ador.....bebe...ceva.... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 19:31 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-12 19:31:02ador.....bebe...ceva.... mai din cate stiu eu nu se intrevede bb la orizont:))si nici nu am stari |
||
Adoriana Postat pe 12 Iulie 2009 19:32 |
||
Adorianaaaaaaa, si te-am invitat cu mine la laptic! | ||
pik_nik Postat pe 12 Iulie 2009 19:32 |
||
ador, mai calculeaza o data, si fa si un test....nu e a buna cu voma asta....si cu starea de rau....pe bune....atata timp cat mananci sanatos..... pikule...lasa fata in pace....ca e luata.... |
||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 19:36 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-12 19:32:34Adorianaaaaaaa, si te-am invitat cu mine la laptic! nu nu |
||
Adoriana Postat pe 12 Iulie 2009 19:37 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-12 19:36:29ador, mai calculeaza o data, si fa si un test....nu e a buna cu voma asta....si cu starea de rau....pe bune....atata timp cat mananci sanatos..... mai chestia e k mie de 2luni nu ma mai onoreaza nimeni insa nu m-am ingrijorat pt k am mai avut asemenea probleme iar de test imi trecea prin cap de ceva vreme:) |
||
Adoriana Postat pe 12 Iulie 2009 19:41 |
||
ha ha ha...fa un test ca sa stai linistita....ca altfel poate iei ceva, medicamente sau ceva si nu stii si are probleme bebele...si daca esti insarcinata....trebuie obligatoriu sa iei acidul folic...asa ca nu mai sta....maine fa-ti testul....macar sa stii ce ai... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 19:43 |
||
si daca nu e cu bb, spune-ne, o rezolvam noi. ca-ntre amici, nu? | ||
pik_nik Postat pe 12 Iulie 2009 19:45 |
||
fiti atente cu dietele prea drastice eu am slabit 5kg intr-o luna si jumatate | ||
ane_mary39 Postat pe 12 Iulie 2009 19:45 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-12 19:43:22ha ha ha...fa un test ca sa stai linistita....ca altfel poate iei ceva, medicamente sau ceva si nu stii si are probleme bebele...si daca esti insarcinata....trebuie obligatoriu sa iei acidul folic...asa ca nu mai sta....maine fa-ti testul....macar sa stii ce ai... pastilute nu iau nimic numai dieta iar in timpul sarcinii stiu (de la cumnatamea) k tre sa iei elevit.maine o sa iau un test sa vad ce imi spune:D sper doar k totul sa fie bine si de data aceasta |
||
Adoriana Postat pe 12 Iulie 2009 19:47 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-12 19:45:07si daca nu e cu bb, spune-ne, o rezolvam noi. ca-ntre amici, nu? are cine sa o rezolve:)))piknikule |
||
Adoriana Postat pe 12 Iulie 2009 19:48 |
||
De la: mariana39, la data 2009-07-12 19:45:38fiti atente cu dietele prea drastice eu am slabit 5kg intr-o luna si jumatate eu cu asta 7kg in aproape 1luna |
||
Adoriana Postat pe 12 Iulie 2009 19:49 |
||
Salut.Azi trec la etapa II a dietei si sunt mai hotarata ca niciodata. Am slabit 4.2 kg in prima etapa iar majoritatea le-am dat jos in prima saptamana iar in a doua aproape ca am stagnat. Dar nu ma pierd ci firea si nici nu renunt pentru ca e singura dieta de ani buni care da rezultate fara sa ma omor prea tare. Azi legume si fructe. Doamne de cand imi doresc sa manac o nectarina.Va pup. P.S. Lorebb tu cum mai stai ? Nu te-am mai vazut pe forum. Zi-mi ca nu ai renuntat si ce rezultate ai obtinut? |
||
Postat pe 13 Iulie 2009 09:07 |
||
De la: monica05, la data 2009-07-13 09:07:31Salut.Azi trec la etapa II a dietei si sunt mai hotarata ca niciodata. Am slabit 4.2 kg in prima etapa iar majoritatea le-am dat jos in prima saptamana iar in a doua aproape ca am stagnat. Dar nu ma pierd ci firea si nici nu renunt pentru ca e singura dieta de ani buni care da rezultate fara sa ma omor prea tare. Azi legume si fructe. Doamne de cand imi doresc sa manac o nectarina.Va pup. si eu am slabit in prima saptamana din et1 si in a 2 aproape deloc sa vezi ce bine e cu fructe si legume:) |
||
Adoriana Postat pe 13 Iulie 2009 10:00 |
||
hey moni;)..nu am renuntat...da sunt foarte dezamagita:(am slabit decat 2.6kg....in prima sapt am slabit 2.4kg si in a 2 a sapt doar 200 grame:(((( felicitari moni;)tine-o tot asa;) | ||
loreb Postat pe 13 Iulie 2009 11:24 |
||
gagici....nu disperati.....sunt momente si momente in care organismul vostru se obisnuieste cu noua dieta si de aia stagneaza....nu va dezamagiti....pentru ca in continuare se topeste grasimea..... | ||
tutankhamon Postat pe 13 Iulie 2009 11:30 |
||
mersi de incurajari tutankhamon:* kiar am nevoie in momentele astea:( | ||
loreb Postat pe 13 Iulie 2009 11:36 |
||
De la: loreb, la data 2009-07-13 11:36:46mersi de incurajari tutankhamon:* kiar am nevoie in momentele astea:( lore nu te da batuta continua o sa vezi k o sa slabeti si eu am avut momente in care am vrut sa renunt si am citit primele pagini iar si m-am incurajat si dak nu dai jos kg aia nu inseamna k nu elimini apa si grasimea din corp. k poti sa nu slabesti si sa dai 3%din grasime...hai curaj nu te lasa |
||
Adoriana Postat pe 13 Iulie 2009 12:05 |
||
mersi adoriana:*:*mi-am mai revenit acum dupa ce am vorbit cu voi:*si vreau sa o continui pana cand ajung unde vreau;) | ||
loreb Postat pe 13 Iulie 2009 12:42 |
||
Loreb nu te da batuta. NUUUUUU!!!!! Organismul fiecruia e diferit. Eu am dat mai mult pt ca la mine era de unde din plin. Ai rabdare la tine e posibil sa dai jos mai mult la urmatoarele etape nu la primele. . Nu tb sa fii descurajata toata lumea de pe forumul asta povesteste ca merge. Chiar merge!!!! Mai repede sau mai lent. Dar merge si asta e important. O sa fie bine dar tb sa fii tare. Fetelor voi in etapa de fructe si legume cum ati consumat legumele ca eu nu pot sa le mananac fierte nici de o culoare. Mi-am facut o supa crema dar nu o pot inghiti efectiv. Daca le mananc crude e vreo problema? Help. Loreb fii tare. Intra mai des pe forum ca aici gasesti sprijin la orice ora. |
||
Postat pe 13 Iulie 2009 12:47 |
||
Sincera sa fiu de dimineata cand m-am trezit...kiar ma gandeam sa ma lasa de dieta...insa de cand vorbesc cu voi pe forum....park vreau din ce in ce mai mult sa o tin...si oricum m-am convins k fiecare pers slabeste in functie de organism...poate k asa e in cazul meu mersi mult de incurajari moni:* io cred k n-are nmk dak consumi legumele crude...k si eu diseara ma gandeam sa pap o salata...la pranz am papat supa de fasole verde kiar buna:x ce vroiam sa va intreb? am vorbit cu cineva care a tinut aceasta dieta si mi-a zis k ea in astea trei zile de fructe legume si lactate...a mancat o zi numai de lactate si inca 2 numai de fructe si legume...are vreo importanta?va pup:* | ||
loreb Postat pe 13 Iulie 2009 14:33 |
||
tut nush care a fost problema ieri cu starea respectiva insa nu se vede nimic la orizont am fost si la dr si nimic:) am si eu o intrebare dak vreau sa fac supa de pui pot sa fierb legumele intregi si sa le scot dupaia fara sa le mananc sau doar apa cu pui si condimente? | ||
Adoriana Postat pe 13 Iulie 2009 17:53 |
||
fete am facut o supa de pui super buna desi era cam chioara:))) doar pui taiat bucatele fara pielita si am pus jumatate de cub de knorr de gaina | ||
Adoriana Postat pe 13 Iulie 2009 21:13 |
||
scoate carnea aia din supa, rostogoleste-o prin ou si pesmet, apoi la tava cu ulei, pune si niste cartofi prajiti, sau cu unt... | ||
pik_nik Postat pe 13 Iulie 2009 21:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dieta mea | 25 | De la: garbo225639 1 Februarie 2012 19:15 |
Dieta Cambridge - dieta lui Lauren Goodger | 2 | De la: sunshinelila 2 August 2013 22:22 |
Care este diferenta dintre destin si karma? | 50 | De la: pik_nik 14 Octombrie 2009 01:56 |
|
||
Topikul oamenilor cinstiti si sinceri | 81 | De la: fleurdelis 16 Aprilie 2010 08:32 |
cura cu oua de prepelita | 12 | De la: garbo263104 29 Februarie 2012 21:20 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice