Dieta lui Catalin Crisan

De la: pik_nik, la data 2009-07-13 21:16:10scoate carnea aia din supa, rostogoleste-o prin ou si pesmet, apoi la tava cu ulei, pune si niste cartofi prajiti, sau cu unt...

piknik-ule nu vreau carne prajita sau cartofi nici sa imi dai milioane k miroasa pe scara blocului a prajeli groaznic:)) si nu pot sa o dau prin pesmet k e bucatele micute ar trebui sa stau 1 zi intreaga sa o prajesc la cat de marunt e taiata:)
Adoriana
Postat pe 13 Iulie 2009 22:23
buna tuturor! de cateva zile eu si prietena mea am gasit aceasta dieta si ne-am gandit sa o incercam! de 4 zile am inceput cu plimbari de seara dupa apusul soarelui. de azi incepem si cu dieta, dar si cu joging in fiecare zi cat tine dieta. avem mari asteptari de la aceasta dieta pentru ca avem mare nevoi sa dam cateva kilograme jos. astept incurajari de la voi.daca doriti sa vorbim mai multe ma gasiti la idu meu:onetsorina
sorynutza
Postat pe 14 Iulie 2009 01:58
De la: Adoriana, la data 2009-07-13 17:53:50tut nush care a fost problema ieri cu starea respectiva insa nu se vede nimic la orizont am fost si la dr si nimic:) am si eu o intrebare dak vreau sa fac supa de pui pot sa fierb legumele intregi si sa le scot dupaia fara sa le mananc sau doar apa cu pui si condimente?

doat apa cu pui si condimente...ca se mai scurge si sucul din legume....

tutankhamon
Postat pe 14 Iulie 2009 03:00
De la: tutankhamon, la data 2009-07-14 03:00:38
De la: Adoriana, la data 2009-07-13 17:53:50tut nush care a fost problema ieri cu starea respectiva insa nu se vede nimic la orizont am fost si la dr si nimic:) am si eu o intrebare dak vreau sa fac supa de pui pot sa fierb legumele intregi si sa le scot dupaia fara sa le mananc sau doar apa cu pui si condimente?

doat apa cu pui si condimente...ca se mai scurge si sucul din legume....

asa am si facut tut ms de raspuns
Adoriana
Postat pe 14 Iulie 2009 10:54
scuzer ca am vazut tarziu postarea, dar ma incinsesem pe alt topic...
tutankhamon
Postat pe 14 Iulie 2009 11:06
salutare fetele! cam anemic forumul in ultima vreme... cum merge? eu sunt super ok, am gasit o noua metoda de facut miscare, ma duc maine sa-mi iau bicicleta si cel putin in fiecare weekend o sa umblu pe coclauri. eu stau in hamburg si e plin orasu asta de parcuri si paduri (pe care pana acum le-am batut la pas, da nu se compara...). abia astept!
sorynutza, daca chiar ai 13 ani cum scrie pe pagina ta, nu te baga la dieta asta! esti in crestere, ai nevoie de toate substantele hranitoare pe care ti le interzice dieta asta, cel putin in primele 2 saptamani. mai bine continua cu prietena ta sa faceti miscare multa si mancati multe cruditati, peste, carne de pui, cate putin din fiecare, disociat pe mese daca vrei. o sa slabiti foarte usor pentru ca la varsta asta aveti metabolismul rapid! daaaa???!!
TamaraM
Postat pe 14 Iulie 2009 11:11
De la: tutankhamon, la data 2009-07-14 11:06:14scuzer ca am vazut tarziu postarea, dar ma incinsesem pe alt topic...

nui nimic important e k nu m-ai trimis IAR la prima pagina
Adoriana
Postat pe 14 Iulie 2009 11:32
si as avea vreun rezultat???? ca vad ca tot nu ai aprofundat textul....nu ma mai stresez...vorba ta...am chef sa-ti raspund, bine, nu, nu ma enervez, ca fac riduri pe coronare si aunt tanara...
tutankhamon
Postat pe 14 Iulie 2009 11:35
De la: tutankhamon, la data 2009-07-14 11:35:16si as avea vreun rezultat???? ca vad ca tot nu ai aprofundat textul....nu ma mai stresez...vorba ta...am chef sa-ti raspund, bine, nu, nu ma enervez, ca fac riduri pe coronare si aunt tanara...

deci a avut un efect ce am scris cateva pagini in urma:P intrebam de legume k ma gandeam k iasa naspa supa fara legume insa a iesit foarte buna iar de aprofundat am aprofundat textul iar dak nu stiu ceva fac exact cum e scris de exemplu la et 3 la carne nu stiu dak mai ai voie peste cum era la etapa 1 si pt a nu gresi nu mananc altceva decat carne si mezeluri:))
Adoriana
Postat pe 14 Iulie 2009 12:15
nu a avut nici un efect ceea ce mi-ai spus tu acum cateva pagini...pur si simplu nu vreau eu sa renunt la un topic...

offfff....la carne poti manca orice fel de carne...daca poti manca peste e superb, pentru ca pestele are foarte putin colesterol....

legumele si fructele le poti manca oricum - si gatite la cuptorul cu microunde...insa mai uite-te o data ca nu mai stiu exact ce legume nu ai voie....parca cartofi, mazare, fasole, iar de la fructe nu banane, struguri si pere parca...
tutankhamon
Postat pe 14 Iulie 2009 12:22
De la: tutankhamon, la data 2009-07-14 12:22:17nu a avut nici un efect ceea ce mi-ai spus tu acum cateva pagini...pur si simplu nu vreau eu sa renunt la un topic...

offfff....la carne poti manca orice fel de carne...daca poti manca peste e superb, pentru ca pestele are foarte putin colesterol....

legumele si fructele le poti manca oricum - si gatite la cuptorul cu microunde...insa mai uite-te o data ca nu mai stiu exact ce legume nu ai voie....parca cartofi, mazare, fasole, iar de la fructe nu banane, struguri si pere parca...

era vb k nu m-ai mai trimis iar la prima pagina si e un real progres iar la carne la et 3 nu mai scria si peste doar carne mezeluri +-ou si de aceea nu eram sigura pe peste iar la fructe aici sunt permise bananele
Adoriana
Postat pe 14 Iulie 2009 13:12
Salut fetelor!Ce mai faceti?Azi se termina cele 14 zile de proteine,avand ca rezultat 7 kg, iar de maine....u bol de salata de rosii cu castraveti e al meu .
Si abia astept sa imi trag si o salata de fructe .

Voua cum va mai merge?Pupici tutror si spor.
Alecsutza
Postat pe 14 Iulie 2009 14:23
buna fetelor...nu prea am scris pe forum mai mult va citesc si ma bucur pentru voi ca va tineti tari pe pozitii si nu calcati stramb la dieta.
eu sunt foarte multumita de rezultate, sunt abia in etapa a doua, a 3a zii de carne si mi-am indeplinit telul mi-am cumparat pantalonii pe care mi doream (acum 3 saptamani nici macar nu imi permiteam sa ma uit la ei, pt ca nu erau de mine ) vreau sa spun ca in 3 saptamani nu am poftit la absolut nimic de felul meu mai poftesc la cate ceva, dar si eu ma mir , uneori mai simt nevoie de ceva dulce si pap cate o bomboana allepenlibe.
singurul lucru care mi-as dorii este sa mananc o mancare gatita , in zielele de legume mi-am facut o varza calita dintr-o varza un morcovel un bulb mic de ceapa si rosii, a iesit delicioasa si acum ma gandesc la ea si abia astept iar zile de legume sa imi fac din nou

as avea o intrebare: sifonu si apa minerala cum se poate bea? cantitati ma refer, un pahar doua sau pot si o sticla de 1.50
yepuras23
Postat pe 14 Iulie 2009 15:29
Salut! Sunt noua pe acest forum...pe forumuri in general...inca incerc sa-mi dau seama cum se posteaza si sper tare mult sa nu fac nici o gafa:d
Intrebarea care ma framanta si ma impinge sa postez este urmatoarea : Si cu sanii cum stati?
Ma gandesc ca dupa o slabire asa rapida sanii nu mai sunt chiar la locul lor...nu mai zic de vergeturi....astept pareri de la fetele care au slabit ... Va pup
Lexutza
Postat pe 14 Iulie 2009 15:35
De la: Lexutza, la data 2009-07-14 15:35:59Salut! Sunt noua pe acest forum...pe forumuri in general...inca incerc sa-mi dau seama cum se posteaza si sper tare mult sa nu fac nici o gafa:d
Intrebarea care ma framanta si ma impinge sa postez este urmatoarea : Si cu sanii cum stati?
Ma gandesc ca dupa o slabire asa rapida sanii nu mai sunt chiar la locul lor...nu mai zic de vergeturi....astept pareri de la fetele care au slabit ... Va pup

avem cate doi...........
ana02
Postat pe 14 Iulie 2009 15:36
yepuras23, vezi ca nu avem voie cu ceapa...Mai bine cauta alt condiment care sa te ajute...pune maghiran , oregano sau alta buruiana dinasta, dau nu ceapa si usturoi.
Alecsutza
Postat pe 14 Iulie 2009 15:37
De la: Lexutza, la data 2009-07-14 15:35:59Salut! Sunt noua pe acest forum...pe forumuri in general...inca incerc sa-mi dau seama cum se posteaza si sper tare mult sa nu fac nici o gafa:d

Lexutza, eu aveam vergeturi dinaintew, dar folosesc dimineata si seara o crema de corp si mi-am luat acum antivergeturi si ma dau.Mai am si niste geluri de dush special anti celulita si vergeturi si ma dau peste tot. Si de cate ori fac sport in spatiu inchis, ma invelesc cu folie.
Alecsutza
Postat pe 14 Iulie 2009 15:41
De la: Alecsutza, la data 2009-07-14 15:37:12yepuras23, vezi ca nu avem voie cu ceapa...Mai bine cauta alt condiment care sa te ajute...pune maghiran , oregano sau alta buruiana dinasta, dau nu ceapa si usturoi.

offff da stiu insa cred ca un bulb mic nu strica mai ales ca mai intai le fierb legumele apoi le bag la cuptor, in etapa a treia primele 3 zile ai voie si ceapa verde, oare ceapa care nu are coada verde nu e acelasi lucru cu ceapa cu coada verde? da ceapa verde are mai mult pigment verde
yepuras23
Postat pe 14 Iulie 2009 16:20

uleiul de masline si crema cellulight cea pentru masaj de la elmiplant sunt cele mai bune mai ales daca aplici si un masaj
yepuras23
Postat pe 14 Iulie 2009 16:25
@Ana02 : Ha ha...
Fetelor, prietena mea a facut o cura de slabire drastica si sanii i s-au lasat ingrozitor ... primul si ultimul caz pe care l-am intalnit...de aia am si intrebat ... problema asta e destul de spinoasa...cel putin asta e parerea mea ...daca a mai trecut una din voi prin asa ceva poate ne spune si nou ... decat asa mai bine 2 kile pe luna ...
Lexutza
Postat pe 14 Iulie 2009 19:07
poate ar fi mai simplu sa te duci la doctor,nu?
ana02
Postat pe 14 Iulie 2009 19:10
cu mine vorbesti?
Lexutza
Postat pe 14 Iulie 2009 19:13
pai da
ana02
Postat pe 14 Iulie 2009 19:16
Si de ce ma rog ma trimiti la doctor?
Lexutza
Postat pe 14 Iulie 2009 19:19

bine...

un ionesco, ceva?
mai bine o ciocolata amaruie...
mia79x
Postat pe 14 Iulie 2009 19:19
ce ionesco...care ionesco....unde-i ionesco.....
tutankhamon
Postat pe 15 Iulie 2009 02:23
cum unde tutank?iote dialog mai sus...si uite introducere de dialog...concis si fragmentat si ca nuca-n perete deslusit...si nu's cum...m-am trezit in acea lume...cu ras si mister neelucidat cu tat
mia79x
Postat pe 15 Iulie 2009 08:52
Neatza fetelor! Azi am intrat pe cele 3 zile de fructe si legume...ioi ce bune or fost caisele.Sincera sa fiu nu am mai dat kile, dar am mai strans o gaura la curea.
Voi cum stati?V-ati mai cantarit?
Alecsutza
Postat pe 15 Iulie 2009 10:05
De la: Alecsutza, la data 2009-07-15 10:05:43Neatza fetelor! Azi am intrat pe cele 3 zile de fructe si legume...ioi ce bune or fost caisele.Sincera sa fiu nu am mai dat kile, dar am mai strans o gaura la curea.
Voi cum stati?V-ati mai cantarit?

te cred ale si eu incep maine cele 3 zile de fructe legume si lactate si deja stiu si ce salata buna de legume voi face:))
Adoriana
Postat pe 15 Iulie 2009 10:19
buna fetele...ce mai faceti?au fugit kg care erau in plus?eu azi termin dieta!si de maine nu stiu ce sa pap ca sa nu se puna kg la loc !fetele... vreo idee ceva?Tut poti sa ma ajuti?o zi cat mai placuta!
Luana24
Postat pe 15 Iulie 2009 12:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DIETA CRUDIVORA DE REFACERE 22 De la: Rotty 20 August 2012 12:25
dieta de 90 de zile! 12 De la: garbo193162 8 Iulie 2014 16:36
Dieta Montignac 183 De la: oanagheorghe 19 Ianuarie 2011 12:36
Dansul ritmic ajuta la silueta 1 De la: IOANIDE 13 Februarie 2012 02:06
Cum arată o dietă sănătoasă echilibrată? 1 De la: garbo_506120 30 Iulie 2020 17:16
Setari Cookie-uri