Dieta lui Catalin Crisan

ce-am plesnit-o
bine ca-s ciuperci! din alea vreau!
blanca
Postat pe 15 Iulie 2009 22:00
mersi tut!deci nu's porumbei pik!
Luana24
Postat pe 15 Iulie 2009 22:00
nici porci ce-i cresc unii in casa ???
blanca
Postat pe 15 Iulie 2009 22:01
tuuuuuuuuth, da' seamanaaaaaa...
pik_nik
Postat pe 15 Iulie 2009 22:02
si ador condimentele pe care le folosesc sunt...piper, secretul gustului, menta, busuioc, oregano, cimbru, maghiran, coriandru, chilli sau boia iute
tutankhamon
Postat pe 15 Iulie 2009 22:02
Iar ati dat-o pe gastronomice pe topic de diete????
Aemulus
Postat pe 15 Iulie 2009 22:03
ienibahar nu ?? are o aroma f misto.
blanca
Postat pe 15 Iulie 2009 22:03
pikule...nu prea.....carnea de porumbel e rosie-vanata....stiu ca-mi povesteste mama ca imi facea cand eram mica friptura de porumbei.....dar acuma, 30 de ani, nu am mai mancat....si nici nu cred ca as mai manca....mi-e mila de mi se rupe inima.....
tutankhamon
Postat pe 15 Iulie 2009 22:05
blanca
Postat pe 15 Iulie 2009 22:09
daca nu mi-ati raspuns, va dau reteta


deci, se fierb cartofii in coaja. adica in apa, da' necuratati. se taie felii, ca pentru salata orientala. dupa fierbere si curatare.
se ia un castron mai adanc, apt pentru cuptor. se unge fundul cu un pic de unt. fundul castronului. se aseaza un rand de cartofi si se acopera cu un strat de cascaval razuit. sau branza framantata. alt rand de cartofi, alt strat de cascaval, si etc. pana sus. se bat doua galbenusuri de ou cu un pahar de smantana si se toarna desupra. deasupra castronului cu continutul tocmai obtinut.
se da la cuptor pana prinde deasupra o culoare auriu-rumenie. cam 20-30 minute.
pik_nik
Postat pe 15 Iulie 2009 22:10
mielule....eu iau arome gata amestecate de la fuchs.....si da...are si enibahar....
tutankhamon
Postat pe 15 Iulie 2009 22:11
pai tocmai, e cel mai potrivit topic..

Mico...am citit, Doamne, cati oameni buni sunt uitati ..
kyra
Postat pe 15 Iulie 2009 22:12
Continuare la reteta lui Pik:

Totul se maninca in curte la umbra unui tei batrin si se stropeste din abundenta cu vin rosu scos de la pivnita.
Desertul: niste poale in briu moldovenesti sau pentru cei mai simandicosi niste dulceata de nuci.
Aemulus
Postat pe 15 Iulie 2009 22:13
io credeam ca glumesti pik pik
blanca
Postat pe 15 Iulie 2009 22:13
pikuleee....ai uitat sa bagi niste kaiser din ala fain, bine afumat, taiat suvite si perpelit oleaca in unt topit si torni totul peste cartofi....abia apoi amesteci....sau nishte proschiutto....mmmmmm
tutankhamon
Postat pe 15 Iulie 2009 22:14
asa micabis, ce buna esti la suflet! o sa imparti cu mine blestemele
pik_nik
Postat pe 15 Iulie 2009 22:15
Chirule, eu am plins si acum ascult muzica romanesca veche si plina de .....nu pot sa spun....
Aemulus
Postat pe 15 Iulie 2009 22:15
mai, la orice reteta intervine imaginatia celui/celei care o prepara
pik_nik
Postat pe 15 Iulie 2009 22:16
Deh Picule, suflet cald, suflet caaaald....
Aemulus
Postat pe 15 Iulie 2009 22:16
micaaaaaaaabis... ...nu mai plange... lasa...
a fost cam tare vinul rosu, si eu mai patesc...
pik_nik
Postat pe 15 Iulie 2009 22:17
e super faina reteta lu pik...as putea sa o fac ...dar continuarea retetei de la mica nu Tut reteta asta ingrasa nu? parca ziceai sa nu mananc cartofi
Luana24
Postat pe 15 Iulie 2009 22:18
micule....ce-i cu tine pui???? esti in butoi????
tutankhamon
Postat pe 15 Iulie 2009 22:19
Pai ce sa fac Picule ca o ascult pe Sava Negrean Brudascu si tare bine-i mai zice fata asta!

Las' ca pling pe umarul prietenilor si mi-e mai bine.
Aemulus
Postat pe 15 Iulie 2009 22:19
se mananca fara paine, deci nici nu se simte la greutate, curaj!
pik_nik
Postat pe 15 Iulie 2009 22:20
lu....mai asteapta cu cartofii.....
tutankhamon
Postat pe 15 Iulie 2009 22:20
Mico, eu il ascult pe chris spheeris, suntem amandoua la fel.
kyra
Postat pe 15 Iulie 2009 22:21
de ce-ai plans Micuta ??
blanca
Postat pe 15 Iulie 2009 22:21
am recitit si asa ai zis...fara cartofi pik zi alta reteta
Luana24
Postat pe 15 Iulie 2009 22:22
De la: pik_nik, la data 2009-07-15 22:10:44daca nu mi-ati raspuns, va dau reteta


deci, se fierb cartofii in coaja. adica in apa, da' necuratati. se taie felii, ca pentru salata orientala. dupa fierbere si curatare.
se ia un castron mai adanc, apt pentru cuptor. se unge fundul cu un pic de unt. fundul castronului. se aseaza un rand de cartofi si se acopera cu un strat de cascaval razuit. sau branza framantata. alt rand de cartofi, alt strat de cascaval, si etc. pana sus. se bat doua galbenusuri de ou cu un pahar de smantana si se toarna desupra. deasupra castronului cu continutul tocmai obtinut.
se da la cuptor pana prinde deasupra o culoare auriu-rumenie. cam 20-30 minute.


dak tin bine minte reteta se numeste cartofi frantuzesti si deasupra trebuie acoperit calummea cu smantana:)))stiu k tare buni mai erau
Adoriana
Postat pe 15 Iulie 2009 22:22
Tuta, am citit un articol despre un medic roman de exceptie si m-a luat melancolia.
Am trecut pe Nicolae Furdui Iancu....

Mai baga Picule vin de ala puterea ursului tu-i mama ei de viata!
Aemulus
Postat pe 15 Iulie 2009 22:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dieta in cazul Tiroiditei Hashimoto 17 De la: Maria_22 2 Februarie 2018 12:43
buna 8 De la: vero9009 7 August 2010 20:12
Carti despre dieta 17 De la: myry 10 Mai 2010 15:18
Nu mai pot face dragoste cu sotia mea.. 185 De la: garbo000907 12 Noiembrie 2012 20:41
Dansul ritmic ajuta la silueta 1 De la: IOANIDE 13 Februarie 2012 02:06
Setari Cookie-uri