De la: ramonaaaa, la data 2009-07-16 23:20:51sal la toata lumea vad ca a mai aparut un baietel gingas , am venit din vacanta mai devreme fortata de imprejurari. M-AU FURAT AM RAMAS FARA TELEFOANE SI CAMERA DE FILMAT SI BANI CA II AVEAM IN HUSA DE LA CAMERA. ramo mie nu imi pare rau k nu sunt in aceeasi oala pt k inca nu suntem pregatiti:)) iar despere chestia de furt e foarte urat ce ti s-a intamplat si crede-ma k de acum incolo o sa fi mai atenta cu bani mai ales unde ii pui.eu am patit un lucru asemanator la cursul festiv de la faculta unde mi-au fost furati 400euro:(((((((( insa am trecut pest vb sotului meu dai in colo de bani k se pot face la loc important e sa te fi distrat pana sa ti se intample necazul. eu stau bine cu dieta mai am 1 zi de fructe si legume si trec din nou la carne si abia astept sa vina 1 august knd vom pleca in vacantza |
||
Adoriana Postat pe 17 Iulie 2009 16:51 |
||
---|---|---|
buna fetele!imi pare rau Ramo pt ce ti s'a intamplat!si stai linistita ca nu va parasesc... nu scapati de mine.. o zi frumoasa.... | ||
Luana24 Postat pe 17 Iulie 2009 18:35 |
||
Ciao,Luana!FELICITARIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! Acum trebuie sa stai atenta sa te mentii.Mananca cam tot asa ceea ce mancai in dieta si ai sa vezi ca e ok. . |
||
|
||
alina_tarta Postat pe 18 Iulie 2009 16:45 |
||
buna seara tuturor!Mersi Alina sper sa ma mentin !Dar ce se intampla de nu mai zice nimeni nimik? | ||
Luana24 Postat pe 18 Iulie 2009 21:59 |
||
dupa ce s-au ghiftuit cu gratare, friptane si inghetate, au o mica jena |
||
pik_nik Postat pe 18 Iulie 2009 22:10 |
||
pai na...daca a venit gasca vesela....s-a dus dreaq si topicul asta..... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Iulie 2009 23:07 |
||
hei! eu inca sunt aici! va urmaresc zilnic da chiar n-am ce sa va zic, nimic nou pe frontul de vest am o febra musculara... |
||
TamaraM Postat pe 19 Iulie 2009 10:01 |
||
buna dimineata...hai mai tut ca nu s'a dus... nu din cauza la gasca vesela nu mai zic fetele nimik...poate ...cine stie ...au fost ocupate...nu a mers netu ...oricum bafta la dat kg jos si o duminica perfecta! | ||
Luana24 Postat pe 19 Iulie 2009 11:43 |
||
ceao ce fac fetele? eu stationez nu am mai dat nimic jos am fost plecata la brasov la nunta si a fost super ok mancare au fost foarte multe legume:)) asa k numai bine au prins de azi am inceput iar 3 zile de carne acum fac o supa de pui si niste pulpe la punga k nu am chef sa stau toata ziua in bucatarie si abia astept sa se termine sa ma pun la somn k nu mai pot nu am dormit deloc:))) | ||
Adoriana Postat pe 19 Iulie 2009 12:06 |
||
sal fetele,ca sa se termine sapt frumos am zis ca plec la dunare si am plecat ce crede-ti ca mi s-a intamplat acolooooooooooooo, mi-au furat lada frigorifica cu mancare , . picnicule exact asta am mancat gratare si inghetata mai putin sambata ca nu aveam de unde. am dat-o-n bara cu dieta aveam legume si fructe si sambata nu am reusit decat pana la pranz sa mananc fructe ca pe urma au facut gratar si am mancat. asa ca am transformat zilele de legume si fructe in cele de carne, nu stiu ce sa fac continui dieta sau o iau de la inceput? mentionez ca m-am cantarit acum cand am venit si nu m-am ingrasat singurul lucru bun pe care l-am facut acolo a fost ca m-am balacit si am facut gimnastica in apa. cam asa s-a sfarsit sapt mana mea de concediu, de abia le astept pe urmatoarele 2sapt de concediu. |
||
ramonaaaa Postat pe 19 Iulie 2009 18:15 |
||
ador dar pe tine astia te-au cam lasat cu mana la inima 400 de euro e ceva,dar daca stau bine sa ma gandesc adica sa transf tel si camera cam tot acolo se duce ce sa mai mi-a pus capac cu lada frigorifica, Doamne cat am cautat-o , ca eram multi si am crezut ca a facut cineva un pustiu de bine si a puso la umbra | ||
ramonaaaa Postat pe 19 Iulie 2009 18:18 |
||
De la: ramonaaaa, la data 2009-07-19 18:15:51sal fetele,ca sa se termine sapt frumos am zis ca plec la dunare si am plecat ce crede-ti ca mi s-a intamplat acolooooooooooooo, mi-au furat lada frigorifica cu mancare , . nasol, nu uita ca traiesti in Romania..... |
||
ana02 Postat pe 19 Iulie 2009 18:19 |
||
eu sper sa se termine zilele astea naspa ,eu cam am noroc si trec neobs.,poate reusesc si devin invizibila in astfel de cazuri | ||
ramonaaaa Postat pe 19 Iulie 2009 18:24 |
||
Eu cred doar in programe personalizate, in care proteina are rolul principal.Din cantitatea de proteina pe care o persoana trebuie sa o consume zilnic jumatate trebuie sa fie de origine animala si jumatate trebuie sa fie de origine vegetala.Daca o persoana nu isi ia cantitatea optima zilnica de proteina din alimentatie , atunci scade procentul de masa musculara si creste procentul de grasime in organism.ESTE FOARTE IMPORTANT SA AJUNGI LA GREUTATEA OPTIMA SI MAI ALES SA O MENTII PE TERMEN LUNG. 3 FACTORI ESENTIALI PENTRU O STARE DE BINE: 1.ECHILIBRAREA DIETEI 2.MINIM 2.5 LITRI DE APA PE ZI(IN PERIOADA DE VARA MULT MAI MULTA APA) 3.ACTIVITATE FIZICA (MINIM 30 DE MINUTE -DE 3 ORI PE SAPTAMANA) Foarte important este sa consumam si 5 portii de legume si fructe de diferite culori(zilnic), si peste oceanic de mare adincime de trei ori pe saptamana. In programele de slabire se recomanda carne slaba(carne de pui, carne de peste) |
||
garbo021423 Postat pe 19 Iulie 2009 18:35 |
||
De la: Luana24, la data 2009-07-18 21:59:03buna seara tuturor!Mersi Alina sper sa ma mentin !Dar ce se intampla de nu mai zice nimeni nimik? Ciao,tuturor! Eu am citit fiecare pagina dar nu aveam ce sa scriu pentru ca forumul parea cel de pe www.gustos.ro parca destinat sa incerce nervii saracutelor de voi care va invartiti printre oale si nu mai stiti ce sa mancati.Este bine totusi ca va sustineti intre voi,daca intreaba cineva sau are nelamuriri o sa va raspund dar SIGUR nu o sa va dau retete care nu tin de dieta menite a va face sa renuntati la dieta. Va si multa rabdare ca rezultatele sunt pe drum! |
||
alina_tarta Postat pe 19 Iulie 2009 22:45 |
||
Buna fetelor,si eu va urmaresc dar nu prea am ce zice....Ador si eu stationez la 8 kg minus..Pa fetelor.... | ||
emi2776 Postat pe 19 Iulie 2009 23:17 |
||
Buna fetelor, si eu m-am rezumat tot la citit�� Astazi am inceput etapa a-2-a si statistica este urmatoarea: - prima saptamana � 4,5 Kg; - a 2-a saptamana � 0,7 kg. Singura abatere este faptul ca am mancat bomboane orbit cu aroma de lamaie, eram la mare si miroseam gogosi, vedeam fructe, �inghetata��inebunisem dupa ceva dulce. Sa ne tinem tari si sa ducem la bun sfarsit dieta. O saptamana fara tentatii! Felicitari fetelor care au slabit! |
||
Ursoaica Postat pe 20 Iulie 2009 09:15 |
||
inca un pik si-ti da cu plus | ||
pik_nik Postat pe 20 Iulie 2009 09:25 |
||
Neatza fetelor! Mai, eu n-am mai dat niciun gram jos, nu prea pot sa imi dau seama de ce, pentru ca am intensificat miscarea, Oricum e bine, sunt in cele 6 zile de carne de la etapa a2-a si sper sa trec cu brio... Ursoaica, nu-ti face griji pentru bomboanele orbit , pentru ca sunt ok...eu folosesc frecvent cand imi e pofta de dulce. Oricum felicitari pentru rezultate dragutzo, si keep going...se pare ca aprozimativ cam concomitent cu dieta... Succes tuturor la slabit! |
||
Alecsutza Postat pe 20 Iulie 2009 10:37 |
||
ale, renunta tu si la bombonelele alea ,daca zici ca nu mai dai jos. ca astia mint poporu', fetita.... |
||
iasomia Postat pe 20 Iulie 2009 10:40 |
||
buna!Alina ajuta'ma cu niste retete faine care nu ingrasa o zi placuta si La Multi Ani pt cei care poarta numele Sf Ilie! | ||
Luana24 Postat pe 20 Iulie 2009 11:13 |
||
Buna fetelor...si eu m-am rezumat tot la citit...dieta merge bine...adik dupa esecu de spt trecuta....dupa ce nu slabisem nmk...de dim cand mam cantarit acul tine cu mine:)am slabit 3.7kg in 3 sapt...eu sunt multumita...va pup:* Succes la slabit;) | ||
loreb Postat pe 20 Iulie 2009 13:19 |
||
Mersi pt sfat iasomia!Promit sa ma las de meseria rosului bomboanelor orbit! | ||
Alecsutza Postat pe 20 Iulie 2009 16:18 |
||
Buna fetelor, gata m-am hotarat: de maine tin si eu dieta. Sunt sigura ca o sa dea roade pt k am mai tinut regim disociat si am slabit chiar bine. In leg cu dieta asta am o nelamurire si daca poate cineva sa ma ajute as fi recunoscatoare. Referitor la etapa I: carne.....mezeluri etc: se poate manca din toate alimentele specificate intr-o singura zi? sau trebuie o zi carne, o zi mezeluri, o zi oua si o zi branzeturi? Va multumesc mult | ||
maria85 Postat pe 21 Iulie 2009 09:10 |
||
De la: maria85, la data 2009-07-21 09:10:48Buna fetelor, gata m-am hotarat: de maine tin si eu dieta. Sunt sigura ca o sa dea roade pt k am mai tinut regim disociat si am slabit chiar bine. In leg cu dieta asta am o nelamurire si daca poate cineva sa ma ajute as fi recunoscatoare. Referitor la etapa I: carne.....mezeluri etc: se poate manca din toate alimentele specificate intr-o singura zi? sau trebuie o zi carne, o zi mezeluri, o zi oua si o zi branzeturi? Va multumesc mult Le poti manca pe toate in aceeasi zi, dar nu combinat. Adica la o masa mananci branza, la alta carne, ..... De regula este bina sa respecti cam 3 ore intre mese. Eu mananc la ora 7, 10, 13, 16 si la 19. Recomandat sa nu mananci dupa ora 19:30. Decizia de a incepe dieta sa fie intr-un ceas bun si sa slabesti atatea kg cat este necesar! Citirea primelor pagini ale acestui forum sunt de mare ajutor te vor ajuta sa fii mai motivata. |
||
Ursoaica Postat pe 21 Iulie 2009 09:55 |
||
De la: Alecsutza, la data 2009-07-20 10:37:39Neatza fetelor! Mai, eu n-am mai dat niciun gram jos, nu prea pot sa imi dau seama de ce, pentru ca am intensificat miscarea, Oricum e bine, sunt in cele 6 zile de carne de la etapa a2-a si sper sa trec cu brio... Alecsutza, multumesc. Nu te impacienta ca nu ai mai dat jos, oricum stai extraordinar de bine. 7 kg in nici 21 de zile (cam 1/3 din dieta)..... Facand sport se oxigeneaza mai bine musculatura si atarni mai greu la cantar, insa la forme............ De exemplu eu in a-2-a saptamana nu am slabit pe cantar decat 0,70 kg, dar pe centimetrii mai bine decat in prima saptamana cand am slabit 4,50 kg. Astazi s-a intamplat ceva tare ciudat: cantarul arata cu 0,20 kg mai mult decat ieri (ai avut dreptate pikule) si a trecut doar o zi de fructe...si am respectat dieta intocmai.... |
||
Ursoaica Postat pe 21 Iulie 2009 10:21 |
||
buna fetelor!ce faceti?eu foarte rau:(((am o luxatie la picior si il am in ghetutza dinaia cu ghips....sunt asa de suparata....si nush ce sa fac cu dieta?sa renuntz la ea?k faza e k iau antibiotice...si mie frik sa nu fac vreo cadere de calciu voi ce ziceti?va pup | ||
loreb Postat pe 21 Iulie 2009 21:00 |
||
lore, nu renunta! nu ti-ai pus problema ca poate luxatia a venit din cauza kilogramelor? |
||
Thor Postat pe 21 Iulie 2009 21:04 |
||
nu vidar....a fost un accedent nare nicio leg k kg...mia picat usa de la cabina de dush pe picior si era degetu mik deplasat de celelalte...am facut operatie..ce sa mai...un intreg calvar pt mine:(( | ||
loreb Postat pe 21 Iulie 2009 21:09 |
||
si ce legatura are cu dieta? eu nu o vad |
||
Thor Postat pe 21 Iulie 2009 21:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
UN OUTLET LA INDEMANA ORICUI | 1 | De la: bellamy 5 Ianuarie 2011 09:20 |
probleme digestive | 7 | De la: garbo_453036 18 Mai 2017 14:23 |
Dietele pot fi periculoase,daca se respecta moda ! | 1 | De la: VOIAJOR 9 Ianuarie 2013 21:10 |
|
||
Topikul oamenilor cinstiti si sinceri | 81 | De la: fleurdelis 16 Aprilie 2010 08:32 |
cura cu oua de prepelita | 12 | De la: garbo263104 29 Februarie 2012 21:20 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice