Dieta lui Catalin Crisan

eu zic ca te pripesti...daca nu ai primit raspuns imediat este pentru ca nu or fii fetele on...nu toata lumea care face dieta sta pe forum, pe receptie...

si sa stii ca nu ai dreptate...fetele astea nu sunt o gashca elitista, toata lumea e binevenita, inclusiv aia care nu vrem sa slabim, dar intram aici sa le incurajam
wife_de_zmeu
Postat pe 29 August 2009 18:29
De la: garbo000079, la data 2009-08-28 22:47:51*buna seara dragele mele si eventual dragii mei.
*pe data de 27 august am inceput si eu dieta cc; am inceput de la 82,5 kg(la 1.60m), si as vrea sa ajung la 64-65 kg, pentru inceput...apoi daca mai imi permite sanatatea si organismul, sa mai dau jos vreo 5 kg; in total ar trebui - conform imc, sa am la 1.60m doar vreo 60 -61 kg.
*azi dimineata cind m-am cintarit aveam 82 kg, deci am dat jos 0,5 kg...o fii bine? ce parere aveti?
*si va mai cer o parere despre meniu: 7.30 - 4 feliute de mezel, 10.30 - 100gr brinza, 13.30 - sarmalute in vita fierte, 16.30 - 2 ciocanele fierte, 19.30 - o bucatica cit 1/2 de palma de vrabioara de vitel fiarta si 1 ciocanel fiert; am procedat bine?(acelasi meniu a fost si pe 27 si azi pe 28)
*in plus am baut 2 cani de ceai antiadipos si 2,5 litri de apa plata simpla...cred ca de miine voi baga si 1 litru de ceai verde, iar la apa plata voi adauga lamiie sau otet balsamic, ce ziceti?
*va pup si spor la kg pierdute!
*p.s.:mi-am facut astfel dieta ca sa incep pe 27.08 si sa o termin pe 31.10.

salut, wife are dreptate noi bagam inseama pe toata lumea, sal wife!
bine-ai venit printre noi, in week-end suntem plecati sau in concedii acum si rasp mai greu.
ai gresit doar intr-un loc sarmalutele in frunza de vita , nu amesteci fructele legumele(in cazul tau ) cu ccarnea sau lactatele
Carnea o mananci numai cu carne, legumele numai cu legume si asa mai departe. esti fr tare cu apa ai baut 3 l de licchid super, f bine ( acum glumesc , de cate ori te duci la wc?, ca eu daca beau o,5 ma duc de 2-3 ori )m-am fortat odata si am baut 1.5 sau 2l de apa si cred ca am fost de 15-20 de orima plictisisem sa trag apa nu imi mai venea sa ma ridic de pe wc
ramonaaaa
Postat pe 29 August 2009 20:42
De la: ramonaaaa, la data 2009-08-29 20:42:30
De la: garbo000079, la data 2009-08-28 22:47:51*buna seara dragele mele si eventual dragii mei.
*pe data de 27 august am inceput si eu dieta cc; am inceput de la 82,5 kg(la 1.60m), si as vrea sa ajung la 64-65 kg, pentru inceput...apoi daca mai imi permite sanatatea si organismul, sa mai dau jos vreo 5 kg; in total ar trebui - conform imc, sa am la 1.60m doar vreo 60 -61 kg.
*azi dimineata cind m-am cintarit aveam 82 kg, deci am dat jos 0,5 kg...o fii bine? ce parere aveti?
*si va mai cer o parere despre meniu: 7.30 - 4 feliute de mezel, 10.30 - 100gr brinza, 13.30 - sarmalute in vita fierte, 16.30 - 2 ciocanele fierte, 19.30 - o bucatica cit 1/2 de palma de vrabioara de vitel fiarta si 1 ciocanel fiert; am procedat bine?(acelasi meniu a fost si pe 27 si azi pe 28)
*in plus am baut 2 cani de ceai antiadipos si 2,5 litri de apa plata simpla...cred ca de miine voi baga si 1 litru de ceai verde, iar la apa plata voi adauga lamiie sau otet balsamic, ce ziceti?

salut, wife are dreptate noi bagam inseama pe toata lumea, sal wife!
bine-ai venit printre noi, in week-end suntem plecati sau in concedii acum si rasp mai greu.
ai gresit doar intr-un loc sarmalutele in frunza de vita , nu amesteci fructele legumele(in cazul tau ) cu ccarnea sau lactatele
Carnea o mananci numai cu carne, legumele numai cu legume si asa mai departe. esti fr tare cu apa ai baut 3 l de licchid super, f bine ( acum glumesc , de cate ori te duci la wc?, ca eu daca beau o,5 ma duc de 2-3 ori )m-am fortat odata si am baut 1.5 sau 2l de apa si cred ca am fost de 15-20 de orima plictisisem sa trag apa nu imi mai venea sa ma ridic de pe wc

*ok, am inteles, in legatura cu lichidele : maduc la baie cam la jumatate de ora dupa ce beu un pahar, insa am facut si experienta de a bea cite o gura la un interval de 10 min...in felul asta ma duc la wc cam o data pe ora...eu zic ca este bine, pt ca elimina toxinele si spala rinichii, nu?
*si cu ceaiul asta antiadipos e super bine : nu m-am costipat deloc pina acum, chiar am iesit la fel ca atunci cind mincam de toate...
garbo000079
Postat pe 29 August 2009 22:13
De la: zeul_Ar, la data 2008-10-02 15:03:13te sustin eu...sunt tot in ziua a doua
ne incurajam unul pe altul
carlina
Postat pe 30 August 2009 11:04

Buna dragutzo! Tin sa te felicit pentru rezultatele obtinute Esti mai mult decat binevenita aici pe topic si pe forum, doar pentru a ne sustine in slabit suntem pe aici. Crede-ma ca pentru mine e cea mai buna pe care as fi putut sa o iau. Gandete-te k am plecat de la 120 de kile, si acum am 104...Stiu ca sunt inca grasa si pufoasa, dar ma simt excelent si indiferent ce s-ar zice, viata cu mai putine kile e asa de frumoasa...Asa ca, din partea mea ao toata sustinerea, pentru ca desi termin dieta pe 1 septembrie, o sa o reincep dupa o mica pauza de 2 sapt...
Pupici si va urez o zi frumoasa.

Iar pentru noi, Alexandrele si Alexandrii de pe tot forumul, urez tot binele din lume si o zi excelenta ca doar e onomastica noastra!!!
Alecsutza
Postat pe 30 August 2009 15:11
La multzi ani Alecsutza,atat tzie cat tuturor celor care poarta numele de Alexandru/Alexandra......VA doresc sa aveti parte de tot ce va doriti....SI realizari cu dieta tzinuta:D.....VA poop!!
soul_lost
Postat pe 30 August 2009 18:52
iti multumesc pentru sustinere, si promit sa va tin la curent cu rezultatele mele, de exemplu azi dimineata m-am cintarit si am 80.6 kg....cred ca am fost fraiera ca am incercat toate felurile de diete...deocamdata vad ca la dieta cc am cele mai bune rezultate :~ 2kg in 3 zile ...bineeeeeeeeeeeeee!
te felicit pentru rezultatele de pina acum...tot mai putine "kile"!
si la sfirsit un "la multi ani"si tot ceea ce iti propui sa sa implineasca!
garbo000079
Postat pe 30 August 2009 19:25
mercy pentru incurajari si astept sa-mi spui rezultatele tale...pupam...
garbo000079
Postat pe 30 August 2009 20:56
Felicitari Garbo000079 pt realiazari.....iti doresc s-o tzii tot asha....eu sunt la a 11 zi din prima etapa....si cantaru mi-arata 4,5 kg date jos.....:d....va poop!!
soul_lost
Postat pe 30 August 2009 23:21
ma scuzati daca voi mai repeta ce s-o mai fi zis, dar eu 63 de pagini de diete nu citesc... sunt la tura 2 la dieta lui crisan, asa ca sa va impartasesc:

in prima tura am dat 15 kg... acu mai modest doar vreo 8, dar acu mi-am luat si suplimente de copil cuminte: ciocolata si inghetata am facut pauza un an intre ture. m-am ingrasat la un an dupa ce m-am lasat exact cu cat am slabit, pentru ca am inceput dieta aia minunata cu cartofi prajiti si hamburgeri de la mac. cine n-o stie s-o incerce.
am mai multe colege de servici care au tinut-o: una a slabit 20 de kg, una 10. deci se poate. vestea proasta e ca te tii slaba cat ai grija ce mananci. vestea buna e ca dupa 30 de ani toti barbatii fac burta si pana la 40 au sigur macar un inceput modest de chelie...
snowflake
Postat pe 30 August 2009 23:33
De la: snowflake, la data 2009-08-30 23:33:35ma scuzati daca voi mai repeta ce s-o mai fi zis, dar eu 63 de pagini de diete nu citesc... sunt la tura 2 la dieta lui crisan, asa ca sa va impartasesc:

in prima tura am dat 15 kg... acu mai modest doar vreo 8, dar acu mi-am luat si suplimente de copil cuminte: ciocolata si inghetata am facut pauza un an intre ture. m-am ingrasat la un an dupa ce m-am lasat exact cu cat am slabit, pentru ca am inceput dieta aia minunata cu cartofi prajiti si hamburgeri de la mac. cine n-o stie s-o incerce.
am mai multe colege de servici care au tinut-o: una a slabit 20 de kg, una 10. deci se poate. vestea proasta e ca te tii slaba cat ai grija ce mananci. vestea buna e ca dupa 30 de ani toti barbatii fac burta si pana la 40 au sigur macar un inceput modest de chelie...

erata: tura 2 inseamna ca am tinut odata toate cele 66 de zile, pauza un an si iar alea 66... sunt o eroina, arat bine, ma laud acu cat mai pot si mi-e pofta de cartofi prajiti...
snowflake
Postat pe 30 August 2009 23:35
Salut lumea veche...lumea noua:d...nu prea am mult timp dar raportez...inca 1.5 kg....incap in pantaloni:d ...am citit printre randuri ce s-a mai scris....multa bafta la toata lumea si s-auzim de bine :d ....revin sapt viitoare ... va pup
Lexutza
Postat pe 31 August 2009 15:33
Salutare tuturor si multa vointa pentru a tine dieta!
Am inceput dieta lui C C de ieri. Azi e a doua zi.
Mi-e bine deocamdata...sper sa nu ajung la zicala "foamea tampeste!!!".
Chiar inainte de a gasi acest topic am gasit un altul "cure de ingrasare". Doamneeeeee! Exista cate unii / unele care tipa dupa ajutor...sa se ingrase...o fi bine?
Va tin la curent. Daca nu voi intra in fiecare zi pentru a va spune ce fac si ce pasi am urmat, nu va faceti griji...dieta asta o voi tine sigur si pana la capat!
Asadar...start 31 august...end 4 noiembrie.
veverita_ucigasa
Postat pe 1 Septembrie 2009 13:44
Alecsutza, daca te-ai saturat si de apa cu lamaie, incearca ceaiurile. Gasesti la plafar sau la supermarketuri ceai de cirese, vanilie, aromate sau medicinale, ceai alb sau ceai verde cu scortisoara si vanilie. Foarte buneeeeee!
Iar cand mananci carne gandeste-te ce bine vei arata dupa toata dieta asta!
Ha! Eu sunt in a doua zi si incurajez. Ma vedeti voi mai incolo
Ah, am uitat sa zic. Asta noapte am adormit tarziu. Putina insomnie, acolo, cat sa simt.
Ieri dimineata am mancat 100 de gr de sunca de praga, la pranz inca 100 de gr si 1 ou fiert, iar seara mi-am fiert o pulpa de pui. Ce ciudat e gustul fara sare si fara ulei, fara legme, fara cartofi prajiti, fara muraturi...Daaaaaaaaaaaar AVEM VOINTA!
Astazi am preferat crenwustii: doi dimineata, doi la pranz si un ou fiert, iar diseara vad eu ce fac...nu pot sa mananc 5 mese pe zi...voi incerca. Daca mananc o bucatica de cascaval pot s-o consider o masaaaaa?
veverita_ucigasa
Postat pe 1 Septembrie 2009 14:05
buna dragele mele!
azi dimineata m-am cintarit si aveam 80,30 kg...vad ca am inceput sa dau jos mai incet...sau s-o fi obisnuit organismul cu cantitatea de alimente pe care o primeste?
iata ce meniu am avut azi: 4feliute de sunca sisi-07.30; 1 ou de tara-10.30; 1/2 piept de pui fiert-13.30; 100gr brinza topita-16.30;2 puplpe superioare de pui fierte-19.30.
sa vedem miine dimineta cit am....
va doresc succese si sa auzim numai de kile in minus
garbo000079
Postat pe 1 Septembrie 2009 15:23
Ciao tuturor!

Sunt la a doua tura de dieta CC anul acesta(am mai tinut-o in februarie-martie)si am reusit sa ma mentin pana luna trecuta la 60-61 kg de la 73.5 kg cat aveam in iarna la o inaltime de 1.58m.Dupa concediu am "pus" un pic am 62.5 kg si am reinceput dieta de ieri!Deci "colega de suferinta" cu veverita_ucigasa!Bafta tuturor care au inceput dieta de curand sau sunt cu ea pe sfarsite si...multe kg in minus!
Cristina
cris240775
Postat pe 1 Septembrie 2009 15:36
ale..

un LMA intarziat....

spor si bafta...
iasomia
Postat pe 1 Septembrie 2009 16:31
De la: veverita_ucigasa, la data 2009-09-01 14:05:00Alecsutza, daca te-ai saturat si de apa cu lamaie, incearca ceaiurile. Gasesti la plafar sau la supermarketuri ceai de cirese, vanilie, aromate sau medicinale, ceai alb sau ceai verde cu scortisoara si vanilie. Foarte buneeeeee!
Ah, am uitat sa zic. Asta noapte am adormit tarziu. Putina insomnie, acolo, cat sa simt.
Ieri dimineata am mancat 100 de gr de sunca de praga, la pranz inca 100 de gr si 1 ou fiert, iar seara mi-am fiert o pulpa de pui. Ce ciudat e gustul fara sare si fara ulei, fara legme, fara cartofi prajiti, fara muraturi...Daaaaaaaaaaaar AVEM VOINTA!
Astazi am preferat crenwustii: doi dimineata, doi la pranz si un ou fiert, iar diseara vad eu ce fac...nu pot sa mananc 5 mese pe zi...voi incerca. Daca mananc o bucatica de cascaval pot s-o consider o masaaaaa?

nu mai amesteca oul cu alte alimente
ramonaaaa
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:07
da poti considera o masa o bucatica de cascaval, si un cub de branza topita poti numi o masanu are imp sa gusti ceva

ramonaaaa
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:13
aaaaaaaaaa si nu zice nimic de sare ai voie ,bine nu in cant mare dar poti condimenta,uita-te in prima pagina ca acolo iti spune " ca sa citez o colega de suferinta " chiar TUT ce mai faci/?
ramonaaaa
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:14
BAFTA cris, atat tie cat si celor care au inceput akm:D....eu maine termin prima etapa 1:D....abia ast sa incep eteapa a doua:D......va poop si sunt alat de voi:*:* BAFTA.....
soul_lost
Postat pe 1 Septembrie 2009 23:15
De la: veverita_ucigasa, la data 2009-09-01 14:05:00Alecsutza, daca te-ai saturat si de apa cu lamaie, incearca ceaiurile. Gasesti la plafar sau la supermarketuri ceai de cirese, vanilie, aromate sau medicinale, ceai alb sau ceai verde cu scortisoara si vanilie. Foarte buneeeeee!

Am baut si ceaiuri, ca am primit de la o prietena dinala chinezesc, special pt dat jos chiar de la burta, caci eu acolo am cele mai mari probleme. Sper sa trec cu bine peste perioada de pauza si sa ma reapuc dupa 13 sept de dieta. Trebuie sa mai dau macar inca pe atata, pentru ca inca mai am de unde
Alecsutza
Postat pe 1 Septembrie 2009 23:36
Buna dimineata!
Deja m-am saturat de carne si au trecut doar 2 zile...Beau la apaaaaaaa cu lamaie si ceaiuri, eu care nu beam atat. Uh! Ce greu e pentru cei care nu mancau carne mai deloc
Cristina, uite ca o suferim in acelasi timp. Succes mult si nu cedaaaaaaaaaa!
Ma abtin sa ma pun pe cantar, abia luni voi face asta.
veverita_ucigasa
Postat pe 2 Septembrie 2009 08:09
Ok, ramonaaaa! asa o sa fac! multam!
veverita_ucigasa
Postat pe 2 Septembrie 2009 08:34
e de preferat cu cat mai putina sare sau deloc...
veverita_ucigasa
Postat pe 2 Septembrie 2009 08:36
Salutare tuturor! Am 69 kg, la o inaltime 1.63, si vreau sa slabesc 10 kg.As vrea sa incep aceasta dieta dar....cer un sfat....pot sa apara probleme de sanatate dupa? Te ingrasi inapoi dupa ce termini dieta? Cate kg? Atata carne nu face rau organismului?
lala_cri
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:17
Buna ziua tuturor !
Dupa "n" cautari pe "goag�l" cum bine spunea un domn care este pe pers fizica, am gasit acest topic.am citit ptr a mia oara reusitele unora...FELICITARI...incercarile, vointa si mai ales sustinerea membrilor acestui topic ptr reusitele personale si a altora...felicitari si ptr acest lucru. M-am hotarat sa ma alatur voua. AM NEVOIE DE VOI sa ma sustineti va rog ! Am 1.70 si 95 kg, asta dupa ce am dat 5 kg jos mancand doar fructe si legume. Nu mai pot continua asa ! Eu am mai plecat odata de la 100 kg si am ajuns la 70, insa, spre marea mea rusine am reajuns de unde am plecat...motivul...cum am inceput sa mananc normal si chiar sa gust in plus, intr-un an nu am constientizat ca schimbam garderoba din 2 in 2 nr. Acum, acum parca nu mai am puterea sa duc dietele pana la capat si simt ca am nevoie de sprijin. La prima mea dieta nu eram asa, acum, acum parca nu s-a declansat acel "clik" desi eu nu ma mai suport asa...stiu ca se poate. Cine nu a trecut prin lupta cu kg in plus nu va intelege la ce ma refer.
Sunt in ziua 3 de dieta CC. Destul de greu ptr ca mie imi plac fructele si chiar am devenit "dependenta"de ele. O intrebare va rog, daca beau "activia de baut cu fibre" in aceasta prima etapa, intra la alimente nepermise ?
Va multumesc si multa, multa vointa ptr a duce dieta pana la sfarsit ...acum eu incurajez
O zi buna tuturor, fara de pofte si excese!
Flori_Florina
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:57
Buna ziua tuturor! eu sunt nou pe forum si as dori foarte mult sa slabesc cu ajutorul acestei diete si totodata sa am parte de sustinerea voastra daca se poate dat fiind faptul ca am trecut prin destul de multe diete esuate. Sper sa ma acceptati si pe mine in cercul vostru si asa ne vom putea sustine reciproc. O singura intrebare : la dieta CC este permisa painea? daca da...in ce cantitati? Eu nu am gasit nicaieri referinte la paine sau alte produse de panificatie.
Va multumesc anticipat si succes tuturor celor care tin dieta!
garbo046264
Postat pe 2 Septembrie 2009 12:21
Buna Alecsutza ! Chiar am urmarit etapele tale de dieta.A fost unul din motivele care m-au impulsionat sa incep aceasta dieta si sa ma inscriu si pe forum. Felicitari ptr vointa si kg pierdute. Stiu ca ai inceput-o parca pe 1 iulie, ai dus-o pana la final si acum vrei sa reincepi dieta. ...bravo tie! O rugaminte. Si eu cea mai mare problema o am la burta si spuneai despre un ceai da slabit chinezesc. Are efecte ? Stiu ca este doar adjuvant dar sunt f bune din cate am auzit. Ai putea sa-mi spui te rog, daca este vb despre acel ceai chinezesc in ambalaj maro, luat de la plafar ? Asta ca sa nu dau nume ptr reclama, probabil nu avem voie . Chiar asi face ceva in plus ptr a da jos burta.
Flori_Florina
Postat pe 2 Septembrie 2009 12:25
De la: Flori_Florina, la data 2009-09-02 12:25:39Buna Alecsutza ! Chiar am urmarit etapele tale de dieta.A fost unul din motivele care m-au impulsionat sa incep aceasta dieta si sa ma inscriu si pe forum. Felicitari ptr vointa si kg pierdute. Stiu ca ai inceput-o parca pe 1 iulie, ai dus-o pana la final si acum vrei sa reincepi dieta. ...bravo tie! O rugaminte. Si eu cea mai mare problema o am la burta si spuneai despre un ceai da slabit chinezesc. Are efecte ? Stiu ca este doar adjuvant dar sunt f bune din cate am auzit. Ai putea sa-mi spui te rog, daca este vb despre acel ceai chinezesc in ambalaj maro, luat de la plafar ? Asta ca sa nu dau nume ptr reclama, probabil nu avem voie . Chiar asi face ceva in plus ptr a da jos burta.

Flori e un ceai luat de pe strada de chinezi din Torino. Pff, are cuita rosie si e o tipa cu un centimetru in jurul taliei. Cred k ar trebui sa se gaseasca si in alte tari unde exista comunitate de chinezi si magazine de gen. Eventual, daca ai rude in strainatate, roaga sa iti ia.
Alecsutza
Postat pe 2 Septembrie 2009 13:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dieta mea 25 De la: garbo225639 1 Februarie 2012 19:15
dieta de 13 zile ... pt schimbare de metabolism 65 De la: iulia__ 8 Iunie 2017 14:13
Topikul oamenilor cinstiti si sinceri 81 De la: fleurdelis 16 Aprilie 2010 08:32
Dieta Bariatrix 1 De la: garbo_1706 6 Aprilie 2012 16:34
UN OUTLET LA INDEMANA ORICUI 1 De la: bellamy 5 Ianuarie 2011 09:20
Setari Cookie-uri