De la: Alecsutza, la data 2009-09-02 13:28:50De la: Flori_Florina, la data 2009-09-02 12:25:39Buna Alecsutza ! Chiar am urmarit etapele tale de dieta.A fost unul din motivele care m-au impulsionat sa incep aceasta dieta si sa ma inscriu si pe forum. Felicitari ptr vointa si kg pierdute. Stiu ca ai inceput-o parca pe 1 iulie, ai dus-o pana la final si acum vrei sa reincepi dieta. ...bravo tie! O rugaminte. Si eu cea mai mare problema o am la burta si spuneai despre un ceai da slabit chinezesc. Are efecte ? Stiu ca este doar adjuvant dar sunt f bune din cate am auzit. Ai putea sa-mi spui te rog, daca este vb despre acel ceai chinezesc in ambalaj maro, luat de la plafar ? Asta ca sa nu dau nume ptr reclama, probabil nu avem voie . Chiar asi face ceva in plus ptr a da jos burta. Multumesc frumos ptr raspuns ! O seara buna ! |
||
Flori_Florina Postat pe 2 Septembrie 2009 15:39 |
||
---|---|---|
te felicit pentru faptul ca te-ai hotarit sa incepi aceasta cura...te sustin cu orice imi sta in putinta: sfaturi, urari, experienta eu am luat in 9 ani 16.5 kg...si ma deranjeaza f mult...insa am avut si probleme de sanatate...fibrom, atacuri de panica, tahicardie...si in consecinta am hotarit ca nu se mai poate... dupa ce am vazut si am citit despre experientele multora in legatura cu dieta cc, am zis ca mai rau decit sa fiu grasa nu are ce sa imi faca... am inceput pe 27 aug si aveam 82,5kg...azi cind am ajuns in a 7 a zi ...m-am cintarit dimineata si aveam fix 80 kg...deci functioneaza...asa cum zice o reclama astept sa-mi zici ce rezultate ai si cum te simti... pupam toate fetele si toti baieti care au vointa... |
||
garbo000079 Postat pe 2 Septembrie 2009 15:40 |
||
De la: Alecsutza, la data 2009-09-02 13:28:50De la: Flori_Florina, la data 2009-09-02 12:25:39Buna Alecsutza ! Chiar am urmarit etapele tale de dieta.A fost unul din motivele care m-au impulsionat sa incep aceasta dieta si sa ma inscriu si pe forum. Felicitari ptr vointa si kg pierdute. Stiu ca ai inceput-o parca pe 1 iulie, ai dus-o pana la final si acum vrei sa reincepi dieta. ...bravo tie! O rugaminte. Si eu cea mai mare problema o am la burta si spuneai despre un ceai da slabit chinezesc. Are efecte ? Stiu ca este doar adjuvant dar sunt f bune din cate am auzit. Ai putea sa-mi spui te rog, daca este vb despre acel ceai chinezesc in ambalaj maro, luat de la plafar ? Asta ca sa nu dau nume ptr reclama, probabil nu avem voie . Chiar asi face ceva in plus ptr a da jos burta. Multumesc frumos ptr raspuns ! O seara buna iti doresc ! |
||
|
||
Flori_Florina Postat pe 2 Septembrie 2009 15:41 |
||
De la: garbo000079, la data 2009-09-02 15:40:28 te felicit pentru faptul ca te-ai hotarit sa incepi aceasta cura...te sustin cu orice imi sta in putinta: sfaturi, urari, experienta Multumesc frumos ptr raspuns si mai ales ptr sustinere ! Voi tine la curent cu stadiul dietei Bravo si la cat mai multe kg pierdute . |
||
Flori_Florina Postat pe 2 Septembrie 2009 15:47 |
||
Ciao tuturor! Bafta celor care au inceput dieta sau care vor sa o inceapa in curand! La prima pagina se specifica foarte clar:doar proteine in prima etapa(2 saptamani) adica doar :carne,branzeturi grase,ou.NU E VOIE ACTIVIA!!!!Lactate o sa urmeze in alta etapa!Si nici paine nu e voie!!!!!!Nici paste fainoase.De ce nu cititi ce scrie la prima pagina?????Stiu ca toti ar dori sa gaseasca o "portita" sa mai manance cate ceva din ceea ce erau obisnuiti sa manance dar asta e...E greu dar merita!!!Cand apar rezultatele toti ne bucuram.... Gata cu paranteza! Va pup Cristina |
||
cris240775 Postat pe 2 Septembrie 2009 15:53 |
||
De la: garbo046264, la data 2009-09-02 12:21:25Buna ziua tuturor! eu sunt nou pe forum si as dori foarte mult sa slabesc cu ajutorul acestei diete si totodata sa am parte de sustinerea voastra daca se poate dat fiind faptul ca am trecut prin destul de multe diete esuate. Sper sa ma acceptati si pe mine in cercul vostru si asa ne vom putea sustine reciproc. O singura intrebare : la dieta CC este permisa painea? daca da...in ce cantitati? Eu nu am gasit nicaieri referinte la paine sau alte produse de panificatie. Buna ziua ! Si eu sunt noua pe acest forum si totodata la inceputul dietei CC. Sunt in ziua 3 a primei etape. Referitor la intrebarea ta, nu ai voie sa mananci paine. La prima pagina se regaseste dieta in integime, cu tot ce ai voie si ce nu , insa, am sa dau un copy-paste aici. In ceea ce priveste sustinerea, pot sa=ti spun ca din ce am citit ( si crede-ma am citit muuulte pagini de pe acest topic) aici sunt oameni minunati ...chiar si mie mi-au raspuns mai repede decat ma asteptam la mesaj. Sunt persoane care au trecut prin etapele de inceput ale dietei, sunt altele care au terminat dieta cu rezultate foarte bune si care sustin si pe altii spre rezultate si vorbesc din propriile lor experiente si rezultate. Sunt "veteranii" acestui forum si "noi" noi incepatorii care suntem cu totii aici ptr a ne sustine printre altele. Asa ca bine ai venit si tu si te asteptam cu intrebari si mai ales cu rezultate in urma deciziei. |
||
Flori_Florina Postat pe 2 Septembrie 2009 16:00 |
||
De la: cris240775, la data 2009-09-02 15:53:07Ciao tuturor! Multumesc frumos, am inteles ! FARA ACTIVIA...am recitit prima pagina Intr-adevar, banuiam ca nu trebuie doar ca ma minteam pe mine ca poate nu-i chiar ceva asa rau cu o activia. Am inteles....Multumesc! |
||
Flori_Florina Postat pe 2 Septembrie 2009 16:06 |
||
Cu placere Flori!Si pentru alte intrebari va stau la dispozitie! Multe kg in minus va doresc!!!! Cristina |
||
cris240775 Postat pe 2 Septembrie 2009 16:28 |
||
Buna tuturor, In primul rand vreau sa urez bafta celor care tin dieta si sa le felicit pe fetele care au reusit sa scape de kilogramele in plus. Ma alatur voua in lupta cu grasimutza, pentru ca unde-s multi puterea creste. Sunt in ziua 3 de CC si nu am slabit deloc!! Vreau sa slabesc 20 de kg si nu ma las. Voi, cele care tineti dieta, cand ati vazut primul kg minus pe cantar? Va pup si spor la slabit. |
||
lumy_lumy Postat pe 3 Septembrie 2009 00:39 |
||
De la: Flori_Florina, la data 2009-09-02 16:00:05De la: garbo046264, la data 2009-09-02 12:21:25Buna ziua tuturor! eu sunt nou pe forum si as dori foarte mult sa slabesc cu ajutorul acestei diete si totodata sa am parte de sustinerea voastra daca se poate dat fiind faptul ca am trecut prin destul de multe diete esuate. Sper sa ma acceptati si pe mine in cercul vostru si asa ne vom putea sustine reciproc. O singura intrebare : la dieta CC este permisa painea? daca da...in ce cantitati? Eu nu am gasit nicaieri referinte la paine sau alte produse de panificatie. Iti multumesc pentru raspuns si sper sa ne auzim zilnic numai cu vesti bune si rezultate uimitoare! Bafta in continuare si la mai mare! |
||
garbo046264 Postat pe 3 Septembrie 2009 02:54 |
||
Buna dimineata! Bine ai venit, Flori! Bine ati venit, tuturor, in clubul doritoarelor / doritorilor de kg pierdute. Cred ca aici vom gasi incurajarea si sprijinul pentru a tine aceasta dieta si mai mult ca sigur ca vom reusi. Aveti incredere in voi! Pupici. |
||
veverita_ucigasa Postat pe 3 Septembrie 2009 08:41 |
||
De la: veverita_ucigasa, la data 2009-09-03 08:41:19Buna dimineata! Buna dimineata si bine te-am re/gasit pe aici ! Intr-adevar, est elocul potrivit pt rsustinere. Aseara, in jurul orei 22:00 ma razbise o foameee si nici nu puteam intra pe net sa mai citesc reusitele unor de aici ( asta ma stimuleaza in principiu) , asa ca am luat revista quelle si daca nu am vazut numai costume de toamna superbe, rochii.. nu mai spun.. si din dorinta de a putea si eu sa comand ceva de acolo si mai ales de a se aseza frumos pe mine, am uitat si de foame si de tot. Multa bafta tuturor ... |
||
Flori_Florina Postat pe 3 Septembrie 2009 10:02 |
||
De la: garbo046264, la data 2009-09-03 02:54:47De la: Flori_Florina, la data 2009-09-02 16:00:05De la: garbo046264, la data 2009-09-02 12:21:25Buna ziua tuturor! eu sunt nou pe forum si as dori foarte mult sa slabesc cu ajutorul acestei diete si totodata sa am parte de sustinerea voastra daca se poate dat fiind faptul ca am trecut prin destul de multe diete esuate. Sper sa ma acceptati si pe mine in cercul vostru si asa ne vom putea sustine reciproc. O singura intrebare : la dieta CC este permisa painea? daca da...in ce cantitati? Eu nu am gasit nicaieri referinte la paine sau alte produse de panificatie. Ai inceput dieta ? La ce zi esti ? |
||
Flori_Florina Postat pe 3 Septembrie 2009 10:03 |
||
buna lumy, la mine a functionat din prima zi... incearca sa fii cit mai stricta cu papa si sa maninci la ore fixe...cit de cit... eu de ex am asa 7.30; 10.30; 13.30; 16.30; si ultima masa 19.30... asa ca incearca sa maninci cit mai putin si sa ai 5 mese obligatoriu.... iar cu miscarea...mergi cit poti si unde poti pe jos... sa ma tin la curent cu rezultatele...pupici |
||
garbo000079 Postat pe 3 Septembrie 2009 17:56 |
||
salut, ador ,tut ,alexuta etc. unde sunteti fetelor imi este dor de voi(scuze pt celelalte nume). As vrea sa stiu cand pot repeta dieta ca eu mi-am cam batut joc de ea. Nu stiu cat sa fac pauza , daca imi poate spune cineva. Am obs ca e cineva care a reluat dar are distanta un an . Tut u ai idee? Tut u sti pe cineva? |
||
ramonaaaa Postat pe 3 Septembrie 2009 19:55 |
||
De la: ramonaaaa, la data 2009-09-03 19:55:01salut, ador ,tut ,alexuta etc. unde sunteti fetelor imi este dor de voi(scuze pt celelalte nume). As vrea sa stiu cand pot repeta dieta ca eu mi-am cam batut joc de ea. Nu stiu cat sa fac pauza , daca imi poate spune cineva. Am obs ca e cineva care a reluat dar are distanta un an . Tut u ai idee? Salut Ramo!Sunt si eu prin preajma dragutzo,doar ca nu am prea apucat sa intru ieri si astazi,pana acum. Oricum,vreau sa declar ca abia astept sa treaca perioada de pauza , sa incep in forta din 14 septembire!!!Cine ma insoteste pe drumul slabitului timp de 2 luni, incapand cu 14 septembrie?Bineinteles,cine nu s-a apucat deja... Mult succes tuturor si ma declar alaturi de voi toate! Pupici! |
||
Alecsutza Postat pe 3 Septembrie 2009 20:56 |
||
ale, ti-am zis LMA,da' vaz ca te doare-n fleasca,vezi? d-aia n- are ursu' coada... hai ca m-am distrat... |
||
iasomia Postat pe 3 Septembrie 2009 21:15 |
||
De la: iasomia, la data 2009-09-03 21:15:12ale, Am vazut ca mi-ai zis LMA...Multumesc, doar ca am vazut mai tarziu si mnah! |
||
Alecsutza Postat pe 4 Septembrie 2009 19:08 |
||
Buna dimineata! Ce mai faceti? Cum merge dieta? Mai rezistati? Eu sunt in a sasea zi de carne. Am o senzatie tare proasta. Gura uscata sau amara, cu toate ca am baut apa cu lamaie, ceaiuri... Ma gandeam sa inlocuiesc a doua saptamana de carne cu fructe si legume. Oare are ceva? Please, heeeeeeeeeeelp! Cei care ati tinut dieta pana la capat, cum ati rezistat 2 saptamani cu carne? Deja cand ma gandesc la carne mi se apleaca. Asta e si ideea? Sa mananci din ce in ce mai putin sau aproape deloc? Nu cred ca e tocmai ok...bine, eu nu prea sunt "iubitoare" de mezeluri si gratare, prefer fructele si legumele. Va astept cu sfaturi. Multumesc! |
||
veverita_ucigasa Postat pe 5 Septembrie 2009 10:01 |
||
De la: veverita_ucigasa, la data 2009-09-05 10:01:25Buna dimineata! Ciao!Incearca sa mananci dimineata ou fiert,apoi mezeluri,apoi carne ,a patra masa cascaval sau alta branza fermentata si seara peste.Carnea si pestele gatite in tigaie sau la cuptor in multa zeama de lamaie si ierburi aromatice.Hai ca trece repede si a doua saptamana .Multe kg in minus! |
||
alina_tarta Postat pe 5 Septembrie 2009 17:42 |
||
EU am trecut de etpa 1 si la fel ka tine patzeam....dar am rezistat...in ultima sapt incepusem sa mananac f putin...deja simteam ka nu mai pot!! NU TE LASA | ||
soul_lost Postat pe 5 Septembrie 2009 22:21 |
||
ale.. lasa mami nu conteste.. te-am intrebat asa de amoru' artei,faceam gimnastica.... |
||
iasomia Postat pe 5 Septembrie 2009 22:35 |
||
De la: iasomia, la data 2009-09-05 22:35:50ale.. Ok, dragutzo! Pupici |
||
Alecsutza Postat pe 6 Septembrie 2009 01:34 |
||
De la: alina_tarta, la data 2009-09-05 17:42:09De la: veverita_ucigasa, la data 2009-09-05 10:01:25Buna dimineata! Neata! Multumesc pentru sprijiiiiiiiiin...incep sa mananc din ce in ce mai putin....consider o masa o bucatica de ceva. Ma tin tare. Abia astept sa scap si de saptamana asta. |
||
veverita_ucigasa Postat pe 6 Septembrie 2009 08:15 |
||
De la: soul_lost, la data 2009-09-05 22:21:43EU am trecut de etpa 1 si la fel ka tine patzeam....dar am rezistat...in ultima sapt incepusem sa mananac f putin...deja simteam ka nu mai pot!! NU TE LASA Buna! Nu ma las, nu ma laaaaaaaaaaas! Acum caut in magazine tot felul de ceaiuri...am trecut de la cautat inghetata si fursecuri la cautat ceaiuri...e un lucru bun, nu crezi? Incep sa simt ca scad in greutate, dupa lucruri sau pur si simplu ma uit in oglinda. Abia maine ma cantaresc. Sunt asa curioasaaaaa... Cate kg ai pierdut? Ah, vreau sa spun ca n-am facut cine stie ce sport, insa am mers pe jos mai mult si cu toata carnea mancata, ma simteam slabita. Probabil ca mi-a scazut glicemia pentru ca de la zahar si dulciuri am trecut brusc pe zaharina. Ce fericire ca ai scapat de etapa asta. Mananca si pentru mine un maaaaaaaar, te rooooooog. Ah, pana acum n-am poftit la mere sau morcovi! Iti dai seama? Succes si fie sa ajungi la greutatea pe care ti-o doresti! |
||
veverita_ucigasa Postat pe 6 Septembrie 2009 08:20 |
||
neatza dragutza, am slabit 5 kg pana akm.....multumesc multumesc.....ma bukur ka ne sprijinim una pe alta....BAfta si tzie in continuare!!! | ||
soul_lost Postat pe 6 Septembrie 2009 11:53 |
||
De la: soul_lost, la data 2009-09-06 11:53:49neatza dragutza, am slabit 5 kg pana akm.....multumesc multumesc.....ma bukur ka ne sprijinim una pe alta....BAfta si tzie in continuare!!! wow! ce tare! 5 kg in 2 saptamani! felicitari! zilele astea te vei vitaminiza cu legume si fructe...tine-o tot asa! |
||
veverita_ucigasa Postat pe 6 Septembrie 2009 12:09 |
||
pt zeul ar ce trebuie sa faci este urmatorul progrem:mananci din 2 in 2ore piep de pui,salate,dar cantitatea sa nu depaseasca cat poti tine in causul palmei si 2 ore de banda pe zi la sala dar nu alergare ci mers relativ rapid.Incepi cu o ora de banda si cresti timpul pana la 3 ore.Eu am slabit 25kg in 3 luni si am probleme cu coloana.MULT NOROC | ||
angelito80 Postat pe 6 Septembrie 2009 15:13 |
||
Dar daca mananci doar un mic dejun sarac si o pranzo-cina(pe la 4)tot echilibrata,apoi alergi o ora prin parc....nu e bine? Daca mancam din 2 in 2 ore e normal sa ne ingrasam. |
||
eva_sweet Postat pe 6 Septembrie 2009 15:21 |
||
Va recomand eu un produs care alaturi de o dieta nu foarte drastica (fara grasimi,dulciuri,paste fainoase si putina miscare)veti slabi garantat si cel mai important va veti simti fff bine. Produsul se numeste Re-code si mai multe informatii gasiti pe site-ul www.re-code.ro sau la nr de telefon 021.527.24.00 Multa bafta!!! |
||
garbo032447 Postat pe 6 Septembrie 2009 17:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Alimente care aduc buna dispozitie | 38 | De la: preciouss 28 Februarie 2010 10:59 |
Regimul cretan | 20 | De la: sunshinelila 21 Februarie 2015 08:30 |
Dieta in afectiunile cardiovasculare | 2 | De la: eu_geminy 2 Noiembrie 2010 11:05 |
|
||
o dieta fara dieta | 1 | De la: garbo160389 14 August 2011 16:37 |
mariana39 | 7 | De la: pik_nik 21 Iunie 2009 20:49 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice