Dieta lui Catalin Crisan

ale...

nu uitati un lucru,daca v-a luat de ex 7 luni ca sa puneti slana pe voi,dati-va tot atat timp ca sa slabiti,nu fiti nerabdatoare..si mai ales, suiti-va pe cantar doar o data pe saptamana.

bafta!

cand va apuca tristetea,si va cheama amandina:"vinooo!vinoooo!ia-ma, baga-ma pe gat!"

beti un pahar cu apa!

si ale,

bafta!
hai ca se poate...
iasomia
Postat pe 6 Septembrie 2009 17:52
dar sunt la a 5 zi din etapa a doua:).....am trecut iar la carne :((.......u la a cata zi esti?.....poop!!!
soul_lost
Postat pe 6 Septembrie 2009 18:17
Ciao!
A trecut o saptamana de dieta si am "dat jos" 1.5 kg.E jumatate fata de cat am reusit sa slabesc atunci cand am tinut dieta prima data .Sper ca macar de acum inainte sa dau cate 1 kg pe saptamana cum s-a intamplat la prima tura de dieta CC!Tu veverita cum stai?
Bafta tuturor si multe kg in minus!!!Sa auzim doar de rezultate bune!!!!
Va pup !
Cristina
cris240775
Postat pe 7 Septembrie 2009 16:11
De la: cris240775, la data 2009-09-07 16:11:51Ciao!
A trecut o saptamana de dieta si am "dat jos" 1.5 kg.E jumatate fata de cat am reusit sa slabesc atunci cand am tinut dieta prima data .Sper ca macar de acum inainte sa dau cate 1 kg pe saptamana cum s-a intamplat la prima tura de dieta CC!Tu veverita cum stai?
Bafta tuturor si multe kg in minus!!!Sa auzim doar de rezultate bune!!!!
Va pup !
Cristina

Buna ziua, buna ziuaaaaaaaaa!
Ce zi minunata! Azi m-am cantarit: am cu 2 kg mai putin! Uraaaaaaa!
Sunt la a opta zi de carne...Doamne, cat astept zilele in care sa mananc legume si fructe...si nu stiu daca ati observat, dar fructe ai voie sa mananci doar 500 de gr / zi, doar legumele sunt la discretie (in afara de cele specificate acolo ca nu ai voie)...Imi si facusem planul sa mananc fructe cu kilogramele...am observat ca nu s-a spus nimic de pepene galben sau rosu, de banane...stiam ca au destul zahar si ca de obicei sunt interzise in dietele de slabit.
Voi ce spuneti?
Pup si cat mai putine kilograme!

Veve
veverita_ucigasa
Postat pe 7 Septembrie 2009 16:31
Ceau fetele, baietii..

Sunt si eu noua pe aici.. de fapt va citesc de mult mesajele dar nu am avut curajul sa postez inca..
Am inceput si eu azi aceasta dieta..sper sa am vointa suficienta sa o si termin. Mie cam asta imi lipseste
Poate reusesc cu ajutorul vostru.. Ar trebui sa slabesc vreo 15 kg.

Si sper sa postez cum trebuie ca-mi cam prind urechile pe forumurile astea..
White_lily
Postat pe 8 Septembrie 2009 14:44
Ciao!

Felicitari veve!Inca 6 zile si gata cu carnea!Si eu abia astept ca nu-mi mai vine sa mananc nimic...Pregatesc mancare pentru fetita mea de 1 an si 7 luni si parca am mustrari de constiinta si pentru lingurita pe care o gust sa vad daca e bun ce-i dau sa pape...In rest nimic iesit din comun,nu am stari de lesin,de greata e totul in regula.
Bafta tuturor si kg multe in minus!
cris240775
Postat pe 8 Septembrie 2009 15:21
Doamneee,

chestii d-astea atat de incisive sunt indicate in cazurile de obezitate,va dati metabolismul peste cap,eu in 2 saptamani am scazut 5 cm in talie.

doar asa:fara dulciuri,fara paine...portie mica,miscare multa....

daca nu aveti f multe kg in plus nu va biciuti organismul in halul asta,sanatatea nu prea se intoarce inapoi...

vointa si rabdare....
iasomia
Postat pe 8 Septembrie 2009 15:45
Ai dreptate floricica ! Si mancatul seara tarziu nu e in regula ....
blanca
Postat pe 8 Septembrie 2009 16:18
blanche,

eu mananc la ora 19,apoi ies la o plimbare de o ora..in pas vioi...

nici sa mananci la ora 17-18 ,(cum fac unele) ,ultima masa.. si sa te perpelesti toata noaptea de foame,nu e ok.

nesomnul duce la slabirea sistemului nervos,incepi sa faci urat...
iasomia
Postat pe 8 Septembrie 2009 16:24
Iasomio, ultima mea masa e la 17.30-18...Sincer iti spun. Si vreau sa iti spun ca asa m-amobisnuit de mi se dace rau daca mananc dupa acea ora. Nici sa beau un freash sau ceva cand ies in oras nu prea mai pot. Deabia un anumit fresh de mere, cafea, ceai si apa mai pot bea.
Alecsutza
Postat pe 8 Septembrie 2009 16:36
eu zic tarziu asaa pe la 22.
dar ai dreptate .
blanca
Postat pe 8 Septembrie 2009 16:38
ale,

mami,daca nu ti-e foame peste noapte, e ok....

eu ma perpeleam rau,sunt si mancacioasa ca la balamuc,nu mananc mult.. da' hapai numa' ce-mi place...asa ca o nesatula...
iasomia
Postat pe 8 Septembrie 2009 16:39
De la: cris240775, la data 2009-09-08 15:21:00Ciao!

Felicitari veve!Inca 6 zile si gata cu carnea!Si eu abia astept ca nu-mi mai vine sa mananc nimic...Pregatesc mancare pentru fetita mea de 1 an si 7 luni si parca am mustrari de constiinta si pentru lingurita pe care o gust sa vad daca e bun ce-i dau sa pape...In rest nimic iesit din comun,nu am stari de lesin,de greata e totul in regula.
Bafta tuturor si kg multe in minus!

Multumeeeeesc!
Ieri am avut doar 2 mese: 1 pulpa de pui fiarta, 1 crenwusti si 3 feliute de pastrama de porc.
Pana la ora asta n-am mancat nimic, nici n-am avut cand, dar nici nu-mi e foame...la naiba, azi voi avea doar 1 masa...
Succes celor nou veniti si vointa multa!
veverita_ucigasa
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:04
BUn venit in grupul nostru white......suntem aici pt a ne sprijinii una pe alta....Bafta la lupta cu kg!!
soul_lost
Postat pe 9 Septembrie 2009 01:09
nu va luptati cu kilogramele! puneti-le jos!
LILO
Postat pe 9 Septembrie 2009 01:12
De la: iasomia, la data 2009-09-08 16:39:19ale,

mami,daca nu ti-e foame peste noapte, e ok....

eu ma perpeleam rau,sunt si mancacioasa ca la balamuc,nu mananc mult.. da' hapai numa' ce-mi place...asa ca o nesatula...

Si eu sunt pofticioasa si imi place sa mananc dar cand am vazut ce bine e sa fi cu 17 kile mai slaba...nici nu m-am mai gandit ca as putea manca asa cum am mancat inainte.
Alecsutza
Postat pe 9 Septembrie 2009 11:01
ale,

bravo,mami..bravo.....

fetele care folositi pilule,ia uitat-va acilea...

http://dieta.ele.ro/Super-Slim-un-pericol-pentru-sanatatea-ta_--a7294.html
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2009 11:21
am citit da...eu nu inteleg ce vrei sa spui acuma, k-o sa murim?? nu fac comentarii pe garbo depsre asta..daa... cum si eu ma simt cam plinuta, am bagat si eu din astea! si nu pot sa zic..cum ma simt
fleur_de_lis
Postat pe 9 Septembrie 2009 11:27
N-as mai folosi pastile de slabit pentru nimic in lume! Sa stiu ca raman balonas toata viata! Mi-am distrus tot organismul... Mai ales ca le-am luat cand eram in plina perioada de crestere!
Alecsutza
Postat pe 9 Septembrie 2009 18:57

buna seara tuturor!
nu ma mai intraba si pe mine nimeni nimic???/
azi a fost ultima zi de carne din etapa i
de miine incep cele 3 zile de legume si fructe....
m-am cintarit dimineata si am 79kg...deci am slabit 3,5 kg... ...cam putin stiu...dar sa speram ca acu ca a inteles care va fii combustibilul pentru dinsul...va incepe sa consume din grasimile dupa burta...
ah! va rog spuneti-mi si mie cum aflu cite minute sa las legumele la steamer....de ex. ciupercile, morcovii, brocoli, telina, fasolea verde, ardei,dovlecel...si altele!pls
in rest...multe kile date jos si bafta si sanatate tuturor mariilor si anelor...
garbo000079
Postat pe 9 Septembrie 2009 20:16
Multumesc soul

Am si eu o intrebare: e normal sa-ti fie sete in continuu?? Ieri am baut cel putin 4 l de apa..
In rest pare ok. Sper sa ma tina.. ma bazez pe sustinerea voastra..
White_lily
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:33
si mie la fel imi este sete.....mai ales in perioada de carne mi-a fost.....de astazi am trecut la etapa a 3- a.....ce branzeturi nefermentate ati mankat voi fetelor, cele care ati trecut de etpa asta sau kiar ati terminat regimu....va rog mult.....va poop
soul_lost
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:06
Buna fetelor, am terminat "epopeea celor 66 de zile". Rezultatele sunt multumitoare: 13 kg. Am slabit insa mult pe forme. In curand am sa fac si analize....sper sa nu-mi fi dereglat prea mult organismul. In tot acest timp am incercat sa mananc cat mai regulat si cat mai mult posibil pt ca metabolismul sa nu fie incetinit. Am si consumat multe lichide, am facut dans de societate, am mers pe joc, am facut electrostimulare, parafango si masaj (din octombrie am slabit 24 kg in total). Luni plec in concediu...Eu una, desi este necesar sa mai slabesc, nu am sa mai tin aceasta dieta....m-am "indragostit" de stilul de viata descris de Montignac. Desi nu este atat de rapid, este cu mult mai echilibrat...l-am mai incercat si are rezultate de durata....dar este un stil de viata...Aceasta dieta m-a ajutat sa fiu mai disciplinata.
Va urez succes, mancati la toate cele 3 mese principale si cele doua gustari cat mai mult posibil, beti lichide, faceti miscare....merita sa te simti bine in pielea ta. Acum nici nu-mi mai amintesc cat m-am chinuit....ma bucur de rezultate.
Ursoaica
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:31
De la: soul_lost, la data 2009-09-10 14:06:23si mie la fel imi este sete.....mai ales in perioada de carne mi-a fost.....de astazi am trecut la etapa a 3- a.....ce branzeturi nefermentate ati mankat voi fetelor, cele care ati trecut de etpa asta sau kiar ati terminat regimu....va rog mult.....va poop

Ciao! Branzeturi nefermentate:mozzarella,ricotta,branza proaspata de vaci,branza tartinabila Philadelphia.Spor la dieta si muuuuuulte kg in "-" !
alina_tarta
Postat pe 11 Septembrie 2009 19:16
Buna seara fetelor!:)
Nu cred ca mancatul prea devreme sau prea tarziu in noapte ar contribui la acumularea kg in vreun fel....consider ca surplusul acumulat difera de la organism la organism...depinde de arderi,de linistea mentalului,de stres,sau de afect.Nu o anume reteta care -i este benefica unui tip de organism,poate da rezultate pt un altul...parerea mea!
rosioara61
Postat pe 11 Septembrie 2009 19:24
ms mult alina....am aflat si eu intr-un final...ms orikm....
soul_lost
Postat pe 11 Septembrie 2009 22:09
salutare ,alina cam cand poti relua dieta?
ai idee?
alexuta si eu ma gandeam ca treb sa fac ceva ca ma ingras rau sapt asta cred ca am luat 2kg ca popa. ma bag de maine asa ca ...........vb
ramonaaaa
Postat pe 13 Septembrie 2009 12:59
De la: Alecsutza, la data 2009-09-03 20:56:28
De la: ramonaaaa, la data 2009-09-03 19:55:01salut, ador ,tut ,alexuta etc. unde sunteti fetelor imi este dor de voi(scuze pt celelalte nume). As vrea sa stiu cand pot repeta dieta ca eu mi-am cam batut joc de ea. Nu stiu cat sa fac pauza , daca imi poate spune cineva. Am obs ca e cineva care a reluat dar are distanta un an . Tut u ai idee?
Tut u sti pe cineva?

Salut Ramo!Sunt si eu prin preajma dragutzo,doar ca nu am prea apucat sa intru ieri si astazi,pana acum. Oricum,vreau sa declar ca abia astept sa treaca perioada de pauza , sa incep in forta din 14 septembire!!!Cine ma insoteste pe drumul slabitului timp de 2 luni, incapand cu 14 septembrie?Bineinteles,cine nu s-a apucat deja...
Mult succes tuturor si ma declar alaturi de voi toate! Pupici!

am tat asa ca sa nu cumva sa ma pierzi . alexuta sa nu ma lasi sa cad iar in patima dulciurilor a trisarii sa ma certi rau si sa imi reamintesti ce bine ma simteam , si ce lucruru puteam sa imbrac , da draguta ca mie imi trebuie chelfaneala, data trecuta ador cu tut ma trageau de atentie, ca eu nu pot sa tin si daca trisez zic , ma torn singura TE ROG AJUTA_MA
ramonaaaa
Postat pe 13 Septembrie 2009 13:04
ramonaaa....mami...nu ai nevoie de noi sa te chelfanim....tu esti singura care trebuie sa aibe putere si sa nu pape ce nu trebuie....in mintea ta trebuie sa fie totul si trebuie sa te auto-analizezi si sa te auto-certi....
tutankhamon
Postat pe 13 Septembrie 2009 13:27
De la: ramonaaaa, la data 2009-09-13 12:59:37salutare ,alina cam cand poti relua dieta?
ai idee?
alexuta si eu ma gandeam ca treb sa fac ceva ca ma ingras rau sapt asta cred ca am luat 2kg ca popa. ma bag de maine asa ca ...........vb

Ciao,Ramonaaaa! eu am reluat dieta dupa cca 20 de zile dar am tinut-o doar pe jumatate a doua oara fiindca au inceput concediile.Dar si dupa aceea am mancat aceleasi produse combinate cum zice dieta.Gaseste-ti o preocupare care sa-ti ocupe timpul sa nu cazi prada tentatiilor ca si data trecuta.Spor la kg in minus!
alina_tarta
Postat pe 13 Septembrie 2009 17:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pastile pentru Slabit din celule STEM ??? 4 De la: tutankhamon 3 Octombrie 2009 20:58
Dieta : miscare 23 De la: ellyse83 6 Ianuarie 2010 10:54
dieta 9/9 25 De la: garbo072499 8 Decembrie 2009 11:45
Dieta Montignac 183 De la: oanagheorghe 19 Ianuarie 2011 12:36
dieta 8 De la: garbo166660 9 Noiembrie 2011 11:06
Setari Cookie-uri