ale, nashpa.. lasa ca le-ai eliminat din organism pana acu',da' sa nu mai pui in viata ta gura pe asa ceva. |
||
iasomia Postat pe 14 Septembrie 2009 11:17 |
||
---|---|---|
multumesc fetelor pt incurajari! alexuta nu am inceput deastazi ca e sarbatoare si se tine post , dar de maine gata. Am reusit sa mananc fara paine la masa acum , sper sa nu mananc toata ziua paine si nici dulce. te tin la curent . pa dragutelor! imi era dor de voi ca sa mai trancanim si noi putin | ||
ramonaaaa Postat pe 14 Septembrie 2009 13:20 |
||
Ciao! Veve cum stai?Eu dupa 14 zile am minus 2.7 kg.Nu e ca la prima tura de dieta CC,zic mereu asta ,se scade mai putin dar se scade...Va doresc sa aveti multa vointa(e valabil si pentru cele,cei, care au terminat dieta si vor sa se mentina)!Multe kilograme in minus!!!! Va pup. Cristina |
||
|
||
cris240775 Postat pe 14 Septembrie 2009 16:51 |
||
ia sa va prindeti voi in niste hore oltenesti,pe mine fluturau hainele dupa o noapte de jucat.... | ||
iasomia Postat pe 14 Septembrie 2009 16:54 |
||
bre... nu mai terminarati, neica, dietele alea?... tot grasutze?... |
||
zambil Postat pe 14 Septembrie 2009 17:31 |
||
he...he...sa ma bata soarele...mon cher ami zambilica... ce faci, nene ? contabilizezi kilele ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Septembrie 2009 17:34 |
||
pai nu vezi, bre?... ajunse topicu asta mai ceva ca tanar si nelinistit ala... si astea tot grase sunt... | ||
zambil Postat pe 14 Septembrie 2009 17:36 |
||
nu fratioare...se mai schimba si personajele pe-aici...si crez ca si dieta asta e de lunga durata si ce-ai, nene, cu siropu' ala de serial ? ca e fain...se uita coana mare la el si mi-l povesteste de ani intregi...care n-am avut noroc |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Septembrie 2009 17:39 |
||
De la: cris240775, la data 2009-09-14 16:51:56Ciao! Buna dimineata! Sunt la etapa a II-a, am slabit 3 kg jumatate si-s tare fericita ca pot manca salate si fructe. Ma bucur cat pot fiindca mai am azi si maine, apoi carne din nou. Tu? Ce mai faci? Mai rezisti? Voi, dragelor si dragilor? Rezistati tentatiilor? |
||
veverita_ucigasa Postat pe 15 Septembrie 2009 08:29 |
||
Ciao! Da, mai rezist Veve, si sper sa pot sa tin dieta complet si de data aceasta!Felicitari pentru kilogramele date jos!Acelasi lucru e valabil si pentru ceilalti colegi!Vad ca nu se mai "lauda" nimeni cu nici o performanta... Bafta tuturor Va pup Cristina |
||
cris240775 Postat pe 15 Septembrie 2009 14:53 |
||
Hai sa ma laud si eu.. A 8-a zi de carne.. nu stiu cat mai suport.. si mie imi placea carnea.. Azi m-am cantarit si am dat jos 2 kg.. Abea astept si eu fructele.. |
||
White_lily Postat pe 15 Septembrie 2009 15:12 |
||
Sunt la etapa a 3 si am dat 7,0 kg jos......va poop pe toate:).....am stagnat o perioada si nu stiu de ce:(......bafta tuturor!!! | ||
soul_lost Postat pe 15 Septembrie 2009 15:56 |
||
bre white, baga fata si-o fructa seara .... exagerati si va dati draq metabolismu' peste cap... |
||
iasomia Postat pe 16 Septembrie 2009 09:19 |
||
Ce as mai manca eu niste fructe...nu poftesc la dulciuri, dar la fructe..ce bune ar fi..chiar si un amarat de mar.. Da mai rabd..sper ca nu degeaba.. |
||
White_lily Postat pe 16 Septembrie 2009 15:12 |
||
Ciao fetele! Felicitari pentru rezultate ! Bafta in continuare!!! Cristina |
||
cris240775 Postat pe 16 Septembrie 2009 15:18 |
||
white, faci cum crezi ca e mai bine...da' eu zic ca niste mere ti-ar cadea bine...si nu ai pune un gram,te asigur... |
||
iasomia Postat pe 16 Septembrie 2009 16:26 |
||
De la: iasomia, la data 2009-09-16 16:26:57white, Iasomia, te rog sa nu mai ispitesti lumea la trisat! Daca White reuseste sa-si tine poftele in frau va trece foarte fain peste toata dieta. Sincer, acum ca am ajuns la final simt ca as fi in stare sa tin orice dieta!!!Indiferent cat de drastica ar fi! |
||
Alecsutza Postat pe 16 Septembrie 2009 19:27 |
||
ale, ok. |
||
iasomia Postat pe 17 Septembrie 2009 08:56 |
||
as dori sa ma apuc si eu de aceasta dieta dar parca nu am incredere in ea.prea multa mancare.sunt disperata si as dori sa comunic cu cineva in acest sens | ||
LACRA34 Postat pe 17 Septembrie 2009 10:17 |
||
pe mine intr-un fel ma amuza ca pe threadul asta fiecare o tine pe a ei/lui. cand am indraznit sa zic ceva de "m�z�l�c", reactia a fost de parca am fluierat in biserica. la fel si cu sfatul lui Iaso cu marul: un sfat de bun simt a fost luat ca diversiune. puteti zice ce vreti, la fel de bine precum puteti ignora cu desavarsire ce zic. nu fac reclama ascunsa. ce spun este nu doar informatie, ci cunostinta, adica informatie prelucrata. cei care zic ca au obtinut rezultate cu dieta asta, sa ne vorbeasca si de yo-yo (rebound). nu exista dieta care sa nu dea rebound. daca voi credeti ca e bine sa slabiti cu mazalacuri, care sunt dovedit cancerigene, devine problema voastra, nici macar a lui catalin crisan acesta, oricine o fi el. la un bmi < 25, e suficient sa se renunte la grasimi saturate si sa se reduca mult cele recomandate, sa se elimine zaharul, sa se consume preponderent fructe si legume, proteine sanatoase (peste, pui, tofu), sa se repartizeze mesele uniform pe durata zilei cu alimente ce au un indice glicemic scazut, somnnul sa fie suficient plus ceva sport. la un bmi >25 probabil ca in primul rand tre' vazut daca tiroida produce destul t3 si, daca nu, din ce cauza, TA - colesterol - trigliceride sa nu fie prea mari (daca da, se incepe de aici, cu medicatie sau dieta, depinde, insa nu cu carne procesata, care in primul rand are mult sodiu si conservanti/ aditivi), mai poate fi un deficit de vit. b12, poate si serotonina in pierdere de viteza :D. iar pana la urma, medicii si nutritionistii ce credeti ca au invatat prin scoli? nu tineti tot felul de diete fara sa ii intrebati si pe ei. nu merita. |
||
anticenzura Postat pe 17 Septembrie 2009 16:22 |
||
anti, se pare ca fetele nu stiu ca nu este greu sa slabesti,adevarata lupta incepe dupa incetarea curei,atunci se vad invingatorii... din pacate ,majoritatea.. dupa ce obtin rezultate miraculoase,intra in potol ca la balamuc si pun la loc dublul kg date jos... dar..am vazut si romani fericiti... |
||
iasomia Postat pe 17 Septembrie 2009 16:27 |
||
buna seara draga mea, daca vrei pot sa-ti impartasesc din experienta mea...am tinut nenumarate cure, care mai de care mai profitabile(adica cu multe kile pierdute in scurt timp) nu-ti spun ca mai rau mi-au facut...adica pe moment slabeam apoi luam dublu...si nu pot sa spun ca dadeam iama in potol... insa de cind am inceput dieta cc - adica din 27.08.2009, am slabit de la 83 la 77 kg si dela 105cm la 100cm in talie... si vreau sa-ti spun ca nu prea m-am omorit cu miscarea sau sportul...nici nu prea am timp... insa de curind mi-am cumparat un ab-roket(okazie=150lei), si cind stau la mircea badea incep si eu sa fac miscare cu ajutorul lui...asa incet 5min azi..8 min miine...etc. iti spun sincer ca a inceput sa se vada...mai ales la colaceii din jurul taliei... asa ca daca vrei sa te sustin si sa te sfatuiesti cu mine...aici sint...trebuie doar sa-mi scrii...iti raspund imediat... |
||
garbo000079 Postat pe 17 Septembrie 2009 17:34 |
||
Nu pap inca fructe. Ma mai abtin un pic..Se pare ca da rezultate.. Si cred ca majoritatea de pe aici stim ca e mai greu sa te mentii decat sa slabesti. Ideea e sa ai intai ce sa mentii..Ca ne-am cam saturat sa ne mentinem grasimile.. |
||
White_lily Postat pe 21 Septembrie 2009 10:19 |
||
white, cam zici talica... |
||
iasomia Postat pe 21 Septembrie 2009 10:21 |
||
buna seara tuturor a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat dar acum mi-am fct timp si scriu si eu putin, ce pot sa va spun ca s-au implinit doua luni de cand am terminat dieta cc si ma mentin tot la 64 kg sfatul meu este aveti grija cum mancati dupa dieta deci cum mancati nu ce mancati pentru ca eu am mancat tot ce am vrut dar trebuie sa stii cand sa te opresti asa ca mergeti inainte ca e de bine va pupacesc | ||
nicoletaivu Postat pe 23 Septembrie 2009 19:43 |
||
Salut fetelor! De maine revin si eu in forta! Ca...trebuie sa imi contunui munca...Voi cum mai sunteti? Eu una, nu mai suport sa stau si sa nu fac nimic. So, I'm back!!! | ||
Alecsutza Postat pe 29 Septembrie 2009 23:41 |
||
buna tuturor,va urmaresc de mult si astazi m-am decis sa incep dieta asa ca azi este prima zi,am 79kg si 1,60. Va pup si multa bafta tuturor. | ||
garbo056238 Postat pe 30 Septembrie 2009 14:54 |
||
[quote name='gaby date='2009-09-30 14:54:15']buna tuturor,va urmaresc de mult si astazi m-am decis sa incep dieta asa ca azi este prima zi,am 79kg si 1,60. Va pup si multa bafta tuturor.[/quote] | ||
garbo056238 Postat pe 30 Septembrie 2009 14:59 |
||
De la: nicoletaivu, la data 2009-09-23 19:43:05buna seara tuturor a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat dar acum mi-am fct timp si scriu si eu putin, ce pot sa va spun ca s-au implinit doua luni de cand am terminat dieta cc si ma mentin tot la 64 kg sfatul meu este aveti grija cum mancati dupa dieta deci cum mancati nu ce mancati pentru ca eu am mancat tot ce am vrut dar trebuie sa stii cand sa te opresti asa ca mergeti inainte ca e de bine va pupacesc ca sa ne putem forma o parere spune-ne de la ce greutate ai plecat? |
||
garbo000079 Postat pe 30 Septembrie 2009 15:07 |
||
Spor la slabit in continuare, Ale! Si multa, multa vointa! |
||
White_lily Postat pe 30 Septembrie 2009 15:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mituri dietetice | 11 | De la: eu_geminy 10 Noiembrie 2010 22:41 |
despre sarcina | 6 | De la: ciocoiu_roxi 2 Februarie 2011 13:48 |
Dieta Cambridge - dieta lui Lauren Goodger | 2 | De la: sunshinelila 2 August 2013 22:22 |
|
||
dieta cu banane | 46 | De la: letitia1 15 Aprilie 2014 17:36 |
Dietele pot fi periculoase,daca se respecta moda ! | 1 | De la: VOIAJOR 9 Ianuarie 2013 21:10 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice