mama masii am uitat cafa pe aragaz, si doar ce l-am spalat...si am uitat sa pun folia aia de aluminiu peste plita fir-ai al dreaq murphy, cu legile tale cu tot |
||
Anouk Postat pe 3 Decembrie 2009 21:23 |
||
---|---|---|
anouk....iti fac io transplant di la mini!!!!!!! io s mai balenuta asiiiia..... | ||
nazirra Postat pe 3 Decembrie 2009 21:24 |
||
brava, Heleno! iote asa mai vii de acasa bre, da' baietsashu' ala ce zice? ... nu tu un pic de carnitza colea, pe ce sa puna mana... Nu dadea! |
||
|
||
ready_vivus Postat pe 3 Decembrie 2009 21:25 |
||
am o prietena care are cam aceeasi inaltime si 40 kg aia da e chiar slaba nu ajung eu acolo slava domnului! |
||
Helen29 Postat pe 3 Decembrie 2009 21:25 |
||
anouk...asta ii beeelsuuug...sa fie.... | ||
LILO Postat pe 3 Decembrie 2009 21:25 |
||
sis, lasa mami ca daca doar ce l-ai spalat, inseamna ca nu l-ai spalat bine si uite asa il faci amu ca nou! |
||
ready_vivus Postat pe 3 Decembrie 2009 21:26 |
||
ready pai si el e tot slab crezi ca nu m-am ghidat cand l-am ales?nu vreau sa ma striveasca |
||
Helen29 Postat pe 3 Decembrie 2009 21:26 |
||
io am slabit cel mai mult cu regenon.....nu tipati!!!!da!!!!si cu ceaiu de slabit!!!!! | ||
nazirra Postat pe 3 Decembrie 2009 21:27 |
||
io am slabit cel mai mult cu regenon.....nu tipati!!!!da!!!!si cu ceaiu de slabit!!!!! | ||
nazirra Postat pe 3 Decembrie 2009 21:27 |
||
mdea...ma manca in popou...plita de inox pe blat meseriash, cuptoru' electric sub blat...chiar arata bine plita aia spalata de obicei nu-s asa de toanta incat sa uit sa pun folie peste plita asta-i truc inventat de o femeie care uraste sa frece aragazu;' adica de moi |
||
Anouk Postat pe 3 Decembrie 2009 21:29 |
||
ceaiul de slabit ii la sigur si te detoxifica...din punctul meu de vedere e ok.. |
||
LILO Postat pe 3 Decembrie 2009 21:29 |
||
dau o cafa la ala de-mi da 5 kile de carnita si niste tzatze mai rotunde, ashe... | ||
Anouk Postat pe 3 Decembrie 2009 21:30 |
||
kile dau da la celelalte "farmece" nu poci pt ca sa renunt...ca ii "criza" | ||
LILO Postat pe 3 Decembrie 2009 21:31 |
||
nazirro, te belesc de nu te vezi! ce vii matale, cotoroantza, la triij' de ani ai tai, sa ii bagi fatucii asteia de numa' 17 ani tot felul de prostii pe gat? Nu te-ar mustra constiinta sa auzi ca s-a dus sa caute gunoiu' ala pe care i l-ai dat tu pe tava? Ia vezi! |
||
ready_vivus Postat pe 3 Decembrie 2009 21:32 |
||
mama mia pastilele alea sunt super periculoase,ai citit prospectul? poti sa predai bocancii inainte de vreme...... |
||
Helen29 Postat pe 3 Decembrie 2009 21:33 |
||
sis... sa spun, sa nu spun... cre' ca taie tata porc anu' asta...asa ca vreo 2 kile de carne poate s-or gasi... tu mai cauta 3 da tzatze nush' de unde sa iau auch!!! nu dadea ca nu mai faaaac!!! |
||
ready_vivus Postat pe 3 Decembrie 2009 21:34 |
||
da bre luluto si la mine oarsice farmece, nu fii egoista bebe, incearca cu ceai d-ala mama...da' sa nu mananci ca disperata pe urma...ceai, si mancare normala...fara paine, fara paste, baga iaurturi si carne fiarta...stiu ca e cahh... bro, cand ti-oi lichi una acu', fras capeti nazi, arunca mintenas pastilele alea |
||
Anouk Postat pe 3 Decembrie 2009 21:34 |
||
hi vaii naziro...ce facusi | ||
LILO Postat pe 3 Decembrie 2009 21:35 |
||
o colega de-a mea a patit-o de la pastilele ale(nu le mai dau numele ca poate uita denumirea bebitsa si nu vreau sa ii aduc eu aminte)a ramas intepenita nici macar nu putea sa vorbeasca si-a revenit doar dupa ce a venit salvarea si i-a facut nu stiu cate injectii bebitsa tu nu asculta fata aci de pastile! |
||
Helen29 Postat pe 3 Decembrie 2009 21:36 |
||
bueeey....nea ready...n am 30....aqm 40 ,iar alea nu le gasesti decit greeeeeu.....asiaaa ca ..... | ||
nazirra Postat pe 3 Decembrie 2009 21:36 |
||
off vreau sa slabesc :)) sunt blochata pe chestia asta daca as putea de pe o zi pe alta as slabi .. daca sunt asa increzatoare voi slabi ... | ||
bebitsa Postat pe 3 Decembrie 2009 21:38 |
||
lilo...io nimilk....da vaz ca nea ready....biiine ma duc......la colt! | ||
nazirra Postat pe 3 Decembrie 2009 21:38 |
||
daaaa foarte greu le gasesti si se dau numai pe sub mana! | ||
Helen29 Postat pe 3 Decembrie 2009 21:39 |
||
asiiaaaa caaaa.... eu tot te belesc de-ti sar fulgii aia cu tot cu pantalonii aia ai tai negri si luciosi, cotoroantzo! bagi numa' prostii in capul copiilor! |
||
ready_vivus Postat pe 3 Decembrie 2009 21:40 |
||
nazirro... puteai sa dai si matale o bere asa, de obraz... ca eu stiam ca ai 50, dar am fost finut si ti-am mai taiat vreo 20 aici, in public... | ||
ready_vivus Postat pe 3 Decembrie 2009 21:42 |
||
mai bebitza....iote acia sfat:fa miscare!!!!!!ai bicicleta????drumu kfetita......fara miscare nu faci nimica!!!!!!sau dute la inot fa abonament la un bazin si gooooo... . | ||
nazirra Postat pe 3 Decembrie 2009 21:42 |
||
nazirra vad ca te dadusi pe brazda asa da! |
||
Helen29 Postat pe 3 Decembrie 2009 21:44 |
||
redy....is cuminte!!!!Nu ma provoca!!!!!!!imi zic in gind :::::is cuminte tre sa tac!!!!!!te rooog!!!!!dau si o bere fie!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 3 Decembrie 2009 21:45 |
||
eu va las ca maine am o zi grea,va doresc o seara plina de zambete! | ||
Helen29 Postat pe 3 Decembrie 2009 21:48 |
||
s i io....pleaca fiimea la buc ....pumpici!!!! | ||
nazirra Postat pe 3 Decembrie 2009 21:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dieta cu banane | 46 | De la: letitia1 15 Aprilie 2014 17:36 |
Dieta Dukan | 5 | De la: mladitza 3 Mai 2012 15:13 |
Care este diferenta dintre destin si karma? | 50 | De la: pik_nik 14 Octombrie 2009 01:56 |
|
||
UN OUTLET LA INDEMANA ORICUI | 1 | De la: bellamy 5 Ianuarie 2011 09:20 |
DIETA SCARSDALE....NE BAGAM? | 15 | De la: CrossX 2 Februarie 2010 13:39 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice