Dieta lui Catalin Crisan

lasa-le nely...or fii si ele suparate pe viata, dreaq stie...

io am mai intrat p-acilea sa incurajez fetele, p-alea noi le-am ajutat sa se orienteze pritre dietele astea, stii cum esti cand esti nou...plutesti in deriva
Anouk
Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:53
bre,io n-am bluza roz....da' o sa primesc una mov??
se pune ca sunt pitzipoanca???
eladaela
Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:54
anouk, mie chiar imi pare rau de ele ca se chinuie atat pt cateva kg, dar unele exagereaza mai parca sunt duse cu pluta....si nici sfaturi aici nu am dat decat sa lase draq pastilele de slabit si dietele alea distrugatoare de sanatate (ca se vad de la o posta)
nelly05
Postat pe 6 Ianuarie 2010 21:00
roxana80 am trecut de a doua zi.de data asta nu am mancat nimik interzis . curaj draguta mea, putem
ellyse83
Postat pe 6 Ianuarie 2010 21:06
asta-seara m-a sunat d-na doctor reumatolog la care ma tratez si m-a intrebat daca o mai cunosc... i-am spus ca de fiecare data cand ma dor genunchii ma gandesc la ea( si ma dor zilnic!), dar ca nu mai fac nici un tratament ca oricum nu ma simt mai bine cu genunchii si m-a intrebat cate kg am slabit...m-a pufnit rasul si i-am zis ca mi-am luat storcator de fructe si legume si ma apuc de cure de sucuri si mi-a spus sa renunt ca, pe urma, o sa ma ingras mai rau...e dispusa sa vina si sa-mi faca tratamentele acasa si sa se ocupe de mine sa slabesc... nu e super?

Ascultati pe una care a luat Herbalife prima data cand a sosit in Romania, si orice produs de slabit de care a auzit si nu neaparat dupa ureche, ci sub control la Institutul Parhon (fara a suferi de tiroida), respectiv Xenical, care a fost cel mai eficient produs dintre toate, pentru mine si nu mai enumar aici...concluzia: dieta e sfanta, nu realizezi nimic fara dieta, miscare, apa, soare, odihna, cumpatare...
sora_ilsi
Postat pe 6 Ianuarie 2010 21:17
ilsi, am tinut de 2 ori dieta lui catalin crisan, ca dupa cum ii spuneam unei prietene barbatii ii schimbi usor, garderoba greu... de fiecare data m-am ingrasat aproape la loc. acu am reusit sa ma mentin, dar ma chinui. cand simt ca sar calu mananc legume si fructe cate 2-3 zile, maxim un iaurt pe zi... mi-am dat peste cap toata flora stomacala, si tot am vreo 5 kg peste cat ar trebui sa am conform preceptelor stiintifice.

concluzia: nu exista diete minune, si da daca le tii aiurea te poti ingrasa mai rau, si cea mai buna concluzie: sunt o minunata si inca n-am intalnit vreo persoana pe care s-o ecranez complet... asa ca sunt in parametrii...
snowflake
Postat pe 6 Ianuarie 2010 22:29
buna tuturor,

dupa ce am citit pe forum despre dieta mi-am facut curaj sa imi fac cont si sa imi promit ca de vineri ma apuc si eu si reusesc si sa slabesc pana la 01.07.2010 cele 15 kg pe care le am in plus.o sa tin dieta "ca la carte" si merg si la sala. sper sa ma incurajati si sa ma sustineti, nu ca idiotul cu care sunt de 7 ani si cu care ar trb sa ma marit pe 4 iulie si care m-a cunoscut cu 45 de kg. restul le-am pus intr-un an de la anticonceptioanale si asa am ramas, cu ele.

sper sa reusesc sa arat bine la finalul dietei si sa ma simt si mai bine.

bafta tuturor
mona1910
Postat pe 7 Ianuarie 2010 00:03
mona, tu daca vrei sa slabesti, fa-o numai pentru tine, nimeni nu merita acest sacrificiu, believe me...
sora_ilsi
Postat pe 7 Ianuarie 2010 00:07
bine ai venit mona 1910.o sa dea rezultate , dar trebuie sa avem vointa.eu sunt la a 3-a zi cu carne.

roxane 80 da si tu un semn .....
ellyse83
Postat pe 7 Ianuarie 2010 09:34
ellyse, am trecut destul de usor de ziua de ieri, fara tigari, si numai cu carne :). mi-am facut un peste la gratar, pe care l-am mancat cu multa, multa lamaie si a fost super ok. azi bag ficatei la gratar, tot cu ... lamaie ...:))).
voiam sa te intreb daca te-ai cantarit in zilele astea 2. mie cantarul imi arata azi cu jumate de kg in plus. ma gandesc ca am o problema cu retentia de apa in organism - ieri am baut aproape 3.5 l apa. in plus, nu mai elimin decat apa, asa ca de azi o sa trec si la pastile.
zi-mi cum te simti tu si daca ai probl.
roxane80
Postat pe 7 Ianuarie 2010 09:49
mie imi arata cu 1 kg in minus.nu am mancat decat foarte putin.am mancat carne de pui fiarta si ou.ma simt slabita, am baut nes la greu.imi este dor de o portocala.de abia astept fructele si legumele.

eu beau cam 2 l de apa.
ellyse83
Postat pe 7 Ianuarie 2010 09:53
Draguta mea, esti norocoasa ca iti arata cu 1 kg in minus. Parerea mea este insa sa mananci normal, nu sa te infometezi, ca mai ai inca 63 de zile de rezistat in asta :).
roxane80
Postat pe 7 Ianuarie 2010 10:03
stiu, nu ma infometez , dar nu imi place deloc carnea.... din cauza asta nu pot manca mult.

ellyse83
Postat pe 7 Ianuarie 2010 10:06
fetelor, bagati miscare la greu, cel putin o ora pe zi, si beti minim 2 litri de apa

Anouk
Postat pe 7 Ianuarie 2010 10:13
anouk, ai tinut cura asta? si daca da, ai avut rezultate cu ea?
roxane80
Postat pe 7 Ianuarie 2010 10:53
nope, io n-am nevoie de cura, is slaba batz, da' stiu pe cineva care a tinut-o si tre' sa zic ca a avut rezultate frumoase, da' mergea zilnic kilometri, si in timpu' dietei si dupa ce a terminat-o

daca ai sa citesti fo' 2 pagini in urma, ai sa vezi ca am avut si io un pitic pe creier ca sunt grasa si-am beut ceai d-ala de slabit...nu ca aveam nevoie, da' asa-i cand te mananca in patina si n-ai ce face

deci, multa, multa miscare...ideea e sa continuati cu miscare si dupa aia, nu sa va lasati pe tanjeala
Anouk
Postat pe 7 Ianuarie 2010 10:56
dragelor, am mancat un gratar de vita azi... nu va spun unde, ca nu am voie sa fac reclama, dar va sugerez sa incercati si voi. maine pastrama de oaie ... cred ca nu e chiar asa rea cura asta :)))))
roxane80
Postat pe 7 Ianuarie 2010 15:51
bv roxane.eu nu pot sa mananc pastrama, poate incerc un gratar de pui.ai luat pastile?
ellyse83
Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:46
Elisse, sunt f descumpanita. Nu ma pot abtine sa nu ma urc pe cantar, dar din nefericire nu exista nici o schimbare dupa astea 3 zile. Din contra, am si in plus nu numai in minus. Daca nu as fi vazut cu ochii mei cum a slabit una dintre prietenele mele 12 kg cu reteta asta, as fi spus ca toti de pe forumul asta mint.
Singurele ,,abuzuri" pe care l-am facut a fost sa combin mierea cu ceaiul (3 linguri), sa iau vitamine, si sa mananc dupa ureche - o suta de mese in prima zi, 3 azi etc.
De maine incep sa tin regimul ca la carte, sa vad daca se produce vreo schimbare. Are cineva idee de ce nu am rezultate? In plus, am dureri de picioare, muschi etc. In conditiile in care nu am timp de sport.
Am cumparat pastilele insa nu m-am apucat sa le iau. O sa imi administrez un ceai cu aceleasi efecte si daca nu rezolv asa trec la varianta cealalta.
roxane80
Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:13
roxane imi pare sincer rau.la mine astazi e a 4-a zi, dar am slabit 1 kg.nu am mancat foarte mult, ti-am spus pt ca nu imi place foarte mult carnea.

in ceea ce priveste mierea, am vazut ca in dieta se precizeaza ca este contraindicata.eu folosesc indulcitori artificiali-sucrazit se numeste , luat de la un supermarket.

beau apa plata cu lamaie sau nes , dar numai cu sucrazit .

si eu o sa iau pastile de astazi -mentolax , pt ca decand am inceput aceasta dieta am probleme .

nici eu nu am respectat orele .acolo scria ca trebuie sa mancam din 3 in 3 ore , dar nu pot.nu pot lua pauza de masa asa des.
azi mi-am pregatit iarasi peste,
nu te da batuta , eu cred ca de la pastile se intampla asta.

si eu fac sala 8 luni si nimik nu s-a vazut.din contra, mai multa pofta de mancare am.

te pup.
ellyse83
Postat pe 8 Ianuarie 2010 09:11
Salut fetelor!
Ma bag si eu in seama pentru ca tin dieta de duminica(03.01.2010)si chiar ma nevoie de sustinere.
Bineinteles ca nu m-am putut abtine si m-am cantarit mai repede (dupa 4 zile) si intr-adevar functioneaza..cel putin pana acum...am slabit 1,5 kg. Mentionez ca am plecat de la 65 kg cu o inaltime de 1,61m.
Nu pot manca atata carne timp de doua saptamani, drept urmare astazi tin o zi de fructe si iaurt pentru ca mi s-a facut rau.
Credeti ca o sa afacteze cu ceva dieta?
De maine ma apuc iar de carne...dar pur si simplu nu mai suport sa simt miros de carne..d-apai sa o mai si vad!

Va tzuc si la cat mai multe kg in minus!!
ramo_i
Postat pe 8 Ianuarie 2010 14:29
bine ai venit ramo.nici mie nu-mi place deloc carnea, dar incerc sa o tin strict .vreau rezultate cat mai bune.mananca fructe daca simti ca ti se face rau.eu alternez, nu mananc 2 zile acelasi fel.am noroc ca-mi place pestele la gratar cu multa lamaie.incearca sa bei apa plata cu lamaie , iti mai taie din greata.u ai luat ceva pastile?
eu cred ca o sa iau metolaxul ala din dieta.

te pupacesc
ellyse83
Postat pe 8 Ianuarie 2010 16:10
Eu am luat ieri un ceai de la farmacie impotriva constipatiei pentru ca mentolax nu am gasit (momentan sunt in Spania). A fost ok.
Multumesc pentru sfaturi, o sa le urmez.
O sa ma gandesc de astazi sa-mi fac un meniu pe maine...cu pesteee si muuuultaa lamaie ca si mie imi place.
Apa plata cu lamaie beau toata ziua si cate un calciu efervescent.
Sper sa dea rezultatele asteptate.
vreau sa scap de macar 10 kg...de cand ma stiu am avut probleme cu greutatea si ma stiu de vreo 25 de ani .

Te tzuc!
ramo_i
Postat pe 8 Ianuarie 2010 17:10
o sa iau maine.azi nu am mai trecut pe la farmacie.sa ne dai vesti , cum decurge treaba.te pupacesc
ellyse83
Postat pe 8 Ianuarie 2010 18:40
Am vazut un documentar unde se spunea ca fiecare om are o greutate prestabilita. Ca al nostru creier tine minte o anumita greutate si oricat am vrea noi sa ne ingrasam sau sa slabim creierul nostru face in asa fel incat ne aduce la pe la aceeasi greutate pe care el o tine minte. De aceea dupa cure de slabire drastice ne ingrasam la loc aproape tot atat cat am dat jos. De aceea unele din noi slabesc greu, altele mai usor. In timpul vietii, de la 20 la 40 de ani, la majoriatea oamenilor greutatea fluctueaza cu maxim 10-15 kg si cica e foarte putin. Acum eu ce sa zic. M-am culcat pe o ureche si mananc ce vreau si cat vreau ca oricum creierul nu ma lasa sa depasesc o limita. O fi bine? O fi rau?
Doara
Postat pe 8 Ianuarie 2010 19:00
Buna seara.As vrea sa stiu si eu in ce consta dieta.Am mai auzit de aceasta dieta dar nu cunosc pe nimeni sa stie mai multe.Va multumesc.
garbo085815
Postat pe 8 Ianuarie 2010 19:09
DIETA LUI CATALIN CRISAN:

ETAPA I- 2 SAPTAMANI

� CARNE - fara restrictie de cantitate , gatita fara ulei (gratar, frigarui, friptura la cuptor, fiarta)-inclusiv peste si organe
� MEZELURI - fara restrictie de cantitate
� OUA - 1/ZI
� BRANZETURI FERMENTATE -telemea, cascaval, branza topita-100g/zi

REGULI GENERALE :
1. 5 MESE/ZI
2. NU SE MANANCA INTRE MESE
3. NU SE SARE PESTE MESE
4. NU SE BEA LICHID IN TIMPUL MESEI

PERMISE
LICHIDE: -apa, apa plata , minerala ,carbogazoasa, sifon , ceai , cafea (total 2-3 litri/zi)
(INTERZIS �bauturi de gen COCA COLA, PEPSI�.ETC)

INDULCITORI : -ARTIFICIALI, CICLAMAT, ASPARTAM, ZAHARINA

CONDIMENTE : -lamaie fara restrictii, sare, boia, piper , condimente din plante, cimbru, marar , patrunjel, (mustar-moderat, fara zahar)
(INTERZIS �hrean , ceapa , usturoi, miere de albine)

CANTAR -SAPTAMANAL

EFFORT FIZIC - echivalent cu 5 km/zi- o ora ½ mers pe jos-15 min. gimnastica/zi

ZAHARUL SI ALCOOLUL BLOCHEAZA SCADEREA PONDERALA!
SE GATESTE FARA ULEI

Impotriva constipatiei : mentolax -2-3 tb/zi
-FUROSEMID -1/2 tb. In ziua a 4-a
-1 tb. In ziua a 10-a
-1 tb. In ziua a 14-a
-ASPACARDIN -se administraza in zilele in care se ia furosemid �doza 4 tb/zi -2 dimineata , 2 pranz

Numai daca exista ameteli-Wallmark (calciu , magneziu, zinc -2tb/zi)
Doar la mesele cu grasimi si fara a deveni obisnuinta ( in general nu se recomanda) �XENICAL -1 tb./zi- ocazii speciale

ETAPA II- 9 ZILE

3 ZILE
� FRUCTE-crude, coapte, compot , sub forma de gustari -500G/ZI
� LEGUME(zarzavaturi)-fara restrictie de cantitate (crude , supe, ciorbe-cu lamaie sau iaurt , ghiveci la cuptor)
� LACTATE PROASPETE -400 G/ZI

Toate acestea trebuiesc mancate in 5 mese/zi

FRUCTE PERMISE:orice in afara de : castane, mango, avocado, struguri, pere, prune, fructe uscate , smochine, stafide, curmale ,etc ; nuci , alune, fistic , semnite
LEGUME , ZARZAVATURI PERMISE :orice in afara de: sfecla rosie, cartofi , linte , porumb , fasole uscata, mazare , dovleac , masline
LACTATE PERMISE : lapte , chefir , cas , lapte batut, iaurt, sana, branza de vaci , branza de casa , Mozzarella si Ricotta.

INDICATII:
SUPE : fara ulei, fara bors- cu lamaie
LEGUME GATITE- nu crude , nu cu ulei
FRUCTE �sa se consume separat , nu ca desert ci ca gustari

6 ZILE �CARNE, MEZELURI+ SAU OU-fara restrictie de cantitate

ETAPA III-12 ZILE
3 ZILE
-2 oua/zi; 100g. Branzeturi nefermentate
sau
-1 ou/zi; 200g. Branzeturi nefermentate
Se adauga 2 mese/zi de legume cu pigment verde fara restrictii de cantitate (spanac, urzici, castravete, varza alba, dovlecei , fasole verde, conopida, brocolli , ciuperci , vinete, gulii , ceapa verde , usturoi verde, andive)

3 ZILE
CARNE, MEZELURI+ SAU OU-fara restrictie de cantitate

3 ZILE
FRUCTE-crude, coapte, compot , sub forma de gustari -500G/ZI
LEGUME(zarzavaturi)-fara restrictie de cantitate (crude , supe, ciorbe-cu lamaie sau iaurt , ghiveci la cuptor)
LACTATE -500 G/ZI

3 ZILE
CARNE, MEZELURI(+ - un ou)-fara restrictie de cantitate

ETAPA a IV-a-13 ZILE

2 ZILE
FRUCTE-500G/ZI
LEGUMEfara restrictie de cantitate
LACTATE -500 G/ZI

3 ZILE
CARNE slaba si MEZELURI slabe
La o singura masa a zile o salata verde , ardei verde si varza alba.

2 ZILE
FRUCTE si LEGUME

1 ZI
LACTATE proaspete-500 G/ZI

2 ZILE
FRUCTE si LEGUME

3 ZILE
CARNE slaba si MEZELURI slabe

ETAPA a V-a-8 ZILE
CATE MESE DORESTI PE ZI , FARA RESTRICTIE DE CANTITATE

2 ZILE
FRUCTE si LEGUME
1 ZI
LACTATE proaspete
2 ZILE
FRUCTE si LEGUME
3 ZILE
CARNE slaba si MEZELURI +- un OU/zi

ETAPA a VI-a-10 ZILE
2 ZILE
FRUCTE-500G/ZI
LEGUME
LACTATE proaspete-400 G/ZI
8 ZILE ALTERNATIV:
- o zi �fructe , legume , salate
- o zi �carne slaba( la o masa o salata)

ASTA E TOT!!!!
va rog sa ma corectati daca e ceva gresit... (la dieta...)
ellyse83
Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:07
Buna Garbo!
Daca intri pe prima pagina o sa vezi ca sunt trecute toate cele 6 etape ale dietei..in total 66 zile. Acolo ti se spune exact ce ai voie sa mananci la fiecare etapa in parte.

Daca mai ai nevoie de lamuriri dupa ce citesti prima pagina, apeleaza la noi cu incredere.
Eu m-am apucat de dieta duminica si se pare ca da roade....

Te-am pupat!
ramo_i
Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:19
sau,,,mai bine uita-te la ce ti-a scris elise
ramo_i
Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:21
ramo, ce faci, mamicule ?

remember me ? za wife...
Anouk
Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 8 De la: vero9009 7 August 2010 20:12
Dieta : miscare 23 De la: ellyse83 6 Ianuarie 2010 10:54
Dieta in insuficienta cardiaca 17 De la: anamariatoma 27 August 2014 13:27
A venit vara, rau imi pare ca am alergie la soare :(! 10 De la: ana_pop 24 August 2015 18:06
Dieta dupa 60 de ani 1 De la: IOANIDE 8 Ianuarie 2012 23:05
Setari Cookie-uri