oalio...scuze...te-am confundat cu alta fetitza de-o ajutai sa se integreze p-acilea pe la dieta asta | ||
Anouk Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:27 |
||
---|---|---|
ellyse, bravo fetita! 1 kg e un inceput bun... sunt cu un ochi e tine, iar cu celalalt pregatesc tortul... |
||
garbo_C Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:11 |
||
Saluti Anouk! Nu-i nici un bai...asa ma integrez mai repede... | ||
|
||
ramo_i Postat pe 8 Ianuarie 2010 23:22 |
||
stai asa, nu te misca...ca mer sa-ti fur avataru' deviant art ca ce ma 'nervezi...e prea mic...las' ca-l fac din fotoshop |
||
Anouk Postat pe 8 Ianuarie 2010 23:38 |
||
Buna .. Am tot citit mesajele voastre de pe aici si chiar ma gandesc sa tin aceasta dieta. Imi este putin frica [am 14 ani] ca dupa ce o termin sa nu pun la loc sau in cel mai rau caz sa nu pun mai multe kg. Am 1,51 si 70 de kg:| |
||
a_l_e_x_a Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:06 |
||
Bine ai venit Alexa! La cei 14 ani, cel mai bine ar fi sa nu incerci tot felul de diete chiar daca esti mai plinuta. Incearca sa nu mai mananci seara, sa mananci sanatos si la ore fixe (pe cat posibil), inscrie-te la inot, handbal, baschet...un sport care iti place. Gandeste-te ca esti in crestere si organismul tau nu e pregatit pentru a fi "terorizat". Stiu ca auzi poate foarte des ceea ce am scris eu mai sus, dar asta e varianta cea mai buna pentru tine. Asta e parerea mea personala. Poate fetele au alta parere.. Te-am tzucat! |
||
ramo_i Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:51 |
||
celleste eu zic sa te apuci sa strangi bani pt tort.si vezi ca sunt tare pretentioasa la dulciuri, mai ales dupa atata slabit.asa ca apucate de treaba. | ||
ellyse83 Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:45 |
||
nu-ti fa griji...i-am dat reteta mea de tort diplomat...yammi, yammi... | ||
Anouk Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:47 |
||
Diplomatul e cu frishca nu? Cauta si o reteta cu ciocolata ca are mai multe calorii. | ||
Doara Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:06 |
||
ellyse, mergem pe mana lu' Anouk... tort diplomat cu capsuni. ce zici, asta iti place? http://www.culinar.ro/images/recipes/cel-mai-rapid-tort-diplomat-cu-fructe_1261156052.jpg ia mana de pe el!!! termina intai dieta! |
||
garbo_C Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:22 |
||
Bine draga. Mancati-l voi toate pe ala cu frisca ca il mananc eu pe cel de ciocolata, eu singura. | ||
Doara Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:28 |
||
bravo doruletz! dar treci pe la prima pagina a topicului si noteaza-ti dieta, ca vei avea nevoie dupa... |
||
garbo_C Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:31 |
||
Nu, ca nu e prima oara cand fac asa ceva. Ti-am spus ca-s al naibii si nu prea se prind kg de mine. | ||
Doara Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:32 |
||
norocoaso! ai metabolismul accelerat. io ma tem sa ma apropii si de o felie de tort... |
||
garbo_C Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:38 |
||
Nu e vorba de metabolism, dar sunt un pic stresata. Gasesc motive de stres pentru orice si atunci ma consum si chiar daca iau cateva kg le dau jos fara sa ma chinui prea mult. Si pe chestia asta cam fac exces de dulciuri. | ||
Doara Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:41 |
||
buna si LA MULTI ANI tuturor,am citit si vad ca sunteti multe fete noi nu am mai intrat de mult pe forum si nu am mai avut timp sa scriu din cauza serviciului acum mi-am fct putin timp si citesc ce a-ti mai scris voi eu am tinut dieta toata si a dat rezultate si e ok, acum cu sarbatorile am pus vreo 3 kg si vreau sa le dau jos si de aceea am intrat sa vad cine a mai scris de maine o incep iar si va doresc si voua succes si sa dati jos cat mai multe kgva pup si ne mai auzim | ||
nicoletaivu Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:50 |
||
aaaaaaaaaaaaa si am uitat sa va mai zic ceva am trei zile de cand m-am lasat de fumat si e inca un motiv in plus sa ma ingras asa ca ...........trebuie sa fiu tare | ||
nicoletaivu Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:53 |
||
iuhai bade...nicoleto, zi-mi cum te-ai lasat de fumat poate reusesc si io |
||
Anouk Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:59 |
||
Buna si LA MULTI ANI! Vreau sa stiu daca mai este cineva pe aici care a inceput de curand, sau vrea sa inceapa dieta lui Catalin Crisan. Am citit pe forum ca au mai fost persoane care au incercat si a dat rezultate. Ar fi bine daca as avea pe cineva care a inceput-o de curand, am nevoie de incurajare. |
||
garbo013725 Postat pe 10 Ianuarie 2010 14:48 |
||
Tulai fete...da' matinale sunteti!!! Sper ca mi-ati lasat si mie din tortul ala ca daca nu' e bai!! No' acu' sa ma "destainui" si io Azi am avut zi de cantar oficiala..asa ca dupa o saptamana de cura am scapat de 2, 5 kg!!!Pffff...sa vedeti fericire pe capul meu...toata dimineata am umblat cu cantarul in brate Va tzuc! |
||
ramo_i Postat pe 10 Ianuarie 2010 14:49 |
||
Salut Garbo si La multi ani!! Eu am inceput dieta de o saptamana si vad ca da rezultate.Nu e greu de tinut, mai ales daca iti place mult carnea. Io nu ma prea impac cu ea, dar asta e...ce nu facem noi ca sa fim faine? |
||
ramo_i Postat pe 10 Ianuarie 2010 14:59 |
||
mersi pentru incurajari ramo i,nici eu nu sunt o mare carnivora, dar " baba sufera la frumusete" nu-i asa? | ||
garbo013725 Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:08 |
||
ohooo...si inca cum??! Multa bafta daca doresti sa incepi cura. .eu ma simt super ok dupa saptamana asta. Mi-a fost putin rau dupa 5 zile de carne...dar, o zi am mancat numai iaurt si fructe si a fost ok. Te tzuc! |
||
ramo_i Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:59 |
||
eu nu prea inteleg cum este aceasta etapa ok mananci numai carne, pt. ca vad ca mai poti manca si 1 ou, branzeturi. tu n-ai mancat si din astea? |
||
garbo013725 Postat pe 10 Ianuarie 2010 16:44 |
||
Pai mannac si cate un ou si branza topita. Dar ou nu pot manca in fiecare zi. Ca sa-ti faci o idee, meniul meu in prima zi a constat in: 10:00 un ou 12:30 conserva de peste in suc propriu cu lamaie multaaaa 15:00 carne de pui fiarta sau peste la cuptor 17:00 banza topita (2, 3 triunghiuri) 19:30 conserva de peste cu lamaie muultaaa In fiecare zi am mai schimbat orele pentru ca ma plictiseam sa mananc aceeasi chestie mereu. Cand nu mananc ou, inlcuiesc cu branza topita sau crenvusti de pui. Poti sa mananci si mezeluri. Beau cate 2 l de apa pe zi si o cafea + un calciu efervescent. Sper ca ti-a fost de ajutor ce ti-am scris. |
||
ramo_i Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:29 |
||
bravo ramo.e bine daca ai slabit atat.eu 2 kg, dar am inceput sa ma simt rau .astazi nu mai mananc carne , trec pe lactate .ma simt foarte slabita si imi vine sa vomit numai cand vad carnea. |
||
ellyse83 Postat pe 11 Ianuarie 2010 09:04 |
||
am inceput si eu de astazi. momentan nu am probleme, chiar sunt increzatoare ca o sa reusesc. bafta |
||
mona1910 Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:35 |
||
monuta, multa bafta si spor! m-ai facut sa rad ... tu crezi ca din prima zi apar problemele?... |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:43 |
||
mona, bravo tie... mie mi-a luat vreo 2 luni sa ma hotarasc sa incep... aveam tot felul de sarbatori si cum sa tin dieta... si daca nu erau le inventam... da' pana la urma am reusit... VICTORIIIIIIIIIIIEEEEEE!!!!!!!... am dat jos vreo 15 kg... daca stie cineva si o tehnica de remodelat oasele sa-mi spuna... ca le-as baga mai inauntru pe alea de la solduri, ca 60 in talie nu da bine cu 100 in solduri.... zici ca a iesit batoza la plimbare pe strasse... | ||
snowflake Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:24 |
||
bravo mona, si eu am inceput-o tot astazi si sunt foarte hotarata sa o tin destul ca sa pot da jos cam 18kg, sper sa reusesc pt. ca vreau sa ma las si d tigari totodata poate ne consultam sa vedem daca mai rezistam si cum o mai ducm cu dieta noastra minune |
||
garbo013725 Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PROGRAM DE SLABIRE | 8 | De la: crina86_c 7 Iulie 2010 01:40 |
Mituri dietetice | 11 | De la: eu_geminy 10 Noiembrie 2010 22:41 |
o dieta fara dieta | 1 | De la: garbo160389 14 August 2011 16:37 |
|
||
Dieta in insuficienta cardiaca | 17 | De la: anamariatoma 27 August 2014 13:27 |
Dieta lui Catalin Crisan | 3998 | De la: 2 Martie 2018 17:38 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice