Dieta lui Catalin Crisan

Salutare fetele!

Ellyse unde ai disparut?
Sper ca nu ai dat "iama" in dulciuri....

Eu am incheiat prima etapa cu bine...ca sa zic asa (dupa ce mi-am facut "toate problemele din lume"). Am slabit 4 kg in 14 zile. Urmeaza etapa a 2-a. LACTATE, FRUCTEEE, LEGUMEEE!!!

Fetele cum stati? Multa bafta va doresc si la cat mai multe kg in minus!
Va tzuc!!
ramo_i
Postat pe 17 Ianuarie 2010 12:33
buna ramo.nu am disparut, am fst cam ocupata de asta nu am mai scris. trec si eu la legume.azi mi-am facut niste varza la cuptor cu multe legume, binenteles fara ulei.cat despre slabit , acul cantarului nu indica nici o schimbare, parca s-ar fi blocat.fac sport de 2 ori pe saptamana.instructoare mi-a recomdat sa-mi fac niste analize, zice ca am metabolismul foarte lent si sa iau ceva pt accelerare .

sper sa dea rezultate dieta asta , ca sincer nu mai stiu ce sa incerc.

fetele voi cum stati???????
ellyse83
Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:43
salut, sunt o noua adepta a acestei diete.Trbuie sa slabesc macar 10 kg pana la vara si am stat si m-am gandit bine ce dieta sa mai urmez, daca sa urmez o dieta sau sa iau Capsula de slabit,cum mi-a recomandat o prietena. Am optat pt dieta, macar stiu ca totul e natural si se poate schimba si metabolismul. Am metabolismul foarte scazut, genul de persoana care se ingrasa si de la apa. Astazi e prima zi de dieta Catalin Crisan. Am 1,67 m si 79,700 kg,atat arata cantarul de dimineata. In speranta ca va functiona si la mine, o sa va tin la curent cu noutatile! O zi buna!
mishaa21
Postat pe 19 Ianuarie 2010 10:10
bine ai benit misha21.sa ne ti la curent, cum decurge dieta .ramo ce faci? ai mai slabit?

de azi am inceput sa iau si tinctura de marar, mi-a recomandat-o cineva ca ajuta la detoxifierea organismului.sper sa functioneze .de slabit nu am mai slabit, cum spuneam si ieri , parca acul cantarului e blocat.

va pupacesc si astept noutati de la voi.
ellyse83
Postat pe 19 Ianuarie 2010 12:21
Bine ai venit Mishaa21!
Ellyse draga, nu am mai slabit deloc, Si la mine acul cantarului parca e blocat.Daca duminica ma bucuram ca am 61 de kg, azi, dupa 2 zile de legume, fructe si lactate imi arata 62 de kg. Am mancat normal, nu ma fcaut excese, am baut lapte degresat(cel mai degresat care l-am gasit)...

Din cate am citit pe site si mi-a spus si Roxane80, e normala chestia asta cu stagnatul.

Eu zic sa nu ne intristam si sa continua cura!
Pana la final sigur o sa dea rezultate!

Te tzuc!
ramo_i
Postat pe 19 Ianuarie 2010 12:56
Dragelor,

Ma bucur ca ne tot inmultim fiindca asa se mai gaseste cineva cu forte noi si motivatie care sa ne mai dea una cand suntem depresive

Ramo, si la mine cantarul arata mai mult cu 0.6 kg, asa ca nu stiu ce sa zic...
O prietena imi spunea ca nu ai cum sa slabesti daca inainte de inceperea curei nu iti detoxifici organismul... Daca e asa, nu stiu ce sa mai zic, mi-am cam pierdut timpul pana acum ...
Oricum, bun venit celor noi si putere celor vechi sa duca la capat aceasta cura.
roxane80
Postat pe 19 Ianuarie 2010 13:12
Am uitat sa va intreb mai inainte.
Imi da si mie cineva reteta de varza la cuptor sau de ghiveci?
Si inca ceva: avem voie ceapa in perioada de legume? Si ce trebuie sa inteleg prin zarzavaturi?
Cum nu ma pricep deloc la gatit, azi am facut o supa cu gogosar, rosie, radacinoase, conopida, varza de Bruxelles, ceapa. Nu va spun ce gust are. Nu e rea, dar nici nu e buna. E ciudata. Asa ca, help me.
roxane80
Postat pe 19 Ianuarie 2010 13:23
Fetelor, voi cum ati mancat in prima etapa? Ati combinat lactatele cu carnea sau ati mancat o zi numai carne, o zi doar lactate? Pt ellyse si ramo: nu disperati, este normal sa stagnati sau sa luati un pic in greutate in faza de legume si fructe, asa au patit si cei ce au tinut inainte dieta, uitati-va la primele pagini ale forumului! Si nu in ultimul rand nu va mai cantariti zilnic,doar o data pe saptamana, altfel va descurajati! Va pup si spor la ...slabit!
mishaa21
Postat pe 19 Ianuarie 2010 13:54
Mishaa,

Am vazut aici pe forum ca nu e bine sa amesteci carnea cu oul si branza. Eu personal nu am procedat intodeauna asa. Si nici prietena mea care a slabit 12 kg cu aceasta cura. Prietena mea isi facea carne cu branza si ou la cuptor. Sau omleta cu mezeluri, branza si ou. Evident, cred ca slabesti mult mai mult daca nu le combini.
roxane80
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:16
Roxane, eu am facut un ghiveci intr-o tigaie cu capac. Nu am pus ulei deloc insa am pus ceapa. Nu stiu daca avem voie. Am taiat o ceapa un ardei, 2 rosii, am ras 2 morcovi, un gogosar si cateva ciuperci..le-am adaugat in tigaie si am pus putina apa. Nu foarte multa, ca si legumele lasa apa.[utina sare si piper si am stors putina lamaie. Si le-am lasat cu capacul pe ele , mestecand din cand in cand pana s-au facut.

Nu au un gust stralucit, dar nici rau.

ramo_i
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:40
Mishaa, eu nu am amestecat lactatele cu carnea si oul. Le-am mancat separat...desi am fost tentata de multe ori sa le amestec.
ramo_i
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:42
Roxane, eu o sa continuu dieta sa vad ce se intampla pana la sfarsitul lunii. Daca nu se mai misca acul cantarului deloc, o sa ma opresc si incerc altceva.
Nu te lasa...cand mai vreau sa renunt, ma gandesc ca am "suportat" 2 saptamani de carne si nu vreau sa fie degeaba.
Asa ca, fetelor se poate!Trebuie sa avem rabdare!

Va tzuc!
ramo_i
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:45
Buna ziua.
Am inceput si eu dieta aceasta de ieri si astept cu nerabdare rezultatele. Am 34 de ani, 1,70 m si 74 kg. Vrea sa slabesc vreo 15 kg.....sper sa si reusesc...Am atatea pe cap!!!...Serviciul, familia....am 2 copii, baiatul (7 ani) e la scoala, cls. I, fetita (4 ani) la gradinita. Am nev oie de sustinere si incurajari.
Am si o intrebare. Carnea poate fi de toate feluri, nu?
Si inca ceva.....trebuie sa fie fara grasime sau nu?
Multumesc si bafta tuturor!
Mishaa21 sper sa ne sustinem reciproc dat fiind faptul ca am inceput dieta in acelasi timp! Succes!
rarev2005
Postat pe 19 Ianuarie 2010 16:11
no,

merge si slana cu ceapa,da' s-o papi pe la ora 22....
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2010 16:19
dianagont
Postat pe 19 Ianuarie 2010 16:23
Bine ai venit Rarev!
Eu carnea am mancat doar de pui si peste si de vreo doua ori de vita (dar nu imi place)..si da, indicat ar fi fara grasime.

Multa bafta!!
ramo_i
Postat pe 19 Ianuarie 2010 16:53
eu carne, nu "eu carnea"...(ca sa ma corectez)
ramo_i
Postat pe 19 Ianuarie 2010 16:55
bravo ramo.si eu o sa fac astazi un ghiveci cu ciuperci , chiar mi-ai facut pofta.
ce bine ca ne scriem, asa mai aflam retete una de la cealalta.ma gandisem sa fac o supa de spanac , sunt curioasa cum o sa iasa.cred ca fara ulei are un gust oribil.

dupa astea trei zile, trebuie sa icepem iarasi carnea????????nici nu vreau sa ma gandesc la carne

va pupacesc p toate si astept vesti de la voi.
ellyse83
Postat pe 20 Ianuarie 2010 08:51
Draga Ramo, nu stii cat de indatorata iti sunt. E prima oara cand o mancare de legume chiar mi se pare buna. Daca ne mai dai retete, eu una imi prelungesc cura de legume cu 2 zile cel putin
Merci ca esti alaturi de mine si ca ma incurajezi ori de cate ori imi vine sa calc pe langa.
Sper sa dea rezultate si la mine cura asta, desi pana acum cantarul nu imi arata decat 2.1 kg in minus.
Cat ati reusit fetelor sa slabiti pana acum? Sunt singura in situatia asta?

Va pup pe toate cu burta plina si fericita :)
roxane80
Postat pe 20 Ianuarie 2010 11:42
Salutare, fetelor!Am vesti bune, chiar functioneaza dieta,stiu ca eu am dat alte sfaturi,dar nu m-am putut abtine si m-am urcat pe cantar de dimineata,arata cu 800 gr. mai putin! Rarev, bine ai venit si mult succes in lupta cu ispitele!Mie chiar nu mi s-a parut grea prima zi,am mancat din 3 in 3 ore si nu am suferit de foame, am baut apa cu lamaie si seara am baut un ceai de slabit.Ramo, abia astept sa iti testez reteta de ghiveci peste 2 saptamani! Bafta tuturor!
mishaa21
Postat pe 20 Ianuarie 2010 13:27
800 de gr zici?

poate ai fost la buda,mami...

sa va cantariti cat mai rar....
iasomia
Postat pe 20 Ianuarie 2010 13:28
Ma bucur Roxane ca ti-a placut.
Si eu sunt in aceeasi situaie cu tine, dar nu trebuie sa disperam. Poate avem metabolismul mai lent. Eu am zis ca mai tin pana la sfarsitul lunii sa vad daca se misca acul cantarului si daca nu am mai slabit nici macar 1 kg, ma apuc de disociata.

Aaa...si eu propun sa urmam sfaturile Iasomiei, sa ne cantarim cat mai rar...ca ne demoralizam daca ne cantarim in fiecare zi sau la 2 zile.
Mishaaaa...superrr, 800 gr!! Tine-o tot asa!
Bafta fetelor in continuare!
Va tzuc1
ramo_i
Postat pe 20 Ianuarie 2010 14:20
Roxane, poti sa faci si varza la fel cum ai facut legumele.
Speli varza, o tai marunt, o pui intr-o tigaie cu capac , putina apa, sare, piper, daca ai ierburi aromatice sau patrunjel verde poti sa pui si o lasi sa se faca. Mesteci din cand in cand ca sa nu se prinda si daca scade apa foarte mult, poti sa mai pui din cand in cand.

Sper sa iti placa. Mie imi place mai mult varza murata facuta in felul asta, dar nu stiu daca avem voie...

Sau spanac, daca iti place.

In cazul in care ai spanac proaspat, speli spanacul , il pui la fiert, cand e fiert il scoti cu o paleta ca sa se scuga apa ( o sa scada mult si o sa ai impresia ca nu a mai ramas aproape nik din el),il toci cu un cutit sau tocator(depinde ce ai la indemana), il pui intr-o tigaie, adaugi un iaurt mic, sare, putin piper , amesteci putin si gata.
Eu o sa fac spanac si in zilele in care trebuie sa mancam legume cu pigment verde..dar nu cred ca o sa adaug iaurt(nu am citit inca daca avem voie sau nu).

Eu o sa cumpar spanac congelat pentru ca pe aici nu gasesc spanac verde, dar se face in acelasi fel..numai ca nu mai trebuie tocat, ca e gata tocat.

ramo_i
Postat pe 20 Ianuarie 2010 14:38
Ellyse, eu spanacul l-am facut asa cum am scris mai sus. Are un gust cat de cat mai bun decat ciorba. Cel putin asta e parerea mea.
Eu ciorba mi-am facut de salata...dar nu m-a incantat in mod deosebit, ca cea facuta ca "la mama acasa".

Am spalat salata, intr-o oala mai mica(de 2 kg), am taiat 4 catei de usturoi, le-am calit in oala fara ulei cateva secunde, am pus apa peste ei si am lasat sa fiarba apa. Cand a clocotit apa am adaugat salata, sare, piper si 2 foi de dafin ca sa aiba gust(cat de cat). Am lasat sa fiarba salata si cand a fost gata am facut intr-o farfurie 2 iaurturi cu 100 ml lapte degresat si am adaugat peste salata .Am mai lasat 3-5 min la fiert, am pus si zeama de lamaie (dupa gust) si gata.

Nu e rea..

ramo_i
Postat pe 20 Ianuarie 2010 14:51
De la: silviadana, la data 2008-10-14 23:45:22 bravo;normal k pot,tot ce trebuie sa fac este sa vreau.te pupaces si vb
garbo071241
Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:11
Multumesc pt. primire tuturor...desi nu pot sa nu remarc sarcasmul ...unora..dar nu-i nimic...
Eu sunt in a 3 a zi de carne si m-am saturat!
Mishaa21 ai slabit 800 gr dupa doar 1 zi de dieta!???!!! Wow!!!!!!!
Eu inca rezist sa ma cantaresc...astept sa treaca o saptamana.
Despre sport ce imi spuneti?....Eu nu am timp sa merg la o sala specializata, insa am incercat sa fac gimnastica in casa.
Voi cum procedati???

rarev2005
Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:33
nu-i sarcasm,fetita...

e gimnastica...
iasomia
Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:41
Salutari Rarev! Credeam ca "ne-ai parasit"...
Toate am fost satule de carne pana peste cap din primele zile...dar trece si asta. Prima etapa e mai dificila.
Cat despre sport, eu ma mai "b�ț�i" prin casa din cand in cand...mai fac abdomene, genoflexiuni, am niste gantere de la prietenul meu dar is prea grele, asa ca ma uit la ele...
Nu pot sa ma laud ca am o activitate sportiva, wow...

La o sala pana nu ajung in tara, nu o sa merg pentru ca aici e cam scump...
ramo_i
Postat pe 20 Ianuarie 2010 16:30
Ramo, nu ai nevoie de un copil ascultator si cuminte? ca ma las infiata :)))
Am terminat mancarea facuta dupa reteta ta, si ma intrebam daca nu ar trebui sa am si eu o limita in cura asta, sa calculez calorii etc. Pe langa mancarea cu ciuperci am mai bagat in mine vreo 2 kiwi, vreo 3 mandarine, o portocala si ... recunosc, un pumnisor mic, mic de fistic. Ba si un iaurt de vreo... 500 de grame.
Asa ca Ramo, nu imi ramane decat sa te tin la curent daca mai slabesc si cand.

Bun venit celor noi si vointa sa tina cura asta.

roxane80
Postat pe 20 Ianuarie 2010 18:47
helou fetele.
ramo tin sa-ti multumesc pentru reteta delicioasa de ghiveci cu ciuperci.eu am mai pus fata de reteta ta ceapa verde si un pic de ceapa rosie si un pic de pasta de tomate.la final am pus si un gram de usturoi.a iesit delicios.
felul 2 am gatit o mancarica de teci fideluta , cu multe legume:ardei rosu si alb , ceapa verde si rosie , morcov, pastarnac si telina , mult marar si oregano , pasta de tomate si rosii .a iesit buna .

fructe am mancat astazi mere.maine clementine si kiwi, si binenteles mancarica de teci fideluta.imi pare rau ca se va termina etapa fructelor si legumelor.va pup pe toatr
ellyse83
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
probleme digestive 7 De la: garbo_453036 18 Mai 2017 14:23
Dieta Montignac 3 De la: garbo_1155 27 Martie 2012 19:09
mariana39 7 De la: pik_nik 21 Iunie 2009 20:49
Care este diferenta dintre destin si karma? 50 De la: pik_nik 14 Octombrie 2009 01:56
Topikul oamenilor cinstiti si sinceri 2 De la: Roxxynela 13 Aprilie 2010 17:52
Setari Cookie-uri