Super tare faza cu infiatul Roxane. a In legatura cu limita, cam avem: la lactate (400 gr./zi) si la fructe: (500 gr./zi). Ellyse, ma bucur ca ti-a placut si tie ghiveciul. Cand incep iar zilele de legume, fructe si lactate, promit sa urmez si retetele tale. Si mie mi-a parut rau ca s-a terminat perioada de legume si fructe. . Astept ziua de duminica, la mine zi de cantar. Ma gandeam sa combin putin dieta asta cu cea disociata...adica in zilele de legume, fructe si lacate sa tin: o zi legume, una lactate si una fructe. Ce ziceti fetelor, ar fi ok? Va tzuc si la cat mai multe kg in minus!!! |
||
ramo_i Postat pe 20 Ianuarie 2010 21:10 |
||
---|---|---|
da ramo.cred ca este ok daca nu le mai amestecam,poate vom reusi sa avem alte rezultate.m-am cantarit si astazi de dimineata si nici o schimbare . tot atatea kg am si nu pot sa-mi imaginez de ce stagnez asa de mult. daca nici dupa inca 6 zile nu se va schimba nimik eu renunt si ma apuc de alta dieta. |
||
ellyse83 Postat pe 21 Ianuarie 2010 08:58 |
||
ellyse, asociaza si miscarea cu dieta asta. cateva minute pe zi de fitness, tae bo... chiar si in casa... rezultatele vor aparea mai repede. |
||
|
||
garbo_C Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:02 |
||
celleste fac de 2-3 ori p saptamana miscare la sala cate 2ore sedinta cu instructoare.de 9 luni fac asta , intelegi tu????degeaba draguta , nimik nu se vede.doar muschii intariti si un pic diminuata celulita .nu am slabit deloc.de asta m-am apucat de dieta asta, crezand ca voi scapa de cele 10 kg pe care le am in plus si care nu-mi dau pace. la naiba cu ele. nu stiu ce solutie sa mai adopt, |
||
ellyse83 Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:07 |
||
rabdarea, iubita, rabdarea si perseverenta, astea sunt solutiile. tine dieta in continuare si rezultatele vor aparea. nu abandona asa repede! da-ti timp. bafta multa! |
||
garbo_C Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:11 |
||
Vreau si io sa dau jos 10 kg | ||
lala_cri Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:14 |
||
daca mananc cioco, are ceva? 'neata, fetele! si spor la slabit! |
||
zambila Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:15 |
||
Zambilut un pik ce ciocolata e buna... | ||
lala_cri Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:19 |
||
zambila , nu are nimik ,multa ciocolata , tort de ciocolata, sau prajituri cu crema de ciocolata si nu mai devreme de ora 22-23. pofta buna iti dorim |
||
ellyse83 Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:19 |
||
zambilutz, tu n-ai voie ciocolata! da-mi-o mie! |
||
garbo_C Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:22 |
||
mersi, mersi aseara am mancat brownie cu inghetata, da inainte de ora 22 bine, dupa 23 am mancat mancare |
||
zambila Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:23 |
||
Zambilut vrei sa imbolnavesti fetili pe acilea | ||
lala_cri Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:28 |
||
il imbolnaveste pe catalin crisan, ala... | ||
fleurdelis Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:31 |
||
pai, daca de cure tot nu ma tin, de la mancare nu ma abtin niciodata, indiferent de ora, prea grasa nu-s bine, as putea sa mai slabesc vreo 2,3 kile acolo, da' mai e timp pana la vara acum trebe sa tina de cald grasimea aia |
||
zambila Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:33 |
||
Zambilut e dureros ce faci... | ||
lala_cri Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:37 |
||
Buna ziua, Am am intrat in a 4 a zi de carne!....... Am o intrebare: voi combinati mezelurile cu carnea la o masa? Am citit ca lactatetele nu ar fi de preferat sa fie combinate cu carnea... Si inca ceva....trebuie sa avem obligatoriu 5 mese pe zi??....ca eu nu reusesc sa am decat 4 mese...avand in vedere ca trebuie sa lasam pauza 3 ore...si ca sa nu depasesc ora 18.00 la ultima masa, mie nu imi ies decat 4. (la 9, 12, 15 si 18) Voi cum procedati? |
||
rarev2005 Postat pe 21 Ianuarie 2010 10:16 |
||
Buna tuturor si o zi cat mai buna! Ramo, cum iti merge azi? O sa mananc iar dupa retetele tale, desi am cam ajuns la capatul puterilor. Pana acum 3 zile abia asteptam ziua de legume, acum urasc si carne, si legume si tot. Nu vad niciun rezultat, am stari tot mai proaste, azi dimineata am avut ameteli si dureri de stomac. In plus am facut si o burta rotunda, de toata frumusetea, cum nu am avut eu niciodata. Sincera sa fiu, in clipa asta imi doresc sa mai dau jos fix 6 kg. Si pentru asta chiar nu sunt dispusa sa ma joc cu sanatatea si viata mea. Cautand aseara pe net raspunsuri la ceea ce mi se intampla, am dat de Dieta Montignac. O gasiti pe scribd. Pe mine m-a convins. Cred ca o sa ma apuc de ea. Se mai baga cineva? |
||
roxane80 Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:49 |
||
eu nu am mancat 5 mese rarev.nu am combinat mezelurile cu carnea, doar uneori carnea si pestele.multa bafta | ||
ellyse83 Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:50 |
||
Salut gagici! Roxane, incearca sa disociezi legumele de fructe si lactate de acu' inainte. Cat despre starile care le ai...nu esti constipata? Si eu am fost cam in aceeasi situatie cu tine in zilele de legume si ma simteam cam balonata, dar dupa ziua de carne (ieri) acum ma simt muult mai bine. Adica am revenit la starea de dinainte de etapa a 2-a dietei. Calciu ai luat? Dupa cum am mai zis, eu o sa ma cantaresc duminica sa vad daca am rezultate sau nu..si daca nu, ma apuc de disociata. Daca crezi ca poti continua e ok...tu iti stii organismul.Si intr-adevar pentru 6 kg nu merita sa te joci cu sanatatea ta! Daca te hotarasti sa mergi mai departe pe Monti, eu te sustin! |
||
ramo_i Postat pe 21 Ianuarie 2010 12:39 |
||
si mie mi se face greata cateodata sa tot mananc proteine zilnic...nu stiu cum sa ma mai motivez...cum nu tin regim ma si ingras |
||
marianela Postat pe 21 Ianuarie 2010 12:43 |
||
stiti ca la un consum zilnic de 20 grame glucide pe zi se slabeste cel mai tare? dar cand un mar are 11 grame,sau un iaurt are 7 grame etc e ft greu |
||
marianela Postat pe 21 Ianuarie 2010 12:46 |
||
Ellyse, eu inca nu m-am cantarit, dar stii ca si eu am probleme cu stagnatul , plus ca ultima data cand m-am cantarit (la legume, fructe lactate) imi arata cantarul cu 1 kg in plus. Astept pana duminica sa vad ce se intampla, daca dau jos si 500 gr, merg mai departe, daca nu...traiasca disociata! Daca nu te simti rau si ti-e bine de la dieta , eu zic sa mergi mai departe..nu avem ce pierde, nu? IT |
||
ramo_i Postat pe 21 Ianuarie 2010 12:49 |
||
Salut Rarev, Eu cand am mancat carne, am mancat doar carne..fara sa o asociez cu mezelurile si lactatele...sau daca am mancat mezeluri (desi foarte rar),am mancat doar mezeluri. Si nici eu nu reusesc sa am 5 mese. Eu am in jur de 3 mese pe zi. |
||
ramo_i Postat pe 21 Ianuarie 2010 12:58 |
||
cu siguranta ca daca combini legume cu fructe plus seminte ....fistic..etc..nu vei avea rezultate bune.asa ca grija!!! | ||
marianela Postat pe 21 Ianuarie 2010 12:59 |
||
draga mea ramo, merci de sustinere. mai asptept si eu sa vad ce se intampla cu mine pana duminica. oricum, am lasant un nou topic cu dieta lui monti, in ideea ca obtin mai multe informatii despre aceasta. daca vad ca nu mai merge cu dieta asta o las balta. pup | ||
roxane80 Postat pe 21 Ianuarie 2010 13:07 |
||
Salutare, fetelor! vad ca azi sunteti cam suparate din cauza stagnarii, eu zic ca daca a dat rezultate pana acum,nu ar trebui sa renuntati!Dar eu nu stiu inca,n-am ajuns in faza a doua.Roxane,cate kg ai slabit in prima etapa, cea de 2 saptamani? Si eu ma gandeam la dieta lui Monti, am si cartea acasa,dar mi s-a parut cam complicata.. Dar stiu de acolo ca nu trebuie sa combinam fructele cu altceva,si e ideal daca le mancam ca mic-dejun sau inaintea micului-dejun cu 30 min.Oricum nu tb mancate dupa ce am mancat altceva, doar dupa 3 ore.Eu sunt in a treia zi de carne. Nu am ametli,dar ma simt tot obosita si fara putere de concentrare. As dormi tot timpul.Voi ati luat ceva vitamine? Va pup si astept vesti e la voi! | ||
mishaa21 Postat pe 21 Ianuarie 2010 14:28 |
||
mishaa, 2 kg in 17 zile :(. cred ca daca mancam normal tot atat reuseam sa slabesc si nici nu imi dadeam organismul peste cap. cat despre vitamine, eu am luat. in ultima perioada m-am limitat la ca si mg, insa, chiar si asa, nu am reusit sa slabesc. cred ca nu e o cura de slabire potrivita pentru cei care au de dat jos pana in 10 kg. | ||
roxane80 Postat pe 21 Ianuarie 2010 15:11 |
||
sincer fetele nu stiu ce sa mai cred.am citit p garbo un comentariu:'' de ce nu dau rezultate dietele'' .ma incadrez in multe spuse acolo.o sa-mi fac programare la un endocrinolog sa vad ce se intampla. nu mananc mult , fac sport iar de 8-9 luni nimik.si de la apa ma ingras. la naiba cu kg astea, ca fac pitici pe creier de la ele. nu slabesc sub nici o forma oricat de mult m-as infometa si oricate ore de sala as face. mai urmez dieta asta inca 6 zile, daca nu-i nici o schimbare o las balta |
||
ellyse83 Postat pe 21 Ianuarie 2010 15:19 |
||
ellyse83, tu cat ai slabit pana acum> | ||
roxane80 Postat pe 21 Ianuarie 2010 15:21 |
||
ceaiuri pt slabit de la "fares" orastie.se gasesc in farmacii.eu am incercat si rezultatul este asigurat... voi faceti cum vreti aaa sa nu credeti ca fac reclama |
||
LILO Postat pe 21 Ianuarie 2010 15:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dieta Dukan | 5 | De la: mladitza 3 Mai 2012 15:13 |
DIETA CRUDIVORA DE REFACERE | 22 | De la: Rotty 20 August 2012 12:25 |
Pentru o detoxifiere naturala si sanatoasa ! | 1 | De la: fittnescoffe 16 Martie 2012 10:35 |
|
||
Nu mai pot face dragoste cu sotia mea.. | 185 | De la: garbo000907 12 Noiembrie 2012 20:41 |
Regimul cretan | 20 | De la: sunshinelila 21 Februarie 2015 08:30 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice