Dieta lui Catalin Crisan

Buna fetelor, azi dimineata m-am cantarit dupa ce ieri am incheat perioada de carne . In ultima saptamina am slabit 1.5 kg eu sunt multumita pentru ca in perioada de carne am dat jos 4kg.Eu mai folosesc si ceai verde si incerc sa fac cel putin o ora de sport pe zi oricat de obosia as fii mi-am impus lucru asta.
Multa bafta fetelor noi si multa ambitie nu va descurajati daca nu slabiti imediat, fiecare corp functioneaza altfel.
Roxy daca nu respecti orele de masa nu cred sa functioneze, incearca sa iti faci mici pachetel cu ce trebuie sa mananci la ora respectiva taiele cubulete punele intro cutiuta si poti manca mai linistita 'eu asa fac. Bafta
anna75
Postat pe 25 Ianuarie 2010 15:57
io nu m-am cantarit de ceva vreme, nici nu-mi recomand
cert e ca trebe sa slabesc otzara, da' in nici un caz cu dieta asta, care-mi pare putin cam nepotrivita pt absolut orice tip de organism
da' ce stiu eu despre diete, nu?
zambila
Postat pe 25 Ianuarie 2010 16:01
miscare,zambila..

degeaba te infometezi, daca nu te misti....

eu cand nu am avut posibilitatea sa ies la aer sa fac miscare,am urcat si coborat la scari...de am facut febra musculara...
sa vezi ce poponeata tare faci,ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 25 Ianuarie 2010 16:05
SALUTI FETELE!!!
Nu stiu ce am facut, da' azi am descoperit un loc unde am internet,,,
Ma bucur sa vad ca "ne tot inmultim" pe aici...

Eu sa dau raportul...m-am cantarit duminica dimineata (cand e ziua mea de cantar) si cantarul arata 59,9 kg. Inseamna ca am slabit 5,1 kg dupa cele doua etape. E super ok pentru mine...

Aseara am fost intr-o mica vizita la niste cunostinte si trebuie sa recunosc ca am trisat cu 4 covrigei mici facuti in casa .
De maine intru in etapa a 3-a.
Ce a fost mai greu a trecut,,,is foarte curioasa cum o sa is faca efectul dieta de acum inainte.

Va tzuc.
ramo_i
Postat pe 25 Ianuarie 2010 17:13
Buna, fetelor! Sunt noua pe aici si am intrat pentru ca azi am inceput si eu dieta CC! Imi place dieta asta caci eu nu pot trai fara carne !!!! Numai ca am sarit de penultima masa! de maine nu mai fac! Urati-mi bafta si noroc!
garbo096039
Postat pe 25 Ianuarie 2010 18:17
A! Si nici miscare n-am facut
garbo096039
Postat pe 25 Ianuarie 2010 18:18
roxi sa stii ca tu nu tii dieta Te chinui degeaba daca nu maninci macar de 4 ori pe zi si acuma fie vorba nu conteaza chiar sa fie din 3 in 3 ore ideea este sa nu sari peste mese ca altfel e cura de ingrasare. Iti dau o idee pt munca sa iti iei 100 gr cascaval taiat bastonele sau cuburi cum vrei ca nici nu mioase si nu iti deranjezi colegii si ar fi bine sa le spui ca esti la cura Eu cred ca te vor incuraja si te vor intelege.Mai poti ca iti iei 3 crenvusti subtirei.Mai improvizezi tu si ajutati-o fetelor mai dati-i sfaturi ca e pacat daca vrea sa slabeasca pt nunta tr sa fim cu ochii pe ea sa nu se lase.Dupa ce termini cu cura asta si daca mai tr sa dai jos eu iti propun dieta daneza. Eu pe aceea am facut-o inainte de nunta si am slabit 7-8 kg si nu am timut-o pina la capat e doar 13 zile.
auradir
Postat pe 25 Ianuarie 2010 20:09
Sunt in a 2 a sapt. de carne... Deja ...nu mai pot...am inceput sa am dureri de stomac...dar, ma incurajez cu gandul ca mai e putin...
Nu stiu ce voi face ca in week-end plecam cu copiii si mai multi prieteni la munte, la ski...iar eu cu dieta....va fi mai greu...
In sfarsit...ma descurc eu...
Va pup...
O zi buna!
rarev2005
Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:20
Era carne de mistret cumva?..

Inseamna ca aici a ajuns mistretul care a traversat Dunarea inot duminica.
anakin
Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:24
bre,

eu inteleg ca tii un anumit regim disociat,e ok...dar dieta asta este prea dura,va biciuiti trupu' si creieru' aiurea in tramvai...

totul este atat de simplu',mananci orice, dar cat o furnica, si faci miscare in draci...
iasomia
Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:29
Neatza, fetelor! Ma bucur sa aud vesti bune de la voi!Rarev, felicitari pt rezultate, si eu azi am avut zi de cantar dupa o saptamana de carne si tot 2,5 kg am slabit! Nu-mi vine sa cred, este destul de bine, nici nu ma asteptam, as fi fost fericita si sa dau numai 1 kg! Roxi, fara rusine ia-ti la lucru cum or zis si celelalte fete cascaval felii, triunghiuri de branza topita, ceva mezeluri feliate, si incearca sa mananci dimineata. Eu inainte nu mancam dimineata, tot asa la 16 cand ajungeam acasa. Incearca sa te trezesti mai devreme si mananca putin seara,sigur iti va fi foame de dimineata. Si pt cele ce sunt suspicioase cu aceasta dieta,chiar functioneaza, v-o zice o grasutza ce le-a incercat pe toate aproape. Si apropos, nu prea ma omor cu sportul, am fost tot timpul cam "lenesa", dar merg cam o ora si jumatate pe jos, pana la lucru inapoi si mai fac si plimbari prin oras ca si eu sunt cu pregatirile de nunta! Si multa apa, ti-e foame, bea apa, desi nu ti-e sete, incearca sa bei cate putin. Va pup si sper ca v-am fost de folos!
mishaa21
Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:33
buna tuturor, am trecut la a doua zii de legume fructe si lactate voi cum stati ? eu va invit si pe un alt site unde va garantez ca nu va ve-ti plictisi hai sa facem ceva impreuna va astept pe www.fabaniusor.teamworkrevolution.com numai bine si la cat mai multe kg in minus
nicoletaivu
Postat pe 26 Ianuarie 2010 15:51
ce-i cu site-ul asta?sti mai multe despre continutul lui?
marianela
Postat pe 26 Ianuarie 2010 18:41
Exact...si eu vreau sa stiu ce e cu site-ul asta???
rarev2005
Postat pe 26 Ianuarie 2010 18:58
multumesc mishaa21 pt sfat dar la serv chiar nu pot(dc ai stii cum sunt colegele mele )incerc sa mananc si dim,dar imi este f greu. am inpresia k o sa vomit la fiekre inghititura,oricum la 16 knd vin de la serv mananc f putin. nu stiu ce se int dar....defapt eu inainte (adik mai bn spus in decembrie) am luat faimoasa capsula de slabit si dp 5 capsule am stat in spital 7 zile numai cu intravenoase..... a fost f naspa,asta ti-am zis in cazul in care tenteaza pe cineva sa le ia in fine nu conteaza...eu sper sa dau ceva kg jos pana la nunta
roxy_ely85
Postat pe 26 Ianuarie 2010 20:59
Ciao, fetelor! Nu mai spune nimeni, nimic? Ceva noutati? Eu sunt in a zecea zi si cantarul spune ca am slabit 4 kg pana acum, dar va zic marti rezultatul adevarat ca atunci e ziua oficiala de cantar.Voi cum va mai simtiti? Eu de cand iau calciu+magneziu+zinc si vitamine sunt super ok. Chiar va recomand sa luati vitamine.Va pup si astept vesti bune!
mishaa21
Postat pe 28 Ianuarie 2010 09:39
buna fetelor. EU SINT IN ZIUA INTR-A 11 ZI SI TOT 4 KG AM DAT JOS. Misa ai dreptate cu mineralele .Eu iau calciu cu magneziu si tr sa va spun ca nu am avut probleme deloc cu constipatia- asta in alta ordine de idei.Dieta merge - incet dar sigur. Ma gindesc de pe acuma sa nu ma descurajez cind am sa ajung in perioada de stagnare.Voi ce mai mincati ca eu aseara am facut un pui la cuptor ca de fiert m-am saturat. Dimineata mai maninc niste sunculita ori cenvusti apoi nelipsitul ou si brinzica la alte 2 mese dar altceva ce mai mincati voi sa mai diversific si eu.Oare e bine sa mincam peste in conserva de ulei( BINE FARA ULEI CA PE ALA IL ARUNCI)ca pun putina lamiie pe el si merge asa o data Va intreb asta pt ca am vreo 2 conserve de astea in casa si ma batea un gind sa incerc. Ce ziceti?
auradir
Postat pe 28 Ianuarie 2010 11:03
Buna fetelor,
Imi pare rau ieri am avut o zi foarte grea, am ajuns tarziu si nu am intrat pe site.
Incep sa nu mai fiu f. motivata...
Am inceput sa calc stramb. nu foarte tare, dar "gust"....si stiu ca nu e bine....
mishaa21 felicitari!
Eu nu simt ca am mai slabit cine stie ce....eu astept ziua de luni...asa ca...
mai vorbim!
rarev2005
Postat pe 28 Ianuarie 2010 12:54
auradir...cred ca nu e nici o problema daca arunci uleiul.
Referitor la mancare....nici eu nu mai stiu ce sa aleg....de aia m-am si saturat....
Uite azi ...i-am promis sotului meu ca fac spaghete cu fructe de mare si sos curry. Eu - sper- sa ma limitez doar la fructe de mare, dar...
De aia e grea dieta asta....ca e greu sa rezisti atata vreme doar cu carne...si atat...
rarev2005
Postat pe 28 Ianuarie 2010 12:58
Mai fetelor, nu va mai chinuiti asa!...eu am cea mai buna reteta...DA! ...iubiti si suferiti din dragoste...iubiti ceva imposibil (insurat, catar, nehotarat) si sa vedeti in 2 luni cum cad hainele de pe voi...garantat!
Ines
Postat pe 28 Ianuarie 2010 13:00
aha, subscriu
zambila
Postat pe 28 Ianuarie 2010 13:03
Auradir, eu zic mai bine sa cauti conserve in suc propriu, chiar dc scurgi uleiul tot mai raman urme, pestele e deja imbibat in ulei, si nu ulei de peste din pacate, iar in dieta scrie clar ca uleiul e interzis. Asa ca dc tot am facut un efort pana acuma eu zic sa iti cauti conserve in suc propriu. Si eu am in frigider ton in ulei si nu m-am incumetat sa-l dechid,desi cam poftesc la un ton cu lamaie
Draga Rarev, stiu ca e foarte greu pt tine, tu gatesti pt sot si copii, eu recunosc ca am noroc, locuiesc cu viitorul sot si cum si el e un pic cam grasutz a hotarat sa tina dieta cu mine. Deci nu exista ispite la noi in frigider. Ce sfat as putea sa iti dau? Imagineaza-ti cum vei arata dupa, ce haine ai putea purta in care nu mai incapi acum, sau lipeste pe frigider o poza cu tine cand erai mai slaba sau una cu o femeie f grasa. Totul depinde de psihic pana la urma...Eu am cel mai bun stimulent: rochia de mireasa! Si cum toata lumea ma stie de grasutza, imi imaginez ce reactii vor avea cand or sa ma vada slaba sau ma rog, aratand rezonabil in alb! Mult succes si vointa de fier!
mishaa21
Postat pe 28 Ianuarie 2010 13:32
ines...cata dcreptate ai....acum 4 ani am fost despartita de sotul meu 6 luni....inutil sa spun ca am slabit 10 kile in timpul ala, nu???
tutankhamon
Postat pe 28 Ianuarie 2010 13:56
Buna fetelor,am intrat in prima zi de carne din a doua etapa, pina acum am rezistat foarte bine, dar din pacate am racit si ma simt groaznic iar carnea nu mai are nici un gust. Dar nu ma las de dieta sub nici o forma ,azi am scos niste poze in care aveam cu 10 kg mai putin si ma incurajez singura,mai am si niste colege dragute la servici care ma incurajeaza si ele.
Va pup bafta si nu uitati multa miscare .
anna75
Postat pe 28 Ianuarie 2010 19:18
Buna fetelor..si multumesc pentru incurajari!
Sunt la jumatatea celei de-a doua sapatamani de carne si totul mi se pare ok pana acum....dieta nu mi se mai pare asa de grea ca la inceput si in plus am reusit sa dau jos si 3 kg pana acum asa ca mergem mai departe ...
Caaty
Postat pe 28 Ianuarie 2010 21:45
Ciao, fetele! Ce mai faceti? Pregatite pt weekend? Eu abia astept sa vina ziua de marti, cand pot manca fructe si legume ca sunt scarbita de carne....
Nu stiu ca sa mai mananc ca deja mi-e greata de orice carne... Sper sa trec cu bine de weekend! Va pupic si aveti grija de voi!
mishaa21
Postat pe 29 Ianuarie 2010 14:52
BUNA FETELOR si eu ma pregatesc pt zilele de fructe si nu numai cu gindul.Azi am fost in magazine si am cumparat tot ce mi-a poftit inima in materie de fructe - macar sa le simt in mina daca nu le maninc( abia luni) si am luat asa: lichi , mango ( abia dupa am citit ca nua vem voie dar tot am sa maninc o felie mica), pomelo, switi, 2 fructe de kaki ca astea sint la bucata ( nu am mai mincat pina acuma dar au auzit ca sint f bune si au multe minerale si vitamine dar va spun eu marti cum au fost) , banane portocale si cam atit cred.Nu am vazut sa fie interzise bananele totusi cred ca au omis ei ca de obicei e primul fruct interzis in diete. De aia va rog sa imi spuneti voi ce parere aveti?Pt mine zilele de fructe ma ingrozesc pt ca de obicei nu imi plac de aia mi-am si luat tot felul poate gasesc si eu citeva care sa imi placa, mere nu imi plac deloc , portocalele mi se par tot timpul acre nu stiu ce sa mai zic - in schimb imi plac caisese , piersicele si strugurii care de obiei sint scumpe iarna. Va pup si astept vesti de la voi cum ati mai slabit
auradir
Postat pe 29 Ianuarie 2010 23:04
buna dragelor ce mai faceti cum mai merge dieta la mine e ok sunt in a 3 a zi de carne din etapa a 2a si este bn deocamdata va astept si pe www.fabaniusor.teamworkrevolution.com sa vb si acolo si sa formam o echipa si acolo e super ok va pup
nicoletaivu
Postat pe 30 Ianuarie 2010 11:15
nicoleta sa stii ca nu am putut intra pe saitul ala si de obicei daca e corect apare scris cu albastru si poti intra direct daca dai click pe el .Cred ca a intervenit o eroare. Dar ce e cu saitul ala ceva interesant sau doar discutii.?
auradir
Postat pe 30 Ianuarie 2010 22:51
nicoleta sa ne spui cit ai slabit ca tu esti cu o saptamina inaintea noastra - asa ca sa ne incurazezi cintareste-te pt noi.Astept cu nerabdare
auradir
Postat pe 30 Ianuarie 2010 22:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despre terapia gerson.. 12 De la: relu_eu2001 18 Iunie 2012 15:51
Ce parere aveti despre dietele proteice? 3 De la: garbo_476951 26 Noiembrie 2017 07:57
Topikul oamenilor cinstiti si sinceri 2 De la: Roxxynela 13 Aprilie 2010 17:52
Nu mai pot face dragoste cu sotia mea.. 185 De la: garbo000907 12 Noiembrie 2012 20:41
Recomandare nutritionist? Slabire rapida 6 De la: ana_pop 31 Martie 2015 09:15
Setari Cookie-uri