pt impacheatari? | ||
reyya Postat pe 4 Februarie 2010 17:27 |
||
---|---|---|
Nu creste alga Galodium la mine!!.Am primit-o si o cultiv in lapte.Numai in lapte traieste.Il fermenteaza si se obtine o bautura acidulata-acrisoara tip Kefir.La fel pe net o gasiti.Eu tin ft tare la ea si as trimite surplusul oriunde in tara,numai sa n-o arunc.Cum se inmulteste la un moment dat imi e prea multa. | ||
marianela Postat pe 4 Februarie 2010 17:31 |
||
am citit ca merge si pt impachetari in caz de reumatism sau alte boli ale pielii.Eu beau 500 ml zilnic si ma dau si pe fata cu ea.Mirosul de iaurt ce-l are nu produce disconfort pe fata. | ||
|
||
marianela Postat pe 4 Februarie 2010 17:33 |
||
Vedeti pe net ce scrie despre ea,si daca cineva vrea o trimit cu drag.Am mai trimis-o prin colet postal la doritori! | ||
marianela Postat pe 4 Februarie 2010 17:37 |
||
buna auradir, pe data de 19 ianuarie aveam 93 kg (1.63 cm)( in ziua operatiei) astazi cand iti scriu am 81.kit-ul ptr operatie costa 28oo euro. ac. operatie este o optiune ptr. persoanele care s-au chinuit o viata intreaga cu kg in plus, cu diete peste diete, cu tot felul de medicamente si doctori peste doctori. cu sindromul metabolic nu-i de joaca. crede-ma pana acum la 41 de ani, am incercat tot ce se putea incerca. m-am saturat sa fiu grasa, m-am saturat sa fiu cobai si sa inghit tot ce mai aparea in materie de slabit.acum sunt sigura ca am luat aceasta hotarare inteleapta care-mi va rezolva eterna lupta cu grasimea.admir foarte mult tenacitatea celor care tin regim si care reusesc sa ajunga cum isi doresc. | ||
sok Postat pe 4 Februarie 2010 22:41 |
||
buna fetelor. Am facut o pauza ca imi facea calculatorul figuri - l-am rezolvat asa ca pot intra sa vb iar cu voi. Azi sint din nou la carne.Nici nu stiti ce ma bucur.In zilele cu legume am mai dat jumate de kg jos. Am facut o greseala ca nu am mai putut bea atita apa si ma gindesc ca de aia poate nu am slabit ca in prima saptamina. De azi am inceput iar sa imi pun sticla de 2 litri de apa pe care tr sa o beau in intregime. Va pup si astept si rezultate de la voi.Se pare ca am ramas eu si Misha - chiar te rog sa nu te lasi ca sa am cu cine sa ma mai sustin. | ||
auradir Postat pe 4 Februarie 2010 23:03 |
||
sok merci mult de lamuriri si ma bucur pt rezultatele tale. A fost greu dupa operatie? Stii ca si eu am fost tentata sa imi pun balon gastric intr-o perioada si eu sint obsedata de faptul ca sint grasa .Am inceput cu curele drastice de la 62 de kg ( ca vroiam sa ajung la 56)si tot am tinut tot felul de cure care dadeau rezultat ce e drept pe moment si apoi ma ingrasam mai mult in timp si iar o luam cu curele si iar cu ingrasatul asa ca m-am hotarit sa nu mai tin cure in care slabesti 10 kg in 2 saptamici ca apoi sa pun 15 ce e drept in jumate de an ca sa nu imi dau seama prea bine ce se intimpla cu mine.Uite asa am tinut-o vreo 10 ani.Apoi am ramas insarcinata la 75 de kg si iar m-am ingrasat apoi am alaptat o perioada si nu am putut tine regim am facut si cezariana si nu am putut face miscare si uite asa se adunau kilogramele..Asa ca in momentul in care bebelica mea a facut 7 luni gata m-am apucat si sint hotarita sa tin regimul pina la capat.Acus vine vara si tr sa aratam bine - cit de cit haha.Va pup si va doresc slabire usoara. | ||
auradir Postat pe 4 Februarie 2010 23:15 |
||
marianela Postat pe 5 Februarie 2010 10:03 |
||
miine m-am hotarit sa iau o zi pauza adica sa maninc ce vreau si de duminica continui cura.Bine am sa manincin limita bunului simt dar imi este pofta de dulciuriasa ca macar sa gust ceva miine poate beau si o bere mica. Ma gindesc ca nu are ce face rau numai ca o sa mai stagneze rezultatele. De fapt de la inceput imi propusesem ca sa rezist ca imi iau o zi pauza dupa o luna , ei am sa o iau la 3 saptamini ca sa pot rezista in continuare.Va pup | ||
auradir Postat pe 5 Februarie 2010 21:22 |
||
draga mea,iti vb din experienta.Fiecare pauza e un pericol de ABANDON!!!Ai grija.Eu am pus anul trecut 8 kg pe mine tot asa amagindu-ma ca iau o pauza.Nu-i obligatoriu sa ai acelasi metabolism ca al meu,dar nu strica putina precautie.Te pup | ||
marianela Postat pe 6 Februarie 2010 08:40 |
||
auradir, greu este in prima noapte dupa operatie, cat stai la reanimare , legata la toate aparatele. din a treia zi totul ti se pare mult mai usor. dureri nu sunt ptr ca tot timpul iti baga calmante. am vazut rezultatele celor care au facut asta cu cateva luni inaintea mea. sunt uimitoare. dar crede-ma ac. operatii sunt ptr oamenii care sunt predispusi la obezitate morbida si cu valori ale analizelor foarte naspa . cred si sunt sigura ca tu vei reusi prin regim si miscare. sa-ti traiasca minunea. eu m-am chinuit, dar degeaba. de la 24 de ani incerc sa am un copil si nici acum la 42 nu mi-am pierdut speranta. din cauza multor tratamente hormonale am ajuns asa cum sunt. tu ai tot ce poate fi mai frumos in lumea asta , un copil. sa-ti dea viata numai impliniri ca sa te bucuri de minunea pe care o ai. | ||
sok Postat pe 6 Februarie 2010 23:06 |
||
si eu ma chinui de cativa ani sa raman insarcinata.La fel ca tine nu mi-am pierdut speranta desi eu am 48 ani.Totusi eu am fost binecuvantata de D-zeu cu doua fete,dar acum la a doua casatorie mi-am dorit un copilas si nu mai vrea sa vina.Dar mai sper. | ||
marianela Postat pe 7 Februarie 2010 14:57 |
||
Buna! Crezi ca ai putea sa imi trimiti si mie din alga ta? Daca da, cum tre sa procedam? Iti multumesc anticipat! |
||
eburchiu Postat pe 7 Februarie 2010 21:32 |
||
Salut,fetelor. Mai e cineva care mai tine inca dieta? Eu am ajuns in a patra zi de carne din faza a doua dar simt ca nu numai ca nu mai dau jos,dar cred ca am mai pus ceva ...Sper sa mi se para,maine am zi de cantar Sper ca voi inca luptati, as avea nevoie de ceva incurajari,asta e problema mea,incep o dieta,chiar bine,ma tin o perioada,iar cand vad ca nu mai slabesc,am tendinta sa renunt Este cineva care a trecut de faza a doua? Cum o mai duceti cu dieta? Aveti grija de voi si multa vointa! | ||
mishaa21 Postat pe 8 Februarie 2010 14:12 |
||
da, eu am tinuto pana la capat, si am slabit 12 kg sau 14 ...nici nu mai stiu. nu te descuraja...dieta chiar da rezultate. ai rabdare , e normal sa nu mai slabsti la fel ca in primele 2 saptamanii. nu trisa si nu uita de sport. dute la sala macar de 3 ori pe saptamana si vei avea rezultate. dupa cum te vad ca arati in poze nu cred sa ai nevoie de mai mult. eu am tinuto anul trecut in februarie si acum o tin din nou...sunt la saptamana a doua de carne si am slabit 2.5 kg. sper din suflet sa am putere sa o duc pana la capat...pentru ca nu e usor. iti tin pumnii hai ca poti | ||
dorateo Postat pe 8 Februarie 2010 16:32 |
||
da,draga!o trimit oriunde. Astayi o trimit la cineva in Resita.Am mai trimis+o si in alte parti ale tarii.Scrie+mi pe adresa de mail [email protected] |
||
marianela Postat pe 8 Februarie 2010 19:06 |
||
eu tin regim proteic,dar am momente cand sunt la un pas de abandon | ||
marianela Postat pe 8 Februarie 2010 19:11 |
||
Salut din nou. Astazi s-a terminat a treia saptamana de dieta, de saptamana trecuta pana acum am mai slabit 100 gr,e bine si asa rau,credeam ca am mai pus! Cred ca sunt in perioada de stagnare...Dorateo, problema mea este ca nu am cand sa ma duc la sala,dar merg pe jos zilnic pana la lucru si inapoi cam o ora si ma mai agit cate o juma de ora-o ora prin casa pe muzica, exercitii, dans, menaj... Stiu ca nu e ca la sala, dar chiar nu am cand sa ajung, lucrez, am si scoala...Si as vrea sa slabesc in ritmul asta de viata care il am pt ca daca ma las de sala dupa ce termin dieta, pun la loc chiar daca am grija ce mananc,stiu din proprie experienta..Oricum nu ma dau batuta, multumesc mult pt incurajari si iti doresc mult succes! | ||
mishaa21 Postat pe 9 Februarie 2010 09:29 |
||
buna fetelor si in special mishaa21. Tocmai m-am cintarit si am observat ca m-am ingrasat 1 kg daca nu mai mult ca am cintar cu precizie variabila.. haha.Tocmai comentam cu sotul ca m-am ingrasat si imi spunea ca de la ziua in care am facut pauza si in care am baut o bere si un pahar de vin (ca am fost in vizita la niste prieteni).Ei si mi-am adus aminte ca tr sa se cintareasca mishaa21 si mare mi-a fost surpriza ca si ea zicea ca a stagnat.Dar nu ma descurajez inca pt ca tocmai am citit ca a mai slabit cineva 12 sau 14 kg si sper si eu sa slabesc macar atit.Sincera sa fiu eu speram macar la 15 puteau fi si 20 dar vad ca am slabit 5 kg si acuma m-am mai ingrasat 1 kg. Am sa ma mai cintaresc si miine dimineata ca poate acuma am baut apa sau eu stiu.VA PUP |
||
auradir Postat pe 9 Februarie 2010 22:16 |
||
Salut,auradir! Nu te speria, si eu dupa cele 3 zile de legume si fructe am luat 2kg dar dupa cele 6 de carne le-am dat jos. Asa e, in a treia saptamana se stagneaza sau se ia usor in greutate, am citit pe forum mai in urma, toate celelalte fete care au tinut dieta s-au confruntat cu aceeasi problema,pana si cele ce faceau sala de 3 ori pe saptamana,e ceva normal,isi revine organismul. E destul de stresant pt corp sa dea jos 5 kg in 2 saptamani,nu? Stiu ca de regula cel mai bine pentru organism e sa se dea jos 1kg pe saptamana. Oricum deja ma simt mai bine, abia astept sa se termine sa vad rezultatul final. Inca 7 saptamani... Am uitat sa spun ca am inceput sa folosesc si crema anticelulitica (lapte anticelulitic hidroactiv de la Aslavital, costa doar 12 lei parca) si se vede la pantaloni. Va pup pe toate si astept vesti bune de la voi! | ||
mishaa21 Postat pe 10 Februarie 2010 10:07 |
||
BUNA FETELOR SANT NOUA PE AICI,DAR SANT IN ETAPA 3 DE MAINE AM SLABIT 4 KG EU ZIC CA E BINE PTR CA NU AM FACUT SPORT SORA MEA A SLABIT DOAR 2 KG VA PUPIC | ||
garbo098631 Postat pe 10 Februarie 2010 18:31 |
||
:sml-jumping0044DUPA CE TERMIN REGIMUL AS VREA SA SAR CA ASTIA MICII....: DAR IMI TREBUIE DOAR VOINTA AM PLECAT DE LA 106 SI 1.74 INALTIME SI AM 102 SI SPER SA TOT SCADA PUPICI | ||
garbo098631 Postat pe 10 Februarie 2010 18:37 |
||
buna garbo098631 Bine ai venit in gasca si sper ca nu ne vei abandona foarte repede ca noi am inceput dieta f multe si vad ca am ramas doar eu cu mischaa21 Iti urez dieta usoara si cit mai multe kg date jos |
||
auradir Postat pe 10 Februarie 2010 23:05 |
||
sa ne spui un nume ca sa cconversam ( adresam) mai usor ca mai este cineva garbo si inca nu stiu cite numere si sa nu va incurcam | ||
auradir Postat pe 10 Februarie 2010 23:08 |
||
VA PUPIC AZI AM TRISAT UMPIC DAR....AM SCHIMBAT NUMELE MA NUMESC ADRIANA SANT DIN SIBIU AM 30 ANI | ||
garbo098702 Postat pe 11 Februarie 2010 19:46 |
||
daca tu esti bucuroasa,ii ok | ||
LILO Postat pe 11 Februarie 2010 19:48 |
||
AURADIR PT TINE ERA MESAJUL SPER CA O SA MAI DAU JOS CEVA CEVA APROAPE 3 SAPT SAU DUS SI 4KG CEI DREPT DAR SA SPERAM CA NU MA DEMORALIZEZ PE PARCURS | ||
garbo098702 Postat pe 11 Februarie 2010 19:48 |
||
adriana nici sa nu iti treaca prin cap sa te descurajezi ca .. eu ce fac, cu cine ma mai intretin si incurazez (reciproc sper).? Dorateo te rog sa ne spui daca te-ai ingrasat dupa dieta tinuta anul trecut si mai spunene cite o chichita ca sa reusim sa tinem cura pina la sfirsit - tu cum ai reusit, bine inafara de ambitie.?De ce tii cura din nou anul asta? | ||
auradir Postat pe 11 Februarie 2010 23:00 |
||
Salut, fetelor! Bine ai venit, Adriana! Si eu sunt tot din Sibiu Felicitari pt vointa!Dupa cele 3 saptamani sa nu te descurajezi daca stationezi ca este normal. Sa mergi mai departe. Si fii tare, sa nu mai trisezi, in nici un caz mai ales cu dulciuri... Eu am trecut ieri prin clipe de cosmar, o venit sefu cu un platou de prajituri (a fost ziua lui) si o trebuit sa ma uit cum toti colegii mei mananca... Si le-o mai pus si pe biroul meu... Dar am trecut peste, nu am cedat tentatiei! Mult succes, fetelor si revin marti (am zi de cantar) sa vedem daca am mai dat ceva jos... | ||
mishaa21 Postat pe 12 Februarie 2010 09:27 |
||
buna fetelor...ma bucur ca va incurajati reciproc si va sustineti pentru ca eu stiu ca nu e usor deloc. o sa va fie mult mai greu in saptamanile 6-7. eu atunci am cedat...doar pshihic, pentru ca nu am trisat DELOC...mint am trisat in 2 zile , respectiv cele cu 2 zile de legume, 1 zi lactate si 2 zile iar de legume. mie nu imi plac lactatele si mi-am dat seama ca nu o sa rezist o zi intreaga sa mananc doar lactate...asa ca le-am combinat , am mancat si legume si lactate. mie cel putin saptamanile alea 2 mi s-au parut cele mai grele. in rest a fost doar determinare. apoi m-am ingrasat 4 kg in timp si vreo 2 acum de Sarbatori...asa ca...mi-am propus sa o mai tin inca odata si sper sa o pot duce la bun sfarsit.daca as slabii la fel ca si data trecuta as fi destul de multumita pentru ca cu toate cele 12 kg care le-am slabit anul trecut nu am ajuns la kg care le-as fi dorit. va pup si va tin pumnii la toate! |
||
dorateo Postat pe 12 Februarie 2010 10:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dieta de 13 zile ... pt schimbare de metabolism | 65 | De la: iulia__ 8 Iunie 2017 14:13 |
Cum arată o dietă sănătoasă echilibrată? | 1 | De la: garbo_506120 30 Iulie 2020 17:16 |
feminitate-ce intelegem prin ea | 2 | De la: garbo055472 3 Februarie 2010 11:19 |
|
||
Dietele pot fi periculoase,daca se respecta moda ! | 1 | De la: VOIAJOR 9 Ianuarie 2013 21:10 |
Carti despre dieta | 17 | De la: myry 10 Mai 2010 15:18 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice