Buna fetelor! Am terminat a doua etapa de carne si nu stiu ce sa fac ca urmeaza 3 zile de branza cu ou si mie nu imi place branza deloc ....asa ca daca mai e cineva in situatia mea vreau si eu o mana de ajutor cum sa trec peste ....ca imi e sincer foarte greu... | ||
Caaty Postat pe 14 Februarie 2010 12:53 |
||
---|---|---|
salutare...v-am citit cu interes mesajele, parca am trait cu voi zilele pozitive sau cele mai slabe...dar in final sunteti invingatoare pentru ca ati constientizat ca aveti o problema: kilogramele in plus...si eu am aceeasi chestie...nu m-am salvat inca...asa ca maine poernesc la drum, cu forte noi, cu 81,9 kg la 1.70m. Am sa va tin la curent o saptamana buna si cu forte noi va doresc |
||
milina Postat pe 14 Februarie 2010 19:17 |
||
Buna dimineata fetele! Si eu am inceput de ieri. Poate de data asta reusesc sa o duc si pana la capat.. |
||
|
||
White_lily Postat pe 16 Februarie 2010 09:11 |
||
Salutare, fetelor! Bine ati venit, milina si white lily! Eu astazi am o luna de cand am inceput dieta, de la 80 kg am ajund la 73 kg Imi cam pierdusem speranta, ca in primele 2 saptamani am slabit 5 kg, si apoi am stagnat, dar acum am inceput sa dau jos din nou (2 kg in saptamana a patra) Parca altfel ma simt acuma, se pare ca nu au fost in zadar eforturile! Va pupic si astept vesti bune si de la voi!Principalul e sa nu va descurajati atunci cand stagnati! Pentru Caaty: incearca sa combini branza de vaci cu ceapa si verdeturi, eu asa am facut si a fost f buna, sau mananca alte lactate(sana,iaurt..)Mult succes, hai ca se poate! Eu am incercat toate dietele posibile pana acuma si asta e singura care chiar functioneaza la mine, si nici nu ma simt slabita si ametita!Va pooooooooooooooooooooooooooooop!!! | ||
mishaa21 Postat pe 16 Februarie 2010 09:40 |
||
repet... nu uitati miscarea,daca vreti sa se aseze carnea frumos pe voi...noi nu suntem norocoase ca bibicii,avem alta constuctie,nastem...alea,alea... dar daca faceti miscare,rezultatu' e misto.. bafta!... |
||
iasomia Postat pe 16 Februarie 2010 10:44 |
||
Multumesc Mishaa21 pentru sfaturi si felicitari pentru rezultatele de pana acum!! si eu am reusit sa dau jos 5.5kg in 3 saptamani...asa ca bafta mai departe pentru toata lumea!! | ||
Caaty Postat pe 16 Februarie 2010 15:03 |
||
buna fetelor.Ma bucur ca ne inmultim.Sa stiti ca intru in fiecare zi sa vad noutatile de pe forum insa nu mai apuc sa scriu pt ca asta mica imi ocupa efectiv tot timpul.Mai apuc sa scriu si eu cite ceva la ore de astea tirzii.Eu sincer am cam calcat pe bec si daca am slabit 5 kg in 2 saptamini iar urmatoarea saptamina m-am ingrasat cam 1 kg, m-am cam descurajat si am cam calcat si pe linga de citeva ori.In final am dat jos intr-o luna cam 3.5 kg - nu e rau nici atit dar eu sint total nemultumita pt ca e perioada lunga si kg putine date jos.Acuma sper sa nu ma mai ingras.De miine incep etapa a 3 - a cu legume, ou si brinza sa speram ca dau jos ca sa nu ma descurajez de tot.Eu inainte de a ramine gravida am tinut de citeva ori dieta daneza sau de "13 zile" se mai cheama si de fiecare data dadeam jos cel putin 7 kg insa acuma am spus sa mai diversific si pt ca sint carnivora am crezut ca imi va fi usor sa tin dieta CC dar nu e usor pt ca e perioada lunga.Va pup si fiti tari in continuareNoroc cu misha21 ca am vazut ca la ea a mers cel mai bine si m-am mai incurajat putin sa o tin in continuare.Eu sper sa va aduc vesti bune in curind. | ||
auradir Postat pe 16 Februarie 2010 22:24 |
||
whitw lily spui ca speri sa tii dieta pina la capat de data asta. Poti sa imi spui cit ai tinut-o data trecuta , cit ai dat jos si daca te-ai ingrasat ulterior. BAFTA MULTA SI AMBITIE ITI DORESC | ||
auradir Postat pe 16 Februarie 2010 22:29 |
||
buna! astazi m-am hotarat sa slabesc!sper sa ma pot tine de aceasta dieta timp de 66 zile,mai ale k sunt o bautoare inraita de cola l-am vazut azi pe catalin crisan la otv din intamplare si asa am intrat pe dieta lui,am inceput sa citesc tot ce se scrie pe forum si sincer imi place ideea de a incepe dieta cu cineva in acelasi timp,parca imi da putere sa stiu k sunt si alti oameni care tin dieta in acelasi timp cu mine.va rog cine e hotarat sa inceapa de azi 17.02.2010 sa ma anunte,e mai usor daca vb intre noi!!multumesc si spor la treaba! | ||
marmotina Postat pe 17 Februarie 2010 00:09 |
||
Buna dimineata fetele! Auradir, am tinut primele 2 etape(prin septembrie am inceput), am slabit 7 kg , iar acum am in plus cu 2 kg. Dar, de atunci si pana acuma, cu niste exceptii am avut grija ce am mancat. Nu mananc paine, nimic prajit in ulei(de fapt nu prea mai folosesc ulei), dulciuri foarte rar si atunci doar cate o gurita, nu beau sucuri acidulate.. La toate astea am renuntat in timp, cu mult inainte de a incepe aceasta dieta. Acum e obisnuinta.De exemplu cand simt mirosul de ulei prajit mi se intoarce stomacul. Asa am reusit sa ajung de la 75 de kg undeva la 60,dar in timp, cred ca in vreo 2 ani..Si tot de vreo 2 ani sunt blocata la 60 kg(plus,minus 2 kg). Problema e ca sunt mica de inaltime si cele 10-15 kg in plus se vad destul de bine. Deja am scris prea mult..si vroiam sa zic doar ca e foarte greu sa iti pastrezi greutatea la care ajungi prin orice dieta. Va pup! |
||
White_lily Postat pe 17 Februarie 2010 09:09 |
||
of,cum as vrea si eu sa mai dau jos cateva kg.De doua luni tot incep cate-un regim si-l abandonez.Cum sa nu gust painea cu lunile..sau un fruct,doua....cum sa ma mobilizez si eu.In urma cu doi ani am tinut cu sfintenie timp de 9 luni si am dat jos 20 kg,si acum is asa de delasatoare. | ||
marianela Postat pe 17 Februarie 2010 17:52 |
||
buna de maine as vrea sa incep si eu dieta lui catalin. a incercat o cn.cum a fost????v ati ingrasat mai rau ,dupa terminarea ei???asta este teama cea mai mare...va rog sa mi rasp.mmss |
||
hoanitta Postat pe 17 Februarie 2010 23:03 |
||
buna....uite azi am citit si eu ...de maine ma apuc si eu ....sper s comunicam.....pupici..mult succes... | ||
hoanitta Postat pe 17 Februarie 2010 23:05 |
||
Buna, Da, eu am tinut foarte strict aceasta cura si am slabit remarcabil, der toata perioada de proteine mi-a dat organismul peste cap. Te sfatuiesc sa intrebi un medic ce efecte poate avea (poate e si o chestie de varsta). Oricum mi s-a parut o cura fara infometare si cu cele mai spectaculoase rezultate (am ceva experienta in domeniu). Eu m-am ingrasat dupa, dar m-am lasat de fumat si nici nu am avut grija la ce am mancat. Succes in orice varianta ai alege! |
||
eburchiu Postat pe 18 Februarie 2010 16:17 |
||
asa a fost si la mine dupa regimul proteic,am pus cateva kg rapid!Acum ma straduiesc sa consum max 900 calorii pe zi.Ft greu! | ||
marianela Postat pe 18 Februarie 2010 17:08 |
||
Salutare, fetelor! Ce progrese ati mai facut? Marianela, nu cred ca trebuie sa te chinui asa de tare cu numaratul caloriilor si mai ales cu 900 de calorii pe zi, mi se par prea putine... Incearca sa asociezi alimentele corect, dupa cum zice Montignac. Cred ca o sa incep cu dieta lui dupa ce termin dieta asta. Montignac mi se pare mai mult un stil de viata sanatos, o "dieta" de intretinere, ne invata sa combinam alimentele in asa fel sa nu ne ingrase. Am citit ca multe persoane au slabit cu ea...Apropo, am "trisat" cu niste ciocolata Milka fara zahar pt diabetici (se recomanda la Montignac)si dieta merge ok in continuare...Sincera sa fiu dupa 6 luni fara dulciuri nu am mai putut, trebuia sa gust ceva dulce Va urez un weekend placut cu multa miscare in aer liber! | ||
mishaa21 Postat pe 19 Februarie 2010 11:42 |
||
buna!sunt nou intrata.astazi e a doua zi de dieta.ce ziceti oare o sa fie bine? | ||
mycky Postat pe 19 Februarie 2010 20:24 |
||
locuiesc in londra de 2 ani de zile.de cand am venit aici am inceput sa ma ingras....mancarea e de vine pt k e plina de conservanti....incerc cat mai mult sa ma alimentez cu ,,bunut,,.am 163cm si 69,3 kg.vreau sa slabesc mult....sa ajung la cel putin 55kg...acum 3 ani aveam 49kg,ce vremuri..uffff | ||
mycky Postat pe 19 Februarie 2010 20:28 |
||
sunt in prima si ceam mai grea etapa zic eu....mi-e frica sa nu cedez la un momentdat. | ||
mycky Postat pe 19 Februarie 2010 20:29 |
||
mycky, baga vointa,hai ca poti! sa vezi ce drag o sa-ti fie de tine pe urma... cand te ia pofta aia mare,bea apa....si ia-o pe strazi,mergi pana iti trec dracii... |
||
iasomia Postat pe 19 Februarie 2010 20:38 |
||
merci mult de incurajari....azi a mai trecut o zi..a 3 a.si ink nu imi doresc sa ma cantaresc...ziua de cantar e joi....sper sa nu fiu dezamagita.va pup fetelor | ||
mycky Postat pe 21 Februarie 2010 00:23 |
||
Buna fetelor! Am si eu o intrebare ..in zilele in care trebuie sa se manance fructe si legume cum se procedeaza?...trebuie sa mananc o zi intreaga numai fructe sau pot combina si cu o salata ceva? sa nu cumva sa gresesc....oricum dupa o zi intreaga numai de fructe ma apuca o foame seara....de abia ma abtin. Va pup pe toate. |
||
Caaty Postat pe 21 Februarie 2010 12:35 |
||
mycky, n-ai pentru... eu zic sa te cantaresti la doua saptamani. caaty, habar nu am,nu am tinut niciodata dieta asta,da va tin galerie aici... eu zic ca poti linistita sa bagi si o salata. |
||
iasomia Postat pe 22 Februarie 2010 08:53 |
||
nu se mananca in nici un caz o zi intreaga numai fructe. cred ca si scrie undeva la inceput...fructe se mananca 500 gr/ zi si nu ca desert dupa masa, ci ca o masa din cele 5 mese. haideti fetelor nu va lasati...sunt doar 2 luni. bafta!!!!!!! |
||
dorateo Postat pe 22 Februarie 2010 15:13 |
||
asa dora..invata-le,ca se imbolnavesc.Doamne.. iarta-ma...dau in altele... hai ursanele!! hai ca se poate!! |
||
iasomia Postat pe 22 Februarie 2010 17:10 |
||
Salutare,fetelor! Astazi am intrat in a patra faza a dietei, am mai scapat de inca vreo jumatate de kg, dar nu intru in panica, stiu ca acum se slabeste mai greu, exista si perioade de stagnare. Eu am observat ca in zilele cu fructe si legume stagnez sau mai iau ceva in greutate. Vi s-a intamplat si voua asta? Si dupa zilele de carne slabesc.... Oricum sunt foarte multumita, mai am o luna si gata, incep perioada de intretinere Stiu ca nu am avut rezultate spectaculoase ca alte persoane, dar nici nu am fost la sala, si oricum nu e bine sa slabesti foarte mult intr-un timp scurt. Sper sa mai scap de vreo 3 kg pana la sfarsitul dietei. Oricum asta a fost o singura batalie, mai este pana la sfarsitul razboiului! Fetelor, nu va descurajati, haideti ca nu e asa greu! Nu ne infometam, nu ametim de la lipsa de mancare si chiar slabim cu dieta asta. Mult curaj pt cele ce citesc si nu s-au hotarat inca sa tina aceasta dieta! Nu va speriati de primele 2 saptamani de carne, atunci se slabeste cel mai mult!Va pup si sa "ne revedem" mai slabe! | ||
mishaa21 Postat pe 23 Februarie 2010 09:59 |
||
Buna tuturor! Sunt Elena si sunt la a doua zi din dieta lui Catalin Crisan. Mai e cineva cu mine?:D | ||
free8sparrow Postat pe 23 Februarie 2010 13:57 |
||
Buna fetelor!!! E prima data cand 'activez' pe forum si as avea si eu o mare rugaminte: daca vreuna dintre voi are timp si rabdare sa posteze o descriere detaliata a diete, pentru ca am gasit mai multe variante si nu sunt sigura care e cea corecta>>>>v-as fi foarte recunoscatoare, pentru ca vreau sa incep saptamana asta....mersi mult ......va pup si muuuuuulllta bafta in continuare!!!!!!!:*:*:* |
||
cris28 Postat pe 23 Februarie 2010 18:54 |
||
Multumesc Dorateo..ca m-ai luminat... nu stiu ce am inteles eu din ce era scris la inceputul dietei..dar in nici un caz nu ce trebuia.. vad.. Mishaa21 sa stii ca si eu am avut aceeasi problemuta ca si tine..in zilele de fructe si legume am pus 1kg...si acum sunt la ultima zi de carne inaintea etapei a4a si vad ca s-a dus ce era in plus...oricum eu joi am zi de cantar asa ca pana maine cand incep si eu etapa 4 mai trag sperante...haiii ca se poate...va mai spun maine cat am dat jos in primele 3 etape....bafta la toate!! |
||
Caaty Postat pe 24 Februarie 2010 13:08 |
||
free8sparrow sau draga Elena toate suntem alaturi de tine..inceputul e mai greu..dar se poate nu uita ca aici ne incurajam una pe alta si daca esti in impas iti sarim in ajutor!! Mergi mai departe cu optimism |
||
Caaty Postat pe 24 Februarie 2010 13:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Regimul cretan | 20 | De la: sunshinelila 21 Februarie 2015 08:30 |
Pentru o detoxifiere naturala si sanatoasa ! | 1 | De la: fittnescoffe 16 Martie 2012 10:35 |
feminitate-ce intelegem prin ea | 2 | De la: garbo055472 3 Februarie 2010 11:19 |
|
||
despre sarcina | 6 | De la: ciocoiu_roxi 2 Februarie 2011 13:48 |
ce droguri sunt sapte pacate si diavol rosu????? | 2 | De la: panty_C 29 Ianuarie 2012 16:25 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice