iasomia merci pentru incurajari...daca tot nu tii cu noi dieta CC spune-mi te rog care dieta a dat rezultate la tine? | ||
Caaty Postat pe 24 Februarie 2010 13:15 |
||
---|---|---|
Ma bucur foarte tare ca am pe cineva alaturi, asta a fost si scopul pentru care m-am inscris pe forum. Eu in prezent am 1.63, 60kg si vreau sa slabesc 8 kg. Am auzit de aceasta dieta de la o prietena, care a slabit 20 kg in 2 luni. Nu este chiar identica cu cea a lui Catalin Crisan dar se aseamana 95%. Dieta este elaborata de un nutritionist care ia vreo 200-300E pe sedinta. Ideea de 5 mese pe zi la 3 ore mi-a fost si aceasta explicata. .Pentru a digera mancarea,in mare parte glucidele, organismul face apel la un sistem complex, in care elementul principal este insulina, un hormon produs de pancreas. Dupa ingerarea unui aliment care contine glucide, nivelul glicemiei creste, ceea ce stimuleaza pancreasul sa declanseze eliberarea de insulina. Ideea e ca daca mancam de 5 ori pe zi la ore fixe fortam organismul sa produca mai multa insulina ceea ce duce la o accelerare a metabolismului. Daca gustam si 2 alune inainte de masa, insulina va fi folosita pentru acestea, si deci cand vom manca doar o parte se va digera restul este depozitat. Revenind la dieta lui CC sunt in a treia zi de carne si pana acum nicio abatere. Beau 2,5-3,5l de apa si ceai. Ultima masa din pacate e la ora 20 ca micul dejun il iau la 9:30 Mai e cineva pe forum care este tot la prima etapa? Va pup si spor la slabit:* |
||
free8sparrow Postat pe 24 Februarie 2010 15:26 |
||
caty, regimul pt ulcer. adicatelea..fara prajeli,fara rantas,fara tocatura....totul fiert,fiert,fiert...praji,draci! doar mar copt,si lapte ... se intampla sa mai slabesti si cand esti amorezat,ma rog...cel putin in prima faza... cum e cantecu'? "te scoate la primavara galbin ca turta de ceara" si eu vreau sa dau jos iar,am avut o perioada f stresanta si am mancat la aluneeeee,ca o nesimtita. da' cred ca se rezolva,ca mi s-a redesteptat ulceru',vai de steaua mea. mai ia hu! mai ia ho! mai ia ha ha! |
||
|
||
iasomia Postat pe 24 Februarie 2010 16:05 |
||
iasomia, frumos tare cantecelul...n-am ce zice... ...suna bine mancatul alimentelor fara prajeli..dar denumirea "dieta pentru ulcer" ma cam baga in sperieti...ai grija tu cu ulcerul daca stiii ca ai probleme...sanatate si pupici. | ||
Caaty Postat pe 24 Februarie 2010 20:46 |
||
Am revenit asa cum am promis cu rezultatul kilogramelor in minus dupa ce-a de-a 3-a etapa...si cantarul a zis azi ca am cu 7.5kg mai putin de la inceputul dietei... hai fetelor ca se poate...bafta la toate!! | ||
Caaty Postat pe 25 Februarie 2010 12:50 |
||
si vrei sa ne faci geloase estee?? | ||
fleurdelis Postat pe 25 Februarie 2010 12:51 |
||
mai nene tu stii ceva?? 2 pers au slabit cu retetya asta si ambele au scos si cate o carte! mihaela tatu si domnu crisan. ambii s-au ingrasat nu zic! dar mihaela tatuuuuuuuuuu...ii cat ecranu nene! da-n rest n-am vrut sa zic nimic! doar atentie! |
||
fleurdelis Postat pe 25 Februarie 2010 12:53 |
||
Cat despre faptul ca slabesti cand esti indragostit, nu te contrazic Iasomia...numai ca la mine vad ca nu mai functioneaza deocamdata... ..s-o fi instalat monotonia cine stie...impotant ca ne scoate din starea de apatie si ne baga in priza fii-miu...are el grija sa nu ne plictisim.. | ||
Caaty Postat pe 25 Februarie 2010 12:56 |
||
ooo departe de mine gandul asta fleurdelis..cum sa va fac geloase... oricum eu am dar putin in comparatie cu prietena mea ..ea a data jos 11kg in tot aceasi perioada... | ||
Caaty Postat pe 25 Februarie 2010 12:58 |
||
io ce zic, geloaseee nene | ||
fleurdelis Postat pe 25 Februarie 2010 13:00 |
||
io ce zic, geloaseee nene | ||
fleurdelis Postat pe 25 Februarie 2010 13:00 |
||
Numai ca eu trebuie sa slabesc repejor luna viitoare incep munca si nu imi mai vine uniforma....si nu de alta dar cu suncile astea pe mine nici probele sportive nu le mai trec...stiu care sunt riscurile tuturor dietelor..numai ca eu am un job in care conditia fizica e primordiala si nu ne lasa nici doctorul nostru sa luam prea mult pe noi...eu am exagerat..m-am cam alintat in acesti 2 ani de cresterea copilului...dar gata..totul are o limita... | ||
Caaty Postat pe 25 Februarie 2010 13:04 |
||
o tii pe a ta....nu e vorba de gelozie aici si de indeplinirea unor dorinte... | ||
Caaty Postat pe 25 Februarie 2010 13:05 |
||
glumeam mai! hai multa bafta la dieta acolo! (si eram si rautacioasa pe deasupra...hai nu te supara!) |
||
fleurdelis Postat pe 25 Februarie 2010 13:07 |
||
Nu m-am suparat....ai un nume sa stiu cu cine vb?? sau e secret? Eu sunt Cati din Constanta... | ||
Caaty Postat pe 25 Februarie 2010 13:09 |
||
dulce tare pupicul tau... | ||
Caaty Postat pe 25 Februarie 2010 13:11 |
||
fleur, imi spune lumea...si mie imi place asa din...bucuresti desigur! |
||
fleurdelis Postat pe 25 Februarie 2010 13:17 |
||
caty, ia la mama... |
||
iasomia Postat pe 25 Februarie 2010 13:32 |
||
si mie nuuu?? ce, tre sa fac sa? sa ma apuc si eu?? | ||
fleurdelis Postat pe 25 Februarie 2010 13:34 |
||
pai..tii si tu cura?... intradevar,tatu e cat teveu'..valei...mai are si han acu',te apuca rasu',isi face codite d-alea ciufulite..oaliu! astea nu stiu cand sunt ridicole... no ia... |
||
iasomia Postat pe 25 Februarie 2010 13:37 |
||
s-o luat dupa oana turcu...alta....doamna, ma rog! os a tiu o sa tiu sie u ...ce sa faac acuu |
||
fleurdelis Postat pe 25 Februarie 2010 13:38 |
||
fetitza, acu' ceva ani,am incercat fix o zi...la sfarsitul zilei eram plina de draci,asa ca m-am lasat. in schimb cand fac miscare,(merg pe jos 1 ora dimineata,si seara chiar doua)..se vede imediat. poti sa muncesti prin casa pana dai in balbe,degeaba. |
||
iasomia Postat pe 25 Februarie 2010 13:45 |
||
Multumesc mami... | ||
Caaty Postat pe 25 Februarie 2010 22:42 |
||
Hhm...voi chiar credeti in aceasta insiruire ce are pretentie ca se numeste dieta ca si functioneaza? Mezeluri, chefir, cascaval? Sa fim serioase fetelor...Plus medicamente dupa ureche? Toate acestea pentru ca ar fi functionat in cazul lui Catalin crisan? El presupun ca a tinut o dieta la recomandarea unui nutritionist. hello??????????????? Putin amiscare si atentie la alimente - fara semipreparate, lactate cu un continut ridicat de grasime excluse, multe legume si fructe, supe, mai deloc paine si paste fainose - carbohidrati si cu siguranta va da rezultate pe termen lung. Nu cred in retete minune care functioneaza inc azul meu pentru ca la altcineva a functionat. Si medicamente? E mai usor sa cumperi pastile decat fructe ...? Eu mi-am propus si am reusit sa mananc zilnic macar un iaurt activia, un fruct si apa multa. Am redus sarea si zaharul, dulciurile si sunt multumita. Pupici |
||
greece_pisi_red Postat pe 26 Februarie 2010 08:29 |
||
caty, pupa...mama... iesi al aer cat poti de mult,organismul nostru are nevoie de oxigen...ca sa dea rezultate misto... |
||
iasomia Postat pe 26 Februarie 2010 09:59 |
||
fetelor va eram datoare cu raspunsuri,joi 25.02.2010 am trecut de prima saptamana din prima etapa.am inceput cu 69.3 kg si acum am 67,5.deci am slabit 1,8.sa stiti k ma asteptam sa slabesc atat pt ca nu am arderile atat de rapide dar sunt multumita,,,eu nu vreau sa slabesc repede si mult...cel mai mult m-as bucura daca mi-as mentine pozitia asta de inceput in fiecare sapt cat tine dieta.voi ce mai ziceti cum mai stati ci dieta?va pup | ||
mycky Postat pe 26 Februarie 2010 22:09 |
||
Draga greece_pisi_red, Este important pentru mine sa stiu ca sunt la dieta pentru ca altfel imi dau voie sa mananc orice invocand tot felul de motive. Asta este modalitatea prin care reusesc sa ma controlez, deoarece sunt o gurmanda notorie. Mi-e pofta de orice, beau multe sucuri, imi place extraordinar de mult ciocolata si prajiturile si imi este greu sa ma abtin. Daca sunt la regim si in timpul asta pierd in greutatate, ma abitionez si mai tare. Asta nu este o dieta sofisticata. Eu o tin de o saptamana in care am mancat carnati si ceafa la gratar , salam, cascaval si omlete. Nu mi-a fost foame 1 sec. In prima saptamana de regim am slabit 2,5 kg si desi ieri spuneam ca nu mai vreau sa vad carne de abia astept sa vina si cealalta saptamana. |
||
free8sparrow Postat pe 28 Februarie 2010 11:32 |
||
Draga micky, Ma bucur pentru tine si pentru kilogramele pierdute.Eu am inceput dieta pe 22 februarie si o tin destul de strict in ceea ce priveste orele de masa, ce mananc si cantitatea de apa dar stau cam prost cu miscarea ca sunt cam lenesa.Mai fac din cand in cand abdomene si tae-bo singura acasa dar nu foarte des. Am auzit ca in a doua saptamana de carne se slabeste si mai mult. Sa ne tii la curent! |
||
free8sparrow Postat pe 28 Februarie 2010 11:42 |
||
Ciao fetele! Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Am inceput si eu dierta de 4 zile si incep sa se vada rezultate! Sunt foarte fericita!!! In sfarsit o dieta care incepe sa functioneze!! Am dat deja 1,5 kg, fac si sport, iau si niste suplimente care imi dau energie la sala si intensifica arderile!!! Si ce e mai important....sunt cu vointa la nivel maxim! Sunt si eu presata de timp, ca incep si eu lucrul dupa 2 ani de repaus si distractie, si trebuie sa incap in hainutele mele frumoase. Astept sustineri!!! Va puup! |
||
emmma Postat pe 28 Februarie 2010 21:14 |
||
Hei, revin cu noutati! Azi cand m-am cantarit aveam 74,2. Stiti de cand ma chinui sa scad sub 75? Sunt tareeee fericita! Cura asta e fantastica. | ||
emmma Postat pe 1 Martie 2010 10:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Topikul oamenilor cinstiti si sinceri | 2 | De la: Roxxynela 13 Aprilie 2010 17:52 |
UN OUTLET LA INDEMANA ORICUI | 1 | De la: bellamy 5 Ianuarie 2011 09:20 |
Dieta pentru detoxifierea de primavara | 19 | De la: garbo_1155 19 Ianuarie 2017 13:19 |
|
||
Dieta in insuficienta cardiaca | 17 | De la: anamariatoma 27 August 2014 13:27 |
Dieta in cazul Tiroiditei Hashimoto | 17 | De la: Maria_22 2 Februarie 2018 12:43 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice