iasomia cati ani ai iubita?? | ||
Caaty Postat pe 3 Martie 2010 13:37 |
||
---|---|---|
Dreptate ai mami draga...dar cui ii mai trebuia dupa cat am tras cu primul??? Nici nu voiam sa aud..si apoi dupa ani..ma intreba copilul de ce nu ii fac un frate mai mik....imi zicea ca sunt rea cu ea ca eu nu vad ca e singura si nefericita....nu stiu cine o invata..cred ca soacra-mea...doar nu am crezut niciodata ca ii trece prin capusor asa ceva...scorpia aia ii baga numai prostii in cap... | ||
Caaty Postat pe 3 Martie 2010 13:42 |
||
De la: Caaty, la data 2010-03-03 13:28:11Bravoooooo emmmmmmmmmmaaaaaaa vezi ca se poate!!!! La mai multe kg jossss!!!! si uite asa ne gasim noi scuze :D sa mai papam cate ceva :p lasa ca trecem noi de perioada asta , eu ma tot gandesc ca as manca muuultee care nu am voie si ma consolez spunandu mi ca lasa ca doar e deschis la supermarketuri si la cofetarii si dupa ce termin cura si mai beau o cana de ceai indulcit cu zaharina numai ca PROBLEMA MEA CEA MAI MARE este ca de fiecare data neincrederea ca am sa arat altfel dupa dieta , de fiecare data am renuntat pt ca nu credeam ca am sa scap de burta de aripioare etc , nu stiu de ce cred asa dar .... sper ca acum sa fiu mai optimista |
||
|
||
stelutika Postat pe 3 Martie 2010 13:42 |
||
Eu l-as face pe al doilea acum, sincer. Abia astept! Dar am zis sa mai creasca asta micu putin, ca nu prea am cine sa ma ajute. Si macar sa ma inteleg cu piticul nr.1 pana vine piticu nr.2. Ca altfel nu facem fata! | ||
emmma Postat pe 3 Martie 2010 13:43 |
||
Sa nu credeti ca am ceva cu soacra-mea doar ca acum sunt si mama de baiat si incerc sa o inteleg... dar rea tare olteanca n-am ce zice...si intepata... | ||
Caaty Postat pe 3 Martie 2010 13:43 |
||
nu am emotii deloc acum , sincer , vreau sa iasa totul bine , si sunt fericita! :) multumesc fetele pt sustinere | ||
stelutika Postat pe 3 Martie 2010 13:45 |
||
Te inteleg emmmma ...eu am din fericire cine sa ma ajute...am avut si cu primul..am si acum..numai ca treaba cea mai buna tot tu o faci...niciodata nu sunt destul de multumita de bunicile astea... | ||
Caaty Postat pe 3 Martie 2010 13:46 |
||
caty, eeee..lasa ca te intelegem,dar sa fii desteapta..spune ca ea si fa ca tine,in fond,daca nu era ea...aveai tu copilasii aia asa frumosi? nu...pt ca nu ar fi existat fiul ei.... fiti smechere, am mai invatat eu cateva fete... |
||
iasomia Postat pe 3 Martie 2010 13:47 |
||
Stelutika, trebuie sa ai incredere in tine. O sa vezi schimbari in perioada urmatoare! Sincer!!!! Se mira barbatu-miu de mine ca nu mai am burtica....si asta doar dupa o saptamana. Pe bune! Sa nu va lasati prada tentatiilor fetelor! Eu intr-o zi m-am tot intalnit prin casa cu o bucata de biscuite lasata de fiumiu si de fiecare data am vrut sa musc din ea, dar m-am oprit la timp. Cred ca de 5 ori am patit-o. Si pana la urma.....am aruncat-o!!!!!!!!! Si am rezistat Caty, ce simpatica e junioara ta! Cred ca e tare dulcik atunci cand zice chestii d-astea! |
||
emmma Postat pe 3 Martie 2010 13:48 |
||
De la: emmma, la data 2010-03-03 13:24:46Azi e a 7-a zi de dieta la mine si am slabit 3.5 kg. ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ASA DA .... cu moralul sus normal ca mergi mai departe in dieta , deci se poate , bravo , deci e clar , ai sa ajungi unde iti doresti, la kg dorite, ce ma bucur, parca am slabit eu :D:D:D:D |
||
stelutika Postat pe 3 Martie 2010 13:48 |
||
Da iasomia...asa fac de ani de zile...astfel ne vedeai la stirile de la ora 5...pe mine si pe soacra-mea.. ea e ok asa ca om...chiar e o mama model numai ca eu nu intelegeam pana sa am baiatul dragostea asta exagerata pt fii-siu...obsetata frate....si cum spuneam o olteanca autentica....ca la carte....v-o imprumut daca doriti.. | ||
Caaty Postat pe 3 Martie 2010 13:52 |
||
emmma Postat pe 3 Martie 2010 13:54 |
||
caaty tu cat ai slabit pana acuma in total si in cat timp exact ? ca am vazut ca ai inceput mai demult | ||
stelutika Postat pe 3 Martie 2010 13:59 |
||
emmma | ||
Caaty Postat pe 3 Martie 2010 13:59 |
||
iubita eu am dat jos 9kg in 5 saptamani de dieta...maine e oficial de fapt ca eu joi am zi de cantar..am inceput dieta de joi.. | ||
Caaty Postat pe 3 Martie 2010 14:01 |
||
draga caaty nu pot decat sa te felicit si meriti multe multe si inca un sfat gandeste te bine daca maine mai gusti ceva la ziua baiatul tau care sa iti traiasca ! ar fi pacat ..tine te tare ca dupa ce termini poti manca ce vrei cu retineri ca nu pui la loc chiar de speriat daca esti moderat ! fetelor voi gimnastica faceti , sau efort , sau ce fel de miscare faceti voi ? |
||
stelutika Postat pe 3 Martie 2010 14:06 |
||
Bv Stelutika! Asa te vreau! Eu fac fitness, dar orice fel de sport e bine venit.Chiar si daca faci doar abdomene in casa, daca nu ai timp de sala. Chiar si mersul prin oras dupa pregatirile de nunta ajuta! Dar sa vezi ce ajuta daca dansezi tu toata noapte la nunta ta!!!!! |
||
emmma Postat pe 3 Martie 2010 14:09 |
||
cu 2 nazdravani in casa..fac destul sport..iar afara nu mai spun curg apele de pe mine alergand dupa ei...maine e exceptia de la regula...putin totulet.... | ||
Caaty Postat pe 3 Martie 2010 14:09 |
||
da .. stau cam prost la capitolul miscare , mai fac in casa aerobic si abdomene dar putin ,in schimb merg pe jos intradevar destul, sincer mie imi place sa alerg , dar mi-e frica din cauza cainilor sa ies la alergat! idei de ce sa mai papam mai aveti ca eu inafara de ou fiert , gratare si niste sunculita de pui nu am idei multe | ||
stelutika Postat pe 3 Martie 2010 14:16 |
||
OOO Katy! Ai dreptate! Stelutika poti sa faci pui in punga magica. Iese super! Si nu pui ulei. |
||
emmma Postat pe 3 Martie 2010 14:19 |
||
Buna fetelor! cu miscarea si eu stau cam prost, ma chinui cu ceva aerobic prin casa si cu mersul pe jos mai putin (plimbatul cainelui afara :P). Abia astept ziua de duminica sa ma cantaresc si eu O zi faina va doresc! |
||
cri87 Postat pe 3 Martie 2010 14:36 |
||
cri 87 , ai sa vezi duminica ce suple o sa fim :D:D:D ca noi am inceput in aceasi zi ! lumea a slabit si fara sport , dar este mai bine daca il facem ! o zi buna si tie | ||
stelutika Postat pe 3 Martie 2010 14:51 |
||
uite nene-acilea topic serios, cu discutii la obiect... cum merge, dolofancelor?... bre, sa va dau un sfat: lasati dreacu' dieta lu' catalin crisan si luati-o p-aia a lu' piedone de-i publicata-n libertatea de azi... vorba neamtzului: aux grands maux, les grands remedes... pai ce, se compara piedone cu catalin crisan?... desi maux nu cred ca-nseamna grasi, hmmm... |
||
zambil Postat pe 3 Martie 2010 14:56 |
||
Zambile , esti de coma | ||
reyya Postat pe 3 Martie 2010 14:59 |
||
CC pe naiba,tin si ele o disociata acolo... zambilu' dolofanele sunt mai vesele decat unele de se dau fotomodele pe forumu' asta. hai ca se misca treaba...sunt cuminti. caty, fara tort!daca mananci maine,o sa mananci si in we...si tot asa. ia si tu de pofta o lingurita si scuip-o la gunoi...dupa ce ii simti gustu'...dar atat! |
||
iasomia Postat pe 3 Martie 2010 15:05 |
||
Iasomia... | ||
emmma Postat pe 3 Martie 2010 15:11 |
||
ema, nea zambilu' nu ne inghesuie cu rautate...asa e el carcotas,da' e bunut tare... |
||
iasomia Postat pe 3 Martie 2010 16:19 |
||
DECI !!! pute ti sa ma si omorati, va dau voie , dupa ce am certa o pe caatty sa nu manance tort din cauza ca sunt foarte suparata pe un motiv anume personal :(((( am mancat 2 eclere saraca de mine ca unul nu imi ajungea .am mancat pe considerentul ca oricum sunt nefericita ca m-a suparat cineva ce rost mai are sa mai arat si bine si sa ma chinui numai cu carne daca tot nu sunt fericta si acum imi pare rau si nu stiu ce sa fac , sa continui, sa renunt sa ma impusc , sa ce ?? sa fac ?? | ||
stelutika Postat pe 3 Martie 2010 16:49 |
||
pai ce faci? gasesti motiv sa renunti?ale draq pofte... ce sa faci? mergi in seara asta o ora pe jos in pas vioi,ca sa scoti alea din tine.... si da! o invatai f bine pe caty... |
||
iasomia Postat pe 3 Martie 2010 16:52 |
||
multumesc din suflet iasomia :* pt sfat chiar ma abtin sa nu plang ca am mancat alea ! le am mancat ca sa compensez supararea dar acu sunt si mai suparata!ca am mancat si astea ! offffffffffffffffffffffffffffffffff! | ||
stelutika Postat pe 3 Martie 2010 16:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dieta Bariatrix | 1 | De la: garbo_1706 6 Aprilie 2012 16:34 |
Nu mai pot face dragoste cu sotia mea.. | 185 | De la: garbo000907 12 Noiembrie 2012 20:41 |
Alimente care aduc buna dispozitie | 38 | De la: preciouss 28 Februarie 2010 10:59 |
|
||
cat de importanta e grupa sangvina pentru dieta? | 8 | De la: Terapii_Naturiste 20 August 2012 11:01 |
buna | 8 | De la: vero9009 7 August 2010 20:12 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice