Stelutika, asta e, mai greseste omu' dar nu te lasa prada tentatiilor si in nici un caz sa nu renunti!!!! Hai ca noi suntem alaturi de tine! TRebuie sa fii tare!!!!!!! | ||
emmma Postat pe 3 Martie 2010 17:23 |
||
---|---|---|
:((( acuma chiar m-am apucat de plans cand am vazut mesajul de la tine emmma ,multumesc frumos.nu prea am sustinatori in viata mea si oamenii apropiati deobicei ma supara , nu se gandesc la mine , ca doar din cauza stresului am ajuns asa , la ce fetita frumusica eram eu si slabuta, hop cu 20 de kg in plus, respectiv 73kg.si moralul la pamant! | ||
stelutika Postat pe 3 Martie 2010 17:40 |
||
fetelor pe unde sunteti ? ce mai faceti ?ca eu imi fac mustrari de constiinta... | ||
|
||
stelutika Postat pe 3 Martie 2010 21:35 |
||
Stelutika esti o rea sa stii...pai nu puteai sa imi dai si mie unul??? si nu mai era nici un bai...papam si eu in loc de tort..are dreptate iasomia caci cu tortul nu-i de gluma...asa am sa fac...pap cat pot si apoi il scuip la gunoi.. | ||
Caaty Postat pe 3 Martie 2010 21:54 |
||
Lasa mustrarile si mergi mai departe cu tupeu...e pacat sa te impotmolesti asa la inceput... | ||
Caaty Postat pe 3 Martie 2010 21:58 |
||
Ele, spune-mi te rog, unde gasesc ceai negru cu menta. Am cautat in seara asta in vreo 3 locuri, dar nu aveau, decat ceai negru si ceai de menta, eventual sa le combin? | ||
emmma Postat pe 3 Martie 2010 22:02 |
||
merci caaty ,dar chiar is neserioasa cu 2 eclere, din a 3a zi auzi la mine cica is la dieta, oricum azi nu am mai mancat nimic , din cauza ca la ora 16.00 hop pe eclere.o feliuta de sunca pui dim , un ou fiert dupa 3 ore, si dupa iar 3 ore gratar de piept de pui si auzi auzi la mine , dupaia 2 eclere , de parca ar face parte din carnea de vacuta sau de pui | ||
stelutika Postat pe 3 Martie 2010 22:12 |
||
'neatza fetelor!!! vroiam sa va spun ca in urma celor 2 eclere mancate ieri nu am rezistat sa nu ma cantaresc astazi, si am slabit 2 kg ,sunt in a 4 a zi de dieta, doamne ajuta in continuare sa ma tina ,fara voi nu as fi rezistat nici pana acum, pt mine sunteti fff.speciale.va multumesc | ||
stelutika Postat pe 4 Martie 2010 10:41 |
||
bravo | ||
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 10:43 |
||
merci lala_cri!tii si tu dieta? | ||
stelutika Postat pe 4 Martie 2010 10:52 |
||
as vrea eu ...sa dau jos vreo 5 kg...dar inca nu am inceput...si admir fetele care reusesc sa faca asta...viata e frumoasa daca tu te simti bine in pielea ta... e ok... | ||
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 10:55 |
||
eu lucrez in ture si e f.greu sa mananc la ore fixe...am sa incerc in concediu...pina atunci tine-o inainte...merita... | ||
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 10:57 |
||
foarte fain numai 5kg, sa vezi cum e cand vrei vreo 20 de kg.:( cand aveam numai 5kg de dat ziceam lasa, ca altadata... si acum nu stiu daca reusesc 20 macar 15, nu prea am incredere in mine cu chestia asta, dar ...incerc | ||
stelutika Postat pe 4 Martie 2010 10:58 |
||
trebe sa ai incredere...ieri m-am uitat la Oprah si o femeie a dat jos 75 de kg...deci nu e mult 20kg...cand ti-e foame incearca salata de varza...cu ulei masline si lamaie....nu renunta...merita...eu am mancat doar la ore fixe cate putin fara prajeli, fara paine, dulciuri si alte grasimi si s-a cunoscut imediat...dar da rezultate si dieta asta asa ca nu te lasa pagubasa ca merita | ||
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 11:02 |
||
nu ma las !nu ma las! acum am fugit ca am putina treaba, revin mai tarziu pe forum!pup lala_cri | ||
stelutika Postat pe 4 Martie 2010 11:07 |
||
pup si tie stiu ca poti | ||
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 11:08 |
||
waw fetele , nici una azi, oare ce faceti ? eu am fost in seara asta la o prietena si am stat pana acum 1 jum noapte drept pt care a 5 a masa am mancat o la 22.00 pt ca altfel daca stateam treaza pana la ora asta , si nu mancam mi se foame si acu as fi mancat orice asa ca macar am rezolvat cu niste feliute de salam decat sa mai iau vreo 2 eclere , si ea are cantare electronic , eu nu am , si acel cantar imi arata in aceasta seara 70,00 kg , deci 3 kg minus , caci m am mai cantarit si la ea cand aveam 73 kg , va pup pe toate si bafta in continuare, eu deocamdata ma tin tare , sper sa ma sustine ti in continuare si pe mine :*:*:*...nu va lasa ti fetele , nu va lasa ti , trebuie sa reusim ! neaparat! caaty care e treaba cu tortul?emmma , cum e ? merge treaba merge? fara voi nu as reusi !!! pup | ||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 01:31 |
||
emmma draga...nush unde il gasesti in magazin ca mie mi l-o dat cadou un distribuitor.....si am scris gresit e ceai verde cu menta,ma gandeam la negru pt ca e cutia neagra cu verde de la el.....scz si sper sa gasesti ...dar dute intreaba la farmacii sau cauta pe net.....bafta in continuare | ||
ele00000 Postat pe 5 Martie 2010 08:24 |
||
ce faceti fetelor?eu ma simt bine sunt in a 3 zi de dieta si e ok nu mi foame deloc si dupa 6 eu nu mai mananc nik.....sper sa o tin tot asa.....bafta multa fetelor si nu va lasa-ti ca merita... | ||
ele00000 Postat pe 5 Martie 2010 08:25 |
||
catyyyy!!! LMA!!!pt bebe!! ti-am zis si ieri,da' nu-mi luau astia postarile. vaz ca nu zisesi nimic pana la ora asta. caaaaaaaty! tu ai papat tort mult? hai ca intru si eu cu voi in hora,da' nu ma puneti sa o tin p-asta,bag si eu o discociata. ieri am mancat legume toata ziua,astazi..carne... |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2010 09:28 |
||
Stelutuika! Bravo!!!! Tu te-ai cantarit seara, dar daca te cantaresti dimineata e mai fain! Felicitari! Bine ca nu te-ai mai scapat la eclere...., nu de alta, da ne faci si noua pofta!!!! Ele ms pt informatie. O sa caut, ca eu stau tare prost cu digestia. Caty! La multi ani pt. bebe! Cum a fost petrecerea? iasomia, mama, te sustinem si pe tine, cum sa nu? Doar esti de-a noastra! |
||
emmma Postat pe 5 Martie 2010 13:49 |
||
emmma merci pt felicitari , nu imi venea sa cred cand am vazut 70.00kg , m am mai suit odata si tot atata arata , dar vreau sa spun ca in oglinda tot nu imi place ce vad , ma dau si cu creme in fiecare seara l'oreal perfect slim nuit , masaj , merg pe jos , beau 2 litri lichid, important este sa ajung cand ma uit in oglinda dezbracata sa vad ceva mai frumos , dar pana la urma urmei macar imbracata sa imi placa !!! voi folositi creme anticelulitice ? as incerca uleiul cu ardei iute ca scade si in cm si na cred ca o sa vina si blugii aia ai nostri care stau in dulap :D . aaaa, si inca ceva sper sa nu pap sfintisori :D ca acusi acusi 40 de mucenici :D |
||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 14:02 |
||
ele felicitari ! esti o frumoasa si merita sa arati bine! hai ca la vara ne intalnim pe litoral sa ne etalam siluetele! sa facem poze la obelisc si sa vezi ce mandre o sa fim , si cu nasul pe sus ca doar o sa avem de ce | ||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 14:10 |
||
iasomia bravo , foarte bine , o prietena tine dieta asta disociata pe zile 1-1-1 si chiar a slabit foarte bine ! | ||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 14:36 |
||
Buna.si eu am tinut aceasta dieta anul trecut prin februarie.ajunsesem la etapa a3-a dupa care am renunta pt k am plecat intr-o vakantza:D Slabisem bine[zic eu]...9 kg!!!! De luni vreau sa incep din nou dieta lui Catalin Crisan...CACI PANA ATUNCI TERMIN O ALTA DIETA:) |
||
sveta0607 Postat pe 5 Martie 2010 14:44 |
||
ma omorati! poate ma apuc si eu si sa vezi ce silfida iese din mine | ||
fleurdelis Postat pe 5 Martie 2010 14:50 |
||
hai sveta cu noi ,sa fim multe sustinatoare ca asa o sa reusim ,cate kg ai ?!!! si tu fleur hai daca vrei sa slabesti ? tu cate kg ai ? | ||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 15:02 |
||
cine eu mami? pai cum sa zic eu asa ceva pe post nuuu zic! si sincer nici nu mai stiu cate mai am... dar in orisice caz prea multeee,nuu?? |
||
fleurdelis Postat pe 5 Martie 2010 15:08 |
||
fetelor va rog din suflet ajutati-ma ca altfel renunt si ma reapuc de mancat ca sa imi revin ..nu ma simt bine , ametesc ,nu am putere ,vlaga,si ma cam duc intr-o parte, iau ca+mg, am luat repede o feliuta de sunca de pui dupa o ora jum de la ultima masa dar ca sa inghit ceva , am baut zeama de lamaie, spuneti-mi ce sa fac sa nu imi mai fie asa rau , ce ca+mg luati voi de la ce firma sau ce sa iau altceva ...orice informatie cred ca ar fi de ajutor!!! | ||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 18:50 |
||
Iubita, e normal sa te simti asa, pentru ca noi mancam doar proteina, iar proteina nu iti da energie. Eu beau vitamine efervescente, cate 4 intr-o cana mare de 750g - multivitamine, calciu, magneziu si vitamina c. Eu le-am luat de la Plus, dar azi am luat unele de la DM, foarte delicioase, binenteles nu contin zahar, dar sunt dulci, si te revigoreaza. Asa m-am simtit si eu, mai ales ieri, dar trece. Te pup! Tine-te tare! |
||
emmma Postat pe 5 Martie 2010 19:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dieta : miscare | 23 | De la: ellyse83 6 Ianuarie 2010 10:54 |
Dieta Bariatrix | 1 | De la: garbo_1706 6 Aprilie 2012 16:34 |
Dieta Wellness Week !! | 7 | De la: garbo017339 4 Noiembrie 2009 15:50 |
|
||
despre terapia gerson.. | 12 | De la: relu_eu2001 18 Iunie 2012 15:51 |
cura cu oua de prepelita | 12 | De la: garbo263104 29 Februarie 2012 21:20 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice