Stelutika, asta e, mai greseste omu' dar nu te lasa prada tentatiilor si in nici un caz sa nu renunti!!!! Hai ca noi suntem alaturi de tine! TRebuie sa fii tare!!!!!!! | ||
emmma Postat pe 3 Martie 2010 17:23 |
||
---|---|---|
:((( acuma chiar m-am apucat de plans cand am vazut mesajul de la tine emmma ![]() |
||
stelutika Postat pe 3 Martie 2010 17:40 |
||
fetelor pe unde sunteti ? ce mai faceti ?ca eu imi fac mustrari de constiinta... | ||
|
||
stelutika Postat pe 3 Martie 2010 21:35 |
||
Stelutika esti o rea sa stii...pai nu puteai sa imi dai si mie unul??? si nu mai era nici un bai...papam si eu in loc de tort..are dreptate iasomia caci cu tortul nu-i de gluma...asa am sa fac...pap cat pot si apoi il scuip la gunoi.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Caaty Postat pe 3 Martie 2010 21:54 |
||
Lasa mustrarile si mergi mai departe cu tupeu...e pacat sa te impotmolesti asa la inceput...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Caaty Postat pe 3 Martie 2010 21:58 |
||
Ele, spune-mi te rog, unde gasesc ceai negru cu menta. Am cautat in seara asta in vreo 3 locuri, dar nu aveau, decat ceai negru si ceai de menta, eventual sa le combin? | ||
emmma Postat pe 3 Martie 2010 22:02 |
||
![]() |
||
stelutika Postat pe 3 Martie 2010 22:12 |
||
'neatza fetelor!!! vroiam sa va spun ca in urma celor 2 eclere mancate ieri nu am rezistat sa nu ma cantaresc astazi, si am slabit 2 kg ,sunt in a 4 a zi de dieta, doamne ajuta in continuare sa ma tina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
stelutika Postat pe 4 Martie 2010 10:41 |
||
bravo ![]() |
||
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 10:43 |
||
merci lala_cri!tii si tu dieta? | ||
stelutika Postat pe 4 Martie 2010 10:52 |
||
as vrea eu ...sa dau jos vreo 5 kg...dar inca nu am inceput...si admir fetele care reusesc sa faca asta...viata e frumoasa daca tu te simti bine in pielea ta... e ok... | ||
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 10:55 |
||
eu lucrez in ture si e f.greu sa mananc la ore fixe...am sa incerc in concediu...pina atunci tine-o inainte...merita... | ||
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 10:57 |
||
foarte fain numai 5kg, sa vezi cum e cand vrei vreo 20 de kg.:( cand aveam numai 5kg de dat ziceam lasa, ca altadata... si acum nu stiu daca reusesc 20 macar 15, nu prea am incredere in mine cu chestia asta, dar ...incerc | ||
stelutika Postat pe 4 Martie 2010 10:58 |
||
trebe sa ai incredere...ieri m-am uitat la Oprah si o femeie a dat jos 75 de kg...deci nu e mult 20kg...cand ti-e foame incearca salata de varza...cu ulei masline si lamaie....nu renunta...merita...eu am mancat doar la ore fixe cate putin fara prajeli, fara paine, dulciuri si alte grasimi si s-a cunoscut imediat...dar da rezultate si dieta asta asa ca nu te lasa pagubasa ca merita ![]() |
||
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 11:02 |
||
nu ma las !nu ma las! acum am fugit ca am putina treaba, revin mai tarziu pe forum!pup lala_cri ![]() |
||
stelutika Postat pe 4 Martie 2010 11:07 |
||
pup si tie ![]() ![]() |
||
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 11:08 |
||
waw fetele , nici una azi, oare ce faceti ? eu am fost in seara asta la o prietena si am stat pana acum 1 jum noapte drept pt care a 5 a masa am mancat o la 22.00 pt ca altfel daca stateam treaza pana la ora asta , si nu mancam mi se foame si acu as fi mancat orice asa ca macar am rezolvat cu niste feliute de salam decat sa mai iau vreo 2 eclere , si ea are cantare electronic , eu nu am , si acel cantar imi arata in aceasta seara 70,00 kg ![]() ![]() ![]() |
||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 01:31 |
||
emmma draga...nush unde il gasesti in magazin ca mie mi l-o dat cadou un distribuitor.....si am scris gresit e ceai verde cu menta,ma gandeam la negru pt ca e cutia neagra cu verde de la el.....scz si sper sa gasesti ...dar dute intreaba la farmacii sau cauta pe net.....bafta in continuare ![]() |
||
ele00000 Postat pe 5 Martie 2010 08:24 |
||
ce faceti fetelor?eu ma simt bine sunt in a 3 zi de dieta si e ok nu mi foame deloc si dupa 6 eu nu mai mananc nik.....sper sa o tin tot asa.....bafta multa fetelor si nu va lasa-ti ca merita... ![]() |
||
ele00000 Postat pe 5 Martie 2010 08:25 |
||
catyyyy!!! LMA!!!pt bebe!! ti-am zis si ieri,da' nu-mi luau astia postarile. vaz ca nu zisesi nimic pana la ora asta. caaaaaaaty! tu ai papat tort mult? ![]() hai ca intru si eu cu voi in hora,da' nu ma puneti sa o tin p-asta,bag si eu o discociata. ieri am mancat legume toata ziua,astazi..carne... |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2010 09:28 |
||
Stelutuika! Bravo!!!! Tu te-ai cantarit seara, dar daca te cantaresti dimineata e mai fain! Felicitari! Bine ca nu te-ai mai scapat la eclere...., nu de alta, da ne faci si noua pofta!!!! Ele ms pt informatie. O sa caut, ca eu stau tare prost cu digestia. Caty! La multi ani pt. bebe! Cum a fost petrecerea? iasomia, mama, te sustinem si pe tine, cum sa nu? Doar esti de-a noastra! |
||
emmma Postat pe 5 Martie 2010 13:49 |
||
emmma merci pt felicitari , nu imi venea sa cred cand am vazut 70.00kg , m am mai suit odata si tot atata arata ![]() ![]() voi folositi creme anticelulitice ? as incerca uleiul cu ardei iute ca scade si in cm si na cred ca o sa vina si blugii aia ai nostri care stau in dulap :D . aaaa, si inca ceva sper sa nu pap sfintisori :D ca acusi acusi 40 de mucenici :D |
||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 14:02 |
||
ele felicitari ! esti o frumoasa si merita sa arati bine! hai ca la vara ne intalnim pe litoral sa ne etalam siluetele! sa facem poze la obelisc si sa vezi ce mandre o sa fim , si cu nasul pe sus ca doar o sa avem de ce ![]() |
||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 14:10 |
||
iasomia bravo , foarte bine , o prietena tine dieta asta disociata pe zile 1-1-1 si chiar a slabit foarte bine ! | ||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 14:36 |
||
Buna.si eu am tinut aceasta dieta anul trecut prin februarie.ajunsesem la etapa a3-a dupa care am renunta pt k am plecat intr-o vakantza:D Slabisem bine[zic eu]...9 kg!!!! De luni vreau sa incep din nou dieta lui Catalin Crisan...CACI PANA ATUNCI TERMIN O ALTA DIETA:) |
||
sveta0607 Postat pe 5 Martie 2010 14:44 |
||
ma omorati! poate ma apuc si eu si sa vezi ce silfida iese din mine ![]() ![]() ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 5 Martie 2010 14:50 |
||
hai sveta cu noi ,sa fim multe sustinatoare ca asa o sa reusim ,cate kg ai ?!!! si tu fleur hai daca vrei sa slabesti ? tu cate kg ai ? | ||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 15:02 |
||
cine eu mami? pai cum sa zic eu asa ceva pe post ![]() ![]() ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 5 Martie 2010 15:08 |
||
fetelor ![]() ![]() ![]() |
||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 18:50 |
||
Iubita, e normal sa te simti asa, pentru ca noi mancam doar proteina, iar proteina nu iti da energie. Eu beau vitamine efervescente, cate 4 intr-o cana mare de 750g - multivitamine, calciu, magneziu si vitamina c. Eu le-am luat de la Plus, dar azi am luat unele de la DM, foarte delicioase, binenteles nu contin zahar, dar sunt dulci, si te revigoreaza. Asa m-am simtit si eu, mai ales ieri, dar trece. Te pup! Tine-te tare! |
||
emmma Postat pe 5 Martie 2010 19:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cat de importanta e grupa sangvina pentru dieta? | 8 | De la: Terapii_Naturiste 20 August 2012 11:01 |
ce droguri sunt sapte pacate si diavol rosu????? | 2 | De la: panty_C 29 Ianuarie 2012 16:25 |
Dieta Raw vegan | 6 | De la: garbo_1399 17 Aprilie 2012 10:42 |
|
||
Dieta pentru detoxifierea de primavara | 19 | De la: garbo_1155 19 Ianuarie 2017 13:19 |
Mituri dietetice | 11 | De la: eu_geminy 10 Noiembrie 2010 22:41 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9