ce scumpa esti emmma , doamne ca nu stiu ce sa fac cand ma apuca panica:(( , este foarte greu sincer cu chestia asta cu ameteala si cu starea de lesin ca nu am lesinat niciodata in viata mea, sper sa nu patesc de la dieta asta , am sa imi iau si eu efervescente, ca deocamdata am comprimate, in cazul in care continua starea.iti multumesc frumos , dar 4 comprimate nu sunt prea multe ? si din ce oras esti | ||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 19:19 |
||
---|---|---|
Din timisoara sunt. Nu sunt multe, ca iei cate una din fiecare. Asa este si recomandat, sa iei una pe zi. Si iti faci un coktail din toate 4, mmmmm, o minunatie. Mi-e mi-e o pofta de fructe....abia astept sa termin perioada asta. |
||
emmma Postat pe 5 Martie 2010 19:28 |
||
deci...un tub de mg, un tub de calciu , un tub de multivitamine si un tub de ce anume sa imi cumpar ? | ||
|
||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 19:34 |
||
scuze emmma si un tub de vit C, din cauza ametelii , am si uitat ce am citit, merci |
||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 19:34 |
||
ce mi-e dor de timisoara, am neamurile acolo o mare parte | ||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 19:35 |
||
Stelutika, eu folosesc creme impotriva vergeturilor. Mi-e frica sa nu fac, deoarece pe timpul sarcinii nu am facut decat vreo 3 pe burtica, desi am avut o burtoaie. Dar ma dadeam cu crema impotriva vergeturilor si am scapat. Asa si acum, mi-e frica sa nu raman cu d-astea. Dar ma bate gandul sa folosesc si anticelulitice. | ||
emmma Postat pe 5 Martie 2010 19:35 |
||
tu de unde esti? |
||
emmma Postat pe 5 Martie 2010 19:36 |
||
sunt din Iasi...oare id de mess cum imi poti da? | ||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 19:47 |
||
id de mess pe yahoo / copacilavinia | ||
emmma Postat pe 5 Martie 2010 19:50 |
||
merci,ti am dat add acum pe mess | ||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 19:53 |
||
elle, caaty ce faceti? cum merge treaba ? | ||
stelutika Postat pe 5 Martie 2010 22:04 |
||
....se vede ca este week-end..... | ||
emmma Postat pe 6 Martie 2010 16:41 |
||
Fetelor!!!!! Am nevoie de sustinere!!!!!! Am pacatuit si eu azi, si acum dansez cu fiu-miu prin casa sa ard caloriile. Nu ma mai lasa piticu sa va scriu, pe mai tarziu!!!!!!!! |
||
emmma Postat pe 6 Martie 2010 19:53 |
||
hai emmma lasa , parca n ai sti ca si eu am pacatuit tare de tot cu eclerele mele !!!! stai calmaaaa!!! mergi inainte si dumnezeu iarta dapai noi cum sa nu te iertam , dar sa fie ultima data :*:*:*:*.... nu te lasa nu te lasa nu te lasa si mie mi se pare ca pap cam mult dar asta e , decat sa imi fie foame si sa bag tort sau orice altceva mai bine pap mai mult azi am facut piftelute si imi ploua in gura de pofta dar am baga 5 feliute de salam sasesc si gata a trecut.... SUNT ALATURI DE TINE ! NU TE LASA! NU TE LASA! si zi-mi si cu ce ai pacatuit..te pup scumpa |
||
stelutika Postat pe 6 Martie 2010 20:18 |
||
Pai...cu ce sa incep....dimineata i-am amestecat lu fiu-miu un iaurt cu fructe cu cereale si cum nu a vrut sa le manance, nu am vrut sa irosesc bunatate de papica, asa ca..... Da asta sa zicem ca l-am scos la sala azi. Iar pe la 19.00, in loc sa imi iau cina ca tot omu normal, am mancat 3 felii de paine prajita cu dulceata de zmeura , dar nu am mai mancat nimic altceva si de atunci tot dansez si fac abdomene, ca sa ma invat minte |
||
emmma Postat pe 6 Martie 2010 20:59 |
||
hai lasa emmma ca doar nu e un capat de tara!!!asta-i situatia!!!mie tot timpul imi vine sa mananc,ca ma uit ca oricum nu arat cum vreau si is grasa, deci imi vine sa ma las de dieta,si iar nu am incredere ca am sa slabesc :((((((((((((((( | ||
stelutika Postat pe 6 Martie 2010 23:10 |
||
buna Stelutika:D eu am 78 kg si 1,73 inaltime. de maine intru la dieta lui catalin crisan :) sa ne incurajam toate....caci cu siguranta vom reusi asa:):d |
||
garbo102048 Postat pe 7 Martie 2010 12:21 |
||
as vrea sa incep diete in 8 martie mai incepe cineva? |
||
camicamelia Postat pe 7 Martie 2010 12:28 |
||
buna garbo102048 , bravo , bine ai venit printre noi , azi sa inteleg ca e prima zi de dieta ?tine-te tare , ai sa reusesti! voina ,vointa si iar vointa!!!noi suntem alaturi!!! | ||
stelutika Postat pe 7 Martie 2010 15:03 |
||
buna garbo102048 , bravo , bine ai venit printre noi , azi sa inteleg ca e prima zi de dieta ?tine-te tare , ai sa reusesti! voina ,vointa si iar vointa!!!noi suntem alaturi!!! | ||
||
||
buna camicamelia , chiar daca nu incepe nimenipe 8 martie ! noi suntem alaturi de tine!!! si te sustinem!tineti-va tari !sunt gustoase multe feluri de mancare care le poti face si se poate rezista dar ce fac eu Sfintisoriiiiiiiiiiiiiiii?????????????????????????????????asta e mai grav :D:D:D:D:D, sper sa trec cu brio si peste perioada asta ca am deja o saptamana de dieta, 7 zile , iuii !!!azi imi fac pui la punga magica! vesti de la voi si sustineri va rog eu ca nu stiu cum sa fac sa nu pap Sfintisori!!!! |
||
stelutika Postat pe 7 Martie 2010 15:06 |
||
a tinut cineva acest regim? ma tenteaza si pe mine sa incep de maine nu mai vrea nimeni sa inceapa? |
||
camicamelia Postat pe 7 Martie 2010 19:41 |
||
cri87 ce faci? incepusem amandoua odata ... cum merge sau te-ai lasat? fetelor ce faceti, vad ca numai eu mai scriu pe aici, sau voi v-ati distrat in week? emmma....ce faci iubitaaaaaa???? nu zi ca ai trisat iar ...:P ca iei bataitza de la mine doar stii... , eu nu stiu ce sa fac cand am pofte, sper sa nu cedez..beau eu apa , dar intr un moment s-ar putea sa infulec, in fine .....spuneti-mi pt constipatie( scuze dar....)ce sa iau ? plsss help...va pup | ||
stelutika Postat pe 7 Martie 2010 19:50 |
||
De la: stelutika, la data 2010-03-07 15:06:53buna camicamelia , chiar daca nu incepe nimenipe 8 martie ! noi suntem alaturi de tine!!! si te sustinem!tineti-va tari !sunt gustoase multe feluri de mancare care le poti face si se poate rezista dar ce fac eu Sfintisoriiiiiiiiiiiiiiii?????????????????????????????????asta e mai grav :D:D:D:D:D, sper sa trec cu brio si peste perioada asta ca am deja o saptamana de dieta, 7 zile , iuii !!!azi imi fac pui la punga magica! si cum te simti? da rezultate? ai slabit ? |
||
camicamelia Postat pe 7 Martie 2010 19:50 |
||
Eu trebuia sa imi inchei prima perioada miercuri, dar avand in vedere ca am cam luat-o pe alte cai, o sa mai tin sapatamana viitoare toata. Dar sa nu va lasati fetelor, doamne ce nashpa ma simt ca am trisat....sunt foarte dezamagita. Stelutika, sa te lasi iubita, mie imi vine sa imi dau pumni in cap. Nu am mancat prea mult, dar nu am respectat dieta, si mi-e tare tare ciuda. Dar nu ma mai las, promit!!!!!!!!!! Saptamana viitoare voi fi cuminte! va pup |
||
emmma Postat pe 7 Martie 2010 22:32 |
||
Stelutika, scuza-ma! SA NU te lasi!!! ...voiam sa zic | ||
emmma Postat pe 7 Martie 2010 22:33 |
||
De la: camicamelia, la data 2010-03-07 19:50:43De la: stelutika, la data 2010-03-07 15:06:53buna camicamelia , chiar daca nu incepe nimenipe 8 martie ! noi suntem alaturi de tine!!! si te sustinem!tineti-va tari !sunt gustoase multe feluri de mancare care le poti face si se poate rezista dar ce fac eu Sfintisoriiiiiiiiiiiiiiii?????????????????????????????????asta e mai grav :D:D:D:D:D, sper sa trec cu brio si peste perioada asta ca am deja o saptamana de dieta, 7 zile , iuii !!!azi imi fac pui la punga magica! camicamelia ma simt destul de bine dar intradevar putin cam slabita, am avut si stari naspa, dar nu sa mor chiar , am slabit 3 kg . |
||
stelutika Postat pe 7 Martie 2010 22:39 |
||
De la: emmma, la data 2010-03-07 22:33:01Stelutika, scuza-ma! SA NU te lasi!!! ...voiam sa zic emmma draga mea nu vreau sa ma las , as vrea sa am vointa in continuare , eu am o alta problema pe care am tot mentionat-o de cateva ori , ma pot abtine de la mancare , uite mama a scos sfintisori de la cuptor acuma , si arata super bine si imagineaza-ti cum miroase la mine in casa acuma ,iami iami, am facut piftele ieri , si mirosea super bine , deci nu e problema abtinerii, ca sa imi fac pofta de dulce mi am facut acuma seara o cafea cu zaharina si asta e , PROBLEMA MEA ESTE :" DACA TOT NU AM SLABIT VIZIBIL TARE DE TOT , INSEAMNA CA NU VOI MAI SLABI , INSEAMNA CA NU AM SA ARAT BINE CUM VREAU EU , CA NU MI SE VOR DUCE ARIPIOARELE SI BURTA SI FUNDUL " DECI IA SA PAP EU DE TOATE CA SI ASA NU REUSESC SA DAU JOS !!!! VIZIBIL ASA INTR-O SAPTAAMANA ...CRED CA NU AM RABDARE ASTA E PROBLEMA MEA !! SUNT CAM NEGATIVISTA SI NU AM RABDARE!! |
||
stelutika Postat pe 7 Martie 2010 22:44 |
||
Si inca ceva fetele , va rog frumos spuneti-mi idei de mancarica,idei pentru cum sa scap de constipatie , ce ceauri mai folositi voi sau ce anume mai face-ti voi ,creme,ceauri,pastile, orice idei sunt bine venite pentru mine pentru a ajuta dieta si corpul sa dea mai repede jos din aspectul asta care ma streseaza ,cand imi fac masaj imi vine sa rup carnea de pe mine !!!emmma sugestii, pareri orice !pe unde esti? | ||
stelutika Postat pe 7 Martie 2010 22:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dieta de 90 de zile! | 12 | De la: garbo193162 8 Iulie 2014 16:36 |
Alimente care aduc buna dispozitie | 38 | De la: preciouss 28 Februarie 2010 10:59 |
OFERTA CARE REVOLUTIONEAZA PIATA ROMANEASCA LA PRETURI DE CRIZA! | 1 | De la: garbo184566 30 Ianuarie 2011 09:40 |
|
||
cel mai bun program pt slabit sanatos care nu costa nimic | 1 | De la: garbo115499 30 Aprilie 2010 01:43 |
Pastile pentru Slabit din celule STEM ??? | 4 | De la: tutankhamon 3 Octombrie 2009 20:58 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice