Dieta lui Catalin Crisan

NU mai zice nimeni nimic? Fetele? Ce se intampla cu voi? Stelutika? Rezisti eroic? Caty? Iasomia? Cum merge treaba?
emmma
Postat pe 10 Martie 2010 19:50
buna fetele, buna emmma , eu am tot intrat pe forum fiind ultima care am scris , si am tot vazut ca nimeni nu mai scrie , cam trista , dar ....asta e , astept vesti de la voi in continuare... rezist eroic , azi am mai rezistat la o serie de multe prajituri , si tort, nu am mancat..ma mentin pe pozitie ... sunt in a 10-a zi de dieta , intrebasem voi cat ati slabit in prima etapa, in primele 2 saptamani , dar nu vrea nimeni sa imi raspunda ...emmma tu ce vesti mai ai iubita? va pup pe toate si astept vesti de la voi....
stelutika
Postat pe 11 Martie 2010 00:27
Stelutika, sunt tare tare mandra de tine. Esti cea mai tare!!!! Eu nu iti pot raspunde, ca stii ca am luat-o pe carari...., dar sunt pe drumul cel bun, am inceput sa mai slabesc si eu putin.Mai tin prima perioada pana duminica. Dar tu ai dat foarte bine pana acum, eu asa zic. Cate kg minus?
emmma
Postat pe 11 Martie 2010 10:37
Buna fetelor,
Am citit cam tot ce s-a scris pe aceasta tema aici. M-ati convins! M-apuc si eu... Doar ca, va rog sa ma sustineti si pe mine.... Inceputul intotdeauna este bun intr-o dieta la mine. Cam 10 zile ma tine determinarea. Apoi incep sa "calc stramb", azi putin, maine putin.... pana revin la vechile obiceiuri N-as spune ca mananc mult sau foarte amestecat. Doar ca avand un program prelungit mananc doar o data in zi, seara evident, dupa ora 19 desigur Nu-s consumatoare de dulciuri, in schimb mi-e greu sa renunt la lingurita de zahar din cafeaua de dimineata. Orice am incercat parca schimba gustul cafelei.Asa cum mi-e la fel de greu sa mananc fara paine. Macar o feliutza acolo, cat de mica ;))
72lonely
Postat pe 11 Martie 2010 11:32
iubitele mele...

cu miscare merge mult mai repede,nu aveti posibilitati sa mergeti la sala?in pas vioi pe strada,urcati scarile ,nu mai luati liftu,etc.

fara efort fizic ,nu se face mare lucru....

eu mai am pana la cantar,v-am zis ca la 2 saptamani....

steluta,

mi-ai promis ca nu te mai gandesti la mancarica,fa-ti alt fix.
este trist cand constatam ca de fapt ne umplem timpul aiurea cu mancatul.
ne plictisim?
hai sa rontaim ceva,nu?
pai nu!!
luati un mar!
hai bagati vointa!!
iasomia
Postat pe 11 Martie 2010 12:24
Iasomia, sunt de acord cu tine. Si intotdeauna sunt pentru sport. Sportul combinat cu o dieta ca a noastra, face minuni. Doar ca de la dieta asta nu prea mai ai energie, dar cu putina vointa....se poate.
Abia astept sa vii cu vesti bune Iasomia, dupa cantar!
Nu de alta....da' sa putem sarbatori!!!
Lonely...bun venit printre noi! Multa bafta! Ai vazut de la noi ca se poate!!!
Caty???!!!??? Inca te asteptam....
emmma
Postat pe 11 Martie 2010 12:57
A!!! Si Stelutika, pentru problema aia a noastra... un coktail de "digestie usoara" si "silueta perfecta" de la FARES. Si au gust foarte bun neindulcit, bei de 3 ori pe zi. Te pup
emmma
Postat pe 11 Martie 2010 12:59
emma...pupa mama fata...

iasomia
Postat pe 11 Martie 2010 13:00
Si pe mine nu iaso??? vreau si eu pupiciiii...
Caaty
Postat pe 11 Martie 2010 17:31
in primele saptamani cu carne eu am dat jos 4 kg... iubita
Caaty
Postat pe 11 Martie 2010 17:32
emmmma sunt aici iubita.....doar ca iar fac bagaje..plec o perioada din tara sa vizitam niste prieteni....si sunt un pic ocupata...dieta merge ok...am stagnat...:))
Caaty
Postat pe 11 Martie 2010 17:37
Dar nu ma descurajez...mergem mai departe impreuna, nu??
Hai ca se poate...vorba Iasomiei...ce am pus in ani de zile...doar nu o sa dau jos in cateva zile???...asa ca inainte cu tupeu....
Caaty
Postat pe 11 Martie 2010 17:42
Cred ca cel mai bine ar fi sa nu ne descurajam ....hai fetele ca se poate....
Caaty
Postat pe 11 Martie 2010 17:48
eu am dat 5 kg pana acuma ... si nu ma las nu ma las nu ma las !!!

LONELY , astea ce le spui tu sunt niste scuze atunci cand nu iti doresti ceva cu adevarat si e pe baza psihica ...vrei sa iti spun ceva ???? faza cu lingurita ta de zahar ... si eu la fel fara zahar nu discutam sub nici o forma ...dar mama fara sa stiu eu a inceput sa imi puna zaharina in cafea , repet fara s astiu .. si nu mi am dat seama , luni la rand , si..... am prins-o si mi am dat seama ca eu nu stiam ca nu e zahar ..asa ca eu acuma imi indulcesc cafeaua cu zaharina ...daca vrei poti , poti manca dimin o bucata de carne ca e mai consistenta in loc de paine..te sustin din toata inima scumpa , si retine un lucru, dupa aceste 10 zile de dieta sigur nu renunti cum ai spus tu ..ai sa vezi ... mie mi-a fost enorm de greu fiind prima data cand reusesc sa tin o dieta si am renuntat la toate bunataile care le mancam pana acuma ... eram jale cu poftele si acum sunt din cauza unor lipsuri in organism dar ma abtin si trecem impreuna peste toate ..cand vrei sa renunti , un secret este sa intri pe forum si iti trece renuntarea , si ia-ti carnita in geanta ca sa papi de mai multe ori pe zi .te pup scumpa si aici vrei gasi mereu un sprijin , suntem toate prietene si ne iubim
stelutika
Postat pe 11 Martie 2010 17:59
De la: emmma, la data 2010-03-11 12:59:45A!!! Si Stelutika, pentru problema aia a noastra... un coktail de "digestie usoara" si "silueta perfecta" de la FARES. Si au gust foarte bun neindulcit, bei de 3 ori pe zi. Te pup

da emmma , merci mult , am luat si eu , sveltaform sau ceva de genul de la fares si am baut intr o zi , si de 3 zile slava domnlui nu mai am probleme , ma duc la baie de 3 ,4 ori :)))))), deci am sa mai beau poate maine de acuma :)))
caaaty nu uita de noi , sa te distrezi , si sa revii cu vesti, te pup
Iasomia :D:D:D:D te pup te pup , gata nu mai zic de mancare :D:D:D:D, is durere si eu cu mancarea mea:)))
mai fetelor ce sa zic , va pup pe toate si tin la voi chiar ca sunte-ti toate asa dragute , si niste fete cu personalitate buna :*:*:*:*
stelutika
Postat pe 11 Martie 2010 18:03
De la: Caaty, la data 2010-03-11 17:42:04Dar nu ma descurajez...mergem mai departe impreuna, nu??
Hai ca se poate...vorba Iasomiei...ce am pus in ani de zile...doar nu o sa dau jos in cateva zile???...asa ca inainte cu tupeu....

doamne ce as vrea sa vina pestisorul auriu si sa imi zica sa imi pun o dorinta , :D:D sa zic ca as vrea sa slabesc peste noapte .....oare vine ?
stelutika
Postat pe 11 Martie 2010 18:06
Bravoooooo...
Caaty
Postat pe 11 Martie 2010 18:23
stelutika
Postat pe 11 Martie 2010 18:29
Stelutika pentru perseverenta...
Caaty
Postat pe 11 Martie 2010 18:29
Caaty
Postat pe 11 Martie 2010 18:37
Caty? Cand este ziua ta? Ziceai ceva de luna asta?
emmma
Postat pe 11 Martie 2010 21:09
ele0000 oare ce mai faci ???????? oare nu mai tii dieta sau nu mai vrei sa vb cu noi iubita ?
emmma mai esti prin zona ?
stelutika
Postat pe 11 Martie 2010 22:37
caaty multumesc frumos pt pupici
stelutika
Postat pe 12 Martie 2010 01:05
mai e cineva la ora asta? vreau sa va spun ca nu mai pot de foame....dar ma duc la culcare...si maine e o zi....
emmma
Postat pe 12 Martie 2010 01:15
da...luna asta e emmma..pe 28..
Caaty
Postat pe 12 Martie 2010 10:25
Din pacate eu maine plec, asa ca nu ne mai auzim pana luna viitoare..sa aveti grija sa nu va lasati!! Eu mai am o saptamana jumatate si o finalizez....
Caaty
Postat pe 12 Martie 2010 10:28
Pana acum vreo 12kg...dar mai e putin pana la final...dupa urmeaza greul...
Caaty
Postat pe 12 Martie 2010 10:30
Nu stiu daca mai pot lua legatura cu voi cat timp sunt plecata....daca pot in primul rand...dar recuperam cand ma intorc sper sa va mai gasesc aici...
Caaty
Postat pe 12 Martie 2010 10:33
Atunci, LA MULTI ANI Caty!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita!Pacat ca pleci, dar sa te distrezi si pentru noi. Noi o sa te asteptam, vom fi tot aici, dar mai slabe!!! Nu-i asa fetele?
Sa ai grija de tine!
emmma
Postat pe 12 Martie 2010 11:10
caty,

geloasa lu' mama,si pe tine,normal...
La multi ani..pt 28,sa-ti vezi copiii mari si relizati,si tu o mamica frumoasa printre ei p-acolo,am zis...
iasomia
Postat pe 12 Martie 2010 11:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dieta Wellness Week !! 7 De la: garbo017339 4 Noiembrie 2009 15:50
Dieta Dukan 5 De la: mladitza 3 Mai 2012 15:13
dieta lui catalin crisan 1 De la: garbo258769 9 Ianuarie 2012 12:23
DeEa 1 De la: garbo193897 5 Martie 2011 09:47
Ce parere aveti despre dietele proteice? 3 De la: garbo_476951 26 Noiembrie 2017 07:57
Setari Cookie-uri