Dieta lui Catalin Crisan

Gata, de azi incep ! Mi-am luat intr-adevar carnita in geanta, si putin cascaval, sa nu ma plictisesc de carne. In fond sunt 3 mese consumate la birou. Cu apa iar am o problema, pentru ca eu daca beau o cana de apa pe zi e.... super bine. Dar mi-am tras sticla de 2l langa mine de azi sper s-o termin pana plec acasa. Multumesc pentru sustinere. Va pup pe toate, sunteti foarte dragute si va multumesc tuturor ca sunteti aici si pentru mine :-*
72lonely
Postat pe 12 Martie 2010 13:11
72,

ai luat si cascaval...zici?
asa disociata mai zic si eu,ia si niste sticksuri..ca..cascavalu' ala e obtinut prin fermentatie, si sa nu te lesine la stomac...

iasomia
Postat pe 12 Martie 2010 13:25
:)) si eu ma dusesem la culcare tot de foame emmma aseara la aceasi ora, dar tot m-am mai invartit prin casa , am mai stat la tigari cu viitorul sot , am mai vb cu el , nu mai stiam cum sa fac sa adorm :)) , dar a trecut si noaptea asta , cine ma pune sa stau treaza pana la ora 2 noaptea!!!
lonely ai sa vezi ca se poate , bravo ca ai inceput , inceputul este cel mai greu ! eu m-am obisnuit de parca de o viata asa mananc!
pupivi fetele, la multi ani caty !
stelutika
Postat pe 12 Martie 2010 13:37
Iasomia, m-ai speriat. Am crezut ca n-am voie cascaval, dar m-am linistit. Sigur ce-am luat eu e cu mult mai putin de 100 gr. Sunt doar 2 feliute mici.
Am mai convins o colega sa ma urmeze. Asa ne vom impulsiona una pe cealalta.
Desi sunt noua aici, imi permit si eu sa-i urez La Multi Ani lui caty.
72lonely
Postat pe 12 Martie 2010 13:48
eu chiar am vrut sa te sperii,da' vaz ca n-ai pricipit...

72,

cascaval doar in perioada de "branzeturi"....
iasomia
Postat pe 12 Martie 2010 16:11
azi mancai la turcu' neshte chestii bune rau... vinete umplute cu carne de vita, da' nu tocata, doar taiata cuburi, asa... si-o salata picanta... rosii, ceapa, ardei iute si patrunjel verde, date prin mixer, cu ulei si zeama de lamaie... nebunie...

dolofancelor, eu nu urmarii care ce-nfuleca, asa ca nu va luati dupa mine... dati-i inainte-acolo cu fripturi cu cascaval, nene...
zambil
Postat pe 12 Martie 2010 16:54
si mie imi place carnea ca si tocatura taiata cubulete......si carnea pt sarmale o dau prin sita mare rau,imi place carnea s-o simt...nu pasta...
iasomia
Postat pe 12 Martie 2010 17:04
ETAPA I - 2 saptamani

� CARNE - fara restrictie de cantitate, gatita fara ulei (gratar, frigarui, friptura la cuptor, fiarta)-inclusiv peste si organe

� MEZELURI - fara restrictie de cantitate

� OUA - 1/ZI

� BRANZETURI FERMENTATE -telemea, cascaval, branza topita-100g/zi

CONDIMENTE : lamaie fara restrictii, sare, boia, piper , condimente din plante, cimbru, marar , patrunjel, mustar (moderat, fara zahar)
INTERZIS: hrean, ceapa, usturoi, miere de albine

INDULCITORI ARTIFICIALI: CICLAMAT, ASPARTAM, ZAHARINA

EFFORT FIZIC - echivalent cu 5 km/zi: mers pe jos, 15 min. gimnastica/zi

Tinem diete diferite iasomia?
72lonely
Postat pe 12 Martie 2010 17:05
Lonely, si eu tot cascaval mancam, dar nu mai mult de 100 g. Eu zic, ca este ok! Bafta multa!

emmma
Postat pe 12 Martie 2010 18:41
emmma...mancai ? ca doar tu nu ai terminat etapa I nici tu ...parca ..adica mai poti manca...sau ai mai gresit cu ceva , ..:)
stelutika
Postat pe 12 Martie 2010 20:18
scuza-ma!mananc! mai am pana duminica!
emmma
Postat pe 12 Martie 2010 20:34
stelutika, merge treaba? cand termini prima etapa?
emmma
Postat pe 12 Martie 2010 20:50
si cate kg ai dat jos?
emmma
Postat pe 12 Martie 2010 20:52
emmma am dat 5 kg jos de cand m am cantarit ultima oara si prima etapa o termin duminica , deci luni intru in etapa a 2 a .of !
stelutika
Postat pe 12 Martie 2010 22:37
deabia astept o salatica cu rosii si castraveti ..si salata verde cu ridichi ...si n-am voie sa pun ulei de masline deloc ????????????????????????????
stelutika
Postat pe 12 Martie 2010 22:59
pui iaurt! ce daca! ii mai bun!
fleurdelis
Postat pe 12 Martie 2010 23:01
Pai inseamna ca intram in etapa a 2-a impreuna
Super! Acum chiar ca ne sustinem reciproc
emmma
Postat pe 12 Martie 2010 23:23
nu mananc lactate deloc , inafara de lapte si unt , n am mancat niciodata dar sper sa pot si fara ulei de masline daca nu am voie ! da emmma ne sustinem , cum sa nu ! am cam ajuns la saturatie si cu carnea dar merg inainte asta este , ce sa fac daca nu imi place cum arat si acum imi este si foame :(
stelutika
Postat pe 12 Martie 2010 23:26
pai du-te la culcare!!! Pe mine ma tine fiu-miu treaza la ora asta, ca altfel as fi dormit dusa acum
emmma
Postat pe 12 Martie 2010 23:28
nu pot sa dorm acuma :((mai fumez o tigara si mai beau o limonada sau un pahar de apa, dar asta este
stelutika
Postat pe 12 Martie 2010 23:29
sunteti siguri k se poate slabi doar asa eu una nu cred si eu imi doresc sa slabesc foarte mult dar fara efort si exercitii nu faci nimic
garbo101863
Postat pe 13 Martie 2010 00:56
Uite, i-a exemplul lui Stelutika! Ea a slabit pana acum mai mult de 5 kg in mai putin de 2 saptamani, si din cate stiu nu face sport. Nu-i asa iubita?
Se poate slabi, binenteles, important e sa ai vointa! Binenteles, ca daca ai timp, e bine sa faci sport. Te ajuta mai mult!
emmma
Postat pe 13 Martie 2010 11:34
da emmma ai dreptate . nici un sport nimica , doamne maica domnului , pai ce eu in liceu 4 ani de zile mi am luat ca am nu stiu ce boala , ca sa nu fac sport=)) mama lui de sport, si oricum la un pic de efort, de exemplu maxim 5 minuteeee, imi este foarte rau , am incercat sa fac fitness si m-a dat instructorul afara din sala si mi a zis in veci sa nu mai fac ! si nici nu imi place ...cred ca singurul lucru care l-as mai face ar fi alergatul incetisor asa dar pt asta trebuie timp frumos si caldut , nu zapada de afara care e , si nici cainii si frigul :) asa ca .... FARA SPORT:d:d:d:d .... mai am o zi fara asta si pap castraveti si rosiiii ....iuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
stelutika
Postat pe 13 Martie 2010 12:03
iarasi pauza pe form
stelutika
Postat pe 13 Martie 2010 23:36
...pai....e week-end!
Stelutika, spune-mi ce papi tu maine?
Eu abia astept sa mananc un pomelo!!!!!
emmma
Postat pe 14 Martie 2010 13:35
mi am luat si eu pomelo ieri din kaunfland , deabia astept sa pap, si portocale si ciuperci mi am luat , avem voie ciuperci ? rosii , morcovi, castraveti , morcovi,portocale mere :)) telina , varza, ardei ... deci ...avem voie ciuperci ? ca eu mi le am luat sa le fac pe gratar ..iami iami
stelutika
Postat pe 14 Martie 2010 15:25
nu stiu daca avem voie ciuperci, dar nu cred ca e o problema daca le mananci, ca nu au multe calorii. Eu zic, ca poti manca linistita!
ce de bunataturi ne asteapta.......
emmma
Postat pe 14 Martie 2010 16:49
da
stelutika
Postat pe 14 Martie 2010 20:09
spuneti-mi va rog si mie aceasta dieta mai manuntit!merci mult...
garbo104824
Postat pe 14 Martie 2010 21:12
hello emmma ce ai mancat? am papat ciuperci pe gratar , cu salata de rosii si castraveti ... pomelo si o salata gretoasa din morcov, varza, telina .rosii si castraveti
stelutika
Postat pe 15 Martie 2010 17:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dieta 9/9 25 De la: garbo072499 8 Decembrie 2009 11:45
Topikul oamenilor cinstiti si sinceri 2 De la: Roxxynela 13 Aprilie 2010 17:52
dieta cu banane 46 De la: letitia1 15 Aprilie 2014 17:36
cat de importanta e grupa sangvina pentru dieta? 8 De la: Terapii_Naturiste 20 August 2012 11:01
Care este diferenta dintre destin si karma? 50 De la: pik_nik 14 Octombrie 2009 01:56
Setari Cookie-uri