Dieta lui Catalin Crisan

iasomia cu mare drag as vrea , sincer iti spun dar sunt din Iasi
stelutika
Postat pe 23 Martie 2010 18:59
buna ma bucur sa ma aflu si eu printre atitea persoane care vor sa scàpe de kg si care se incurajeaza reciproc
ei bine de azi m-am alaturat voua atit pentrui a ma simti mai bine cit si pentru a-mi placea ceea ce vad in oglinda
am 1.76m si 83.5 kg
am ajuns la asa cantitate de grasime ( in final ) acumulata deoarece sa nu ne mai dam atit dupa degete sunt o gurmanda si pe linga imi plac foarte mult dulciurile
astazi cu mina pe inima pot sa spun ca nu a fost foarte greu desi este deja prima zi sa vedem mai incolo
sper sa ma primiti si pe mine in colectivul super care l-am gasit aici
laura792007
Postat pe 23 Martie 2010 19:22
salut,de azi am inceput si eu dieta . o sa va tin la curent cu toate schimbarile ce vor urma, pentru ca citind toate comentarile despre acest subiect am mari sperante ca voi reusi
mmela
Postat pe 23 Martie 2010 19:46
Laura , garbo 108797 (oare cum te cheama?) sper sa va tine-ti ..eu sunt in a 23-a zi de dieta , cu o singura abatere repectiv 2eclere in a 3 a zi de dieta si fetele m-au sustinut si nu mi a mai trebuit nici o abatare, si ma simt foarte bine , chiar daca va simtiti slabite este foarte ok din cauza ca organismul nostru isi transforma grasimile in glucide pt a putea functiona ...NU VA DESCURAJA-TI ... cum au mai facut si altele pe forum ... sa ne sustinem reciproc , ca eu vad ca nu mai am sustinere chiar asa de mare ... o sa fie bine va jur .... va pup si mult CURAJ SI INCREDERE IN VOI ... sigur ca pute-ti ... trebuie pt ca SE POATE :" SUNT FEMEIE , SUNT FRUMOASA SI TREBUIE SA ARAT BINE " ce rost am daca sunt grasa si nu ma simt bine ?????????? nu imi trebuie nimic ... asa gandim toate ... BAFTA ... SUNT ALATURI DE VOI !
stelutika
Postat pe 23 Martie 2010 21:29
SUNT AICI ORICAND PENTRU TOATE FEMEILE CARE STIU CE VOR DE LA VIATA SI CARE NU STIU CE VOR SI AU NEVOIE DE AJUTOR!
stelutika
Postat pe 23 Martie 2010 21:31
fleurdelis
Postat pe 23 Martie 2010 21:32
Buna ..am vazut ca ai inceput sa tii dieta Catalin Crisan

ma intereseaza daca poti sa-mi zici exact cam ce ai mancat in prima perioada .Ai voie sa bei cafeaua cu lapte?
am de dat 27 kg jos ,si vreau neaparat sa fac ceva
mersi
elgia
Postat pe 23 Martie 2010 23:03
Stelutika, sa stii ca eu sunt alaturi de tine, chiar daca scriu mai rar. Nu este zi sa nu intru pe forum, mascar sa vad care ce mai faceti, daca nu am timp sa va si scriu. Eu sunt in curs de mutare, si am o perioada mai grea, dar sunt ok, nu am mai tinut dieta, dar nu mai mananc dupa 7, nu mananc dulciuri, si incerc sa respect pricipiile dietei. Din pacate nici la sala nu am mai fost.
Ma bucur sa vad ca avem prietene noi pe forum. BAFTA fetelor! Asa am inceput si eu, cu fgoarte mare incredere in sustinatoarele de pe acest forum si m-a ajutat enorm.
Si dupa ce ma asez la casuta mea, vreau sa incep iar dieta, pentru ca e super ok, foarte usor de tinut si fooooarte eficienta.
Va pup pe toate!!!!!
emmma
Postat pe 23 Martie 2010 23:10
steluta,

tine-te bine,iubita!
daca vezi ca nu comentam inseamna ca suntem cu treburi,stres si alte chestii...vine Pastele!

concentrila la nunta acolo,vezi ca apar tot felul de discutii la o nunta,nu pune la suflet!
sau pune!!!
ca sa nu-ti mai fie fomica...si cel mai important,daca te superi cumva...sa nu mananci dulce!!!
ok?

fetele astea noi!!!
bine ati venit!
hai cu vointa !
ema...
iasomia
Postat pe 24 Martie 2010 09:23
am mare nevoie de sustinere, dar cred ca voi reusi. Nu mi se pare atat de greu azi ,a-2-a zi de regim a fost mai bine ca ieri si sper sa fie din ce in ce mai bine. Ma alint si spun la toata lumea ca sunt in sevraj deoarece am impresia si am mai citit prin diferite parti ca mancarea actioneaza ca si un drog. Cu cat mananci mai mult cu atat ai tot manca. Sunt din ce in ce mai sigura de asta.Omul pentru a supravietui are nevoi de 80 grame de alimente zilnic,si indesam poate dublu la o gustare si consideram ca sunt nemancata. Multumesc de sustinere si azi a-2-a zi de dieta ma simt bine.Am 160 cm si 80 de kg
mmela
Postat pe 24 Martie 2010 16:36
Stelutika, tu cate kg ai slabit in 23 de zile???
mmela
Postat pe 24 Martie 2010 16:38
emmma , iasomia va pup!
mmela am slabit vreo 7 kg , nu m am mai cantarit de vreo o saptamana!asa ca exact exact nu stiu dar cam asa ceva ..eu azi am intrat in etapa a 3-a si ma cam enerveaza chestia cu legumele verzi ca nu stiu cum sa le fac , iasomia poate ma ajuti un pic te rog , sa imi dai niste idei cum sa le fac ..ca nu stiu cum sa le prepar si oi muri de foame pana termin astea 3 zile :)) ...
stelutika
Postat pe 24 Martie 2010 16:48
salutate gagici.da deci am uitat complet sa ma prezint numele meu este oana (fosta garbo 108797).am 1.73m si am inceput dieta cu 75 kg si acum am la 69 kg .am ajuns la ETAPA 4 sunt putin stresata pt ca mi se pare fooooooarte putin dar ma consolez gandindu-ma ca slabind putin cate putin imi va fi mai usor dupa.multumesc pt incurajari stelutika.fetelor capul sus nu uitati suntem niste femei puternice.nu suntem grase doar plinute .va pup si aveti grija cu tentatiile.
garbo108969
Postat pe 24 Martie 2010 18:18
buna oana , este bine 69 de kg , bine ca ai trecut de etapa a 3-a de care eu nu cred ca mai trec pt ca nu stiu ce sa mananc la ea , nu suport nici o leguma de aia fiarta , ca mi le am fiert azi si mi am facut ghiveci BEAX vinete si bostanai pe gratar beax si pana la urma ca ma apucase bocitull mi am facut varza cu castravete cu otet si ulei de masline si sare si ceapa , o adevarata salata de la care acuma ma doare stomacul si deci urmatoarele doua zile am sa mor ,aaaaasi spanac cu sare si usturoi ...beax,,,,deci toate aceste combinatii incercate cu siguranta maine nu le mai mananc.... deci ce mananc?????????? OANA TU CE AI MANANCAT?
stelutika
Postat pe 24 Martie 2010 20:29
TRE SA AM 2 MESE CU LEGUME VERZI...BEAX .... OARE CE ANUME?
stelutika
Postat pe 24 Martie 2010 20:30
salutare gagici (sunt oana )daca pana acum aveam problema dietei acum am problema ca nu inteleg dece nu ma lasa sa intru cu adresa mea de e-mail si de fiecare data trebui sa-mi fac alta si tot de atatea ori sa ma prezint nu vreau sa fiu plictisitoare dar daca ma poate ajuta cineva sa-mi explice ce se intampla.ok acum sa revenim la ale noatre.stelutika eu mi-am facut dovlecei si vinete taiate felii intr-o tigaie putin manjita cu ulei cat sa nu se lipeasca si sincer mi-au placut.in alta zi mi-am fiert sfecla rosie si mi-am facut salata cu ulei si otet,poti sa mai faci daca iti place pastai verzi cu adei morcov si ceapa dar baga-le la cuptor si nu cali ceapa inainte.am mai mancat conopida la fel bagata la cuptor cu legume,salata de varza alba cu castraveti si ceapa si....cam atat. de maine incep iar 3 zile de carne.nu va lasati curaj ca mai avem putin va pup si multe salutari .
garbo109040
Postat pe 24 Martie 2010 23:52
CAPUL SUS SI FITI MANDRE DE VOI
garbo109040
Postat pe 24 Martie 2010 23:55
oana pai cand te loghezi scrie asa : user name :garbo 109040
parola: xxxxxxx, de ce sa nu mearga? ai sus de tot login in stanga si iti apare daca apesi acolo
stelutika
Postat pe 25 Martie 2010 11:12
steluta-iubire mica...
sunt in gateli pana-n gat...iar sa fac mancare?
fii atenta aciulea!
da pe google..."legume verzi" si gasesti ce cu gandu' n-ai gandit...

hai pupici!!!

astazi daca reusesc sa nu mananc praji ,ma pup singura la noapte in oglinda....

iasomia
Postat pe 25 Martie 2010 12:38
si atunci oare cum a facut catalin crisan de a slabit atat de mult,pentru ca eu ce citesc aici nu trece la nimeni de 10 kg?
oare el nu a mancat decat o bucatura la fiecare masa? altfel eu nu imi explic cum a reusit sa slabeasca atat de mult?
mmela
Postat pe 25 Martie 2010 15:49
Se poate sa fi slabit asa de mult pentru ca a facut sport. Precum am mai spus, asta conteaza fooooooarte mult, pentru cine are timp de asa ceva.
emmma
Postat pe 25 Martie 2010 17:14
Si vreau sa va mai zic, ca exact acum o luna incepeam si eu dieta, si am tinut efectiv ca la carte 5 zile in care am slabit 3,5 kg, iar apoi, am lasat-o mai moale, dar pana acum am slabit 6 kg. Daca as fi tinut-o in continuare, as fi avut si eu rezultate uimitoare, pentru ca mergeam si la sala. Va zic eu, conteaza foarte mult sa faci sport. Asta e! O sa o incep si eu, numai sa mai treaca perioada asta mai agitata din viata mea. Dar pana atunci..... va sustin pe voi si ma bucur pentru fiecare cand aud ca ati mai pierdut din kg. Eu de marti incep lucrul, dupa 2 ani de stat acasa, dar e tare fain cand ma intalnesc cu lumea si imi spun toti ce BINE arat, nici nu se vede ca am nascut.
emmma
Postat pe 25 Martie 2010 17:25
buna fetele.vreau sa va zic ca nu am mai suportat inca o zi de legume verzi si din 3 am tinut 2 si am trecut mai repede la carne iar si am sa tin 4 in loc de de 3 de carne ...am cazut intr o depresie si o suparare incat nu ma mai bucura nimic ...din contra...si tocmai de aia nici dieta asta nu ma mai bucura... oricum cantarul a stagnat de mult...tot 66kg am si nu stiu cand o sa mai scada , deci de asta nici dieta nu o mai iubesc ca nu mai am incredere in ea ...iasomia merci pt sfat oricum , esti o scumpa...emmma spor la treburi in continuare!! va pup pe toate fetele!
stelutika
Postat pe 26 Martie 2010 13:54
steluta,

capu' sus!!
spatele drept!!
ia iesi tu putin din dieta asta,tine-o pe gratare,carne fiarta,legume...exclus paine si dulciuri....si ochii aciulea!!
fara bauturi carbogazoase,sucuri,alea,alea...

si ia Spirulina!!!
iti da putere!

ema,

pai eu ce ziceam?
mers pe jos macar,urcat scari...liftul istorie in perioada asta.

va pupa...iasomia...

iasomia
Postat pe 26 Martie 2010 14:56
buna sunt fosta laura 79 2007
am schimbat user name -ul ; azi am fost ametita rau de tot
cum m-am sculat imi venea sa ma bag la loc in pat
pina acum nu prea am avut tentatii rezist eroic

nu m-am cintarit inca , este mult prea devreme
sper sa rezist pina la capat mai sunt 62 de zile
multumesc tuturor pentru incurajari , este foarte important lucrul asta sa sti ca mai ai colegi de suferinta , dar un lucru este cert daca nu ai suficienta ambitie nu rezolvi nimic asa ca mi-am propus ca de data asta sa fiu EROU pina la capat
garbo109161
Postat pe 26 Martie 2010 19:33
felicitari laura...asa este trebuie sa ai ambitie si vointa...la mine au disparut astea de 2 zile....si nici pe cantar nu se mai vede nimic ..tot 66 am ...de ceva vreme...adika in 26 de zile am dat aproape 7 kg ....dar cam stagnez si nu mai am incredere ,,,,sper din suflet sa imi revin ...ca ar mai fi 40 de zile ...acum mi se pare enorm ... nu gasesc forte ... sa merg mai departe ...am sa vad ...
stelutika
Postat pe 26 Martie 2010 19:37
mmela tu ce faci? cum merge ? pe unde esti? iasomia merci mult ca ma intelegi :*:*:*:*
emmma unde esti iubita ca am nevoie ...
stelutika
Postat pe 26 Martie 2010 19:39
ooo.... stelutika.... sunt si eu p-aici prin zona. Vreau sa va zic ceva important!
CRed ca fiecare din noi are un tzel cand incepe o cura de slabire. Ei bine, tzelul meu era sa incap intr-o pereche de blugi care mie imi placeau foooarte mult, si care nu mi-au mai fost buni de cum am ramas insarcinata! Si zilele trecute ma gandeam sa ii mai incerc, sa vad, cam cat mai am! Si SURPIZAAA!!!!!! Imi erau buni! NU mi-a venit sa cred! Eram atat de fericita!!!!
Dar oricum imi continui treaba, pentru ca vreau sa ajung macar la 64 kg. Pentru 174 cm ai mei eu zic ca e perfect!
Asa ca, nu va lasati fetelor! Aveti incredere in voi!
Stelutika, tu cat mai vrei sa slabesti?
emmma
Postat pe 27 Martie 2010 19:40
eu sunt aici si sunt multumita.Azi a trecut a 5 a zi si azi dimineata m-am cantarit(nu m-am putut abtine)si surpriza ...am slabit 1.600 grame.Pentru mine este foarte convingator ca se vad rezultatele. Azi am fost la gratar si am rezistat eroic la toate cate se mai mananca pe la si pe langa gratar.Toate lumea vine cu tot felul de bunatati si am rezistat tentatilor. Este foarte adevarat ca ma sustinut si sotul care cand ma vazut cu o sticla de bere in mana a venit si mi-a luat-o si mi-a zis ca e pacat sa stric tot ceea ce am facut in aceste 4 zile. oricum sunt bucuroasa ca a mai trecut o zi.Eu de abia astept sa ajung la legume fructe pentru ca le simt dorul. bafta tuturor
mmela
Postat pe 27 Martie 2010 22:07
SALUT STELUTA .MA NUMAR SI EU PRINTRE PERSOANELE CARE VOR SA SLABEASCA ,DAR DIETELE NU PREA AU EFECT ..CITESC MEREU DE DIETA LUI CRISAN ,NUMAI CA EU NU O STIU ...POATE SA MI-O DEA SI MIE CINEVA? NE MAI AUZIM...
garbo105873
Postat pe 28 Martie 2010 16:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PROGRAM DE SLABIRE 8 De la: crina86_c 7 Iulie 2010 01:40
Dieta Dukan 5 De la: mladitza 3 Mai 2012 15:13
Dieta Montignac 3 De la: garbo_1155 27 Martie 2012 19:09
Dieta Bariatrix 1 De la: garbo_1706 6 Aprilie 2012 16:34
Dieta Cambridge - dieta lui Lauren Goodger 2 De la: sunshinelila 2 August 2013 22:22
Setari Cookie-uri