Dieta lui Catalin Crisan

mami,

vezi ca unele nu au matzu asa plin,si s-ar putea sa nu se stie...ehe,he,he....
vaz ca a iesit un soare timid la bucale,fug la piata ,ca acu' imi vin oaspetii..

o saptamana misto,gogosilor...
iasomia
Postat pe 7 Aprilie 2010 10:14
Salutare tuturor :)

Si eu am inceput ieri dieta minune dar ma tem ca o voi abandona ca pe celelalte Deocamdata sunt inarmata cu foarte multa ambitie.

Am si eu o nelamurire... nu am avut nimeni probleme cu sanatatea dupa ce a tinut aceasta dieta? Eu sincer am mai tinut ceva de genul, adica un regim disociat si am ajuns la ameteli si lesin :( Sper sa nu fie cazul.
beberoz19
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:56
Iasomia tu unde locuiesti??
marianela
Postat pe 7 Aprilie 2010 15:16
Si eu m-am pus serios pe regim...e groaznic sa vezi cum nu nici o haina nu mi-e buna!!!Nu ma pot resemna in fata grasimii.Tu ce regim tii?Eu m-am apucat de PROTEIC!
marianela
Postat pe 7 Aprilie 2010 15:18
buna!
eu sunt noua,dupa cum cred ca ati si observat...vroiam sa te intreb,beberoz19, daca de dieta lui catalin crisan te-ai apucat...ca si eu sunt la prima zi...am mai inceput-o odata...acum o luna si ceva...intre timp,am imbunatatit-o acum sunt hotarata s-o respect...si e bine de stiut ca mai e cineva cu mine...pupici! si...Bine v-am gasit!
dadalina
Postat pe 7 Aprilie 2010 19:01
Buna,Hristos a inviat! Ce dieta CC tii,cea postata pe ici pe colo?
japan
Postat pe 7 Aprilie 2010 19:15
adevarat a inviat! da...varianta postata pe romedic.ro...cred ca e valabila pt ca eu am slabit ceva,ceva atat cat am tinut-o...de ce? exista o varianta..."oficiala"?
dadalina
Postat pe 7 Aprilie 2010 20:23
la multi ani emmma ( cam tirziu dar nu am mai intrat ieri
tot ce-ti doretsti si ....multa bafta cu dieta
dadalina bun venit printre noi; sa sti ca vei primi incurajari oricind ai nevoie din partea noastra
astazi a fost prima zi de legume si fructe a fost binisor
mi-am preparat fasole verde fiarta cu o ceasca de apa si la urma dupa ce s-a evaporat apa am pus 2 rosii tocate a iesit binisor ; fara ulei credeam ca va avea un gust oribil dar a mers si la cina mi-am pregatit o salata de varza acra cu otet ( apropos avem voie otet ?) tot fara ulei

laura792007
Postat pe 7 Aprilie 2010 21:38
Multumesc mult fetele!!!! Sunteti niste scumpe, toate! Da Iaso, e cu 3, si chiar m-am nascut intr-o duminica de Paste! Inseamna ca acea persoana din familia ta e nascuta in 1980, nu?
Stelutika, ce faaaci? Cum merg pregatirile? In ce data e marele eveniment?
emmma
Postat pe 8 Aprilie 2010 00:59
hello! pregatirile merg bine ..pe 24 e data :) si dieta merge ..m-am cantarit in seara asta si am 64,40 , de la 73 kg..si sunt in a 38 -a zi de dieta si am mai si calcat stramb .. in fine ... merg in continuare ca daca stau si ma gandesc ca sunt abia la jumatate ma apuca depresia ... mai am pana pe 5 mai ... :D
tu emmma cand te reapuci?
bafta la toate fetele care se apuca de dieta ... aveti incredere ca merge si chiar se slabeste cu vointa multa
va pup pe toate
stelutika
Postat pe 8 Aprilie 2010 02:04
nela,
am spus..fetita..din bucuresti.
dupa cum am mai spus si ca.. eu nu tin CC asta,stau aici pt fete, pt ca uneori erau tare tristute,si m-am recunoscut in ele,si eu am momente cand nu ma simt atragatoare si prea impanata.
am rezonat ,cu alte cuvinte...
sincer,nici macar nu am citit primele pagini,habar nu am ce contine dieta asta exact.
neluta,
ai barbatul ala tinerel,fa un efort..

eu incerc sa mananc cat mai disociat,fara sa amestec mancarurile...scot complet dulciurile,ma rezum la fructe si o lingurita de miere cand e greu de tot...
paine mai deloc,totul fiert,sau fript..
chestii d-astea de bun simt,si incerc d-acum...sa aplic dracia aia:
mananc ca sa traiesc,nu traiesc ca sa mananc.
ema,
corect.

stela,
oooo,mami...hai ca e bine...si nu uita un lucru,ia calciu!

si fetelor!repet:
fara efort fizic nu faceti nimic!
eventual aveti o scadere ponderala care va trimite in depresie,miscare intretine tonusul ...
iasomia
Postat pe 8 Aprilie 2010 08:29
bine v-am gasit, fetelor! vad ca aici,lumea chiar se tine de treaba..e foarte bine,ma impulsioneaza si pe mine....cele mai grele sunt primele zile...tot am tendinta sa zic "hai ca tin de maine"...dar stiu prea bine ca e o prostie...si mai stiu ca timpul trece si cu,si fara dieta...dar trece mai bine cu...oricum,eu vreau sa-mi demonstrez mie ca pot sa fiu asa cum eram inainte de sarcina...sau,nu,vreau sa fiu mai bine..apropo...nu v-am zis...am un baietel de un an si pe perioada sarcinii am pus 24 kg....am avut 92 cel mai mult...dupa cum deduceti,nici inainte nu eram prea slabutza,.dar eram ok...acum am 73 kg...cam atat..
dadalina
Postat pe 8 Aprilie 2010 09:07
am uitat sa-ti raspund,laura...nu cred ca e voie otet...zice ca salatele sa le faci cu lamaie...dar nu stiu sigur,poate stie cineva exact...
dadalina
Postat pe 8 Aprilie 2010 09:12
Iasomia,eu asa am inteles cu ceva timp in urma ca esti din Bucuresti,dar m+a dus in eroare afirmatia ta cu privire ca la tine sare temperatura de la 10 grade la 30 grade...
Stiu ca merita efortul in lupta cu kg...nu stiu cum am pierdut controlul...poate e si hormonal,ca nu am ciclu din ianuarie,toata parca am dospit.Pieptul bate recordul,iese din sutienele de anul trecut..
marianela
Postat pe 8 Aprilie 2010 18:21

Iaso mami nu ma certa plss...dar cand vad ca am ajuns la 64kg ...chiar imi vine sa zic ca vreau sa ajung la 55 kg ..te rog lasa-ma sa ajung (imi esti asa draga ) !!!
vreau sa va spun ca acum am trei zile de carne slaba si mezeluri slabe ...dar chiar nu am tinut . adica am papat si salam exact cum era inainte nu numai de pui si carne de pui, am sa incerc maine sa fac efor numai cu pui si peste .
dar nu mi ai mai zis ce e cu supliforuml ala , de ce ai zis atunci ca am sa pun mainile pe gat , ce are rau in el , te rog sa imi raspunzi ...te pup
emmma ... dieta care e treaba cu ea ?
bafta fetelor , bafta va pup
stelutika
Postat pe 8 Aprilie 2010 18:28
nela,

tulai Doamne!
m-ai facut sa ma duc sa vad cati ani ai...
asa suntem la varsta asta,parca am alapta 10 copii.
hai ca ai fost simpatica...

steluto,
pai ce? eu te cert?eu iti fac galerie aici.

55? o sa ajungi la 53!
eu intrun timp ajunsesem la 48 la 1,70..ba chiar si mai jos..Doamneee! cat m-am rugat atunci sa pun carne pe mine!
d-aia nu am mari suferinte legate de greutate,stiu cum e si la minus...
e groaznic.
hai ca m-am cantarit,nu spui cat am,doar ca trebuie sa dau jos 7 kg.daca reusesc sunt tutuc, boboc de trandafir....
eu sunt uimita de rapiditatea cu care se pune carnea ,greu se da jos...nenica!
si asa repede se puneee...sa ma bata soarele...phiuuu! am nadusit de draci...

nela,
daca nu mai ai chestia aia din ianuarie,ce naiba te mai miri atat?
ehhh
hai curaj si veselie,asa sunt impanatele pline de viata,d-aia si trage carnea la ele!..

steluta...
de fapt,va pup pe toate..ca tare sunteti simpatice...
iasomia
Postat pe 8 Aprilie 2010 19:18
care e faza cu supliformul, ca mi ai zis sa am grija cu supliformul
stelutika
Postat pe 8 Aprilie 2010 19:28
a!

supliformu'

cand am spus "degete pe gat"ma refeream la bulimie,la anorexie...etc.

nu-i in regula sa mananci mult, si pe urma sa te ungi cu creme,mananca putin si asteapta 10 min,o sa constati ca nu-ti mai este foame,pacalesti creieru' ala nesatul care vrea senzatie de bine tot timpul, astea,cremele, contin fel de fel de substante,mi-e teama sa nu-ti subtieze pielea.
da-le naiba!sunt frectie la picior de lemn!
orice medicament este cu doua taisuri,si pielea chiar este importanta.
iasomia
Postat pe 8 Aprilie 2010 19:35
merci de raspuns
stelutika
Postat pe 8 Aprilie 2010 19:49
of,Iaso..49 de ani voi avea luna viitoare!!!Nu stiu de ce nu mai am ciclu asa de repede...eu am sperat o minune de sarcina...am facut la teste...probabil trebuia sa fac testul de menopauza!
marianela
Postat pe 8 Aprilie 2010 20:00
steluta,

cu placere,iubita..

nela,

menopauza acu' nu mai este o piedica in calea aducerii pe lume a unui bebe...numa' cine nu vrea,nu face.. in ziua de astazi..

ia fiti atente,24 de ore fara sare...un kg in minus.
sarea retine apa in organism,mancati cat mai nesarat.

hai..sus moralu'...
iasomia
Postat pe 9 Aprilie 2010 12:10
iaso, esti sigura?
ioi, renunt si la sare!
viata mea, mai putin si o sa traiesc din dragoste
zambila
Postat pe 9 Aprilie 2010 12:14
zambila,

sunt f sigura...
asa,asa...da-i cu dragostea,asta te scoala din morti...
iasomia
Postat pe 9 Aprilie 2010 12:19
wow! sigur? la partea cu sarea si cu kilogramul,ma refer...ar fi bine daca ar fi asa...o sa incerc si eu,si daca e asa, renunt si la sare....desi...mie imi plac chestiile sarateeeee!!! dar vroiam sa va mai intreb ceva...fumatul sta in calea pierderii in greutate? ca auzisem la un moment dat ca absorbtia de nicotina la nivelul celulelor adipoase ar incetini procesul de slabire...cine mai stie ceva de asta? ca eu tocmai m-am reapucat...stiu,stiu,nu e bine...
fiti tari!!!!sa invingem kilogramele! eu tocmai am calcat stramb in ziua a 3-a de carne...

HELP!
dadalina
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:12
si eu in ziua a 3 a de carne am calcat stramb ...am mancat 2 eclere
stelutika
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:46
moralul sus ca tot slabesti ...important este sa tii in continuare...sa vezi cate complimente am primit de cand am slabit ...doamne ce bine ma simt ... si fumez la greu :D:D:D
stelutika
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:46
iasomia.....daca eu nu mai am ovule e totul sfarsit!!!!cu ovul de cumparat nu fac copii!!!!Nu-mi permite credinta!!!Doar daca n-as fi avut deloc copii,ori eu am doua fete.Sotul meu cel tanar si frumos nu are!
marianela
Postat pe 9 Aprilie 2010 14:18
merci,iti permiti....ai 64 de kg!felicitari,oricum!eu nu am slabit atat cat imi doresc,dar tot am primit complimente...pe 15 februarie aveam 81kg...si pe 15 martie,73...de paste,cand m-am vazut cu mai multa lume,toti erau f surprinsi...care va sa zica,nu credeau ca o sa mai slabesc...parerea lor...bine,eu deja nu mai eram incantata ca trecuse destul timp cu aceeasi greutate...acum am 72...dar e greu...sunt si in perioada ACEEA a lunii...si-mi vine sa sparg frigiderul..numai prostii am facut azi
oricum,ms de incurajare!
dadalina
Postat pe 9 Aprilie 2010 17:57
dadalina ... eu vorbesc de moral sus , dar , eu vreau sa zic ca nu sunt cu el foarte sus ... pt ca 64 kg pt mine e mult ...chiar daca sunt judecata fetelor eu eram manechin ...toata lumea , toata viata mi a zis ca sunt manechin fotomodel superba , actrita si etc ca de acuma eram plina si flatata in fiecare ...si de la 48-50kg sa te vezi la 73 , stiii cum eram ??????????terminata psihica ..si de asta vreau sa ajung la 53 kg ca sa ma simt bine ,...la 64 nu ma simt bine ... deoarece vreau sa fiu tot fata aia frumoasa care ma stiu eu ..si careia ii sta bine la 55-53 kg ... sper sa ma ajute Dumnezeu sa ajung ...dupa nunta daca am sa am ceva banisori am sa fac ceva si pe la saloanele de infrumusetare ...impachetrai , electrostimulare deocamdata nu prea am bani de remodelare corporala si nici prea multa incredere ca am sa mai scad in greutate ...ca acum nu se mai da aa de repede jos ca in prima luna ... si am mai calcat si stramb de cateva ori ..dar oricum o mica speranta mai am ... de aceea am nevoie de sustinere si eu
va pup
stelutika
Postat pe 9 Aprilie 2010 20:56
stelutik,te inteleg,serios....eram doar rea...stii cum sunt fetele..invidioase! iti doresc ca la nunta ta sa fii exact asa cum ai visat! de fapt,iti doresc ce-mi doresc si mie: vointa,rezistenta,perseverenta! nu exista 'nu pot' , exista 'nu vreau'....vedeti,am forte noi,dupa ce ieri am trisat doamne...sper sa ajung si eu la greutatea pe care o visez...trebuie sa fim tari! pentru ca putem! o sa eliminam toate kilogramele!
dadalina
Postat pe 10 Aprilie 2010 07:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despre sarcina 6 De la: ciocoiu_roxi 2 Februarie 2011 13:48
Ce parere aveti despre dietele proteice? 3 De la: garbo_476951 26 Noiembrie 2017 07:57
Dieta Dukan 5 De la: mladitza 3 Mai 2012 15:13
Regimul cretan 20 De la: sunshinelila 21 Februarie 2015 08:30
Dieta in cazul Tiroiditei Hashimoto 17 De la: Maria_22 2 Februarie 2018 12:43
Setari Cookie-uri