Dieta lui Catalin Crisan

buna fetelor
sunt in a doua zi de dieta.am mai tinut aceasta dieta acum 4 ani .atunci am slabit de la 80kg la 65.m-am mentinut 2 ani pana m-am lasat de fumat si am pus la loc tot ce am avut inainte(asta din nesimtire pt ca am mancat ca o .....).am mai avut tentative de a mai tine dieta cc dar............(lipsa ambitie si vointa).acum gata m-am hotarat si sunt deja in a doua zi(doamne cat mai e pana la sfarsit)sper ca voi fi sustinuta si incurajata.daca mai e cineva care a inceput dieta de 2 zile ar fi minunat sa mergem in paralel.
multam mult
nicol3ta
Postat pe 10 Aprilie 2010 16:47
Nicoleta,eu sunt la a4-a zi de regim proteic...seamana oarecum,eu nu mananc fructe decat ft putin,cam 1oo grame de mar la sapt.Daca ne putem sustine e OK.Sunt de acord!
marianela
Postat pe 10 Aprilie 2010 21:01
ursanele lu' mama!

va dadurati la fund,vaz...
depresia mare,nenica...ati luat de Pastele asta in greutate..ha?

ia sa-mi spuneti cum sta treaba...

iasomia
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:05
iasomia esti criminala Intrebarea era retorica , presupun
reyya
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:10
saracutele...

nu mai scoate una o soapta...
ma uitam la lume pe strada,in proportie de 85% ..sunt cam bucalati...a facut ravagii Pastele anu' asta...
stresu' mare...
iasomia
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:12
noroc ca sunt ateista..mey , ce sa zic ,eu as a crede asa :,,cumpatarea si controlul in orice lucru " e solutia care ne scuteste de probleme.
reyya
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:16
cumpatare,dap..

am reusit sa fiu cumpatata la cumparaturi,unde pui ca nu am mai fost nici iepuras anu' asta.
in fine,

am trecut pe verzituri,si rezultatele au inceput sa se vada...

oaliuuu! toata ziua "bolboate",zici ca-s curca...
iasomia
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:22
De la: reyya, la data 2010-04-12 14:16:09 noroc ca sunt ateista..mey , ce sa zic ,eu as a crede asa :,,cumpatarea si controlul in orice lucru " e solutia care ne scuteste de probleme.
Chiar crezi asta. Poate ca dupa ce vei incepe sa te ridici,se va starni multa invidie..Dar daca vor fii necazuri,vor fii ca drept pedeasa pt toate relele care le�ai facut..Trebuie sa le cureti cumva nu...Decat sa fii nefericit toata viata si sa ai parte doar de prieteni superficiali..mai bine accepti pedeapsa lui Dumnezeu prin necazuri,ca doar asa te poti curata de rele...Apoi Dumnezeu va avea grija de sufletul tau...Depinde si cat doresti...Daca doresti sa fii om mare,,tre sa muncesti mai mult si ii slujesti pe altii...Pt ca daca esti crestin,,doar prin asta te ridici,sa faci bine la oameni sa ii inveti de bine
-
luptatoareacurajoasaa
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:24
tutu,

ai gresit topicu'...
iasomia
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:25
hai mami lasa-ma cu astea, ca sunt satula, le citesc de fiecare data cand intru pe aici...mentine-te pe topciul tau acolo...mai usurel asa cu postarile!!
reyya
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:26
Noi oamenii suntem slabi..De asta din necazuri ne inraim,in loc sa invatam ceva din greseli.Dar daca un are credinta,,el accepta toate necazurile ca drept pedeapsa pt toate relele care le�a facut..Sau trebuie smerenie ca prin smerenie lupta este mult mai usoara..Dar fara smerenie si lupta este crancena
luptatoareacurajoasaa
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:27
a deranjat-o ateismul...asta e ..se mai intampla
reyya
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:27
si noi o ignoram,o bagam la cura....
iasomia
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:30
Dar daca omul este smerit si nu se dea mare,o sa fie mai usor pt el.Sa nu gandesti nimic rau despre alti oameni..Si sa nu te expui,pana ca daca nu esti puternic si intarit in credinta pt ca daca te expui..Si esti slab,esti usor de doborat...
luptatoareacurajoasaa
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:31
Dar daca omul este smerit si nu se dea mare,o sa fie mai usor pt el.Sa nu gandesti nimic rau despre alti oameni..Si sa nu te expui,pana ca daca nu esti puternic si intarit in credinta pt ca daca te expui..Si esti slab,esti usor de doborat...
luptatoareacurajoasaa
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:31
Eu ma expun,,pt ca eu sunt puternica si intarita in credinta..Si nu ma las eu doborata de oamenii vicleni nepocaiti
luptatoareacurajoasaa
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:34
mami , vezi ca esti pe topicul Dieta lui Catalin Crisan...
reyya
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:36
off ca mare ii gredina...
LILO
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:40
lilo,

cum stai cu greutatea?
am observat ca sunt o gramada de fete p-acilea care nu sunt multumite de cate kg au,da' nu ar spune un cuvant..

eternu'feminin,deh...
iasomia
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:46
De la: iasomia, la data 2010-04-12 14:46:34lilo,

cum stai cu greutatea?
am observat ca sunt o gramada de fete p-acilea care nu sunt multumite de cate kg au,da' nu ar spune un cuvant..

eternu'feminin,deh...
Eu nu prea imi fac griji,in ce priveste greutatea.si cate kg am..Cine ma iubeste,ma accepta asa cum sunt eu..Pt ca nici eu nu ma prea preocup de greutatea lui...Ci sa fie mai mancacios,ca asa sa pot si eu manca ca sa nu i se para ca el face dieta si eu nu..Mie nu imi place sa tin dieta..Mie imi plac dulciurile..Si la cat de amara este viata asta..Pt ca sunt atatia omaeni rai si vicleni..Mai mananc dulciuri si mi o mai indulcesc
luptatoareacurajoasaa
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:50
iasomica
mi-era dor de voi!!

multam de intrebare
pe mine incep sa curga hainutele

semn bun

LILO
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:52
ioi, de n-ar incepe sa curga si pe mine hainele
am trecut si io pe verzituri si seminte, da' io rontzai toata ziua
zambila
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:55
De la: LILO, la data 2010-04-12 14:52:58iasomica
mi-era dor de voi!!

multam de intrebare
pe mine incep sa curga hainutele

semn bun

Mai mult trebuie sa va preocupati de caracterul vostru.Decat de aspectul exterior,pt ca oricum este trecator...tot o sa deveniti,batrani si urati
luptatoareacurajoasaa
lilico

auzi irinuca..mananca dulciuri,precis are couru' mare...

curg hainele, asa.. dupa Paste?
eeeee....
iasomia
mai..irino...ba ca NU
baba-mea o fost frumoasa..si eu pe ea seman
LILO
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:58

curg iasomico...am avut unele "emotii"

dar sa lasam astea...si sa nebucuram de garbolina
LILO
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:00
LILO
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:00
De la: iasomia, la data 2010-04-12 14:55:47lilico

auzi irinuca..mananca dulciuri,precis are couru' mare...

curg hainele, asa.. dupa Paste?
eeeee....
Bravo mie,ciuda tie..Daca voua va plac schilodeniile alea care le vedeti la televiyor.Care manaca la gram.Pai si eu vad barbati frumosi si muschilosi..Dar trebuie sa ma multumesc cu ce am acasa..Nu sa imi trimit barbatul la sala...Conteaza aspectul interior si pe afara sa fie un om normal.Nu sa aiba un burduhan ca un porc...
luptatoareacurajoasaa
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:10
Eu nici nu ma uit la barbatii care ma pune sa slabesc ca asa vor ei...Da pai daca asa vor ei problema lor..Mie imi place sa mananc bine si nu doar dupa pasti..Ci in general..Cine ma place ma place asa cum sunt eu..Daca vrea schilodenii din ziare care mananca la gram.Sa isi ia din alea si sa nu mai incurce pe mine..Ca nu ma intereseaza sa ajung ca ele...
luptatoareacurajoasaa
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:13
zambila,

asa iubita..bravo!...

iasomia
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dieta lui catalin crisan 1 De la: garbo258769 9 Ianuarie 2012 12:23
Dieta in afectiunile cardiovasculare 2 De la: eu_geminy 2 Noiembrie 2010 11:05
Pastile pentru Slabit din celule STEM ??? 4 De la: tutankhamon 3 Octombrie 2009 20:58
buna 8 De la: vero9009 7 August 2010 20:12
Mituri dietetice 11 De la: eu_geminy 10 Noiembrie 2010 22:41
Setari Cookie-uri